CroCHEF napisao:dajte Boi da puca penale, mislim da bi se lik zaletio i nabio loptu pa kud osla...
nesto tipa David Luiza
Ramos style 

CroCHEF napisao:dajte Boi da puca penale, mislim da bi se lik zaletio i nabio loptu pa kud osla...
nesto tipa David Luiza

nesto tipa David Luiza

The Scarface napisao:Gotze je zaslužio neko hlađenje na klupi, trenutačna forma mu je očajna. Danas mu ništa nije uspijevalo a i u prošlim utakmicama nije ništa posebno igrao.

The Scarface napisao:Kao da su šutevi iz daljine rješenje za probijanje bunkera? Jučer je najvažnije bilo kontrolirati utakmicu i ne gubiti loptu bespotrebno, konst. pucanjem iz daljine bi isprovocirali blokiranje tih udaraca koje može dovesti do opasnih kontri koje smo htjeli izbjeći.

marac napisao:The Scarface napisao:Kao da su šutevi iz daljine rješenje za probijanje bunkera? Jučer je najvažnije bilo kontrolirati utakmicu i ne gubiti loptu bespotrebno, konst. pucanjem iz daljine bi isprovocirali blokiranje tih udaraca koje može dovesti do opasnih kontri koje smo htjeli izbjeći.
Mislim da nitko (barem ja) nije mislio na to da se iz svake situacije trebalo pucati. Ali bilo je 2,3 situacije kada su se zaletjeli preko bokova i onda vratili povratnu loptu na sredinu (Schweinsteigeru - Kroosu), tzv. "rolicu" i onda ovi nisu pucali nego dalje pimplali na drugi bok.
Ne kazem da se trebalo pucati uvijek i iz kuteva i sa strane i uvijek, ali je bilo 2,3 sanse kada je bila "rolica" i trebalo je roknuti.

panda napisao:Ono kad je Thiago proslijedio loptu do Madnžukića, a ovaj profulao cijeli gol, mogao je i Thiago komotno druknuti pa šta bude.
Bilo je možda 3-4 situacije di se stvarno moglo okinuti po golu, ali ništa više od toga.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost