The Scarface napisao:Miki napisao:panda napisao:Čisto informativno Miki.
Kak bi ti igrao (a da nije pimplanje i na rezultat) protiv 10 protivnika koji su se svi redom povukli na 16 metara ?
Nisam trener ni eskpert da to određujem, ali da je moglo konkretnije moglo je. Kad je brojčana situacija igrača na terenu bila izjednačena, Arsenal je bio bolji i to dosta. Nismo se mogli na početku sastaviti. Znam da je bunker bio kod 11 na 10, ali kako bi se to radilo protiv Čelzija koji je tipična bunkeraška ekipa + što imaju ubitačnu kontru?! Mora to bolje da se rješava.
Tok utakmice je potpuno preokrenulo isključenje Ščensnog. Pravedno, ali možda nepotrebno. Ni sinoć nisam vidio pravu Bajernovu snagu zbog toga. Šteta što ga Ozil nije dao i da je ostalo 11 na 11, da vidimo kako bi se Pep i naši igrači snašli. Ovako, jbg.
Arsenal je bio bolji prvih 15 minuta, nakon toga je Bayern preuzeo inicijativu i nije ju ispuštao.![]()
Crveni karton je Bayern zaradio dobrom igrom,nije da je došao iz sretnog kontranapada, da nije bio crveni bilo bi 1:0 što bi nam eventualno još više odgovaralo jer bi Arsenal s 11 igrača morao "napasti". Tako da je glupo prodavati priče o crveniom kartonu koji je ubio utakmicu.
Arsenal prvih 15 minuta bolji, jedna konkretna prilika Sanoga i penal koji je trebao biti zaleđe
Bayern preuzima inicijativu, opravdan penal i crveni karton

The Scarface napisao:Ta slika iz djetinjstva je fake.

Lennon napisao:Dobar je Ozil kad ima svoj dan,jako dobar..
Samo je problem što nema konstantu s tim "dobrim danima", a to je i ono što smo u Realu gledali.
A i realno, mi trenutno nemamo igru di bi se on uklopio.

Miki napisao:The Scarface napisao:Ta slika iz djetinjstva je fake.
Od kud znaš?Kad vidim kako Ozil igra u velikim utakmicama, drago mi je što nije došao u Bajern. Dobro je Henes rekao "Da je dovoljno dobar došao bi kod nas, a ne u Real." Dečko je čarobnjak, izgubi se na terenu.

Lennon napisao:Ma ja ti se Miki oko toga ne brinem. Na previše visoku letvicu je ovaj Bayern postavljen da bi iz njega odlazili najbolji igrači zbog većih plača. Riješit će to naša uprava.
A i po pitanju čiste životne navike, Njemac koji cijeli život živi u Njemačkoj, sad mora prelazit na novi stil života na otok, učit jezik, biti daleko od "kuće"...
Kroos ostaje!

Lennon napisao:A neznam što se smjera. Vjeroatno planira Martineza uigurat na stoperu.
Sad je samo pitanje dal budu se Thiago i Kroos menjali s Schweinijem na 8-ici, pa Lahma ostavit na zadnjem veznom, ili planira Schweinija stavit na zadnjeg veznog pa Lahma vratit na bok.
Još kad se Franck vrati, pravo je pitanje tko će i kad igrat. Klupa bude jača od prvog sastava
Lennon napisao:Dobar je Ozil kad ima svoj dan,jako dobar..
Samo je problem što nema konstantu s tim "dobrim danima", a to je i ono što smo u Realu gledali.
A i realno, mi trenutno nemamo igru di bi se on uklopio.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost