(19/04/2014) Eintracht Braunschweig 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Re: (19/04/2014) Eintracht Braunschweig 0:2 FC Bayern Münche

PostPostao/la Gerd Muller » 19 tra 2014, 22:16

Lennon napisao:Mandžola opet zabio, 18. gol u sezoni. Daj Bože da bu prvi golgeter Bundeslige.

Ko jebe Braunschweig, ionako smo rotirali i bitno da se neki nije ozlijedio.

Slijedi utakmica istine za Pepa.

26.u sezoni al pretpostavljam da si mislio na Bundesligu,tu si u pravu 18 ih ima.

danas s tekme-Image :bravo:

slavlje igraca sa navijacima poslje tekme-Image :smajl007:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 19 tra 2014, 23:01

Miki napisao:
effe__sa napisao:@Miki: To je priča za medije. Intenzitet treninga nije smanjen. Pa nije Pep vesla siso.... ;)

Nego, šta je onda, zaboga? Nedostatak motivacije, loša forma, smanjen intenzitet treninga? Šta je po tebi najrealnije objašnjenje? :roll:

Pa trening naravno da se dozira, nekad treniraš jačim intenzitetom, nekad manjim. Pametan trener mora znati dozirat. Ali nije tu došlo sigurno do tolikog smanjivanja intenziteta treninga, kao što je to sada predstavljeno za javnost. Jednim dijelom su rotacije uzrok, pa onda manjak motivacije u pojedinim utakmicama (ovim bundesligaškim), jednim dijelom tempiranje forme i neotkrivanje svih karata u ovim utakmicama, a jednim dijelom je ozljeda Thiaga poremetila ritam i koncepciju. U svakom slučaju čvrstog sam uvjerenja da ćemo u srijedu vidjet jedan rastrčani Bayern, borbeni, igrače koji apsolutno traže duele i čvrsto u njih ulaze. Po samim tim duelima se vidjelo u ovim nekim utakmicama kako se igrači čuvaju.
Nema 100 % garancije za prolaz protiv Reala, ali ja sam optimista. Šanse su nam dobre. Veliki protivnik je pred nama, ali naša ekipa će se prezntovat u top izdanju što odmah znači da imamo dobre šanse za prolaz.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 tra 2014, 01:51

Gerd Muller napisao:
Lennon napisao:danas s tekme-https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10255700_618436898243928_860904621643894634_n.jpg :bravo:

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 20 tra 2014, 09:16

The Scarface napisao:Treba uživati u ovoj momčadi i igrama

Ovo je istina ali ja osobno mogu jedva na prste jedne ruke nabrojati tekme u kojima sam istinski uzivao ove sezone. Sve ostalo je bilo "silovanje" baluna i sterilna igra prema naprijed iako statistika pokazuje drukcije.

Međutim, s druge strane ne treba kmecati jer smo jos uvijek u igri za dva trofeja.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la mirko0410 » 20 tra 2014, 13:09

The Scarface napisao:Kako se samo usuđuju?

Odigrati 34+27 kola na nivou kojeg još nitko u povijesti BL nije vidio. Osvojiti BL+DFB+CL+Uefa Super Cup+Fifa Cup+BL, plasirati se u još jedno finale Kupa i polufinale LP-a.

Kako se samo usuđuju nakon takvih predstava napokon malo opustiti u natjecanju koje su već osvojili?

Ma sram ih može biti.

Mješaš kruške i jabuke pozivaš se na Jupove rezultate i Pepov početni niz dobrih rezultata a ja mislim da mi gore pišemo o nekoliko zadnjih utakmica (krizi umjetnoj ili stvarnoj). Ja sam već par puta napisal da Pep živi i radi s tim ljudima i valjda zna kaj radi a sad protiv Reala ima priliku to sve kaj je do sad napravil i potvrditi.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 20 tra 2014, 13:16

mirko0410 napisao:
The Scarface napisao:Kako se samo usuđuju?

Odigrati 34+27 kola na nivou kojeg još nitko u povijesti BL nije vidio. Osvojiti BL+DFB+CL+Uefa Super Cup+Fifa Cup+BL, plasirati se u još jedno finale Kupa i polufinale LP-a.

Kako se samo usuđuju nakon takvih predstava napokon malo opustiti u natjecanju koje su već osvojili?

Ma sram ih može biti.

Mješaš kruške i jabuke pozivaš se na Jupove rezultate i Pepov početni niz dobrih rezultata a ja mislim da mi gore pišemo o nekoliko zadnjih utakmica (krizi umjetnoj ili stvarnoj). Ja sam već par puta napisal da Pep živi i radi s tim ljudima i valjda zna kaj radi a sad protiv Reala ima priliku to sve kaj je do sad napravil i potvrditi.

Ti si taj koji je pomiješao stvari.

Očito je da se moj post odnosio na rezultate koje je momčad pružala zadnje dvije godine(Jupp+Pep) i da ne mogu kriviti momčad što se malo opustila u natjecanju u kojem su 57 kola u nizu nemilosrdno gurali i kojeg su već osvojili. ;)

Tu su Pep i Jupp rezultati sasvim nebitni jer se radi o istim igračima koji igraju zadnje 2 godine. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 20 tra 2014, 13:34

Ovaj gol manđe je za sve one koji misle da zna samo glavom zabijati !
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 20 tra 2014, 15:16

The Scarface napisao:
mirko0410 napisao:
The Scarface napisao:
Treba uživati u ovoj momčadi i igrama, tko zna kad će nam opet polufinale LP-a biti premalo.

Treba uživati ali ZADNJIH PAR utakmica nam uskračuju uživanciju. Treba pričekati da dođe i prođe Real i onda ćemo svi biti pametniji. Da li je ovo Pepovo odmaranje i rotiranje igrača bilo opravdano ili je pogriješil jer forma je na žalost pala.

Kako se samo usuđuju?

Ma sram ih može biti.

Ja pišem o zadnjih par utakmica i padu forme u nezgodno vrijeme a ti o 57 utakmica unazad i to nisu kruške i jabuke
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 20 tra 2014, 15:22

mirko0410 napisao:Ja pišem o zadnjih par utakmica i padu forme u nezgodno vrijeme a ti o 57 utakmica unazad i to nisu kruške i jabuke

Pad forme i rezultata u zadnjih par ligaških utakmica je baš i uvjetovat sa tih 57 utakmica u kojima se igralo na 110%. Ne kužim šta ti nije jasno u njegovim postovima

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fl96ZramKv8[/youtube]

Dao si je čovjek truda, pohvalno :)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 20 tra 2014, 18:46

mirko0410 napisao:
The Scarface napisao:
mirko0410 napisao:[quote="The Scarface"]

Treba uživati u ovoj momčadi i igrama, tko zna kad će nam opet polufinale LP-a biti premalo.

Treba uživati ali ZADNJIH PAR utakmica nam uskračuju uživanciju. Treba pričekati da dođe i prođe Real i onda ćemo svi biti pametniji. Da li je ovo Pepovo odmaranje i rotiranje igrača bilo opravdano ili je pogriješil jer forma je na žalost pala.

Kako se samo usuđuju?

Ma sram ih može biti.

Ja pišem o zadnjih par utakmica i padu forme u nezgodno vrijeme a ti o 57 utakmica unazad i to nisu kruške i jabuke[/quote]
Ja ne znam jel se ti namjerno pravis mutav i trollas ili jednostavno ne kuzis.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 20 tra 2014, 19:28

The Scarface napisao:Ja ne znam jel se ti namjerno pravis mutav i trollas ili jednostavno ne kuzis.

a ti kao kužiš i ne radiš se mutav?
inače, bez vrijeđanja molim
mirko0410
Forumaš
Forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga