panda napisao:Onda je Rehhagel samo produkt moje mašte
Kakve veze Rehagel ima sa Kloppovom eventualnom uspješnošću u vođenju Bayerna?
panda napisao:Onda je Rehhagel samo produkt moje mašte

effe__sa napisao:Evo nekih ključnih stvari koje su kod nas nestale.
Naš presing i protupresing su pali dosta, za jedno 40 %.
Promjene pozicija tokom igre, varijabilnost pozicija je loša i loše se izvodi.
Posjed i brojni pasovi ok, ali to dodavanje ide dosta sporo.
Transformacije skoro pa nema, nemamo kontre skoro nikako.
Sporo se jako vraćamo.
Prekide skroz loše branimo.
Ne mogu se sjetit dal sam mnogo puta ovdje davao loše procjene, ali sam definitivno fulio s procjenom da Pep tempira formu te da su one lošije partije u BuLi u zadnjim utakmicama samo varka. Očigledno da nam je forma dosta pala, nešto je puklo u ekipi...

panda napisao:Lennon napisao:Da zato je i Jurgen tamo blizu finala LP bocnuo Juppa kazavši mu da - je najlakše uzet bilježnicu i prepisat nečiji rad. Mislio na svoj![]()
Pa igrali smo jebeni presing po cijelom terenu kao i oni, imali smo isti sustav i slični profil igrača.
To se zove trashtalking. Nije ni jebeni Klopp izmislio pressing
Činjenice su da:
a) Klopp kao trener nikako ne bi pasao u Bayern (vidi na primjeru Rehhagela)
b) nemamo ekipu na koju bi Klopp sjeo k'o budali šamar
c) a bogami nemamo ni takav mentalitet

TiLe napisao:panda napisao:Onda je Rehhagel samo produkt moje mašte
Kakve veze Rehagel ima sa Kloppovom eventualnom uspješnošću u vođenju Bayerna?

panda napisao:Nije ti jasna usporedba dovođenja Rehhagela u Bayern i vođenja Bayerna od istog sa maštom o Kloppu u Bayernu ?

Miki napisao:Hajde, Colo Simeone. Svim srcem uz Atletiko Madrid. Ako oni osvoje LS zaboravicu ovaj potop.

TiLe napisao:Miki napisao:Hajde, Colo Simeone. Svim srcem uz Atletiko Madrid. Ako oni osvoje LS zaboravicu ovaj potop.
Ma samo da Specijalni ne osvoji. Čak bih i decimu lakše podnio.

The Scarface napisao:Sad smo se prebacili s Juppove sezone na Kloppa.

TiLe napisao:Očekujem da mi obajsniš zašto je ČINJENICA da Klopp Bayernu ne bi dobro sjeo.
Znaš li ti što uopće označava pojam "činjenica"?
Činjenica je da je Papa Katolik, činjenica je da se ti voliš praviti pametan...
Osobno mišljenje je da Klopp i Bayern ne bi funkcionirali.
TiLe napisao:Miki napisao:Hajde, Colo Simeone. Svim srcem uz Atletiko Madrid. Ako oni osvoje LS zaboravicu ovaj potop.
Ma samo da Specijalni ne osvoji. Čak bih i decimu lakše podnio.

TiLe napisao:http://usklicnik.com/dangubazija/2014-04/kad-u-drustvu-kazes-da-si-stavio-100kn-na-bayern/
Ovako nam je sutra svima na kavi

Lennon napisao:The Scarface napisao:Sad smo se prebacili s Juppove sezone na Kloppa.
A kaj nesmije se maštat? Il pisat svoje želje ili mišljenja, pogotovo nakon ovog - debalka?![]()
Pa nisi baš ti prije par sati napisal Ultrasu da čemu služi ovaj forum, il neka se ugasi ako svako ne piše svoje mišljenja o ekipi, klubu, vođenju kluba, taktici, trenirima, itd.. il me sjećanje napušta?

Lennon napisao:@Scar pa nisam ni rekao da je to moguće ili nešto što bi trebalo il što se mora, već sam napomenuo da razmišljam što bi bilo kad bi bilo

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju