mirko0410 napisao:-Vidim da ste neki navalili jer kritiziram bez argumenata i slično tj. ne slažem se sa svim vašim viđenjima.
E vidiš to nije tj. ili bolje rečeno, ne argumentirati i pisati mutave kratke postove su različite stvari, s tim da si tu i tamo ostavio nerazumljive postove kao po pitanju Lahma.
E viš sad si se potrudio pa idemo vidjeti kaj si naškrabao
mirko0410 napisao:Pa idemo po redu, mislim da je istina da je Bayern lani pokoril Europu, da je igral za dva zadnja vezna, da je Lahm prirodno desni bočni. Istina je da budemo druge godine vidjeli dali je Pep toliko dobar koliko su ga platili. -- -
-Nisam nigdje napisal da Pep ne vrijedi a niti sam uzdizal Jupa u nebesa, samo velim da nakon lanjske godine ne treba ići sa velikim promjenama. Da se nakon poraza od Chelsea u finalu LP išlo u remont momčadi OK ali ne sad kad nitko nije pronašel igru kontra Bayerna.
A di ti tu vidiš te užasTno velike promjene s obzirom ako pričaš samo na postavu. Razlika u postavi je jedan defanzivni igrač manje, jedan ofenzivni više. Pa nije sad to Bog te nema rad...
I jako griješiš kad kažeš da niko nije našao igru protiv Bayerna. Dapače skoro svaka ekipa ju je našla i mi nismo niš osvojili radit taktike i načina igre, već radi morala, uzjebanosti i motiviranja. Kada neko nađe igru protiv tebe to ne znači da će te pobjediti, kao što smo mi recimo doma poveli protiv Juvea, a oni su dotad bili bolja ekipa, kao što nas je BvB u prvih 20 minuta finala LP maltene satro a mi pobjedili.
mirko0410 napisao:Kad pišem o tome mislim prije svega na njihov pošten pristup nogometu, bez simuliranja,zadržavanja i nepotrebnog taktiziranja. U Njemačkoj se postiže puno golova, ne igra se na posijed lopte nego i nitko ne izlazi na teren da ne primi gol nego da da gol više od protivnika.
E viš ovo je hrpa govana, ovo trebaš objasniti i argumentirati kaj si napiso.
Prvu stvar koju sam vidio - ne igra se n aposjed lopte - ne igra se ako nisi Bayern jer niko nemre biti tako dominantan kao mi. Razlog tog posjeda s kojim smo se prošle godine busali u prsa, je rekord u povjesti BUNDESLIGE stvorenih prilika u prva 4 kola. Znači mi smo više prijetili protivničkom golu u prva 4 kola nego prošle sezne. To ti je argumentirani podatak. Sad ti argumentiraj, kako mi nepokušavamo zabiti gol, jer više volimo loptu i neželimo se je riješiti.
I ova rečenica sa nepotrebnim taktiziranjem - WTF!?!?!
Koda čitam post nekog koji gleda nogomet od prije 10 godina
mirko0410 napisao:Znači da za Barcine uspjehe goleme zasluge imaju i igači.
Pa u kojem to klubu nemaju?
mirko0410 napisao:-Kao što Bayernovi igrači nemogu igrati kao Barcelona isto tako niti Barca sa svojim igračkim kadrom nikad na svijetu ne može kopirati lanjski Bayern.
Kad neko ovak nešto ide napisati a za tim uopće nema potrebe ni niko ne zna koji je razlog pisanja, istog onda ne zaslužuje ban, nego ciglu u glavu ni više nit manje.
Hodaš ti u tramvaju, kondukter te pita daj kartu, a ti njemu odgovoriš na placu su kruške 17, a u konzumu 13 kuna. Zaš si to reko, kad te to niko nije pito. Tako ovo spominjanje i Barce i Bayerna u ovom kontekstu u kojem ti pišeš, nemaju veze s vezom!
Barca, Bayern i Real će sa ovakvim ekipa IGRATI SEXUALAN nogomet i veći posjed lopte od protivnika jer imaju takav kadar i takvu moć! Isto tako klub poput Chelsija će uvijek igrati onakav nogomet kakav je igrao protiv nas!
mirko0410 napisao:startu ali opet velim da se budu tek druge godinu vidjeli njegovi rezultati. Zato stop euforiji i pustimo nek ide vrijeme i odradi svoje, a ti Antone ako se ne smije napisati i misliti drukčije ode tebe, ok reci idemo dalje satko svojim putem sa ili bez Bayern-cro.
jedino što se nesmije je GLUP BITI
Bog te nema rad, ja se derem da treba suditi nakon vremena a on sere nakon svake sekunde i sad on meni govori da treba suditi kad prođe određeno vrijeme.
Dete samo takvo!