(29/04/2014) FC Bayern München 0:4 Real Madrid C.F.

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (29/04/2014) FC Bayern München -:- Real Madrid C.F.

PostPostao/la Lennon » 29 tra 2014, 23:41

Mislite da ima ovaj Bayern snage uzet kup i na kraju krajeva - spasit sezonu? :shock:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 29 tra 2014, 23:48

Slika

Sličan stav ima većina ljudi...
Pep je prekvalitetan trener da bi ga se šikaniralo zbog jednog kiksa, ali ako i u slijedećoj sezoni ne vidimo znakove napretka mislim da će rastanak biti neizbježan.

Lennon napisao:Mislite da ima ovaj Bayern snage uzet kup i na kraju krajeva - spasit sezonu? :shock:

Iskreno, mislim da su nam šanse manje nego protiv Reala.
Dok je Borussia u usponu mi smo u slobodnom padu. Nešto ne valja unutar ekipe.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (29/04/2014) FC Bayern München 0:4 Real Madrid C.F.

PostPostao/la Lennon » 29 tra 2014, 23:58

Jbg dečki. Sutra je novi dan, sljedeće godine je nova sezona. Glavu gore. Čujemo se sutra. Mia San Mia :bravo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 30 tra 2014, 00:28

effe__sa napisao:Evo nekih ključnih stvari koje su kod nas nestale.

Naš presing i protupresing su pali dosta, za jedno 40 %.
Promjene pozicija tokom igre, varijabilnost pozicija je loša i loše se izvodi.
Posjed i brojni pasovi ok, ali to dodavanje ide dosta sporo.
Transformacije skoro pa nema, nemamo kontre skoro nikako.
Sporo se jako vraćamo.
Prekide skroz loše branimo.

Sjebali smo sve što se dalo sjebati u manje od godinu dana. A zadnjih 7 tjedana s iznimkom Kaiserslauterna izgledamo kao nekakvi samodopadni bljeskavi manekeni...

Srećom, pivo je bilo pored mene i dobro društvo. :P Nisu me ni trenutka rugali, ali zato sam ja rugao svoju ekipu - ZASLUŽENO!

E kad rugam svoju ekipu, onda znamo koliko je sati i što mislim o njihovim predstavama. Niti je bilo tempiranja forme, niti je bilo još mnogo čega zadnjih 7 tjedana. Sve što je izgledalo meni sumnjivo i nesigurno kroz sezonu, razbistrilo se od Arsenala do danas. Nije problem u ispadanju, ma ni najmanje... Čak ni u rezultatu nije koliko u Bayernovoj igri i stanju.

Srećom, Chelsea se dogodio 2012. u Münchenu pa me ovo ne dira, ali gledati ovaj teški očaj večeras je bilo stvarno... Ma, bez riječi sam... Ne postoji riječ koja bi opisala ovakav Bayern.

Sve što sam večeras gledao je bilo sve, samo ne FC BAYERN i jedan njemački klub kakvog sam gledao prošle, pretprošle, pa i onih unatrag sezona! :| Izgledali smo kao oni vječni klošari iz Gelsenkirchena i Leverkusena. Neopisivo je ovo večeras što je Real uspio napraviti usred Minhena... Stvarno neopisivo... :no:

Kako je njima sve večeras izgledalo lagano na terenu, trka, brzina, protok lopte, kombinatorika...

Za rođendan definitivno loš poklon.

Sad se mogu praviti analize, isprike, opravdanja i sl. Sve je to meni nebitno više. Samo znam kako ona bundesligaška titula bi mogla biti vrlo lako posrana u zadnjoj domaćoj utakmici kad se bude dodijelio trofej, a nakon kupa ne želim ni znati ništa.

Let the games begin!

Real nas je pregazio, baš ono školski. Cristiano i Bale su letjeli ko vojni avioni, baš kao što su to donedavno radili Ribery i Robben.

Nakon 3 uzastopna polufinala i ispadanja, došlo im je u obliku Ancelottija da sa stilom u četvrtom dođu u finale nakon 12 godina. Čestitke!

Kakav je to samo boost... Pa to nije normalno... Unatoč ona 2 poraza od Barcelone i Seville oni uzeli kup kralja protiv iste Barcelone, izbacili Bayerna i 3 boda(uvjetno) su od Atletica u prvenstvu 3 kola prije kraja...

Bez komentara.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Axe » 30 tra 2014, 01:05

Bice bolje, glavu gore, sljedece sezone uzimamo klempu. :navijac:

Hvala ekipi za sve, ja sam na kraju krajeva zadovoljan.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 30 tra 2014, 07:27

Možda najstrašniji podatak je to što je Neuer očajno loše igrao libera, ali da je umjesto njega bio bilo koji drugi golman, primili bi još 2-3 gola. Obrana tragična.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la marac » 30 tra 2014, 07:33

Hebemti sve, kao da sam pijancevao proteklih 10 h. Pas mater.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 30 tra 2014, 08:58

nesto je puklo u momcadi nakon brzinskog osvajanja prvenstva

svi se moraju od igraca do trenera upitati sto se to dogodilo, svi su se opustili u stilu ko nam sad sto moze

i porazi su sastavni dio igre, i druge momcadi igraju nogomet

toliko lijepi stvari smo u zadnjih godinu dana dozivjeli sa nasim Bayernom, tako da....Mund abputzen und weiter !

;)
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 30 tra 2014, 09:02

Njagora stvar sve ovoga što je Pep dovoden da unaprijedi igru a on na nas je unazadio nenormalno.....uništava njemački borbeni mentalitet , ekipe pretrčavaju više kilometara od nas , nema brzog protoka lopte , otvaranja kontri , presing da ne spominjemo ...pali smo u kondiciji dosta nemamo ideje u napadu .....Sve su to odlike Bayerna zadnjih 2 mjeseca ...

Ja mislim da Pep nije za Bayern nego je samo dobro prodao svoju kožu on može trenirati Barcelonu samo i ne znam tko će moći oprati ovu blamažu od sinoć , on nema budućnosti u Bayernu i volio bi da odradi do kraja sezone ovo što ima i kupi prnje

Optuživati Mandžukića zbog poraza kao glavnog krivca je smiješno svi su igrači bili slabi osim Lahma ....i naravno trener koji je vrh toga lošeg brijega ....NE želim da Bayern izgubi njemački mentalitet koji nas je oduvijek krasio s nekakvom glupavom i bezkorisnom igrom koju Pep promovira a vi ga možete braniti i dizati u zvijezde ali on nije ništa unaprijedio u Bayernu ...

Kažete osvojio je prvenstvo pa tko to je konkurencija Bayernu s ovakvim timom u Bundesu NITKO ja to ne smatram prevelikim uspjehom a on neka te rekorde sveže mačku za rep lakše je Bayernu osvojiti Bundes nego Dinamu HNL ...
Smatrati to nekim podvigom je stvarno licemjerno naprosto imajući u vidi kakav kvalitet Bayern posjeduje i koliku plaću Pep prima to se podrazumjeva a ne smatra se nekim podvigom .....U utakmicama s najjačim ekipama se vidjela Bayernova slabost i mučenje u svakom smislu ....
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la panda » 30 tra 2014, 09:07

UltrasMentalita napisao:Optuživati Mandžukića zbog poraza kao glavnog krivca je smiješno svi su igrači bili slabi osim Lahma ....i naravno trener koji je vrh toga lošeg brijega ....NE želim da Bayern izgubi njemački mentalitet koji nas je oduvijek krasio s nekakvom glupavom i bezkorisnom igrom koju Pep promovira a vi ga možete braniti i dizati u zvijezde ali on nije ništa unaprijedio u Bayernu ...

Glavni krivac za poraz naravno nije Mandžukić nego trener (Pep). Ali prva krivica, barem što se mene tiče je baš i to što je uopće stavio Mandžukića u prvu postavu opet, nakon što se već prošlu srijedu moglo vidjeti da protiv takve obrane nemože, ono što je Murta napisao da je nervozan, i to što nije čuvao Ramosa.
Dante i Boa su kod golova Ramosa najmanje krivi pošto su oni duplirali Kristinu, a Mandžo ni blizu Ramosa.

Jučer se stvarno lijepo opet moglo vidjeti da su ga hrvatski mediji previše napuhali i da za ovakve utakmice jednostavno nije stvoren.

Do sad mi je dolazak Lewandowskog bio OKe, sad ga očekujem sa veseljem
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 30 tra 2014, 09:23

Ali je opet izvadio tog najgoreg Mandžu van, i opet smo s krenuli s ubačajima u 16 i opet nije niko skok dobio.. Naša igra je bila bazirana na 125 ubačaja od kojih smo svih 125 izgubili.

A o tome koliko je stvren za "velike tekme" sjeti se samo prošle cijele sezone, finala LP... Sad je najedanput kod Pepa nedorastao velikim tekmama. :lol:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 30 tra 2014, 09:29

Lennon napisao:Ali je opet izvadio tog najgoreg Mandžu van, i opet smo s krenuli s ubačajima u 16 i opet nije niko skok dobio.. Naša igra je bila bazirana na 125 ubačaja od kojih smo svih 125 izgubili.

Podsjeti me koliko je on to točno od tih 125 ubačaja uspio iskoristiti ?

"najveći killer glavom u 16" my ass.

Lennon napisao:A o tome koliko je stvren za "velike tekme" sjeti se samo prošle cijele sezone, finala LP... Sad je najedanput kod Pepa nedorastao velikim tekmama. :lol:

Nazovi ti to kak hoćeš. Možda one season wonder ?

Prošle godine je i igra bila takva da se njegovi nedostaci nisu primjetili. Ove godine nije.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la UltrasMentalita » 30 tra 2014, 09:31

panda napisao:
Lennon napisao:Ali je opet izvadio tog najgoreg Mandžu van, i opet smo s krenuli s ubačajima u 16 i opet nije niko skok dobio.. Naša igra je bila bazirana na 125 ubačaja od kojih smo svih 125 izgubili.

Podsjeti me koliko je on to točno od tih 125 ubačaja uspio iskoristiti ?

Lennon napisao:A o tome koliko je stvren za "velike tekme" sjeti se samo prošle cijele sezone, finala LP... Sad je najedanput kod Pepa nedorastao velikim tekmama. :lol:

Prošle godine je i igra bila takva da se njegovi nedostaci nisu primjetili. Ove godine nije.

Ove godine je najveći nedostatak i kukolj PEP GUARDIOLA
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Lennon » 30 tra 2014, 09:41

panda napisao:

Da pa zato smo i doveli najvećeg trenera u povijesti da odigramo neš po podu a ne da ubacujemo besmislene centaršuteve.. ili ? :roll:

Pa izašao je Mandžo pa u drugom poluvremenu opet nismo šanse stvorili. I za to je on kriv jer je bio pod tušem i igrači su bili dekoncentrirani misleć da neće bit dovoljno tople vode?
panda napisao:

Da naravno, prošle godine je majstor Jupp savršeno iskoristio Mandžu u svojoj savršenoj igri. Postavio ga ko prvog igrača obrane, iskoristio njegovu obranbenu igru. Mandžo je zabijao i u finalu, i Juveu i Arsenalu. Pa zašto bi od nekog tamo Đilkoša ove sezone napravili nekog vrsnog tehničara kad on to nije? Ali naravno, ove godine je zaboravio igrat. :lol:

Ja ne branim Mandžu, odigrao je loše kao cijela ekipa, na kraju krajeva krivac za drugi gol. I isto tako jedva čekam da dođe Lewa koji je kvalitetniji napadač od njega - pa jel smo to i ikad dvojili?
Al smiješan si ako misliš da je on glavni krivac za loše rezultate i lošu igru, pošto ga stalno samo njega prozivaš. U ovoj bezidejnoj igri niti nema Schweinija jer izgleda ko 50-godišnjak, Javi- najbolji zadnji vezni svijeta je postal rezerva, Muller nezna kaj opće igra a Ribery izgleda ko igrač regionalne lige. Boateng ko da ne može za moj klub u prvoj županijskoj igrat.

Ali naravno - po tebi je Mandžo glavni krivac za sve. :bravo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 30 tra 2014, 09:57

Lennon napisao:Da pa zato smo i doveli najvećeg trenera u povijesti da odigramo neš po podu a ne da ubacujemo besmislene centaršuteve.. ili ? :roll:

U prvoj igri je bilo 10 do 15 centaršuteva i 15ak kornera.
U drugoj igri isto veliki broj centaršuteva i 9 kornera.

Podsjeti me opet koliko je to vrli napadač zabio golova iz toga.

Lennon napisao:Pa izašao je Mandžo pa u drugom poluvremenu opet nismo šanse stvorili. I za to je on kriv jer je bio pod tušem i igrači su bili dekoncentrirani misleć da neće bit dovoljno tople vode?

Jesam ja rekao da je on prvi i jedini krivac za poraz ?
Čovjek je bio kriv kod 2 gola jer nije pokrivao Ramosa. Da su Rafinha / Boa / Dante krivi već bi se sasulo 150 tona drvlja i kamenja na njih i tražili bi se novi bekovi i stoperi od 3 ujutro. Gdje je sad nestala ta objektivnost ?
Čovjek je - zajebo kod 2 gola, u napadu nije napravio ništa - primanja lopte, pasevi, šutevi, sve od reda nula bodova, bio je previše agresivan, need I to go on ?

Lennon napisao:Da naravno, prošle godine je majstor Jupp savršeno iskoristio Mandžu u svojoj savršenoj igri. Postavio ga ko prvog igrača obrane, iskoristio njegovu obranbenu igru. Mandžo je zabijao i u finalu, i Juveu i Arsenalu. Pa zašto bi od nekog tamo Đilkoša ove sezone napravili nekog vrsnog tehničara kad on to nije? Ali naravno, ove godine je zaboravio igrat. :lol:

Nemoj sad pisati odgovore na nešto što nitko nije napisao. Stil igre se mjenja, pa čak da je i "majstor" Jupp ostao, morali bi ga mjenjati. To što se on nemože uklopiti u ovaj stil igre nije problem trenera.

Lennon napisao:Ja ne branim Mandžu,

Koliko ja vidim, braniš ga :a045:

Lennon napisao:na kraju krajeva krivac za drugi gol.

Prvi i drugi

Lennon napisao:Al smiješan si ako misliš da je on glavni krivac za loše rezultate i lošu igru

Ja to uopće ne mislim.

Lennon napisao:pošto ga stalno samo njega prozivaš

Prozivam ga samo u zadnje dvije utakmice. Dok je igrao dobro, dobio je i svoju pohvalu, ali zato s druge strane dok igra loše zaslužuje i kritiku. Napisao sam poviše, da treba kritizirati Rafinhu / Boatenga / Dantea, već bi u temi za transfere bilo 500 postova o novom beku / stoperu. A kad treba Mandžukića izkritizirati, onda nula bodova :roll:

Lennon napisao:Ali naravno - po tebi je Mandžo glavni krivac za sve. :bravo:

Opet mi nije jasno od kud izvlačiš svoje zaključke, no nije ni bitno.

Čisto da ti objasnim, jer više nemam namjeru ovdje pisati:

Mandžo je dobar igrač i nitko to ne pokušava osporiti. Igrao je i veliku ulogu prošle godine kad su se 3 trofeja osvojila.
Ali, jel' toliko dobar koliko hrvatski mediji i javnost kenjaju ? Ili toliko da bi se Pepu trebalo srati zato što par utakmica počinje sa klupe? Nije.

Nemože se prilagoditi stilu igre koji mi želimo furati. Nama treba napadač koji si možda može i sam složiti dobru priliku i nakon toga zabiti, ili odigrati dobar pas i asistirati nekome drugome. A to Mandžukić jednostavno nemože.

eto, sad ste dobili svoje.
Rasturite me.
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka