Miki napisao:effe__sa napisao:@Miki: To je priča za medije. Intenzitet treninga nije smanjen. Pa nije Pep vesla siso....

Nego, šta je onda, zaboga? Nedostatak motivacije, loša forma, smanjen intenzitet treninga? Šta je po tebi najrealnije objašnjenje?

Pa trening naravno da se dozira, nekad treniraš jačim intenzitetom, nekad manjim. Pametan trener mora znati dozirat. Ali nije tu došlo sigurno do tolikog smanjivanja intenziteta treninga, kao što je to sada predstavljeno za javnost. Jednim dijelom su rotacije uzrok, pa onda manjak motivacije u pojedinim utakmicama (ovim bundesligaškim), jednim dijelom tempiranje forme i neotkrivanje svih karata u ovim utakmicama, a jednim dijelom je ozljeda Thiaga poremetila ritam i koncepciju. U svakom slučaju čvrstog sam uvjerenja da ćemo u srijedu vidjet jedan rastrčani Bayern, borbeni, igrače koji apsolutno traže duele i čvrsto u njih ulaze. Po samim tim duelima se vidjelo u ovim nekim utakmicama kako se igrači čuvaju.
Nema 100 % garancije za prolaz protiv Reala, ali ja sam optimista. Šanse su nam dobre. Veliki protivnik je pred nama, ali naša ekipa će se prezntovat u top izdanju što odmah znači da imamo dobre šanse za prolaz....