(11/03/2014) FC Bayern München 1:1 Arsenal FC

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

Re: (11/03/2014) FC Bayern München 1:1 Arsenal FC

PostPostao/la The Scarface » 11 ožu 2014, 23:50

Gotze je zaslužio neko hlađenje na klupi, trenutačna forma mu je očajna. Danas mu ništa nije uspijevalo a i u prošlim utakmicama nije ništa posebno igrao.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 11 ožu 2014, 23:53

dajte Boi da puca penale, mislim da bi se lik zaletio i nabio loptu pa kud osla...
nesto tipa David Luiza
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la melodyne » 11 ožu 2014, 23:55

CroCHEF napisao:dajte Boi da puca penale, mislim da bi se lik zaletio i nabio loptu pa kud osla...
nesto tipa David Luiza

:hehe: Ramos style :hehe:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 12 ožu 2014, 00:00

CroCHEF napisao:dajte Boi da puca penale, mislim da bi se lik zaletio i nabio loptu pa kud osla...
nesto tipa David Luiza

Isto kak i Hulk protiv Dortmunda prije 2 tjedna :lol: :lol:

Mogao bi od iduće sezone poljak rokati penale, za sad ih dobro izvodi (osim kad ih izvodi protiv Neuera :lol: )
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Gerd Muller » 12 ožu 2014, 00:01

Realan rezultat.Jako sam zadovoljan i sretan zbog prolaza.Arsenal je odlicna ekipa i to je dokazala u obje utakmice.Oxlade-Chamberlain je odigrao sjajnu utakmicu na jednoj,a Dante na drugoj strani.Mi idemo dalje,a Arsenalu zelim srecu u borbi protiv Rusa i Arapa i uvjeren sam da ce osvojiti FA Cup.U 1/4 finalu zelim Psg.

Jos jedna stvar.Nedavno sam pisao jedan poduzi text(na drugom forumu) u kojem sam napisao da imamo 6 igraca svjetske klase,ukljucujuci Alabu.Definitivno mijenjam misljenje po tom pitanju.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 ožu 2014, 00:02

nesto tipa David Luiza

Koji si ti car! :haha: :zivio:

A baš je Boa lud, kao takav ko naručen za pucati penale. :smile10: :hehe:

Njega i Lucia bi stvarno ludnica bila vidjeti skupa na terenu da je netko mlađi/stariji.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 12 ožu 2014, 01:10

The Scarface napisao:Gotze je zaslužio neko hlađenje na klupi, trenutačna forma mu je očajna. Danas mu ništa nije uspijevalo a i u prošlim utakmicama nije ništa posebno igrao.

Sjeti se naše rasprave na temu Isko-Gece. Na kraju ispade da su obojica daleko od očekivanog. :D

A, sad da se malo osvrnem na samu utakmicu. Rekao sam da trebamo biti oprezni, jer Arsenal nije Braunšvajg ili neka druga njemačka ekipa. Pominjalo se neko kantanje, tj. nabijanje Arsenala, u šta je vjerovao samo totalni nepoznavalac fudbala. Zadovoljan sam što smo prošli. Igrom nisam zadovoljan. Zbog čega? Prije svega zbog prevelikog davljenja lopte i bunarenja kad se uđe u 16 m. Izostaju udarci iz daljine, mnogo me nervira što sve više ličimo na Barsu sa te strane. Očekuješ direktan udarac na gol, a oni se dodaju do iznemoglosti, sve dok neko iz Arsenalove odbrane to ne počisti.

Alaba je bio jako loš danas, mnogo loših centaršuteva je uputio. Roben se dosta trudio, ali sam u par situacija opet vidio taj njegov sebičluk. Previše se zavlačio unutar kazenog prostora Arsenala, pa su te lopte uglavnom završavale ili u korneru/gol autu ili daleko od protivničkog gola.

Pitam vas da li je bio ofsajd kod 1:1, kad bi Podolski izbio sam na Nojera? Mislim da ih je tu sudija oštetio. Što se penala tiče, ono je sramota da se sudi. Prije tog penala, Roben je već na sramotan način pokušao da iznudi najstrožu kaznu. Nešto slično je uradio protiv Volfzburga, ako se ne varam. Malo je jače Arsenalov igrač ušao u duel, a ovaj kao da je jedva čekao da padne. Ono mu ni mama ne bi svirala, ali je Milerovim promašajem pravda zadovoljena. Roben je nedavno demonstrirao kako se UVIJEK pucaju penali.

Idemo dalje, ali može i mora bolje. :bravo: p.s. Svako ko priželjkuje najteže rivale u 1/4 finalu (Real, PSŽ, Čelzi) je pomalo lud. Ja bih najradije Olimpijakos/Junajted. :mrgreen:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mirko0410 » 12 ožu 2014, 09:02

Prošli smo i to je naj bitnije, prolaz nije dolazil niti jedne sekunde u pitanje. Da je Mandžukić ljepše primil onu loptu od Thiaga vjerojanto bi ih do kraja razmontirali. Preuzimati neki rizik a imaš +2 a s druge strane Arsenal igra kao dao on ima +2, bilo je nepotrebno. Rutinski smo prošli i to je OK, Pep je iznenadil sa dva zadnja vezna i to je po meni u ovakvim težim utakmicama OK, Martinez na halfu hrabro,mislim da je Boateng na toj poziciji jači mada Martinez jučer nije griješil. Mene zanimaju Lahm i Rafina, dali je Lahm igral bočnog jer Rafina nije za prvu momčad u ovakvim utakmicama ili Pep misli da su Thiago, Schweinsteiger i Kroos bolji u sredini od Lahma. Šteta za Lahma do sad je odigral jako dobro u sredini i onda seljenje na bok. Kod pogotka Arsenala mislim da je bio faul, nebi Lahm iznuđival prekršaj, ali da je na njegovm mjestu bio Srna e onda nebi stavil ruku u vatru da se Podolski gural.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 12 ožu 2014, 10:13

Kao da su šutevi iz daljine rješenje za probijanje bunkera? Jučer je najvažnije bilo kontrolirati utakmicu i ne gubiti loptu bespotrebno, konst. pucanjem iz daljine bi isprovocirali blokiranje tih udaraca koje može dovesti do opasnih kontri koje smo htjeli izbjeći.

Kaže pajdo sa Skyja da smo u LP-a od zadnjih 8 penala, 5 promašili. :?
Mogao bi onda stvarno Lewy sljedeće godine preuzeti pucanje ako mu dopuste. :mrgreen:

Wenger kmečalo poslije tekme izjavio da je uzrok neprolaska onaj crveni karton i prva utakmica. :roll:
Nije komentirao činjenicu da je na AA došao bez ikakvih ambicija da proba preokrenuti rezultat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 12 ožu 2014, 10:21

Ma taj žabar je stara ofucana pičkica...naša igra je bila slaba i puna petlljanja a i pokazalo se da je psiha sve.... jel u glavi ti je 2:0 i nemreš se nabrijat 100%....šteta za penal.....na tome moramo ozbiljno poradit jel ipak samo zaslužili minimalnu pobjedu...arsenal se odlično branio danas i iz gluposti dao gol i to ono smeče limitirano od konja podolskog..šteta za kozmetiku al bitan je miran prolaz ozbiljnog protivnika.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 12 ožu 2014, 10:30

The Scarface napisao:Kao da su šutevi iz daljine rješenje za probijanje bunkera? Jučer je najvažnije bilo kontrolirati utakmicu i ne gubiti loptu bespotrebno, konst. pucanjem iz daljine bi isprovocirali blokiranje tih udaraca koje može dovesti do opasnih kontri koje smo htjeli izbjeći.

Mislim da nitko (barem ja) nije mislio na to da se iz svake situacije trebalo pucati. Ali bilo je 2,3 situacije kada su se zaletjeli preko bokova i onda vratili povratnu loptu na sredinu (Schweinsteigeru - Kroosu), tzv. "rolicu" i onda ovi nisu pucali nego dalje pimplali na drugi bok.

Ne kazem da se trebalo pucati uvijek i iz kuteva i sa strane i uvijek, ali je bilo 2,3 sanse kada je bila "rolica" i trebalo je roknuti.
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 12 ožu 2014, 10:36

marac napisao:
The Scarface napisao:Kao da su šutevi iz daljine rješenje za probijanje bunkera? Jučer je najvažnije bilo kontrolirati utakmicu i ne gubiti loptu bespotrebno, konst. pucanjem iz daljine bi isprovocirali blokiranje tih udaraca koje može dovesti do opasnih kontri koje smo htjeli izbjeći.

Mislim da nitko (barem ja) nije mislio na to da se iz svake situacije trebalo pucati. Ali bilo je 2,3 situacije kada su se zaletjeli preko bokova i onda vratili povratnu loptu na sredinu (Schweinsteigeru - Kroosu), tzv. "rolicu" i onda ovi nisu pucali nego dalje pimplali na drugi bok.

Ne kazem da se trebalo pucati uvijek i iz kuteva i sa strane i uvijek, ali je bilo 2,3 sanse kada je bila "rolica" i trebalo je roknuti.

Lopte s bokova općenito nisu prolazile jer je Arsenal to dobro blokirao, sad vaditi 2 situacije u kojima se moglo eventualne opaliti je traženje dlake u jajetu po meni.

Moj komentar se odnosio na pojedince koji su mišljenja da je igračima zabranjeno pucati iz bilo koje pozicije te da se doslovno moraju ušetati u gol.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 12 ožu 2014, 10:37

Ono kad je Thiago proslijedio loptu do Madnžukića, a ovaj profulao cijeli gol, mogao je i Thiago komotno druknuti pa šta bude.

Bilo je možda 3-4 situacije di se stvarno moglo okinuti po golu, ali ništa više od toga.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Miki » 12 ožu 2014, 10:41

panda napisao:Ono kad je Thiago proslijedio loptu do Madnžukića, a ovaj profulao cijeli gol, mogao je i Thiago komotno druknuti pa šta bude.

Bilo je možda 3-4 situacije di se stvarno moglo okinuti po golu, ali ništa više od toga.

Bilo je, a meni nije jasno zbog čega se toliko ustručavaju u tako izglednim situacijama. :roll: Niko mi nije odgovorio da li je bio ofsajd pri rezultatu 1:1, kada je Podolski sam išao na Nojera?
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 12 ožu 2014, 10:43

Thiago je u onoj situaciji ispravno postupio, servirao je Mandži 100 % priliku, stvarno mi nije jasno kako je Mnadžara ono uspio promašiti.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka