(02/10/2013) Manchester City FC 1:3 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (02/10/2013) Manchester City FC -:- FC Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 03 lis 2013, 10:16

Lennon napisao:prvo napišeš -
The Scarface napisao:
Pep je poslije utakmice izjavio da je u ovoj tekmi htio u napadu imati igraca koji se vise krece. .

i onda :
The Scarface napisao:Da, Muller je u fazi napada puno varijabilniji i mobilniji igrač.

I sad mi ti reci da je to isto, što si napisao u prvom postu i u drugom. Više i mobilniji, varijabliniji je potpuno isto. :lol:
U prvom postu navedeš da se neko više kreće, što bi ajmo reć za to bila jedinica - kilometri. Mandžo je uz Lewu prošle godine imo najviše kilometara u LP ko napadač.
Drugo je biti mobilniji i varijabilniji, što ne znaći da se automatski više krećeš, tj da radiš više kilometara iako je Mullac jučer i imo kilometri, kad sagledaš u globalu Mandžo se više kreće. Druga je stvar što je Mullac varijabilniji, mobilniji il drugim riječima opasniji. Da si tako odma naveo nebi ti a reko, al to uopće nije isto.

Neka si ti veliki znalac, trebalo je očito tu i tam hrvatski jezik u osnovnoj školi pohađat, i koju lektiru pročitat radi razumijevanja, a ne kaj je mama čitala.. ;)

A majke ti mile.

U prvom postu stoji ono što je Pep nakon utakmice rekao za ZDF. Znači Pepove riječi ne moje.

U drugom postu je moje objašnjenje na šta je čovjek najvjerojatnije mislio. Znači odgovor na tvoje ne shvaćanje Pepove izjave ;)

Pitali su ga jučer i gdje će Lahm u budućnosti igrati kad se oporave svi vezni igači. Rekao je da poznaje Lahmove kvalitete na beku i kad svi budu fit da bi se trebao vratiti na tu poziciju, ali je isto tako naglasio da je u ovom trenutku Lahm vrlo važan igrač za vezni red i da bez njega ne bi mogli igrati sadašnji nogomet.

P.S.
Nije problem imati svoje mišljenje i komentirati trenerove zamisli, problem je kad svaki put po jednom te istom trubiš.
Meni je bilo draže koju utakmicu više pogledati od čitanja lektire, nisam znao da se nalazimo na književno-lingvističkom a ne nogometnom forumu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 03 lis 2013, 10:33

Lennon napisao:
panda napisao:Ono što je meni interesantnije od pobjede je to da Lennon nije spomenuo okomitost, lahma na boku, švajnija i martineza k'o zadnje veze i rafinhu kao beka u temi :lol: :lol:

Jučer je funkiconiralo, iako Lahm je imao par izgubljenih lopti, al ih je oduzeo par. Najviše veseli to kaj smo direktinim loptama u obranu ih ubijali. Sad znam da je to tebi teško shvatit šta je to točno al neda mi se objašanjavat ti.

A gle ja bar imam neki stav, govorim kaj mi se sviđa a kaj ne, nisam kimavac ko ti da sve što ti kažu Scar il Anton je svetinja, pitaš ih dal SMIJEŠ napisat uvod u tekmu i moliš Boga da ti kažu da je oke. Ni u ludilu se ne usudiš protiviti njima kao npr Antonu u Temi Zdravko Mamić, samo šutiš i kimaš, a znam da se ne slažeš jer meni stalno protiviš. Ja sam takav, ne sviđa mi se Lahm u sredini al neće sigurno Pep mene slušat, nisam ja stručnjak. Al ja bar imam neko svoje mišljenje, ti ga nemaš, ti si obična marioneta na forumu.. :)

skoro pa, ali malo si profulao...

moj komentar je bio podjeb, s obzirom na količinu tvojih postova u kojima ti o Pepovom sistemu sa Lahmom na zadnjem veznom, o okomitosti, o ovome i onome...

isto tako i Vlaović jučer prije utakmice u emisiji lige prvaka (ne znam dal' si pratio), ali ono što je mene zapanjilo, bila je Vlaovićeva izjava da je Pep stavio Lahma na to mjesto čisto da nešto promjeni u ekipi

što je čista glupost, realno, Pep nema drugog izbora, Martinez i Alcantara su mu van terena, Schweini se do sad isto borio sa ozlijedama, a i Schweini sam nemože čistiti cijeli teren, tak da spojiti Lahma i Švajnija u vezi je perfect match, bar dok se ova dvojica ne vrate igrama. netko je spominjao da bi onda bilo bolje da zadrži lahma na boku, a da prebaci Kroosa recimo na tu poziciju, ali opet je upitna funkcionalnost ofanzivnog veznjaka u defanzivnom veznom redu. jedino ako ti znaš nekog tko bi taj posao bolje obavljao od Lahma

to je to kaj se tiče Lahma

što se tiče drugog dijela posta, imam i ja stav, i često ga i napišem, to što se tu i tamo slažem sa antonom ili scarom je čisto pokazatelj da se u nekim stvarima imamo sličan pogled, nikako da sam dupelizac ili nešto slično :lol: :lol:

Ti si recimo kenjao po Guardioli od početka pa sve do nedavno (ak se ne varam, prvi put da baš nisi kritizirao bilo je protiv CSKA), a ja sam govorio da mu se da vremena i da će rezultati doći, istu stvar je propagirao i Scar

nadalje, ja sam pitao Chefa dal' smijem otvoriti temu, jer, relativno sam nov član na forumu (manje od godinu dana, registgrirao sam se tek u siječnju), a sigurno ima članova koji su registrirani prije od mene, a otvarali bi teme, a ostatak je zajebancija sa Scarom oko pisanja uvoda u temama. Kad sam prvu temu otvorio, on je odmah tražio uvod neki ( viewtopic.php?f=56&t=816#p91004 ), pa je postao gag (za slučaj da ne znaš engleski - šala) da kad napišem uvod za neku utakmicu da se i Scaru sviđa, to nikak ne znači da ja nemam stav ili da je njegova riječ svetinja. isto vrijedi i za antona, uostalom kad se upoznaš s ljudima uživo, onda se možeš još više i zajebavat na forumu sa njima ;)

eto, pozdrav od forumske marionete
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la mirko0410 » 03 lis 2013, 11:18

Lennon napisao:
panda napisao:Ono što je meni interesantnije od pobjede je to da Lennon nije spomenuo okomitost, lahma na boku, švajnija i martineza k'o zadnje veze i rafinhu kao beka u temi :lol: :lol:

Jučer je funkiconiralo, iako Lahm je imao par izgubljenih lopti, al ih je oduzeo par. Najviše veseli to kaj smo direktinim loptama u obranu ih ubijali. Sad znam da je to tebi teško shvatit šta je to točno al neda mi se objašanjavat ti.

A gle ja bar imam neki stav, govorim kaj mi se sviđa a kaj ne, nisam kimavac ko ti da sve što ti kažu Scar il Anton je svetinja, pitaš ih dal SMIJEŠ napisat uvod u tekmu i moliš Boga da ti kažu da je oke. Ni u ludilu se ne usudiš protiviti njima kao npr Antonu u Temi Zdravko Mamić, samo šutiš i kimaš, a znam da se ne slažeš jer meni stalno protiviš. Ja sam takav, ne sviđa mi se Lahm u sredini al neće sigurno Pep mene slušat, nisam ja stručnjak. Al ja bar imam neko svoje mišljenje, ti ga nemaš, ti si obična marioneta na forumu.. :)

Ja se slažem sa Lenonom i očito je da neki na formu ne prihvaćaju drugo mišljenje i da odmah kao nekad u partiji skaču protiv onog koji ne misli kao Anton and comp. Ja i dalje mislim da je Lahmu prirodna pozicija na boku a ne u sredini ali da on može po potrebi odigrati u sredini može.Uostalom to su sve profesionalci i veliki skupo plačeni igrači i moraju moći pokriti više pozicija. Nije istina da Lahm igra silom prilika u sredini jer Pep ga je skoro cijele pripreme uigraval u sredini i to je sigurno njegova vizija.
Meni se lanjski raspored ekipe bio sasvim OK i nisam bio za promjene ali to je samo moje mišljenje, ja sam običan navijač koji ima valjda pravo na svoje viđenje. Pep im je trener svaki dan radi sa njima i uostalom to je njegov posao.
Kaj se Manđukića i Mulera tiče mislim da nema prevelike razlike u njihovom stilu igre da se obojica puno kreću i da obojica
su tehnički potkovani otprilike isto. Manđo je jučer ostal na klupi valjda zbog rotacije iako ja mislim da kad se oprave Martinez i Thiago te potpuno prilagodi Goetze da bude igral puno manje. (to se valjda ne bude nekome dopalo i nije to nekava zloča ali to je moje razmišljanje).
I na kraju o Pepu sigurno je to veliki trener i mene svaka pobijeda Bayerna veseli u bilo kojem rasporedu i na bilo koji način. Jučer je uostalom devet igrača bilo u ekipi sa finala LP (moglo je i deset da se odlučil za Manđukića) i odigrali su najbolje ove jeseni i kaj se mene tiče nek samo tako nastave.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 03 lis 2013, 12:54

Lahm je morau u pripremama igrat veznjaka jer nije bilo Gustava, Martineza, Schweinsteigera, Kroos je bio dosao nakon ozljede...
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 03 lis 2013, 12:55

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 03 lis 2013, 13:01

This is the thing about this Bayern team: they do not just want to score more goals than you, they want to out-run and out-pass you through the centre of the pitch. The opposition are not simply beaten: they are Bayerned

8-) 8-)

http://www.theguardian.com/football/blo ... mas-muller
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 03 lis 2013, 13:28

Kad oni to priznaju, onda je tako 1000 %. Nema se šta dodat, odigrali smo fenomenalnu tekmu i imali izuzetnu večer. Baš smo demonstrirali moć. Iako svi pričaju da sam ja glavni kritizer Pepa, ja moram priznat da onakvu tekmu kao što je on odigrao jučer s momčadi, možda se jedino može uspoređivat ona večer Juppa u Barceloni i kući, dakle mišljenja sam da smo toliko moćno izgledali. Posebno mi se dopalo, kad mrcvarimo loptu, oni ne mogu od jada ni uklizit a kamoli uzet ju, i onda direktna lopta prema naprijed u srce obrane (neću reć namjerno okomita) i eto nas u prilici. Stvarno impresnivno, momčad, Pep :legendo:

I da se nadovežem na ono od prije, stvarno ne vidim u čem je problem, ako odigraju loše kritiziram jer je bilo loše, i pokušavam, naglašavam, POKUŠAVAM reći što je bilo loše, sad dal sam u pravu ili ne to neznam ni ja, a ni niko od nas tu jer nismo adekvatni za to. Nemamo ni pišljivu B licencu za drugu županijsku ligu a kamoli licencu za vodit ekipu u lp. Možemo jedino razglabat i mislit što bi bilo i kako bi bilo. A i hvala Bogu imamo čovjeka koji dobiva 15 miljuna eura godišnje pa nek se on time pozabavi. Ja samo oću gledat Bayern onakav kakvim imena koja trenutno igraju u njemu priliči. Da, Bayern koji puca na finale lp. I imam pravo ko navijač koji se cijelu tekmu grize i strepi biti nezadovoljan i kritizirat, i imam pravo i dužnost hvalit ih kad je dobro. Al očito se samo moj kritike povećavaju, a kad kažem bravo Pep, bravo dečki, ko da nisam ni reko. No ne želim se zamarat vama, bitno da ja znam što mislim i želim, i koliko sam zadovoljan a koliko ne, a ne da neko drugi misli za mene.
Bolje da više neke stvari ni ne komentiram jer ako misliš drugačije, već si primjer ismijavanja, podrugivanja i slično. Nije bitno kako smo razmontirali City, već - Što je Lennon, sad nisu okomiti?

Ma, bolje šutjet i čitat ostale stručnjake. Odsad nadalje samo čitam, ne komentiram više do daljnjeg..
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 03 lis 2013, 13:59

CroCHEF napisao:
melodyne napisao:
CroCHEF napisao:jao kako bi volio da ih razbiju.............. jaooo
citam onaj bluemoon forum i sere mi se.
koliko disrespekta nisam vidio ni od navijaca Reala...
likovi tvrde da city ima bolje stopere, veznjake i da su sva cetiri napadaca bolja od Bayernovih..joj bezveze se iznervirao

Kakvi su sad' komentari? :D

nije mi se dalo citat (nervira me onaj video sto se uvijek upali)
tj. vidio sam par komentara i vecina jos uvijek tvrdi da je city bolji.
negdje je fan liverpoola rekao da on jos uvijek misli da je liverpool bolja momcad od Bayerna.

jedino su realni na red cafeu, tamo je vecina zadivljena bayernom

Svasta... Gori su od onih botova sto samo znaju da pisu Forza Juve bla bla bla...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 lis 2013, 14:43

Znam što je Guardiola htio s Müllerom u napadu i stvarno mu je to uspjelo. No ne toliko zbog samog Müllera koliko zbog savršene linije od 4 igrača u veznom redu kojeg je Lahm osigurač(i to najbolji osigurač dok se Martinez ne vrati).

Ono kako su igrači dodavali lopte i kretali se bez nje po terenu ni Barcelona iz najboljih dana ne zna raditi.
Strašna je to utakmica kad smo usred Manchestera išli nakon 3:0 smanjiti za 2 stupnja prijenosa, od igre pa onda izmjenom Bastiana.

Zasad smo vrlo zanimljivi, imamo 2-3 verzije igranja. Sinoć smo prvi puta silovali loptu i išlo nam je besprijekorno, dok smo igrali i s dugim loptama, okomito, s puno trke. Ekipa zasad u Europi fantastično reagira na Guardioline zamisli, u Njemačkoj osim Schalkea ništa nije vrijedno spomena.

2 različita lica Bayerna u ovom trenutku. U prvenstvu će morati početi igrati makar učinkovito sa stvaranjem ozbiljnih šansi i dosta golova, u Europi neka malo se smire sa rotacijom ekipe protiv Viktorije jer skeptičan sam kad jedna ekipa razvaljuje u startu, a onda kasnije u dosta slučajeva posrne u najvažnijim trenucima.

Nebo nam je granica, bez lažne skromnosti. Fali nam samo Martinez, ovo sve ostalo nam ni ne treba(pri tome mislim na Götzea i Thiaga). Kroos i Schweini u liniji izgledaju brutalno, prebrutalno.

Da 'eksperimentalko' Löw zna sastaviti ekipu i izbalansirati ekipu i igru, uzeo bi Euro 12'. Guardiola pokazuje kako se to zapravo radi. Löw može učiti od još više od Guardiole, ako već nije htio od Heynckesa i Kloppa.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 03 lis 2013, 14:57

DOMINACIJA NA TERENU DOMINACIJA NA TRIBINAMA 8-)

Fenomenalna igra i velika pobjeda najbolje ekipe u Europi.Guardiola utisao kriticare.Gdje ste sada?U misjoj rupi.I mislio sam.Vec na samom pocetku dok su igraci obje ekipe izlazili iz svlacionice se moglo uociti gdje vodi ova utakmica.Sa jedne strane uplaseni igraci umjetne tvorevine kojima u glavi odzvanja samo jedno:money,money,money.Sa druge strane ekipa koja igra srcem za svoj klub.Nakon pocetka utakmice jos jace se moglo utvrditi u kojem smjeru ide tekma.Iako se nisu dozvolile unijeti zastave i megafon(hebem mater onom koji je to zabranio)4000 navijaca najveceg njemackog kluba predvođene najjacom podgrupom Schickerijom pravi atmosferu u kojoj ti se ledi krv u zilama.Bogatuni sa ostalih tribina sa najnovijim i Phoneovim neprekidno snimaju i snimaju.Dok se cijela gostujuca tribina tresla i dok se pjevala ova pjesma-http://www.youtube.com/watch?v=jNprI5JcKfk pao je gol.Frank je probusio precijenjenog engleskog golmana Harta.Nakon toga pa do kraja poluvremenu gledali smo igru koja ostavlja bez teksta.Moram priznati da sam se napalio(i sreca da nikog nije bilo kraj mene) gledajuci nogomet o kakvome sam uvijek sanjao.Na poluvremenu sam bio malo razocaran sto nismo vodili sa dva gola razlike.Ali niti u jednom trenutku nisam nista zamjerao ni jednome nasem igracu.U drugom poluvremenu City me je ugodno iznenadio i imaju moj naklon do poda.Otkada je lopta izvedena sa centra oni su izdrzali nevjerojatnih 10 minuta bez primljenog gola.Respket jos jednom.Tada zabija igrac koji je prosao sve mlade uzraste u bavarskom gigantu i okrece se prema navijacima i s njima slavi gol.Predivna gesta mog najdrazeg igraca i buduceg kapetana bavarske masinerije.Samo 3 minute kasnije Arjen se poigrao sa jos jednim precijenjenim igracem umjetnog kluba i zabio za predivnih 3 razlike.Bayern nastavlja napadati i trazi sljedeci gol.Gol visi u zraku.Ali vratnica je spasila domace od katastrofe nad katastrofama.Nakon sto su izasli Bastian,Arjen i Franck igra je malo pala i umjetni klub zabija pocasni gol.Mora se priznat lijep gol odlicnog Negreda. Nakon malog nesporazuma nase obrane Boa je prisiljen zaustaviti Toure-a i opravdano napusta susret.Nakon sto Silva nije iskoristio veliku priliku za domacine utakmice je definitivno rjesena.Na kraju utakmice ves standardna scena.Igraci dolaze do navijaca i zahvaljuju im na velikoj podrsci dok domaci igraci idu u svlacionicu jer nemaju koga pozdraviti.Jedan veliki dan za sve koji simpatiziraju i vole Bayern.Bit ce toga jos 8-)
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 03 lis 2013, 15:22

Mog'o si bar neki pasus odvojiti. :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la CroCHEF » 03 lis 2013, 16:30

@gerd tocno taj trenutak
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nGJBMH-OQaI[/youtube]

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 03 lis 2013, 16:54

CroCHEF napisao:Slika

Rastakanje na atome usranih engleza :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 03 lis 2013, 18:41

“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Tomek82 » 03 lis 2013, 19:17

marac napisao:Iako je u zadnjih 10 min zujao kao i gotovo cijeli zadnji red, meni je Rafinha odigrao odlicnu tekmu - i prema naprijed i odostraga. Za razliku od inace nije provocirao ekipu i bio je smiren. Jedna od boljih u Bayernovom dresu definitivno.

slažem se...ovo mu je bila najbolja tekma od kad je u došao u Bayern definitivno... :bravo:
MIA SAN MIA EINMAL BAYERN IMMER BAYERN!
Tomek82
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka