(01/04/2014) Manchester United FC 1:1 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (01/04/2014) Manchester United FC 1:1 FC Bayern München

PostPostao/la Lennon » 03 tra 2014, 10:00

Al ono kaj sam htio naglasit, ja neznam što je Pep rekao Mulleru i ekipi kako točno igrat, al mi nismo ni u jednom trenu igrali slično kao u Manchester City-u. Dolje je Mullac bio okrenut leđima i uopće nije ulazio u kazneni prostor često, već su to činili Robben i Ribery. Znači on je leđima okrenut od gola njima otvarao prostor i ostalim veznim igračima.

Sada ko da smo promašili taktiku. Bilo je zgusnuto, nije se dalo baš nešto odigrat i normalno da smo kružili loptom s jedne na drugu stranu i tražili prostor ali prostor za ubačaje. Zašto onda Mullac ako se ubacuje? Lažna devetka uopće nije bila lažna i to je ono što me zasmetalo. Cijelo smo vrijeme, htjeli priznat il ne igrali s pravom devetkom jer Mullac je bio okrenut prema golu a ne prema ekipi, a svi znamo da Muller prava devetka nije.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 tra 2014, 10:03

Antone, očekujem da napišeš svoja očekivanja u revanšu. Nema idealan način da se probije bunker, to stoji, ali da li je moguće da se opet "zgnoje" i da nam daju gol u Minhenu!? Da li bi eventualno ispadanje okarakterisalo sezonu kao donekle neuspješnu?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 03 tra 2014, 10:10

Lennon napisao:Al ono kaj sam htio naglasit, ja neznam što je Pep rekao Mulleru i ekipi kako točno igrat, al mi nismo ni u jednom trenu igrali slično kao u Manchester City-u. Dolje je Mullac bio okrenut leđima i uopće nije ulazio u kazneni prostor često, već su to činili Robben i Ribery. Znači on je leđima okrenut od gola njima otvarao prostor i ostalim veznim igračima.

Sada ko da smo promašili taktiku. Bilo je zgusnuto, nije se dalo baš nešto odigrat i normalno da smo kružili loptom s jedne na drugu stranu i tražili prostor ali prostor za ubačaje. Zašto onda Mullac ako se ubacuje? Lažna devetka uopće nije bila lažna i to je ono što me zasmetalo. Cijelo smo vrijeme, htjeli priznat il ne igrali s pravom devetkom jer Mullac je bio okrenut prema golu a ne prema ekipi, a svi znamo da Muller prava devetka nije.

City smo već u 7. minuti načeli pa su se morali malo više otvoriti, osim toga plan im nije bio igrati teški bunker kao i Unitedu.

Muller je bio beskoristan jer mu treba prostora za svoj način igre, nije tehnički potkovan niti fizički jak da na uskom prostoru nešto napravi. Manchester je jednostavno igrao teški bunker i to je bilo to.

Balvan :
http://gfycat.com/DelectableUnsightlyEskimodog
:haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 tra 2014, 10:12

The Scarface napisao: Manchester je jednostavno igrao teški bunker i to je bilo to.

Nabasah na čovjeka koji je rekao da nije MUTD igrao bunker! Do toga smo došli! :neee:

Miki samo polako...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 03 tra 2014, 10:15

Ono kaj sam htio reć na kraju, poantu, je da za ekipe koje se malo otvore je lijek lažna devetka. Ekipe poput Barce, Reala,City-a pa i Arsenala (dokazano s Mandžom i Mullerom) .

Ekipe di se igra teški bunker i sve se svodi htjeli mi to ili ne na ubačaje, lijek je Mandžo. Zašto? Pa vrlo jednostavno. Jer je najbolji skakač na svijetu, i jer je dobar centarfor i pospremit će nešto.

Zato mi nije jasan Pep s izmjenom tek u 60. minuti. Nije valjda očekivao da će se United otvorit u drugom pol.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 tra 2014, 10:16

Lennon napisao:
Zato mi nije jasan Pep s izmjenom tek u 60. minuti. Nije valjda očekivao da će se United otvorit u drugom pol.

He he he, sad si smješan. Pa baš to se i dogodilo. MUTD se nije otvorio ali je sa nekim napadačkim nakanama i dobrim nogometom ušao u drugo poluvrijeme :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 03 tra 2014, 10:20

Kojim dobrim nogometom?

Ja i dalje ne vidim pametnim izborom Mullca na špici, u tekmi di imamo 450 ubačaja. Ti vidiš? O tome se vrti priča.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 tra 2014, 10:22

Lennon napisao:Kojim dobrim nogometom?

Ja i dalje ne vidim pametnim izborom Mullca na špici, u tekmi di imamo 450 ubačaja. Ti vidiš? O tome se vrti priča.

Pa dobro su započeli drugo poluvrijeme, bolje su igrali nego tokomprvog, daj sjeti se.

A što se tiće ovog drugog, morali smo se prilagoditi situaciji. Trener može oćekivati kako će druga momčad igrati, a sad baš da će se MUTD tako zabiti, e jebiga. Morali smo se prilagoditi situaciji. I kod Mullera je stvar što je lik krump, pa ti on more zabit gol iz svega te ga puštaš minutu duže na terenu nego kaj bi trebao :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 03 tra 2014, 10:27

Ma zajebi ti taj nogomet od MUTD-a :mrgreen: :mrgreen:

No sad je lako reći što bi kad bi. Ja nisam Pep hejter, štoviše, krenuo bih sličnim il istim sastavom. Nek samo me ta sitnica uzjebala oko kasnog ili ranijeg ulaska Mandže.

S druge se strane slažem oko onog gore što si napisao da svi žele da ispadnu oni koji su bolji. Al mi nisi jasan, pa to već traje otkako je nogometa, da svijet uvijek navija za slabijeg. A imaš dovoljno godina i iskusta praćenjem da znaš kako to ide. :mrgreen:

Ne zamarat se s time, neko jebat im majku s prvom obranom lige prvaka.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 tra 2014, 10:32

Sjećam se te situacije. :hehe: :hehe: :hehe:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Lennon » 03 tra 2014, 10:37

Da se nadovežem -

tekma Bayern - Chelsea, Allianz arena, finale LP 2012.

Mi imamo 43 udaraca na gol ,Chelsea 3, spotrli smo im gol, cijelo vrijeme napadali i stiskali. I štoviše nismo igrali tiku taku, kako mnogi vole pretjerivat (iako nekad i jest dosadna) dosadnu do bola tiku taku, već smo igrali - normalno. Neznam kak da to nazovem. I naravno dobili glupi gol i prekida iz u produžetku nam se ozlijedio najbolji igrač Ribery, i nismo uspjeli zabit, i na penale ispali.

I drugi dan u kafiču čujem od 99% ljudi - Chelsea je zasluženo dobio. WTF? Kako zasluženo? Kako? Pa htio sam nekome slomit kičmu.

Dojdem doma i zapravo razmišljam i shvatim da - svijet mrzi bolje. Uvijek je simpatičniji David nego Golijat. Itako će uvijek biti. Očito mi je trebalo da izgubim finale da to shvatim. Tako da se ne zamaram tim jebenim naslovima po portalima.

Tako da - boli me ona stvar i za medije i za gloryhuntere i za tzv stručnjake. Bitno da sam ja ko navijač ovog kluba zadovoljan, neće mi valjda tam neki Scoria reć dal bi trebao il nebi trebao bit sretan.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 tra 2014, 10:50

Sve što su postigli, postigli su bunkerom. Sjeti se polufinala protiv Barse 2012. Imali su 1:0 iz prvog meča. Barsa je u drugom vodila 2:0, imala igrača više i penal. Mesi ga je promašio, kasnije su smanjili na 2:1. Barsa je napadala, jer joj je trebao 3. gol i na kraju ovi složiše kontru i završi 2:2. O finalu neću ni riječi da trošim.

Jednostavno, bunker je vrlo zeznuta postava protivnika. Možeš biti bolji koliko god hoćeš, ali samo jedan mali detalj može sav trud da ti baci u vodu. Zato imam strepnju pred revanš, jer će ovi opet da se zatvore i da čekaju neku svoju glupavu šansu iz prekida ili kontre. Još samo treba da mi prođu onakvom igrom i oni i MU. :neee:
Zadnja izmjena: Miki; 03 tra 2014, 10:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mirko0410 » 03 tra 2014, 10:52

Lennon napisao:Što se tiče Muller-Mandžo-Pep situacije u Manchesteru, ja ne krivim Pepa. Zašto? Pa zato jer bih onda okrivio i sebe. Očekivao sam točno onakvu predstavu kao što si opisao u City-u. Lakana tika taka i držanje protivnika dalje od gola. Eventualno Mandžu uvest u 75. minuti kod rezultata 1-3.

Što zamjeram Pepu? Pa kad je vidio da United dobro stoji i savršeno su raspoloženi za kontre, i da se neda probit nekakvim završnim pasem kroz sredinu, i da Muller se ne snalazi u ovim ubačajima, pa što si dovraga čekao do 60. minute? Pa menjaj već na poluvremenu, kao što si protiv Arsenala u Londonu premjestio Lahma na poluvremenu u vezu. Jedino to mu zamjeram.

S druge strane a pisao sam o tome, ako već nije stavio Mandžu otpočetka, zašto Mandžo nije igrao protiv Hoffića i Herthe. Pa čovjek se bori za najboljeg strijelca BL, uvijek je ljepše kad u klubu imaš top goalscorera. Jupp je bar objasnio zašto mu je ukrao naslov najlboljeg strijelca, a ovo sad mi baš i nije imalo smisla.

Slažem se Lenone kaj si napisal ali ne trebaš sebe kriviti, pa nismo mi treneri, Pep živio s njima. radi s njima i on ih uostalom priprema za utakmicu. Svatko od nas bi napravil nekaj drukčije, protiv Hoffenhaima je odmaral skoro sve osim Schweinsteigera koji igra na poziciji gdje se najviše trči, meni nije logično ali eto Pep je to napravil. Manđo je ušel u 60 min jer smo gubili da je bilo i dalje nerješeno nebi još ušel, Pep je jednostavno htel prije svega odigrati 0 ako se može pobijediti OK.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 03 tra 2014, 11:06

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 03 tra 2014, 11:15

panda napisao:http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_championsleague/newspage_869454.html

Kaže Rooney da nije dajvao :a045:

Kao da se očekivalo da će nešto drugo da izjavi škotski smrad!?
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka