panda napisao:FCB_general napisao:Nisam uopće mogao zamisliti ovakav stav i kraj sezone pod Guardiolom, ali što je tu je... Ako je gotovo, onda je gotovo.
Ja jesam. Čovjek je rekao da ga liga više ne interesira. Zato baš i je perfektno vrijeme da se rade pokusi sa postavom i sa mladim igračima.
Eto danas se kladio čak i protiv Bayerna, po prvi put nakon dugo vremena

Pa neka ih i radi i neka gubi u 2-1-7 formaciji ili bilo čemu s bilo kakvim igračima, ali pristup ne može da bude nikakav jer je riječ o natjecateljskoj utakmici. Nije jednostavno ok biti mrtvac.
Eto barem si dobio lijepu lovu, drago mi je zbog tebe. To je već dobro.
panda napisao:Igra možda nije bila slika i prilika ekipa/kluba, ali daleko je ovo i od katastrofe. Dečki su očekivali lakši posao, zajebali se i dobili po tamburi, ni prvi ni zadnji put. Samo što je problem što smo se mi svi u zadnjih godinu do dvije navikli da igramo superduper dobro, zabijamo po 3-4 gola na tekmi, radimo 60 akcija i 100 udaraca, pa kad dođu ovakve tekme je odmah propast svijeta.
S takvim neperfekcionističkim stavom trenera nemam problema, ali imam sa stavom igrača koji se prave usred sezone da su na godišnjem, a onda kruže priče i od trenera i igrača o nedostatku pravog ritma i sl., a motivacija čista nula.
Briga me za poraz i koja imena trče, neka smo mi izgubili kao onda 5:2 od Dortmunda u finalu, ali ako smo davali stvarno od sebe nešto smisleno i trudili se, nema nikakvog čuđenja a kamoli propasti svijeta.
No mi nismo dali ništa dok smo eksperimentirali, igrali tu utakmicu. Robotska lica, a 3:0 i uopće nas ne zanima što gubimo doma pred svima 3:0. Meni osobno bi jako neugodno bilo kao igraču, a pozdravit navijače sigurno ne bih otišao od vlastitog srama kao što su oni jučer to napravili.
Scar je ako se ne varam bacio sakrazam, a par njih i za ozbiljno da se sad više nego ikad boje Reala.
Iako, sjeti se kak su nam pripreme išle prije 2 godine za Real.
Pljuga protiv Dortmunda, nerješena sa Mainzom, Real doma, pobjeda protiv Bremena, Real u gostima
Zajebi ti te pripreme.
Slažem se, bacio je sarkazam. Čovjek je opet svjestan kako MOŽDA nije najpametnije toliko daleko ići s opuštanjem kako ne bi i presamouvjereni došli pred Real pa imali probleme s pristupom, ritmom, motivacijom...
Onda smo u stvarnom smislu igrali tako kako smo igrali i nismo imali rješenja za nečiju igru ili je Jupp bio žešći ziheraš što su mnogi ovdje(pa i ja) kritizirali, ali nismo se opuštali u tim utakmicama već smo još jurili taj naslov da oduzmemo Dortmundu. Znači, interes, pristup, volja, motivacija ili što već ne su itekako postojale.
effe__sa napisao:Samo da se razumijemo, protiv Dortmunda se nije trebalo svakako na ovaj način izgubiti. Trebalo je pametnije igrati i biti donekle zalaganja. Nisu neke stvari ni uigrane, ali su možda doneseni neki zaključci. Znači niko ne treba opravdavat poraz, ali ne treba pravit ni dramu. Treba biti jasno da smo mi one minimalne (pa i više od toga) ciljeve ispunili , osvajanjem prvenstva i polufinalom LP. Sve ostalo je bonus. A ne treba zaboraviti da smo uzeli tokom sezone i evropski Superkup te to Svjetsko klubsko prvenstvo.
effe__sa napisao:Mnogo je toga postignuto, zato drame ne smije biti. A sve u suštini i ide po planu. Samo utakmice u BuLi se smiju donekle olako shvatit, ali ne smiju skroz. Tu postoji opasnost da ako se skroz opustiš, izgubiš Spannung, a uz to ispadneš iz ritma.
Upravo to.

Uvijek je vas par posebno naglašavalo počevši od antona i sl. kako treba znati zadržati motivaciju ekipe kako bi unatoč smanjenom apetitu igrala. Samo, mene je iznenadilo kad je Guardiola poslije gostovanja u Manchesteru rekao kako je za njega prvenstvo gotovo, što me više asocira na demotivaciju, dakle svjesno idem reći javno svima kako ekipa ne mora se ni truditi u ovim utakmicama ako neće. Ok, ali sad da ekipa pokorno sluša trenera i doslovno se opušta, mislim kako ga tu šefa ekipe baš i ne treba slušati.
Ako ništa drugo, onda daj opet Hojbjerga, Weisera, Weihraucha i Sallahija neka igraju. Oni tu neće hebati živo što trener kaže već će koristiti priliku za dokazivanje.
The Scarface napisao:Ostaje tek za vidjeti da li će ovo opuštanje u BL utjecati na predstave u LP-a i Kupu, bude li vidljivo da je forma pala zbog velikog opuštanja će i Pep snositi veliku krivicu.
Samo to ne želim vidjeti kao i nitko od nas ovdje i šire. Meni negledljiv nogomet ili odigrane utakmice ću progutati, prihvatiti i brzo zaboraviti bez problema kao i dosad, ali ovo navedeno za važne nadolazeće rezultate već neću ostati ravnodušan.
The Scarface napisao:Ako se ne varam tada još nije bilo osvojeno prvenstvo i Sammerova kritika se prvenstveno odnosila na 2 glupo primljena gola iz kornera. Nakon osvojene BL prošle godine se ne sjećam da je bilo Sammerovih kritika.
Da, u pravu si. Nije bilo osiguranog naslova. Ja samo znam kako sam ta 2 gola meni dignula kosu jer su me korneri odmah udarili na United 99' i Chelsea 12', samo da se takve stvari ne događaju u finalima kupa i Europe. I naravno, nije se događalo poslije.
Ove sezone do Vidićeve prilike ne mogu niti jednu utakmicu naći da smo primili gol iz kornera, što dovoljno govori koliko smo prošle i ove sezone taj segment igre dignuli na puno viši nivo.
Sammer je tu više meni dolazio kao motivacija i kritika za ležeran pristup nego same rezultate, nekakva opomena gdje se možda pomalo otvara prostor "to get complacent".
The Scarface napisao:Osim toga je ove godine naš dobri Matthias dobio po piksi od uprave kluba kad je išao kritizirati igru i opuštenost jer se pobjeđivalo. Po meni je u neku ruku i dobro što se spušilo jer sad uprava i Sammer imaju pravo igrače malo "razbuditi" i dati im do znanja da sezona još traje unatoč osvajanju BL i da će se toško ovakvim pristupom igra mijenjati iz utakmice u utakmicu.
Dobio je, vidi se po njemu. Ok, šutio je cijelo vrijeme, pa i na Hoffenheim i Augsburg, prvo što smo pokazali nekakav karakter i okrenuli 0:1 na 3:1 da bi ispalo 3:3, a od Augsburga je bila potpuno šarena momčad.
Protiv Dortmunda nije bilo ništa od navedenog. I ne treba čovjek se zanositi s imenom Dortmund, da je tu sada bio Braunschweig, Nürnberg ili Freiburg, ista situacija bi bila. Isključivo igrački pristup tijekom 90 minuta, a ne rezultat.
Prvaci smo, rezultat me ne nimalo nije dirnuo koliko reakcije igrača, nitko nikakav znak nije dao da se malo trgnu i potrude. Igramo slabije zadnjih 3-4 tjedna, a opuštanje MOŽDA i nije u našem interesu ovog trenutka. Možemo mi igrati na svojih 70% i pokazat ćemo se pred svima, ali ići na 30% protiv bilo koga nije način za pripremu za borbu za oba finala.