(19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Lige Prvaka 2013./2014.

(19/02/2014) Arsenal FC 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 13 vel 2014, 16:21

Slika

OSMINA FINALA/PRVA UTAKMICA
Srijeda 19.02.2014.
20:45h
Arsenal Stadium

SlikaArsenal FC 0:2 FC Bayern München Slika

Live:
HRT2 / OBN / ZDF
Sudac:
?
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

Re: (19/02/2014) Arsenal FC -:- FC Bayern München

PostPostao/la doro » 13 vel 2014, 16:39

Našli bumo se bar mi iz zg županije+ naši gosti iz istarske i več tamo započeli debatu uživo :mrgreen:
Očekujem pepovu igru bez špica sa puno kontrole u sredini a napred kaj se napravi....situacija(rezultat) bu dalje određivala postavu i taktiku....ovu tekmu nikako nesmijemo izgubit....neki remi bi nam dao torpedo u munchenu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 14 vel 2014, 11:02

Evo kako mislim da će Pep posložit :

------------------Neuer--------------------
Rafinha------Dante-----Boa-----Alaba
------------------Lahm--------------------
------------Kroos---------Thiago---------
Robben---------------------------Gotze--
----------------Muller--------------------

Slična postava s f9 kao kod CIty-a. Kamo sreće da rezultat bude takav. Tipična igra na posjed lopte, jedini protutip pomalo dosadne ove igre je Robben, koji će sigurno "silit" naprijed. Mislim da neće riskirat s Schweinijem i da će postavit Lahma na zadnjeg veznog, i Rafinhu na bok. Već sam 1000 put rekao, nije čak ni problem po meni Lahm na zadnjem veznom, već Rafinha na boku. Sreća pa nema Walcotta, al i Cazorla ili Chemberline budu se vrlo vjeroatno razveselili Rafinhi jer mora se reći da je to ipak najslabiji dio naše momčadi. Jedini je plus da neide tolko naprijed i spreman bu na kontru Arsenala. Daj Bože da ovaj sastav ponovi prošlogodišnji rezultat.

A evo kako bih ja postavio :

Lahm------Dante-----Boa-----Alaba
---------------Schweini------------------
-------------Kroos------Thiago-----------
----------------Mandžo--------------------

Eto. Mandžola je u formi, i inače neznam dal bi ga stavio igrat budući da mišljenja sam da će ih veliki posjed ubiti (Arsenal) al činjenica je da bu ga Đilara vrlo vjeroatno utrpal. Znači isto kak bi i Pep igral, tak bi i ja, na posjed. Uz male korekcije, više zbog toga da Rafinha nebi bil na boku.

Doma bih postavio dva zadnja vezna i stavio Mullca na 10-ku. Jer mislim da će oni morat hvatat rezultat a to je dobitna kombinacija. Znači dva zadnja vezna Schweini i Kroos, AM Muller a krila i napad isti.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 vel 2014, 12:17

Neuer - Rafinha, Boateng, Dante, Alaba - Lahm - Robben, Thiago, Kroos, Götze - Müller

Ovakva postava je vrlo realna za Arsenal, pa i ovaj vikend. Osobno bih ipak krenuo s Đilkošem protiv Arsenala u obje utakmice, no to baš i nije izgledno. Možda bude vice versa, Mario u prvoj utakmici a Müller u uzvratnoj doma.

Vidjet ćemo kako će to sve na kraju biti ovaj vikend. Tek onda možemo govoriti o momčadi za Arsenal.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mirko0410 » 14 vel 2014, 14:04

Postava od Lenona :

Lahm------Dante-----Boa-----Alaba
---------------Schweini------------------
-------------Kroos------Thiago-----------
----------------Mandžo--------------------

- meni je OK ali mislim da Pep nebude koristil Schweinsteigera pošto je ipak bila duga pauza, Martinez je malo igral u zadnje vrijeme tako da bude na zadnjem veznom vjerojatno ipak Lahm a desno otraga Rafina ili nas mopžda Pep iznenadi. Mislim da se Muller i Kroos bore za jedno mjesto a kaj se tiče Mandžukića mislim da čak niti Pep ne smije početi bez njega.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la panda » 14 vel 2014, 14:33

Slika

Mislim da će Pep ovak nešto poslati na teren...

Ja bih rađe bacio Rafinhu van, stavio Lahma desno i Martineza na sredinu (Schweinija još ne jer je prerano). Udarna postava :smajl007:
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 14 vel 2014, 15:26

Nemože bit udarna bez najboljeg strijelca i igrača treuntno u top formi :bravo:
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 14 vel 2014, 15:36

Lennon napisao:Nemože bit udarna bez najboljeg strijelca i igrača treuntno u top formi :bravo:

Müller ima samo jedan gol manje zabijeni nego Mandžo (18 > 17) (s tim da Mulac ima i jedan više u LP od Đilkoša - 3>2) + Müller ima 11 asistencija, Manždo 6.

Ergo, Müller je direktno sudjelovao u 28 naših golova, Đilkoš u 24. Uostalom, već sam rekao zašto mislim da nam Mandžo neće donjeti neku posebnu dimenziju napadu, u odonosu na npr. Müllera
panda
Admin
Admin

PostPostao/la vintage » 14 vel 2014, 20:10

Vidim da svi više manje razmišljaju isto u vezi postave, meni je jedimo nedoumica Manđo, pošto je digao formu, al mislim da će svejedno Muller na teren. Kao što je rekao Doro, raspravit ćemo to i u Maxu. ;)
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 vel 2014, 13:14

panda napisao:
Lennon napisao:Nemože bit udarna bez najboljeg strijelca i igrača treuntno u top formi :bravo:

Müller ima samo jedan gol manje zabijeni nego Mandžo (18 > 17) (s tim da Mulac ima i jedan više u LP od Đilkoša - 3>2) + Müller ima 11 asistencija, Manždo 6.

Ergo, Müller je direktno sudjelovao u 28 naših golova, Đilkoš u 24. Uostalom, već sam rekao zašto mislim da nam Mandžo neće donjeti neku posebnu dimenziju napadu, u odonosu na npr. Müllera

Da al je Mandžola trenutno u boljoj formi. A to kaj su stoperi dobri im u skok igri, zapravo, koji stoper je loš u skok igri? :roll:

Mislim možemo mi razgovarat što je takčitki bolje za tekmu, slažem se, al s treutnom formom je Đilac u udarnoj postavi Bayerna.

A da bi se Mullera moglo isto uvrstit u udarnu momčad trenutno, slažem se, al mislim da se onda mora menjat formacija da oni dva zajedno zaigraju.
Zadnja izmjena: Lennon; 15 vel 2014, 13:21; ukupno mijenjano 1 put/a.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 vel 2014, 13:20

Lennon napisao:Da al je Mandžola trenutno u boljoj formi. A to kaj su stoperi dobri im u skok igri, zapravo, koji stoper je loš u skok igri? :roll:

Mislim možemo mi razgovarat što je takčitki bolje za tekmu, slažem se, al s treutnom formom je Đilac u udarnoj postavi Bayerna.

A da bi se Mullera moglo isto uvrstit u udarnu momčad trenutno, slažem se, al mislim da se onda mora menjat formacija da oni dva zajedno zaigraju.

Forma je prolazna.

Što se stopera tiče, ne, nisu svi visoki, a nisu bogami ni svi dobri u igri glavom (bar ne na Mandžukićevoj razini igranja glavom), a Mertesacker je dosta dobar što se toga tiče. Pogledaj utakmicu od prošle godine pa se sjeti da ni onda Mandžo nije ništa posebno pridonjeo igri (osim 3. gola naravno)

btw. ako kažeš da je Đilac u formi, a ima 18 golova, a Müller nije u formi, i ima 17 golova, kakav će tek onda Mülac biti dok će biti u formi :shock:

Mislim, mogli bi se mi sad tu vrtjeti oko jedne te iste stvar do 2039.
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Lennon » 15 vel 2014, 13:23

A dobro, Mandžola je u formi jer je zadnjih tri tekme najbolji naš igrač, uz Gotze-a. Muller i nije baš igrao tako da i nije se iskazao u kakvoj je formi.

Što je zapravo za nas udarna postava? Što to znači?

I dal mi opće trebamo znat udarnu postavu kad se lijepo Pep reko da slaže ekipu i prilagođava se protivniku, tj. svaki put neko drugi zaigra. Tak da bezvezna rasprava....
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 15 vel 2014, 13:30

panda napisao:
btw. ako kažeš da je Đilac u formi, a ima 18 golova, a Müller nije u formi, i ima 17 golova, kakav će tek onda Mülac biti dok će biti u formi :shock:

Koliko su od tih 17 golova bili jedanaesterci?? Forma je prolazna da, al kad dodje treba je iskoristiti, jel?
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 15 vel 2014, 13:32

vintage napisao:
panda napisao:

Koliko su od tih 17 golova bili jedanaesterci?? Forma je prolazna da, al kad dodje treba je iskoristiti, jel?

Pa upravo.

A i taj Pepov govor mogu razumijet, al nije mi jasan, da bira igrače ovisno o protivniku i taktici. Moram se vratit na prošlu sezonu, kad se znalo prvih 11 i tih 11 je stalno nastupalo (osim kartona/ozlijeda) i nije se prilagođavalo drugima već drugi nama.
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 15 vel 2014, 13:32

vintage napisao:
panda napisao:

Na isti način bi mogao pitati - koliko od onih 18 su bili golovi gdje je samo postavio nogu na 1m od gola
panda
Admin
Admin

Sljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka