The Scarface napisao:Jebeno mi to odrađujemo, forma nikad lošija, taktika ne valja, svi igraju za k, trener pajac a prvenstvno nikad ranije osvojeno, DFB pokal plasman u finale osiguran, plasman u polufinale LP-a osiguran kao jedina momčad koja je u 1/4 finalu prošla s 2 gola razlike.
Momci opustite se malo, pričekajmo tu utakmicu protiv Reala pa ćemo svi biti pametniji.
Na kraju krajeva šta da i izgubimo, ne možemo uvijek igrati finale LP-a. Prije par godina bi za polufinale LP-a prodali bubreg, sad kenjamo iako nam je slijedi prava poslastica u LP-a.
Treba uživati u ovoj momčadi i igrama, tko zna kad će nam opet polufinale LP-a biti premalo.
Ma ništa, nema uopće frke. Imamo za iduću 2015. popravni iz Finale Dahoam.
Ja ne mogu dočekati ovu srijedu, sad baš nakon ovih smiješnih predstava u prvenstvu itekako sam željan Bayernove stvarnosti i odgovornosti. Ako tu zakažu(a to nikako ne želim kao navijač), onda smo stvarno preko noći nakon Herthe pali, a ne samo mali Götze koji je do tada bio jedini negativac.
Da, malo smo napucali očekivanja od početka ove sezone svi i uključujući mene koji očekujemo konstantnost. Ne mogu reći kako smo je imali, pa onda ne. Period prilagodbe trenera & vice versa je završen i to uspješno, ali sad su se pojavile nekakve trzavice, jesu li to samo zanevarive anomalije ili ne, srijeda će nam to reći, ali i onaj uzvratni utorak da opet ne vučemo prebrzo zaključke.
Samo eto kad smo neki žalili za Juppom i njegovom mirovinom, rekli smo kako će Guardiola donijeti "tu neku riječ koju nikako se sjetit ne mogu"
Ja nemam problema da mi ispadnemo od bolje ekipe ili ekipe koja nas je sredila nekim bunkerom, kontrama, napadačkim nogometom ili bilo čime s iznimkom teške krađe poput Hrvatske 96' i Chelseaja 09', samo da mi nismo pali u motivaciji i time igri s vremenom do takvih mečeva.
Mene uvijek zadovoljava četvrtfinale, a polufinale svake sezone igrati bilo bi majka i po'.
Mi smo sve ciljeve praktički ostvarili, još samo opet standardni Double od 2002/2003. uzmemo i to je to. U Europi ne treba stavljati pritiske osim četvrtfinala koji je za našeg klub s takvim renomeom dovoljan.
Treba priznati pa reći kako mi hoćemo tu Barcelonu 2008-2012. vidjeti ispod nas. Neki članovi ovdje to žele od Bayerna.
width="960"