O Bože. :facepalm:

Miki napisao:Navedi mi koji su još padavičari igrali u Bajernu.
Miki napisao:Rekao sam da je isto uradio "i protiv Volfsburga", samo da potkrijepim činjenicu da je simulator.
Miki napisao:Preoštro je reći da je on sramota Bajerna, tu sam pretjerao, ali je mene sramota da igrač Bajerna onako postupi.
Miki napisao:Ne znam odakle si izvukao sliku za taj start, djeluje da je photoshop, jer se na snimku jasno vidi da simulira.
Miki napisao:Treba Bajern kazniti, jer poruke sa političkom konotacijom, kao i onom za prozivanje Ozila da je gej treba zabraniti. Uostalom, propisi UEFE to kažu, tako da se kazna već razmatra.

Miki napisao:Nisam znao to za Švajnija, ali eto neka bude da jeste. Jedan jedini. Djelovalo je kao da ćeš ih bar 5 nabrojati.
Miki napisao:Sinoć je prvi put simulirao
Miki napisao:, drugi put nije, ali je diskutabilno da li je bio penal.

LuctL napisao:The Scarface napisao:@Luctl
Šta je na kraju Bayern, prvi favorit, drugi ili nema šanse za obranu naslova. Vidim da mijenjaš mišljenja kako vjetar puše pa me zanima kakvo je mišljenje sad jer znam da će nakon sljedeče utakmice LP-a opet biti drugačije.
Ne kontam te ovdje?
Mislim da nikad i nisam napisao koji je Bayern favorit za osvajanje LP-a, već samo da je RM trenutno u boljoj formi, na što si mi ti odgovorio, ako se ne varam, da RM u biti još nije odigrao "jaku tekmu", a onda sam ja sarkastično te prozvao u nekom od ranijih postova, da vidimo kako i Bayern ima problema s jačim ekipama, tako da mi teorija da RM dobiva samo slabe momčadi, a Bayern i slabe i jake ne drži vodu.
Bayern smatram favortiom ukoliko se do finala susretnemo s Real Madridom, jer u dvije tekme smo sigurno jači od njih. Ako se sretnemo u finalu, jedno 15% prednosti za RM, ali dakako da to sve ovisi i o ozljedama, suspenzijama i slično. Al, ovako odokativno, kojih 15%.
LuctL napisao:Ajmo zalci, jel bilo opuštanje ili nešto drugo?
Jeste zadovoljni ovakvom igrom, to je to unaprijeđenje? Sada napokon vidimo kako Bayern igra protiv jačih momčadi.
Pih, smijeh.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost