(26/04/2014) FC Bayern München 5:2 SV Werder Bremen

Teme s utakmicama Bundeslige 2013./2014.

(26/04/2014) FC Bayern München 5:2 SV Werder Bremen

PostPostao/la panda » 24 tra 2014, 20:36

Slika

32. kolo
Bundesliga

26/04/2014
15:30h

Deutscher Meister 2014 5:2 SV Werder Bremen

Slika vs. Slika

- Zadnjih sedam službenih utakmica protiv Werdera Bayern je redom sve pobjedio (6 puta u ligi te jednom u kupu)
- Iako, od zadnjih 13 domaćih utakmica protiv Werdera, Bayern je pobjedio samo 4 (uz 5 remija i 4 poraza), ali zato su zadnje dvije bile pobjede (4:1 i 6:1)
- Protiv Werdera se doma postigao čak 51 zgoditak, više nego bilo kojoj drugoj ekipi
- Werder ima već 36 bodova. To je 2 boda više nego što su imali na kraju prošle sezone
- Utakmica protiv Werdera bit će Bayernu 52. u ovoj sezoni. Od kad je u Bundesligi, Bayern je samo jednom imao više službenih utakmica. U sezoni 2001./2002. Bayern je imao 54 odigrane utakmice u isto vrijeme.
- Od kad je Werder završio kao 3. u sezoni 2009./2010. Bayern je skupio duplo više bodova nego Werder - 310 > 153
- U pet službenih utakmica protiv Werdera, Robben je zabio svaki puta, a Ribery je u 12 utakmica zabio 10 golova
- Mandžukić je sa 18 golova u sezoni uspostavio rekord Josipa Sklobara iz 1968./1968. koji je tada zabio 18 golova za Hannover
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Re: (26/04/2014) FC Bayern München -:- SV Werder Bremen

PostPostao/la mirko0410 » 25 tra 2014, 09:21

Sutra je Werder, očekujem dobru utakmicu i uvjerljivu pobjedu Bayerna. Inače ima i jedna dobra vijest ako netko želi na utakmicu, na www viagogo de ima karata kao u priči, odnosno ima ih više nego ih je bilo tokom cijele sezone za sve utakmice zajedno. Uglavnom može se birati i sektor i cijena. Malo je čudno da ima toliko karata, završnica je prvenstva ili možda mnogima nisu legle Pepove akrobacije u ekipi počevši od Hofenheima na dalje. Kad sam poslije Hofenheima pisal da nije netko išel 200-300 km, potrošil nešto eura da bi gledal Starke, Contenta and comp. onda je to nekima bilo čudno. Svaka čast tim igračima ali... . U Njemačkoj se još uvijek cijeni pošten pristup i jednino mjerilo je kvaliteta i zalaganje na terenu.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la cruz » 25 tra 2014, 09:47

Zna li se sastav?

Ne bi bilo najpametnije postaviti najjaci sastav, ali bi itekako postavio Riberya. Trebamo ga u najboljem izdanju protiv reala, ovo je prilika za confidence boost
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 25 tra 2014, 10:13

mirko0410 napisao:Sutra je Werder, očekujem dobru utakmicu i uvjerljivu pobjedu Bayerna. Inače ima i jedna dobra vijest ako netko želi na utakmicu, na www viagogo de ima karata kao u priči, odnosno ima ih više nego ih je bilo tokom cijele sezone za sve utakmice zajedno. Uglavnom može se birati i sektor i cijena. Malo je čudno da ima toliko karata, završnica je prvenstva ili možda mnogima nisu legle Pepove akrobacije u ekipi počevši od Hofenheima na dalje. Kad sam poslije Hofenheima pisal da nije netko išel 200-300 km, potrošil nešto eura da bi gledal Starke, Contenta and comp. onda je to nekima bilo čudno. Svaka čast tim igračima ali... . U Njemačkoj se još uvijek cijeni pošten pristup i jednino mjerilo je kvaliteta i zalaganje na terenu.

Ako ideš na utakmicu ideš navijat, a ne zato jer bi ti htio vidjeti ovog ili onog igrača kak igra. Rekoh već, po toj logici bi trebali igrati svaku utakmicu u najjačoj postavi, nikad se ne bi smijelo rotirati, a i sve gostujuće utakmice bi trebali izgubiti.
A kaj tek sa gostujućim navijačima koji će proći prek 700km da dođu na utakmicu, a možda izgube sa 5:0 ?

Boli ljude briga dal' gledaju Starkea, Contenta i Hojbjerga ili Neuera, Alabu i Martineza.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 25 tra 2014, 10:31

panda napisao:Rekoh već, po toj logici bi trebali igrati svaku utakmicu u najjačoj postavi, nikad se ne bi smijelo rotirati, a i sve gostujuće utakmice bi trebali izgubiti.

Panda, neka izgube i 5:0, ali na terenu uvijek moraš dati 100%, što kod pojedinih igrača Bajerna nije slučaj. E, u tome je problem. ;) Ako gledalac plati 200-300 eura za utakmicu, onda bar očekuje da se njegov tim maksimalno zalaže, a ne da im puca neka stvar kao npr. protiv Borusije i slično. Ja sam siguran da oni ni protiv Reala nisu dali 100% od sebe, jer kako objasniti činjenicu da nije bio niti jedan žuti karton!???? Pa 1/2 finale je, ako se igdje očekuje hrpa duela i oštrih startova, onda je to tu. Međutim, ovaj Bajern nema tu srčanost kao onaj od prošle godine. To je jednostavno tako. Da li je to zbog silnih osvojenih trofeja, pa imaju manjak motivacije ili je nešto drugo u pitanju ne znam, ali je to činjenica koja bode oči.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 25 tra 2014, 10:37

Miki napisao:
panda napisao:Rekoh već, po toj logici bi trebali igrati svaku utakmicu u najjačoj postavi, nikad se ne bi smijelo rotirati, a i sve gostujuće utakmice bi trebali izgubiti.

Panda, neka izgube i 5:0, ali na terenu uvijek moraš dati 100%, što kod pojedinih igrača Bajerna nije slučaj. E, u tome je problem. ;) Ako gledalac plati 200-300 eura za utakmicu, onda bar očekuje da se njegov tim maksimalno zalaže, a ne da im puca neka stvar kao npr. protiv Borusije i slično. Ja sam siguran da oni ni protiv Reala nisu dali 100% od sebe, jer kako objasniti činjenicu da nije bio niti jedan žuti karton!???? Pa 1/2 finale je, ako se igdje očekuje hrpa duela i oštrih startova, onda je to tu. Međutim, ovaj Bajern nema tu srčanost kao onaj od prošle godine. To je jednostavno tako. Da li je to zbog silnih osvojenih trofeja, pa imaju manjak motivacije ili je nešto drugo u pitanju ne znam, ali je to činjenica koja bode oči.

Za utakmicu ćeš dati 200-300 eura jedino ako je to stvarno nešto veliko i sve je rasprodano. U protivnom karte nađeš i 2-3 puta jeftinije.

A to koliko igrači Bayerna u pojedinoj utakmici daju od sebe, na koji ti način znaš da oni npr. nisu davali 100% od sebe, ali su eto imali loš dan ? (manjak žutih kartona kao manjak motivacije ti baš i nije neki argument btw.)

Mislim super je sad tu brljaviti i kenjati uokolo. Ali kad pročitaš takve stvari, zaključak je da se nikad ne bi smijelo rotirati (a to se radi, i MORA se raditi). I po toj logici bi trebali pobjediti sve domaće u najboljoj postavi, i izgubiti sve gostujuće u najboljoj postavi, kao i svi drugi klubovi. (sad malo razmisli kak to jebeno glupo i bezveze zvuči)

Na utakmicu ideš da bodriš ekipu i navijaš, ne zato jer bi ti htio vidjeti Riberya uživo.
Još bih razumio takav argument da možeš dobiti autogram ili dres (a prije ćeš dobiti autogram ako čovjek sjedi na klupi), ali inače je takav argument o proputovanih 100-200km i potrošenoj lovi apsolutno bezveze.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 25 tra 2014, 10:45

panda napisao:A to koliko igrači Bayerna u pojedinoj utakmici daju od sebe, na koji ti način znaš da oni npr. nisu davali 100% od sebe, ali su eto imali loš dan ? (manjak žutih kartona kao manjak motivacije ti baš i nije neki argument btw.)

I laik je vidio da nam fali ona srčanost i rastrčanost kao prošle godine. Barselonu smo razmontirali takvim pristupom. Pogledaj Atletiko, pa se prisjeti kakvi smo mi otprilike bili prošle godine. Ne po stilu igre, nego po zalaganju. I kad nije išlo, oralo se po terenu, borilo se, dok sada gledamo beskrvnog Riberija, uplašenog Krosa, itd. Ne kažem da se sada ne borimo, ali nije to taj prošlogodišnji nivo. Kod gola Reala se na sredini terena morao praviti faul. Kad god vidiš da protivnik ima šanse za kontru, lomi ga. Nema veze, dobićeš žuti, naredni put će neko drugi, ali bar tada gola neće biti! Sjeti se kako se Pepe valjao u 1-2 izgledne situacije za Bajern. Koga boli uvo da li će mu prigovarati da simulira, čovjek gleda na sve moguće načine da pomogne svojoj ekipi. Jeste to ciganisanje, ali upravo zato Real ima 1 gol prednosti! Spremni su na sve samo da odu dalje, za Bajern se to ne može reći! Bar ne ove godine!
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mirko0410 » 25 tra 2014, 10:48

Navijač hoće gledati najbolje, hoće vidjeti zalaganje i to je to. Uvijek se može loše odigrati, uvijek se može izgubiti a na treneru je da rotaciju odradi na najbezbolniji način da ne trpi rezultat a niti dojam. Uostalom Bayern je veliki i svjetski klub zbog svoje tradicije, rezultata i velikih igrača. Ljudi zanima Ribery, Roben, Muller i ostale zvijezde, uostalom karata ima a obično ih nema.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 25 tra 2014, 10:51

Miki napisao:I laik je vidio da nam fali ona srčanost i rastrčanost kao prošle godine.

Ostavi se ti prošle godine i rastrčanosti na terenu u usporedbama sa ovom godinom, situacija nije ni približno ista da bi mogla u usporedbu ;)

Uostalom, čovjek tu kenja da se na utakmicu ide da bi se gledalo Riberya, Robbena, Neuera i najveće zvjezdice, a ne Contento-a npr.

Miki napisao:I kad nije išlo, oralo se po terenu, borilo se, dok sada gledamo beskrvnog Riberija, uplašenog Krosa, itd.

to što Ribery nije u formi, a Kroos više ne uzima toliki rizik i dalje ne znači da oni ne daju 100% od sebe. To su profesionalni sportaši, oni uvijek žele pobjediti isto kak i mi želimo da oni uvijek pobjede. Ali to nije uvijek moguće.

Miki napisao:Ne kažem da se sada ne borimo, ali nije to taj prošlogodišnji nivo.

Kao što rekoh, uopće uspoređivati igru prošle godine sa ovom ti je bezveze.

Miki napisao:Kod gola Reala se na sredini terena morao praviti faul.

Kakve to veze ima sa početnom raspravom?

mirko0410 napisao:Navijač hoće gledati najbolje, hoće vidjeti zalaganje i to je to. Uvijek se može loše odigrati, uvijek se može izgubiti a na treneru je da rotaciju odradi na najbezbolniji način da ne trpi rezultat a niti dojam. Uostalom Bayern je veliki i svjetski klub zbog svoje tradicije, rezultata i velikih igrača. Ljudi zanima Ribery, Roben, Muller i ostale zvijezde, uostalom karata ima a obično ih nema.

Navijač hoće da vidi dobru utakmicu, neovisno o tome tko će na kraju izaći kao pobjednik (naravno, ako si navijač Bayerna, očekuješ da i Bayern pobjedi). Ako se uvijek može loše odigrati / izgubiti, zašto ti onda tu pišeš ovakve gluposti ?

Jupp je prošle godine protiv Freiburga poslao ekipu koja je bila izmjenjena na 10 pozicija u odnosu na Barcelonu. Nisam vidio da si tamo imao primjedbi na rotaciju :idk: :idk:

Rekoh, skužio bi takva pisanja kad bi mogao dobiti Riberyev dres ili autogram (iako, kao što rekoh, autogram ćeš dobiti baš ako je na klupi, a ne da igra), ali inače su takva pisanja fakat bezveze.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 25 tra 2014, 11:15

panda napisao:Uostalom, čovjek tu kenja da se na utakmicu ide da bi se gledalo Riberya, Robbena, Neuera i najveće zvjezdice, a ne Contento-a npr.

Kakve veze imam ja sa tim što on piše? :idk:

panda napisao:To što Ribery nije u formi, a Kroos više ne uzima toliki rizik i dalje ne znači da oni ne daju 100% od sebe. To su profesionalni sportaši, oni uvijek žele pobjediti isto kak i mi želimo da oni uvijek pobjede. Ali to nije uvijek moguće.

Ti već sada indirektno kritikuješ Pepa. Šta će na terenu igrač koji nije u formi, pa makar se on zvao Riberi, i to još u onako važnoj utakmici? Valjda je u interesu da tim što bolje prođe, a ne da li će se možda Frank naljutiti što počinje sa klupe?! Sada smiješno izgleda da je taj isti igrač prije samo par mjeseci bio u konkurenciji za najboljeg igrača svijeta.

Možeš ti biti u slabijoj formi, ali kada ti Realovi odbrambeni igrači skoro ne posvete pažnju, a ti opet ništa ne napraviš, dovoljno pokazuje da nije samo loša forma u pitanju, već i bezmudost. :bravo: Svu svoju pažnju su usmjerili na Robena i Mandžukića, ali ni to gospodinu nije bilo dovoljno da makar jednu korisnu stvar uradi. ;) Ako bude igrao u revanšu, to nek' ide na Pepovu dušu, jer je Frank već duže vrijeme "u svađi" sa fudbalom.

panda napisao:
Miki napisao:Kod gola Reala se na sredini terena morao praviti faul.

Kakve to veze ima sa početnom raspravom?

Ima veze sa te strane što se ne preduzimaju sve mogućnosti da bi se stiglo do povoljnog rezultata upravo zbog nedostatka te prošlogodišnje srčanosti. A porediti se jednostavno mora, jer je to isti tim koji je osvojio sve te silne trofeje, a ne neka generacija od prije 10 godina pa da nema veze jedno sa drugim. Faul u slučaju kada protivnik ide u kontranapad sprječava rivala da tada uđe u šansu i samim tim da ne da gol. To je barem jednostavno. Šta tu ima nejasno? :idk:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 25 tra 2014, 11:25

Miki napisao:
panda napisao:Uostalom, čovjek tu kenja da se na utakmicu ide da bi se gledalo Riberya, Robbena, Neuera i najveće zvjezdice, a ne Contento-a npr.

Kakve veze imam ja sa tim što on piše? :idk:

Ne znam ja. Ti si se umješao u raspravu, ne ja...

Miki napisao:
panda napisao:To što Ribery nije u formi, a Kroos više ne uzima toliki rizik i dalje ne znači da oni ne daju 100% od sebe. To su profesionalni sportaši, oni uvijek žele pobjediti isto kak i mi želimo da oni uvijek pobjede. Ali to nije uvijek moguće.

Ti već sada indirektno kritikuješ Pepa. Šta će na terenu igrač koji nije u formi, pa makar se on zvao Riberi, i to još u onako važnoj utakmici? Valjda je u interesu da tim što bolje prođe, a ne da li će se možda Frank naljutiti što počinje sa klupe?! Sada smiješno izgleda da je taj isti igrač prije samo par mjeseci bio u konkurenciji za najboljeg igrača svijeta.

Možeš ti biti u slabijoj formi, ali kada ti Realovi odbrambeni igrači skoro ne posvete pažnju, a ti opet ništa ne napraviš, dovoljno pokazuje da nije samo loša forma u pitanju, već i bezmudost. :bravo: Svu svoju pažnju su usmjerili na Robena i Mandžukića, ali ni to gospodinu nije bilo dovoljno da makar jednu korisnu stvar uradi. ;) Ako bude igrao u revanšu, to nek' ide na Pepovu dušu, jer je Frank već duže vrijeme "u svađi" sa fudbalom.

Ne kritiziram ja nikoga ;)
Ribery je jedan od naših najboljih igrača. U ligi u zadnje vrijeme baš i nije očarao i igrao kako zna igrat, ali je bilo očekivanje da će u ovoj utakmici "step up to his game". Niti ti, niti ja, niti Guardiola nismo mogli znati da će Ribery opet podbaciti. Greška bi bila stavljati ga u prvu postavu ako npr. opet podbaci sad protiv Werdera. Ako odigra jako dobro, onda ga treba opet staviti i protiv Reala.

Miki napisao:Ima veze sa te strane što se ne preduzimaju sve mogućnosti da bi se stiglo do povoljnog rezultata upravo zbog nedostatka te prošlogodišnje srčanosti. A porediti se jednostavno mora, jer je to isti tim koji je osvojio sve te silne trofeje, a ne neka generacija od prije 10 godina pa da nema veze jedno sa drugim. Faul u slučaju kada protivnik ide u kontrau sprječava rivala da tada uđe u šansu i samim tim da ne da gol. To je barem jednostavno, šta tu ima nejasno? :idk:

zbog čega misliš da ne poduzimaju sve mogućnosti? Kao što rekoh, to što Ribery ne igra kao nekad, ne znači da se on ne trudi i da ne daje sve od sebe (ili Kroos). Svi oni daju sve od sebe, ali može ih uloviti lošiji period, lošiji dan, štogod i oni i dalje daju sve od sebe, ali to u toj situaciji jednostavno nije dovoljno. Ali to i dalje ne znači da oni sad igraju preko kurca.

I ne, nemože se situacija sada sa situacijom od prošle godine ni približno usporediti.
Prošlosezonska ekipa je bila ekipa koja nije 3 godine osvojila trofej. Ligu su drugi put zaredom izgubili na relaciju Dortmund. U finalu kupa su dobili tešku pljusku od tog istog Dortmunda, a u finalu LPa su doživjeli jebenu tragediju u domaćem finalu. Uz to, ekipu čini i dosta reprezentativaca koji su na EPu 2012. razočarali i opet nisu digli trofej.

Prošla sezona je bila oko dokazivanja da oni nisu luzeri, već da mogu i pobjeđivati osvajat trofeje. Ove sezone to više netrebaju. Znaju i sami da se ubrajaju u sam europski vrh i elitu. I jednostavno je nerealno očekivati da će opet igrati sa istim "žarom" kao i prošle godine.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mirko0410 » 25 tra 2014, 11:28

Starino ti kenjaš i to cijelo vrijeme, čim netko napiše drukčije ili misli dukčije odma krene vrijeđanje, ja inače cijenim tvoj doprinos i rad na forumu vrlo si aktivan i radiš puno toga dobroga ali često soliš pamet i namečeš neka svoja mišljenja koja ne drže vodu a vrlo često nisi niti nimalo objektivan. Nisam toliko aktivan na forumu kao ti i neki ali to ne znači daj broj postova ti daje za pravo nekoga podcjenjivati. Niti sam neki veliki ljubitelj i fan Mandžukića a niti mrzitelj Pepa i njegove tika-take ali ti si me natjeral svojom neobjektivnošću na njihov računa da sam često moral pisati i ono kaj mi nije bilo u planu. Najsvježiji primjer ti je utakmica u Madridu i u kojoj je tvoj bezgrješni Pep postavil Manđukića u ekipu a koji to nikako nije zaslužil po tvojoj teoriji. Mislim da Mandžukić od kad je otišel u Wolfsburg a posebno zadnje dvije godine se bitno promjenil i nije to onaj Manđo iz HNL i odavno iza njegova imena nema upitnika. Neznam možda si ga žical kakvu kartu, dres pa te otkantal i onda mogu kužiti tvoje pisanje o njemu. Kaj se tiče Pepa veliki i uspješan trener ali tvrdoglav kao mazga i cijelo vrijeme od kad je došel u Bayern radi na promjenama. Promjenio je puno toga i ono dobrog i ono kaj je možda trebalo popraviti, a lani je ipak bilo bilo puno toga dobroga. Moje je mišljenje da je malo pretjeral ali eto čovjek radi po svome.
Tko je igral nogomet i bio član bilo kakve momčadi pa makar i neke najniže lige onda bi mu bilo puno toga jasnije oko odnosa unutar momčadi iza kulise i nekih nepisanih zakonitosti koje ne dopiru van iz svlačionice. Neki misle da je to Play Station i kad se ujutro probudiš uzmeš si momčad, igrače, protivnika i igraš. Ekipa se dugo slaže i formira i treba puno vremena da se sve posloži, lanjski Bayern je bio posložen eto tako da se sve poklopilo.
- Toliko od mene, ja se povlačim, pozdrav svim korektnim i objektivnim forumašima. Mislim da nisam prema nikome upotrijebil neki loš glagol a ako jesam moja isprika. Bayernu želim naravno triple, a barem finale sa Atleticom.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Miki » 25 tra 2014, 11:33

panda napisao:Ne znam ja. Ti si se umješao u raspravu, ne ja...

Ja se uopšte nisam sa njim umiješao u raspravu, tako da ne znam zašto pominješ šta je on napisao? :idk: Iznio sam svoje mišljenje u vezi igre Bajerna, tj. nadovezao se na tvoj post. Koliko znam, nigdje nisam pominjao da svaku utakmicu trebamo igrati u najjačoj postavi, bez rotacija, niti sam komentarisao ili podržavao Mirkovo mišljenje. :idk:

panda napisao:Zbog čega misliš da ne poduzimaju sve mogućnosti?

Upravo zato što je Real imao 3 čista kontranapada koje naši igrači nisu ni pokušali faulom da zaustave, a to se itekako moglo! Sreća nas je pogledala, jer smo već sada mogli pisati o tome kako je Real definitivno u finalu, a i ovako je vrlo blizu toga.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la panda » 25 tra 2014, 11:36

mirko0410 napisao:Starino ti kenjaš i to cijelo vrijeme, čim netko napiše drukčije ili misli dukčije odma krene vrijeđanje, ja inače cijenim tvoj doprinos i rad na forumu vrlo si aktivan i radiš puno toga dobroga ali često soliš pamet i namečeš neka svoja mišljenja koja ne drže vodu a vrlo često nisi niti nimalo objektivan.

Sorry ako sam te na neki način uvrijedil. To mi uopće nije bilo u planu :mig: :mig:

mirko0410 napisao:Nisam toliko aktivan na forumu kao ti i neki ali to ne znači daj broj postova ti daje za pravo nekoga podcjenjivati.

Ne podcjenjujem nikoga. Ali to opet ne znači da ću se slagati sa ljudima dok mislim da nisu u pravu :mig:

mirko0410 napisao:Najsvježiji primjer ti je utakmica u Madridu i u kojoj je tvoj bezgrješni Pep postavil Manđukića u ekipu a koji to nikako nije zaslužil po tvojoj teoriji. Mislim da Mandžukić od kad je otišel u Wolfsburg a posebno zadnje dvije godine se bitno promjenil i nije to onaj Manđo iz HNL i odavno iza njegova imena nema upitnika. Neznam možda si ga žical kakvu kartu, dres pa te otkantal i onda mogu kužiti tvoje pisanje o njemu.

Ha? Već sam ti to pisao kad smo vodili raspravu o Mandžukiću u prvom mjesecu. Ako zasluži pohvale, dobit će ih. Ako odigra katastrofa, onda će dobiti i kritike. Ne vidim stvarno problema u tome.

Jel' odigrao dobro protiv Reala ? Po meni nije. Pa čak da su i trojica stalno visjeli na njemu. To je još više dokaz da nije niti trebao igrati. Meni je on super igrač, prošle godine u LP čak nije toliko golovima iskakao na scenu koliko trčanjem i defenzivnim radom, ali sad u ovom slučaju nam je najpotrebniji u zabijanju golova. A to u srijedu NIJE ispunio. Stoga i kritiziranje s moje strane.

mirko0410 napisao:Tko je igral nogomet i bio član bilo kakve momčadi pa makar i neke najniže lige onda bi mu bilo puno toga jasnije oko odnosa unutar momčadi iza kulise i nekih nepisanih zakonitosti koje ne dopiru van iz svlačionice. Neki misle da je to Play Station i kad se ujutro probudiš uzmeš si momčad, igrače, protivnika i igraš. Ekipa se dugo slaže i formira i treba puno vremena da se sve posloži, lanjski Bayern je bio posložen eto tako da se sve poklopilo.

Ako isto tak misliš da je to tak jednostavno da krene sa Lahmom na boku, a ne sa Rafinhom, onda si ti u zabludi. Čovjek je sa njima skoro svaki dan, zna koje su im kvalitete, a koje nisu. Siguran sam da je imao dobar razlog za postavljanje Rafinhe na bok recimo.

Uostalom, nakon prošle sezone promjene su i potrebene.

mirko0410 napisao:- Toliko od mene, ja se povlačim, pozdrav svim korektnim i objektivnim forumašima. Mislim da nisam prema nikome upotrijebil neki loš glagol a ako jesam moja isprika. Bayernu želim naravno triple, a barem finale sa Atleticom.

Triple bi bio jeben :goood:

Miki napisao:Upravo zato što je Real imao 3 čista kontranapada koje naši igrači nisu ni pokušali faulom da zaustave, a to se itekako moglo! Sreća nas je pogledala, jer smo već sada mogli pisati o tome kako je Real definitivno u finalu, a i ovako je vrlo blizu toga.

Ako su ti faulovi koji se nisu napravili jedini argument, to i nije puno.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 25 tra 2014, 11:38

panda napisao:Ako su ti faulovi koji se nisu napravili jedini argument, to i nije puno.

Ako Benzemin gol nije puno, onda se ja stvarno izvinjavam. Moje mišljenje je da je taj gol kompletno okrenuo tok tog meča, a i odrediće tok meča koji nas očekuje, tako da to uopšte nije malo. ;)
Miki
Don Quijote

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga