melodyne napisao:Moze link da pogledam danasnju utakmicu?
www.livefootballvideo.com/highlights/ge ... n-munich-3
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 8c7736f4d7
melodyne napisao:Moze link da pogledam danasnju utakmicu?

panda napisao:Kalle rekao da je prezadovoljan sa prvom sezonom Guardiole i da mu nisu jasne kritike nekih ljudi

ivan napisao:Evo tek sam sad uspio pogledat tekmu. Pa ljudi moji jesam ja lud ili ovo što smo mi odigrali nije ličilo skoro nimalo na zadnje partije, pa čak bi rekao da nije ličilo puno niti na jednu partiju ove sezone?? Cijelo vrijeme se brzo igralo, nismo nimalo loptu gnjavili i smarali dodavanjima nego se non stop išlo prema gore, uglavnom s okomitim loptama ili brzim kratkim i duplim pasovima
anton 1983 napisao:ivan napisao:Evo tek sam sad uspio pogledat tekmu. Pa ljudi moji jesam ja lud ili ovo što smo mi odigrali nije ličilo skoro nimalo na zadnje partije, pa čak bi rekao da nije ličilo puno niti na jednu partiju ove sezone?? Cijelo vrijeme se brzo igralo, nismo nimalo loptu gnjavili i smarali dodavanjima nego se non stop išlo prema gore, uglavnom s okomitim loptama ili brzim kratkim i duplim pasovima
Igrali smo protiv HSV-a

ivan napisao:
Pa igrali smo i protiv drugih ekipa pa nikad nismo tako. Uvijek se išlo na kontroliranje igre i smirivanje lopte, ubijanje protivnika dodavanjima.. Zar ne??
anton 1983 napisao:ivan napisao:
Pa igrali smo i protiv drugih ekipa pa nikad nismo tako. Uvijek se išlo na kontroliranje igre i smirivanje lopte, ubijanje protivnika dodavanjima.. Zar ne??
Hmm
Aj malo pogledaj tekmu protiv BvB-a u gostima ili Gladbach u gostima...
Ne znam kak se vama pojedinima 3 tekme u cjeloj sezoni toliko ugraviraju u glavi da ih primjenite na njih 50!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost