Zaboravio sam pohvaliti ekipu, pokazali su karakter nakon šokantnog Evrinog gola.

FCB_CRO napisao:Razmisljam si sada nakon utakmice, zavaljen u fotelju i pijuci hladno pivo... znate sta bi Bayern ove sezone u LP moga biti? Ono sto je Spanjolska bila na proslom Euru!
Dakle iskusna momcad koja igra tako-tako. Koliko im treba. Spanjolci su igrali prosjecno u grupama. Jedva su prosli protiv nas, prosjecno igrali sve do finala a onda KRK U BULJU! Ponizenje u finalu Talijana. Dakle kad su svi ocekivali pad Spanjolaca protiv Talijana oni su odigrali rapsodiju!
Vratimo se Bayernu. Nemamo neku turbo sezonu u LP. Startali smo dobro u grupama, kasnije malo pali. Blago mucenje u pojedim fazama knock out faze protiv Arsenala i Uniteda. A na kraju bi moglo biti da opet udemo u finale na iskustvo a onda recimo 3:0 pobjeda nad Realom u finalu! Vidim taj scenarij u svojim snovima! Kada bude trebalo imam osjecaj da cemo biti naj jaci! I naj opusteniji!

Lennon napisao:Ima puno sličnosti, ispast ćeš pravi Nosterdamus ako nekog razvalimo u finalu.![]()

TiLe napisao:Proigra Ribery proigra Bayern

TiLe napisao:Mandžo nas spasio u Manchesteru, Mandžo nas spasio u Munchenu.
Mislim da Pepu više neće padati na pamet da ga ostavlja na klupi.

The Scarface napisao:

The Scarface napisao:

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost