Lennon napisao:Al ono kaj sam htio naglasit, ja neznam što je Pep rekao Mulleru i ekipi kako točno igrat, al mi nismo ni u jednom trenu igrali slično kao u Manchester City-u. Dolje je Mullac bio okrenut leđima i uopće nije ulazio u kazneni prostor često, već su to činili Robben i Ribery. Znači on je leđima okrenut od gola njima otvarao prostor i ostalim veznim igračima.
Sada ko da smo promašili taktiku. Bilo je zgusnuto, nije se dalo baš nešto odigrat i normalno da smo kružili loptom s jedne na drugu stranu i tražili prostor ali prostor za ubačaje. Zašto onda Mullac ako se ubacuje? Lažna devetka uopće nije bila lažna i to je ono što me zasmetalo. Cijelo smo vrijeme, htjeli priznat il ne igrali s pravom devetkom jer Mullac je bio okrenut prema golu a ne prema ekipi, a svi znamo da Muller prava devetka nije.

The Scarface napisao: Manchester je jednostavno igrao teški bunker i to je bilo to.

Lennon napisao:
Zato mi nije jasan Pep s izmjenom tek u 60. minuti. Nije valjda očekivao da će se United otvorit u drugom pol.

Lennon napisao:Kojim dobrim nogometom?
Ja i dalje ne vidim pametnim izborom Mullca na špici, u tekmi di imamo 450 ubačaja. Ti vidiš? O tome se vrti priča.

Lennon napisao:Što se tiče Muller-Mandžo-Pep situacije u Manchesteru, ja ne krivim Pepa. Zašto? Pa zato jer bih onda okrivio i sebe. Očekivao sam točno onakvu predstavu kao što si opisao u City-u. Lakana tika taka i držanje protivnika dalje od gola. Eventualno Mandžu uvest u 75. minuti kod rezultata 1-3.
Što zamjeram Pepu? Pa kad je vidio da United dobro stoji i savršeno su raspoloženi za kontre, i da se neda probit nekakvim završnim pasem kroz sredinu, i da Muller se ne snalazi u ovim ubačajima, pa što si dovraga čekao do 60. minute? Pa menjaj već na poluvremenu, kao što si protiv Arsenala u Londonu premjestio Lahma na poluvremenu u vezu. Jedino to mu zamjeram.
S druge strane a pisao sam o tome, ako već nije stavio Mandžu otpočetka, zašto Mandžo nije igrao protiv Hoffića i Herthe. Pa čovjek se bori za najboljeg strijelca BL, uvijek je ljepše kad u klubu imaš top goalscorera. Jupp je bar objasnio zašto mu je ukrao naslov najlboljeg strijelca, a ovo sad mi baš i nije imalo smisla.

panda napisao:http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_championsleague/newspage_869454.html
Kaže Rooney da nije dajvao
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost