(24/01/2014) Borussia Mönchengladbach 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

Starting XI?

Dante
10
9%
van Buyten
2
2%
Boateng
10
9%
Contento
1
1%
Alaba
10
9%
Rafinha
2
2%
Lahm
11
10%
Martinez
5
5%
Alcantara
5
5%
Schweini?
3
3%
Höjbjerg
3
3%
Götze
10
9%
Kroos
8
7%
Ribery
7
6%
Robben
4
4%
Shaqiri
3
3%
Müller
7
6%
Mandžukić
7
6%
Green
1
1%
Pizarro
1
1%

Ukupno glasova : 110

Re: (24/01/2014) Borussia Mönchengladbach 0:2 FC Bayern Münc

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 10:51

Jup je jedan veliki šmeker i gospodin!!! :)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 11:18

Ak Mandžo stvarno nije htel trenirat kak spada, onda ko ga jebe. Ja bi ga kaznil s 5 tekmi neigranja. Kaj si umišljaš, Maradonu?

Al pričekajmo "officiall"..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 25 sij 2014, 11:21

Pa official je Sammer već rekao...

A rekao je i Uli poslije utakmice šta misli o situaciji :roll:

A shitstorm na internetu je počeo, komentara različitih na sve strane :lol:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 11:22

Nisam pročital, kaj je Uli reko?

Ukratko...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 11:23

panda napisao:Pa official je Sammer već rekao...

A rekao je i Uli poslije utakmice šta misli o situaciji :roll:

A shitstorm na internetu je počeo, komentara različitih na sve strane :lol:

Izgleda da juče nisi bio u pravu kod one rasprave. Kajzer je za sve kriv. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 25 sij 2014, 11:26

Miki napisao:

Znači Beckenbauerov intervju od petka (dan utakmice), je kriv što je Mandžo kroz cijeli tijedan loše trenirao

Mora da je prvo bio kod nekog vidovnjaka da mu prognozira budućnost :lol: :lol:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 11:27

panda napisao:
Miki napisao:

Znači Beckenbauerov intervju od petka (dan utakmice), je kriv što je Mandžo kroz cijeli tijedan loše trenirao

Mora da je prvo bio kod nekog vidovnjaka da mu prognozira budućnost :lol: :lol:

Ne znam, očigledno su neke sile uticale na njegovo zalaganje na treningu. Poremetila su ga pisanja medija, a Kajzer je samo dodao ulje na vatru. :lol:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 11:40

Citiram jedan kometar u vezi Mandže na Indexu :

"apeliram na moje bosnje ako iko ima iz jablanice ili konjica neka se obrati obitelji salihamidzic, i neka isti stupe u kontakt sa bracom salihamidzicem, neka braco upotrijebi svoj autoritet i neka se zalozi za marija to je i ljudski i susjedski barem toliko braco moze uciniti za marija koji se ralno trudio u okviru svojih nogometnih mogucnosti, nije zasluzio da ga ovako tretiraju u bajernu. Mislim da braco moze stati u mariovu odbranu"

Svašta je već povezano na "žicu". :roll:

Braćo Bosanci, nema veze jel taj komentar vaš naš il njihov, ne mislim ništ loše o vama s time. ;)
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 25 sij 2014, 11:43

ali brazzo nije nije pravio probleme, i uvijek je trcao i zalagao se kao konj
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 25 sij 2014, 11:54

Čisto sumnjam da je problem u lošem treniranju, naj. se dogodio neki incident a svi znamo da Pep ne trpi niti najmanja sranja. Lik je bez treptanja škartao jednog Ronaldinha,Deca,Eto'oa,Ibru itd...

Od Pepovog dolaska se moglo vidjeti da nešto ne štima na relaciji Pep-Mandžo, treba se samo sjetiti onih arogantnih Mandžinih proslava golova prije par mjeseci. Mandžo se naj. ne osjeća dovoljno cijenjen što mi je i razumljivo u neku ruku, ali ipak si ne smije dopuštati stavljanje ispred trenera jer svi znamo da Pep ima apsolutnu podršku u klubu. Dok je uspjeh tu nitko se neće obazirati na Đilkoša koji će pasti u drugi plan ako nastavi sa svojim stavom, jebiga tako je to.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 25 sij 2014, 11:59

The Scarface napisao:Čisto sumnjam da je problem u lošem treniranju, naj. se dogodio neki incident a svi znamo da Pep ne trpi niti najmanja sranja. Lik je bez treptanja škartao jednog Ronaldinha,Deca,Eto'oa,Ibru itd...

Od Pepovog dolaska se moglo vidjeti da nešto ne štima na relaciji Pep-Mandžo, treba se samo sjetiti onih arogantnih Mandžinih proslava golova prije par mjeseci. Mandžo se naj. ne osjeća dovoljno cijenjen što mi je i razumljivo u neku ruku, ali ipak si ne smije dopuštati stavljanje ispred trenera jer svi znamo da Pep ima apsolutnu podršku u klubu. Dok je uspjeh tu nitko se neće obazirati na Đilkoša koji će pasti u drugi plan ako nastavi sa svojim stavom, jebiga tako je to.

E tu se slažem. Meni je (opće poznato i na forumu) Mandžo jako drag, ne zato jer je naš jer nisam nacionalista (i to je poznato) već ono, sviđao mi se način na koji je odigrao prošlu polusezonu. Al niko nije iznad kluba, pa tako i on. Umjesto da zapne sad više no ikad i da baci rukavicu u lice Pepu, što bi na kraju krajeva i korstilo Pepu i Bayernu, jer ne vjerujem da ga mrzi, on sad kao neće trenirat. Za tu lovu koju dobiva ima da trava gori, ak mu ne paše nek ga prodaju.

Umoran sam već od tih rasprava oko njega.. Već mi ga pun k. Pa takav as nije bil ni Basler...
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 25 sij 2014, 12:10

volim igrace koji daju sve od sebe i trce, vise od nekih tehnicara, ali ne volim kad se ovako ponasaju
zasigurno je da je ovo mandzukicev kraj u bayernu
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 25 sij 2014, 13:25

Mandžo se promijenio od odlaska iz Dinama, ali ne potpuno i nitko se ne bi trebao zavaravati. Radio je i svakakva sranja u Dinamu, Mamić ga je na kraju morao utopiti za 8 mil. € jer nije mogao boljeg kupca naći i vidio je kako ovaj samo čeka na bijeg iz HNL-a. Počeo se mijenjati kad je otišao i tek od Magatha je počeo ubirati plodove kad ih je spasio od ispadanja iz lige. Zaigrao je za repku i odmah zabio gol u prvom nastupu ako se ne varam u ZG debaklu protiv Engleske.

Odigrao još jednu dobru sezonu, super Euro i prodao se u Bayern. Došao odmah u prvu ekipu kad je Gomez bio van stroja, zabijao i zalagao se, doslovno uživao u svemu kad nije bilo lažnih 9-tki i sl. pizdarija. Rotacija mu je isto odgovarala pod Juppom, a s konkurentom Gomezom je prema scenama s utakmica i na treninzima imao super odnos što u neku ruku bi začudio određene 'genijalce'.
Onog trenutka kad je Bayern objavio potpis Guardiole, odmah sam rekao kako Mandžo definitivno će popljugati u roku 2 godine jer ovaj ima tu usranu nogometnu filozofiju koja takvim karakterima poput njega jednostavno ne leži i njegov pad je neizbježan, a prodaja Gomeza da ne pričamo.
Ibro je isto morao odletjeti i nije bio u svojem izadnju niti se općenito uklapao u Barcelonu, Eto'o je isto prodan nakon jedne sezone pod Guardiolom iako je imao rekordnu 2008/09. sezonu po golovima i trofejima u Barci a debelo je potkovaniji igrač od Mandže i Gomeza skupa.
Uglavnom, robusni napadači pljugaju u startu u ovakvom sistemu nogometa zadnjih godina, a nisu ni neki tehnički dotjerani napadači baš pošteđeni. Danas nije lako biti napadač bilo kojeg profila a starog sistema u ovakvim klubovima i filozofijama.
Ako si napadač, definitivno bi trebala biti veća vjerojatnost da ne želiš raditi s Guardiolom, jedino ako želiš biti doslovno vodonoša. :)

Đilkoš u iduća 3 prijelazna roka odlazi iz kluba. Trenutno mi miriše na ljeto 2014. iako sam mislio kako će biti ljeto 2015.

Ako se to ne dogodi, onda ne znam... Glup sam ko točak! :mrgreen: :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (24/01/2014) Borussia Mönchengladbach -:- FC Bayern Münc

PostPostao/la doro » 25 sij 2014, 13:51

katsche napisao:jebes Mandzu....moga je doci u Zagreb da se druzi s KNBM "Bayern Hrvatska", kad vec ne igra
:mrgreen:

bravo Pep....ko ne trenira kako valja....marsch u tri pm

Nije tu do treninga već sigurno do jezika...zna se koji mi balkanci imamo ego a manđa je baš tipični primjerak...jebote on koda igra rekretivnu tekmu u dvorani u podsusedu se ponaša i jebe sve po spisku....stil i način igre uvjek možemo komentirat al dok su rezultati svaki normalan bude podržavao klub i vođenje...po meni je bitno mjenjat stil na vrijeme da ne postanemo ko barca i sl. več da ponudimo modernu igru....mene osobno kod pepa najviše iritira rafihna u prvih 11 koji je odavno postao prosječni igrač a najbolji bek na svijetu igra u vezi pored schweinija,martineza,kroosa,thiaga....al ponavljam podržavao ga budem iako mislim da mi možemo bit još bolji s ovim kadrom a baš pep to koči sa nekim idejama...

Kaj se tiče pobjede svaka čast dečki....3 boda su tu i idemo sad nabit švabe i otvorit erdinger(može i pšeenični paulaner) :zivio: :logo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 25 sij 2014, 14:13

Znači, ni Levi se ne piše baš dobro pod Gvardiolom. Njegov sistem naprosto "jede" špiceve. Voli čovjek sistem bez klasičnog špica, pa to ti je. Zato će Bajern u narednim prelaznim rokovima kupovati dobre tehničare tj. drkače lopte kad god bude potrebno. Po mogućstvu, što niže. :lol:
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga