(19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la Gerd Muller » 20 vel 2014, 17:25

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 9259_n.jpg
Nakon tekme igraci se zahvaljuju navijacima na fantasticnoj podrsci...
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 20 vel 2014, 23:06

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 21 vel 2014, 08:49

The Scarface napisao:
Miki napisao:
panda napisao:Čisto informativno Miki.

Kak bi ti igrao (a da nije pimplanje i na rezultat) protiv 10 protivnika koji su se svi redom povukli na 16 metara ? :ugeek:

Nisam trener ni eskpert da to određujem, ali da je moglo konkretnije moglo je. Kad je brojčana situacija igrača na terenu bila izjednačena, Arsenal je bio bolji i to dosta. Nismo se mogli na početku sastaviti. Znam da je bunker bio kod 11 na 10, ali kako bi se to radilo protiv Čelzija koji je tipična bunkeraška ekipa + što imaju ubitačnu kontru?! Mora to bolje da se rješava.

Tok utakmice je potpuno preokrenulo isključenje Ščensnog. Pravedno, ali možda nepotrebno. Ni sinoć nisam vidio pravu Bajernovu snagu zbog toga. Šteta što ga Ozil nije dao i da je ostalo 11 na 11, da vidimo kako bi se Pep i naši igrači snašli. Ovako, jbg.

Arsenal je bio bolji prvih 15 minuta, nakon toga je Bayern preuzeo inicijativu i nije ju ispuštao. ;)

Crveni karton je Bayern zaradio dobrom igrom,nije da je došao iz sretnog kontranapada, da nije bio crveni bilo bi 1:0 što bi nam eventualno još više odgovaralo jer bi Arsenal s 11 igrača morao "napasti". Tako da je glupo prodavati priče o crveniom kartonu koji je ubio utakmicu.

Arsenal prvih 15 minuta bolji, jedna konkretna prilika Sanoga i penal koji je trebao biti zaleđe
Bayern preuzima inicijativu, opravdan penal i crveni karton

Potpuno se slažem i reza je na mjestu iako mi možemo puno bolje al nemre se uvjek sve savršeno ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 21 vel 2014, 10:26

Važno je da smo pobijedili i ništa drugo. Idemo dalje! U revanš treba ući kao da je 0:0. Nervira me što je tek 11/12-og marta. :neee:

Image
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 21 vel 2014, 11:01

Ma taj penal je deal samo takav :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 21 vel 2014, 11:30

Ta slika iz djetinjstva je fake. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 21 vel 2014, 11:34

The Scarface napisao:Ta slika iz djetinjstva je fake. ;)

Od kud znaš? :roll: Kad vidim kako Ozil igra u velikim utakmicama, drago mi je što nije došao u Bajern. Dobro je Henes rekao "Da je dovoljno dobar došao bi kod nas, a ne u Real." Dečko je čarobnjak, izgubi se na terenu.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 21 vel 2014, 11:41

Dobar je Ozil kad ima svoj dan,jako dobar..

Samo je problem što nema konstantu s tim "dobrim danima", a to je i ono što smo u Realu gledali.

A i realno, mi trenutno nemamo igru di bi se on uklopio.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 21 vel 2014, 11:51

Lennon napisao:Dobar je Ozil kad ima svoj dan,jako dobar..

Samo je problem što nema konstantu s tim "dobrim danima", a to je i ono što smo u Realu gledali.

Ima protiv slabijih ekipa. Ne sjećam se kad je odigrao dobar meč protiv neke TOP ekipe. Evo kratkog pregleda Krosove partije protiv Arsenala. Stidim se što sam ga onoliko osporavao, kad je pravi majstor. Zaslužuje pare koje traži. Ima li nekih naznaka oko produženja ugovora?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kCs5MAT4Giw[/youtube]

Gvardiola ga je javno pohvalio.

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 67750.html
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 21 vel 2014, 11:56

Ma ja ti se Miki oko toga ne brinem. Na previše visoku letvicu je ovaj Bayern postavljen da bi iz njega odlazili najbolji igrači zbog većih plača. Riješit će to naša uprava.

A i po pitanju čiste životne navike, Njemac koji cijeli život živi u Njemačkoj, sad mora prelazit na novi stil života na otok, učit jezik, biti daleko od "kuće"...

Kroos ostaje! :mig:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 21 vel 2014, 12:00

Miki napisao:
The Scarface napisao:Ta slika iz djetinjstva je fake. ;)

Od kud znaš? :roll: Kad vidim kako Ozil igra u velikim utakmicama, drago mi je što nije došao u Bajern. Dobro je Henes rekao "Da je dovoljno dobar došao bi kod nas, a ne u Real." Dečko je čarobnjak, izgubi se na terenu.

Zato jer ja sve znam. :roll:

Lik koji je prvi objavio tu sliku je napisao da je našao samo neku xyz sliku iz Ozilovog djetinjstva i bezze zaokružio onog klinca-golmana koji uopće nije Neuer.

Slika

Slika

Najjača stvar je što je "Neuer" tu istu sliku stavio na "svoj" fejs. :haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 21 vel 2014, 12:02

Lennon napisao:Ma ja ti se Miki oko toga ne brinem. Na previše visoku letvicu je ovaj Bayern postavljen da bi iz njega odlazili najbolji igrači zbog većih plača. Riješit će to naša uprava.

A i po pitanju čiste životne navike, Njemac koji cijeli život živi u Njemačkoj, sad mora prelazit na novi stil života na otok, učit jezik, biti daleko od "kuće"...

Kroos ostaje! :mig:

Ja se nadam da si u pravu, ali dok ne vidim i zvaničnu potvrdu toga, biću sumnjičav. Jednostavno sam takav. :geek:
Slažem se sa svim što kažeš. Meni bi bilo JAKO čudno i nelogično da on iz Bajerna pređe u Mančester Junajted, za koga je pitanje da li će uopšte igrati neko evropsko takmičenje naredne sezone. Ma nelogično bi mi bilo da pređe u bilo koji drugi klub, jer je standardan u najjačem svjetskom klubu.

Bajern je stvarno mašinerija, samo nek' ovako nastave. Bez Riberija i Švajnija smo protutnjali Londonom. Pitam se samo kako će sve to funkcionisati kada se Švajni vrati. Primijetio si i ti, sigurno, da nismo baš dobro funkcionisali kad je Lam vraćen na beka. Čovjek se ustalio na poziciji zadnjeg veznog i stvarno je čudo od fudbalera. Suva inteligencija. Sad ga opet vraćati na staro, to zahtijeva ponovno uigravanje, a taman se navikao na pozicju zadnjeg veznog. Mada ne sumnjam da će Pep sve to da zategne do tančina. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 21 vel 2014, 12:06

A neznam što se smjera. Vjeroatno planira Martineza uigurat na stoperu.

Sad je samo pitanje dal budu se Thiago i Kroos menjali s Schweinijem na 8-ici, pa Lahma ostavit na zadnjem veznom, ili planira Schweinija stavit na zadnjeg veznog pa Lahma vratit na bok.

Još kad se Franck vrati, pravo je pitanje tko će i kad igrat. Klupa bude jača od prvog sastava :mrgreen:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 21 vel 2014, 12:20

Lennon napisao:A neznam što se smjera. Vjeroatno planira Martineza uigurat na stoperu.

Sad je samo pitanje dal budu se Thiago i Kroos menjali s Schweinijem na 8-ici, pa Lahma ostavit na zadnjem veznom, ili planira Schweinija stavit na zadnjeg veznog pa Lahma vratit na bok.

Još kad se Franck vrati, pravo je pitanje tko će i kad igrat. Klupa bude jača od prvog sastava :mrgreen:

Biće "klanja" za prvih 11. :D Samo da zdravlje posluži igrače, a sam Pep zna šta mu je činiti. :)
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 21 vel 2014, 12:23

Lennon napisao:Dobar je Ozil kad ima svoj dan,jako dobar..

Zbog te konstante u nastupima i protiv velikih i protiv malih ekipa neće biti igračina, a Real ga se zbog toga i odrekao. U početku je Real ispao budala što ga se odrekao(što sam i ja osobno takvo mišljenje dijelio), a sad baš više nitko nije siguran i već to eng. javnost gleda drugačije. No kod Arsenala nisu problemi počeli od dolaska Özila, već od davnih godina kad je Wenger počeo mijenjati svoju pobjedničku filozofiju za atraktivniji stil igre. Sad je to opet počeo mijenjati na staro ali čovjek se isto gubi u određenim situacijama sa svojim potezima. Svoje probleme sada mora riješavati kupovinom dokazanih igrača i supertalenata.

S Özilom su čak dogurali ovako visoko u Premier ligi, a prošle sezone su dobrom serijom i padom Tottenhama uhvatili 4. mjesto.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka