Razbili smo ih bez 6-7 jako važnih igrača, a onu nisu ni 2 poštene šanse stvorili. Ipak sam bio u pravu kada sam rekao da bi ih dobili i sa C timom. Šta ti misliš, panda?
Razbili smo ih bez 6-7 jako važnih igrača, a onu nisu ni 2 poštene šanse stvorili. Ipak sam bio u pravu kada sam rekao da bi ih dobili i sa C timom. Šta ti misliš, panda? 
panda napisao:Panda i dalje misli da pretjeruješ te potcjenjuješ klub i ligu.q

panda napisao:Panda i dalje misli da pretjeruješ te potcjenjuješ klub i ligu.q

Miki napisao:panda napisao:Panda i dalje misli da pretjeruješ te potcjenjuješ klub i ligu.q
Ne potcjenjujem ja ligu već konkretno Frankfurt. Na moj komentar da bi ih dobili i sa C timom, ti si napisao kako ipak ne bi smjele takve gluposti da se pišu. Možda jesam pretjerao malo, ali ne previše. Razbili smo ih vrlo lako bez Robena, Riberija, Nojera, Benatije, Švajnštajgera, Alabe, Martineza. To mi jednostavno nameće zaključak da su truba od ekipe. Mi smo bili toliko oslabljeni, još smo imali 2 vrlo teška meča u istom sastavu u proteklih 7 dana (Dortmund i Leverkuzen), uz to nas već za koji dan čeka Porto, a dobili smo 8. tim BL bez ikakvih problema. Ako ništa drugo, očekivao sam jači otpor, a ta truba od ekipe ni toliko nije uspjela da uradi.

panda napisao:Miki napisao:panda napisao:Panda i dalje misli da pretjeruješ te potcjenjuješ klub i ligu.q
Ne potcjenjujem ja ligu već konkretno Frankfurt. Na moj komentar da bi ih dobili i sa C timom, ti si napisao kako ipak ne bi smjele takve gluposti da se pišu. Možda jesam pretjerao malo, ali ne previše. Razbili smo ih vrlo lako bez Robena, Riberija, Nojera, Benatije, Švajnštajgera, Alabe, Martineza. To mi jednostavno nameće zaključak da su truba od ekipe. Mi smo bili toliko oslabljeni, još smo imali 2 vrlo teška meča u istom sastavu u proteklih 7 dana (Dortmund i Leverkuzen), uz to nas već za koji dan čeka Porto, a dobili smo 8. tim BL bez ikakvih problema. Ako ništa drugo, očekivao sam jači otpor, a ta truba od ekipe ni toliko nije uspjela da uradi.
Naša ekipa jučer je imala vrijednost od cca 255 mil. €, Frankfurtov kompletni kadar vrijedi 70 mil. € (čisto usporedbe radi).
Fali nam pun kufer igrača, ali u ekipi jučer su svejedno bili jedan Götze, Müller, Lahm, Alcantara, Lewandowski, Alonso itd. (većina igrača bi ušetala u prve postave popriličnog broja ekipa u Europi, pogotovo onih jačih ekipa)
Da smo igrali sa dečkima iz amatera, složio bih se s tobom, ali malo potcjenjuješ i našu ekipu koja jejučer bila na terenu kao i Frankfurt kao klub.
A s obzirom da niti ne pratiš ligu, to baš i ne čudi.
Miki napisao:Pratim ligu.
Miki napisao:Ne potcjenjujem Frankfurt nego realno govorim.
Miki napisao:Šta tek onda reći za Leverkuzen? Redovan učesnik LŠ ispadne na svom terenu od nas koji smo bili tolilo oslabljeni? Znaš li onaj osjećaj kad nijednog momenta nisam strijepio za prolaz? Kod penala sam bio 80% siguran da dobijamo.

Miki napisao:To protiv Gladbaha je bio splet nesrećnih okolnosti, iako niko ne osporava njihovu dobru igru. Ove sezone stvarno kidaju, ali su našim greškama pobijedili u Minhenu i svaka im čast na tome. Međutim, kako komentarišeš činjenicu da Frankfurt nije imao ni 2 dobre šanse na utakmici? Dakle, ne potcjenjujem našu odbranu i igrače koji su na terenu, ali realno jedan Rafinja nije baš da uliva neko povjerenje. Dante je donedavno bio u ogromnom kanalu, Reina skoro nikako i ne brani, a Bernat se tek od skoro malo razdrmao.

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost