OSMINA FINALA/PRVA UTAKMICA
Srijeda 19.02.2014.
20:45h
Arsenal Stadium
Arsenal FC 0:2 FC Bayern München 
Live:
HRT2 / OBN / ZDF
Sudac:
?
Arsenal FC 0:2 FC Bayern München 

Lennon napisao:Nemože bit udarna bez najboljeg strijelca i igrača treuntno u top formi

panda napisao:Lennon napisao:Nemože bit udarna bez najboljeg strijelca i igrača treuntno u top formi
Müller ima samo jedan gol manje zabijeni nego Mandžo (18 > 17) (s tim da Mulac ima i jedan više u LP od Đilkoša - 3>2) + Müller ima 11 asistencija, Manždo 6.
Ergo, Müller je direktno sudjelovao u 28 naših golova, Đilkoš u 24. Uostalom, već sam rekao zašto mislim da nam Mandžo neće donjeti neku posebnu dimenziju napadu, u odonosu na npr. Müllera

Lennon napisao:Da al je Mandžola trenutno u boljoj formi. A to kaj su stoperi dobri im u skok igri, zapravo, koji stoper je loš u skok igri?![]()
Mislim možemo mi razgovarat što je takčitki bolje za tekmu, slažem se, al s treutnom formom je Đilac u udarnoj postavi Bayerna.
A da bi se Mullera moglo isto uvrstit u udarnu momčad trenutno, slažem se, al mislim da se onda mora menjat formacija da oni dva zajedno zaigraju.

panda napisao:
btw. ako kažeš da je Đilac u formi, a ima 18 golova, a Müller nije u formi, i ima 17 golova, kakav će tek onda Mülac biti dok će biti u formi![]()

vintage napisao:panda napisao:
btw. ako kažeš da je Đilac u formi, a ima 18 golova, a Müller nije u formi, i ima 17 golova, kakav će tek onda Mülac biti dok će biti u formi![]()
Koliko su od tih 17 golova bili jedanaesterci?? Forma je prolazna da, al kad dodje treba je iskoristiti, jel?

vintage napisao:panda napisao:
Koliko su od tih 17 golova bili jedanaesterci?? Forma je prolazna da, al kad dodje treba je iskoristiti, jel?

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost