(06/12/2014) FC Bayern München 1:0 Bayer 04 Leverkusen

Teme s utakmicama Bundeslige 2014./2015.

Re: (06/12/2014) FC Bayern München 1:0 Bayer 04 Leverkusen

PostPostao/la doro » 07 pro 2014, 11:16

Bitna su 3 boda..da ih nisu osvojili onda bi ošinul po njima ovako neću ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 07 pro 2014, 11:53

Ma ljudi, opustite se. Mi svjesno obaramo formu u ovom dijelu sezone. Uz to, ne zaboravite koliko nam važnih igrača fali! Nema potrebe da srljamo jer smo ubjedljivo prvi u BL i samo čudo nas može odvojiti od titule. U LŠ smo odavno obezbijedili 1. mjesto, tako da se sada svjesno obara forma jer će nam u 2. dijelu sezone itekako trebati svježine pred vrlo važne utakmice u LŠ. Sve dok se pobjeđuje nema razloga za nezadovoljstvom. Ne može se svaka utakmica odigrati perfektno, a usput ne zaboravite da je Bajer sa novim trenerom daleko opasnija ekipa nego prošle sezone! :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 07 pro 2014, 12:09

Miki napisao:Ma ljudi, opustite se. Mi svjesno obaramo formu u ovom dijelu sezone. Uz to, ne zaboravite koliko nam važnih igrača fali! Nema potrebe da srljamo jer smo ubjedljivo prvi u BL i samo čudo nas može odvojiti od titule. U LŠ smo odavno obezbijedili 1. mjesto, tako da se sada svjesno obara forma jer će nam u 2. dijelu sezone itekako trebati svježine pred vrlo važne utakmice u LŠ. Sve dok se pobjeđuje nema razloga za nezadovoljstvom. Ne može se svaka utakmica odigrati perfektno, a usput ne zaboravite da je Bajer sa novim trenerom daleko opasnija ekipa nego prošle sezone! :bravo:

Ko bi rekao da ćeš ti biti baš glas razuma??? :D :D Totalno si se transformisao.... :D

Ja lično jesam opušten, iako na momenat imam bojazan da nas npr neki eksperimenti ne unište kao prošle sezone u ključnim trenucima ili npr da nas neefikasnost Lewe u odlučnim trenucima ne košta....
A da imamo super jak tim te da čak djelujemo bolje nego prošle sezone, to se vidjelo u mnogo utakmica. S mnogo stvari Pepovih se slažem, iako ona jučerašnja taktika s igračima (isturenim) koji su više išli na krila mi se baš i nije svidjela.
A pobjeda protiv Bayera vrijedi, kao što sam i prije rekao, jer oni imaju dosta dobar, pa i dobro taktički posložen tim. A to što oni zakažu u pojedinim utakmicama, to je do ostataka njihovog na momente izraženog luzerskog mentaliteta i nedostatka prave širine, kakvu mi imamo u timu.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mirko0410 » 07 pro 2014, 12:48

Dobro je pobijedili smo, nekad lakše a nekad teže, puno stvari utječe na dojam i rezultat. Ne može se igrati cijelo vrijeme na istom nivou, forma, ozljeda a i Bayer je u njemačkim okvirima ozbiljan bundesligaš. Jučer je i sudac trebal prvo dati dva žuta Sonu a kasnije i direktan crveni još jednom igraču Bayera za onaj grubi prekršaj. Rode mi se sve više dopada, a netko mora pokazati i zube protivniku, netko mora uči i malo čvršće. Meni se osobno također kao i nekima na ovom forumu dopada igra sa dva zadnja vezna tako da bi se moglo naći malo više mjesta i za Rodea pogotovo jer ima dosta ozljeda. Uostalom u onoj triple sezoni su Martinez i Schweinsteiger odigrali vrhunsku sezonu, povezali napad i zatvorili sve prilaze prema našim halfovima. I na kraju Lewandovski, pokazuje se da nije isto igrati u Dortmundu i Bayernu, da puno toga ovisi i o trenerovoj fizionomiji. Pep od njega traži drugačije taktičke obaveze, ima druge linije kretanja, sigurno ima loptu manje u nogama a više trče bez nje nego u Dortmundu. Sigurno postoji i velika njegova želja za golom a s druge strane su velika očekivanja i onda se promaši i onakav zicer kao jučer. Za igru koju Pep preferira Lewandovski bi se trebao sigurno po svojem profilu bolje snaći nego Mandžukić i vjerojatno je Pep zadovoljan kako igra ali mislim da smo svi ipak od njega očekivali više golova.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 09 pro 2014, 15:50

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 09 pro 2014, 17:10

CroCHEF napisao:http://gfycat.com/DelectableZealousIzuthrush

:legendo: :legendo:

Dobar je doktor, treba dobit više prilika
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 10 pro 2014, 13:03

To je ta kontra, odmah u korijenu sasjekao. :megusta:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 13 pro 2014, 11:18

Čak ni tema za današnju tekmu nije otvorena? :?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.