(01/04/2014) Manchester United FC 1:1 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (01/04/2014) Manchester United FC -:- FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 31 ožu 2014, 19:32

Ja sutra tipujem na X. Mislim da je Junajted u stanju da odoli Bajernu kući.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la TiLe » 31 ožu 2014, 19:44

Miki napisao:Ja sutra tipujem na X. Mislim da je Junajted u stanju da odoli Bajernu kući.

Dupli hendikep na Bayern :kul:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 31 ožu 2014, 19:45

Imam novi status za Mikija - forumska baba Vanga / forumski vidoviti Milan

Tile napisao:
Miki napisao:Ja sutra tipujem na X. Mislim da je Junajted u stanju da odoli Bajernu kući.

Dupli hendikep na Bayern :kul:

Kaj nema u supersportu i trostruki ? :biggrin:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 31 ožu 2014, 20:02

Axe napisao:Alaba ostao u Minhenu. Razlog je neka blaza povreda i sutra valja gledati Contenta. :neee:

Edit: nasao sam sad ovu sliku tako da vjerovtano moja informacija nije tacna.

Ja sam procitao da Contento ostaje u Munchenu.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 31 ožu 2014, 22:13

Ma mi npr kada igramo protiv Arsenala ja sam gotovo uvijek 100 % siguran u prolaz. Jednostavno jer smo više pobjednička ekipa nego oni i oni još plus nemaju odgovor na našu igru. Oni da su se otvorili u drugoj utakmici skršeni bi bili, totalno razbijeni. Jednostavno to je ekipa koja možda nikad ni u 100 godina nas neće moći dobiti u jednoj bitnijoj utakmici, niti nas izbaciti. Ne ležimo mi njima zbog niza faktora.

ManU je malo drugačija priča. Imaju oni likove koji mogu izrasti iznad sebe, oni i sada imaju mnogo više individualne kvalitete nego što se to odražava na rezultatima. I nekako oni imaju više winner tipova u ekipi nego Arsenal. Trebamo samo krenut od imena poput Rooneya, Giggsa, Ferdinanda, nisu to luzeri koji se jednostavno predaju i neće se ni u ovom duelu lako predat. Ovaj ManU jednim dijelom jeste istrošen, ali ima tu kvalitete. Isto tako oskrnavljeni su i povredama.
A svakako da mi jesmo favoriti, samo protiv njih neće biti tako lako ko što se misli. Mora se tu dobro zapet. Ipak sve osim našeg prolaza bi bilo iznenađenje. Imamo širi kadar, ekipa je top, forma dobra, a moguće da je Pep sviju malo onom izvedbom u subotu zavarao (ako jeste onda je to sjajan strateški potez). Svakako da nam je i trener velika prednost u odnosu na nedoraslog Moyesa (za sada se čini kao nedorastao za veliki klub, iako nije on neki sad katastrofalan trener).
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 31 ožu 2014, 22:55

fino to effe izanalizira gdje možeš samo staviti tačku na kraju. 8-)
ipak sam ja drugačijeg mišljenja i vjerujem da će ukupan rezultatski skor biti veći nego što je bio protiv arsenala.

ljudi, ostalo je samo ime, jeste da je naboj veliki i čuda se ponekad dešavaju, ali ovakav MU ne SMIJE nauditi ovakvom Bayernu. Ma nit pod razno.
Inače sve ovo dosadašnje pada u sjenu. Pep zna i zato će sutra biti mala matura. ;)
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la panda » 31 ožu 2014, 23:05

http://www.sky.de/web/cms/de/videos-cha ... 1111610001

Heldt misli da United ima 0,0% šanse.
A Effe se ne slaže sa time :biggrin:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la vintage » 01 tra 2014, 07:21

To nam je prilika da ih zgazimo i nanesemo im najgori poraz u povijesti. Mi nikad bolji, oni nikad slabiji. Amen!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 01 tra 2014, 09:00

TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 01 tra 2014, 09:12

vintage napisao:To nam je prilika da ih zgazimo i nanesemo im najgori poraz u povijesti. Mi nikad bolji, oni nikad slabiji. Amen!

Nisu oni toliko slabi kao što izgleda. Samo oprezno i bez bombastičnih izjava. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 01 tra 2014, 09:13

Ozbiljnost na djelu!

Nisam mogao vjerovati kada sam danas vidio koeficijent u kladionici na Bayern. Samo mizernih 1.50! Sad više ne znam dal oni smatraju da je to realno stanje ili se tu pak ide na računicu, da će previše ljudi staviti na Bayern, Bayern će pobjediti, pa bi u slučaju većeg koeficijenta, isplata/gubitak bila prevelika. Želim u to vjerovati, jer ne vjerujem da je nogomet došao do toga da bilo koji protivnik na Old Traffordu ima šansu da pobjedi sa "predumišljajem" 1.50.

MUTD možda u ovom trenutku više nije sila kada igra doma, ali ih se mora smatrati respektabilnim protivnikom. Jest da su izgubili sa velikim razlikama utakmice od konkurenata doma, ali to ne znači da nisu u stanju odigrati dobro, bar taj jedanput. Nogomet je fascinantna igra u kojoj ako jedna stvar pođe po krivu, cijeli tok utakmice se mjenja. Oćekuje se da će se MUTD zabiti u 16 metara i iz kontre vrebati priliku. Što ako u prvih 5 minuta dođe do jedne takve kontre i Boateng sruši napadača u 16 metara, dobije crveni karton i MUTD povede 1:0. Jest da je to sve malo nategnuto, ali skoro sličan scenarij kada je Bayern gostovao kod Arsenala u Londonu. Sad bi se moglo reći, pa to je moguće u svakoj utakmici, što je istina, no kad sam ovo napisao, nisam htio upotrijebiti standardni izraz u nogometu, lopta je okrugla, nego sam samo htio reći da se ovdje ipak radi o MUTD, a ne Eintracht Braunschweigu. U ovakve stvari niko ne vjeruje sve dok se ne dogode, a onda je kasno. U 32. kolu EPL-a sezone 2011/12, Chelsea je imao 56 bodova, MUTD sada ima 54, što nije prevelika razlika. Tada je Chelsea bio propao klub kojeg će u Europi svi pojesti. No sudbina je rekla unatoč tome što su ih Barcelona i Bayern razbili, da će oni uzeti kantu LP-a. Ponavljam ovdje opet ne govorim, da je lopta okrugla, već da MUTD ima takav kadar, ako im se poklopi, da iz dvije šanse mogu zabiti gol jer ipak imaju par dovoljno klasnih igrača na raspolaganju. Realno gledajući Bayern ovdje je favorit, no pošto je ovo LP i tu se ne skupljaju bodovi, već golovi, lako je moguć da zbog opreznosti, prvenstveno Bayerna, ovaj prvi susret završi neriješeno.

Kak bi mogli zaigrati?

MUTD-ov najveći problem je što ne igra suspendiran Evra i tu poziciju pokriti će Butner ili neko solomunsko rješenje sa jednim od štopera. Zna se da ovdje MUTD neće forsirati ofenzivan nogomet, pa nas ne bi trebalo začuditi ako vidimo štopera na lijevom beku. U sredini terena očekujem dva trkača, koja god i Giggsa. Što se tiće Giggsa nisam bio siguran da će igrati, no on daje previše intervjua prije utakmice da bi ga se izbacilo iz prvih 11. Uloga Giggsa na terenu biti će potrebna kreativnost u veznom redu kako bi se iskoristila eventualna prilika u kontri, te njegovo iskustvo igranja u ovakvim utjecaja koje će sigurno pomoć njegovim suigraćima. S druge strane manje oćeikavan postava bi bila sa tri "razarača" u vezi, pa da ta zgusnuta sredina ne dopusti da ju se probije. MUTD-ov problem najvjerojatnije niti neće biti sredina, već bokovi.

------------Rooney

Young----------------Valencia

-----------Giggs

-------Carrick--Fellaini

Butner--Vidić--Jones--Rafael

------------De Gea

Ne igranje Dantea koji je suspendiran i ozlijeda Thiaga, dosta su smanjile taktičke mogučnosti Pepa. Pogotovo, smanjene su poznate mogučnosti pretumbacija igrača tokom utakmice. Pep, makar ga neki smatrali trenerom koji puno komplicira, mjenja eksperimentira, on je isto tako jako jednostavan trener. Uočiti će najslabiju kariku MUTD-a i na nju će se skoncentrirati. U ovom trenutku to je MUTD-ova lijeva strana, što znači da bi Bayer svoju prednost treba tražiti po svojoj desnoj strani, dugim riječima Robben na Butnera. Isto tako pitanje je dal će na desnom beku igrati Lahm ili će se Pep odlučiti na verziju, sa rafinhom desno, a lahma povući u sredinu sa zadaćom da se izvlači desno i na taj način Rafinhi i robbenu olakša posao. Više je za vjerovati da će Lahm startati kao bek, jer Pep je ovaj puta primoran startati sa Martinezom i Boatengom u obrani. Mislim da bi Pep ovdje rađe htio igrati sa Martinezom u veznom redu, no u tom slučaju veliki bi rizik bio startati sa Buytenom kao štoperom. Smatram da će se tu dosta ići na kombinatoriku pa u veznom redu oćekujem Gotzea i Mullera u vrhu napada, a Mandžukić će vjerojatno ući kasnije. Ovo su sve nagađanja, jer svaka pepova psotava ima svoju prednost i mane. Kod Mandže bi problem mogao biti taj što je sredina zgusnuta, on je tamo sam i u većini slučajeva napada postavljenu obranu, a protiv nebodera poput Ria i Vidića teško je igrati na snagu.

-----------Muller

Ribery----------------Robben

--------Gotze---Kroos

----------Schweini

Alaba--Martinez-Boateng-Lahm

-----------Neuer

Druga solucija bi bila:

---------Mandžukić

Ribery----------------Robben

-----Schweini---Kroos

-----------Lahm

Alaba--Martinez-Boateng-Rafinha

-----------Neuer

Na taj način Pep bi si na klupi ostavio dva igrača koji su pogodniji za kombiniranje i "vrebanje iz drugog reda", te ih kasnije uveo u igru kada je MUTD izmoren. Bayern bi tada više dobio na pokretljivosti te bi na taj način još više umarao izmorenog protivnika.

Želim minimalnu pobjedu i to oćekujem iako me neriješeni rezultat ne bi iznenadio. Poraz ne bi doživio kako katastrofu jer znam da je Bayern dovoljno jak da rezultat doma okrene u svodu korist. Samo je pitanje kako bi nepovoljan rezultat nakon dugo vremena u jednoj jako bitnoj utakmici, djelovao na ekipu koja na to više nije navikla.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 01 tra 2014, 09:37

Te usporedbe sa Chelsea-em mi baš i nemaju nekog smisla.
Oni su tada osvojili lp bunkerčinom (Grčka 2004 style), i iako tu sezonu nisu dobro izgledali svejedno su bili u stanju igrati takvu igru, što zbog trenera koji je gajio taj stil, što zbog vrhunskih obrambenih igrača.
Protiv takvih ekipa je uvijek teško igrati.
Problem za United je što oni to nisu u stanju odigrati, a ni opcija sa otvorenim gardom im posebno ne leži protiv nas tako da ih zbilja ne smatram nekom opasnošću.
Znam da su velikan, da je lopta okrugla (da ne nabrajam ostale klišeje), ali ovdje ih samo čudo može spasiti.
Ok, možda ih nećemo ugaziti kao Barcu, međutim većih problema ne bismo smjeli imati.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 tra 2014, 09:46

TiLe napisao:Te usporedbe sa Chelsea-em mi baš i nemaju nekog smisla.

Nemaju do onog trenutka dok se to ne dogodi. ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 01 tra 2014, 09:47

TiLe napisao:Te usporedbe sa Chelsea-em mi baš i nemaju nekog smisla.
Oni su tada osvojili lp bunkerčinom (Grčka 2004 style), i iako tu sezonu nisu dobro izgledali svejedno su bili u stanju igrati takvu igru, što zbog trenera koji je gajio taj stil, što zbog vrhunskih obrambenih igrača.
Protiv takvih ekipa je uvijek teško igrati.
Problem za United je što oni to nisu u stanju odigrati, a ni opcija sa otvorenim gardom im posebno ne leži protiv nas tako da ih zbilja ne smatram nekom opasnošću.
Znam da su velikan, da je lopta okrugla (da ne nabrajam ostale klišeje), ali ovdje ih samo čudo može spasiti.
Ok, možda ih nećemo ugaziti kao Barcu, međutim većih problema ne bismo smjeli imati.

Potpuno se slažem. Pogotovo ovaj dio za Chelsea. Nema ManU tu kvalitetu trenutno da igra takvu obranu, niti su ju naučili igrat. Pa Chelsea se provuko bunkerom do samog kraja, ali barem su imalu tu neku jadnu taktiku dok ManU stvarno igra nedefinirano. Možda se potrude protiv nas, ali kad pogledaš igrače, igru, trenera, formu...zbilja ako i X izvuku to će bit naša greška. Zbilja je trenutno razliaka u svemu ogromna u našu korist.. Samo da se dečki skoncentriraju i da ih Pep pusti s lanca već jednom da trpaju, a ne nakon 2 nula ubijat protivnika u pojam dodavanjima. Kao protiv Herthe... :pep:

EDIT: @Anton - pa naravno da je moguće da se dogodi, ali trenutno su zbilja šanse jako jako male, manje ne mogu bit
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 01 tra 2014, 10:01

100 razloga da mrziš Bajern. :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=27Z-kEBJwFY#t=62[/youtube]
Miki
Don Quijote

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka