(27/02/2015) FC Bayern München 4:1 1. FC Köln

Teme s utakmicama Bundeslige 2014./2015.

Re: (27/02/2015) FC Bayern München 4:1 1. FC Köln

PostPostao/la Speedy » 28 vel 2015, 09:23

Srecom pa je sinoc na drugoj strani bio jedan Koln koji nema kvalitetu da te kazni iz kontri. Ponovno se vidilo da nam je to najveci problem jer da je bio neki kvalitetniji protivnik ne bi se dobro proveli!

Bez obzira na visoku pobjedu nije to bilo dobro izdanje nasih!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Miki » 28 vel 2015, 11:21

Speedy napisao:Srecom pa je sinoc na drugoj strani bio jedan Koln koji nema kvalitetu da te kazni iz kontri. Ponovno se vidilo da nam je to najveci problem jer da je bio neki kvalitetniji protivnik ne bi se dobro proveli!

Bio sam u gradu sinoć, ali srećom bio je TV u kafiću, pa sam ispratio utakmicu koliko toliko. Slažem se sa tvojom konstatacijom. Kontre protivnika su nam veliki problem. Protiv jačih protivnika, naročito u LŠ, takve stvari se ne praštaju. Sve više shvatam poentu tvog avatara. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 28 vel 2015, 12:23

Miki napisao:
Speedy napisao:Srecom pa je sinoc na drugoj strani bio jedan Koln koji nema kvalitetu da te kazni iz kontri. Ponovno se vidilo da nam je to najveci problem jer da je bio neki kvalitetniji protivnik ne bi se dobro proveli!

Bio sam u gradu sinoć, ali srećom bio je TV u kafiću, pa sam ispratio utakmicu koliko toliko. Slažem se sa tvojom konstatacijom. Kontre protivnika su nam veliki problem. Protiv jačih protivnika, naročito u LŠ, takve stvari se ne praštaju. Sve više shvatam poentu tvog avatara. :bravo:

Kontre su svima problem. Pa dal ste vi vidjeli naš zadnji gol? Ili situaciju kad je Robben bio 1 na 1? Čim je Koln krenio malo gore, ohrabrio se, dobili su turu svoje taktike po glavi. Pa da nas neko oće napast mi bi ih natrpali iz kontri ko budale. Jasno mi je da kad se dogodi to izgleda loše, ali nije baš lako da ti u tekmi nijednom ne naprave kontru, a ti moraš probijat bunker. Ponavljam, kontre su svima problem, samo naravno da nećeš napravit puno kontri ekipi koja igra bunker. Neuer je napravio par dobrih obrana, ali bože moj, pa i on je dio bayerna. I zbog njega smo toliko jaki koliko jesmo, mora i on svoj dio odradit.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 28 vel 2015, 13:25

Dobro je ono sinoć izdanje bilo. Varijabilno dobro u napadu, veliki pritisak na početku, dobar protok lopte. Sada se i Ribery vraća u top formu i s njim ćemo dobiti više na prodornosti, dobiva se s njim svakako dimenzija više.

A Koeln je kontraška ekipa i logično da će složit po koju kontru. Pa da nisu ništa napravili rekli bi kako smo igrali protiv nikakvog protivnika. A eto sada se priča, kako nam je loš protivnik složio kontre... :D :D :D Kako god okreneš ne valja.... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 01 ožu 2015, 13:14

Joj sračkanje...odlična postava po meni ubiti naša najjača samo falio lahm :D bernat je zaslužio malo odmora .
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 01 ožu 2015, 18:08

Meni je ovih zadnjih par utakmica u BL bilo ok, vratio se Ribery i sve to odmah izgleda puno bolje. Normalno je da i protivnik stvori neku šansu, uostalom zato postoji golman na golu. Uspoređivati ovu utakmicu sa nekom u težom u budučnosti je nemoguče jer igraš koliko ti protivnik dopusti.Treba samo što više igrača igrati na svojim prirodnim pozicijama, bez nekih čudnih i nepotrebnih formacija i sve će biti OK. Lewandowskog treba gurnuti u špicu a ne na liniju i ne znam kud sve ne. Šteta da je protiv Shakhtara Pep poslal na teren malo izmješanu postavu, vjerojatno bi i gore pobijedili.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.