(07/02/2015) VfB Stuttgart 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2014./2015.

Re: (07/02/2015) VfB Stuttgart 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la ivan » 07 vel 2015, 18:12

luctl napisao:Ima tu neka čarolija kod Pepa i centarforova. Ibrakadabra --> Đilkoš --> Lewa. Onaj tko to ne vidi je ...

Pa jedino što trebaš vidjet je da kod Pepa napadači ne igraju klasično napadački
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la luctl » 07 vel 2015, 18:15

A, on je kao izričito tražio Ibru i Lewog? :mrgreen:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la TiLe » 07 vel 2015, 18:19

luctl napisao:Ima tu neka čarolija kod Pepa i centarforova. Ibrakadabra --> Đilkoš --> Lewa. Onaj tko to ne vidi je ...

Odmah sam govorio da s Lewom ne dobivamo apsolutno ništa više u odnosu na Mandžu, dapače...
Statistika je to jasno govorila.
Ali eto, Lewa zna igrat okrenut leđima golu :roll:

Kad se već odlučio rješavat Mandže onda je trebao izvalit pare i ići po Aguera.

edit: doduše nije ni sudjelovao u Lewinom trasferu, dobio ga je na poklon.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la vintage » 07 vel 2015, 19:59

Istina je da je bitna pobjeda i 3 boda, ali se ne slazem da je samo to bitno. Da, dok setamo BL, ali u CL ce trebati i dobra igra i puno bolji Leva, u protivnom bit ce problema vec sa Sahtarom....
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 07 vel 2015, 21:01

ivan napisao:

Pa jedino što trebaš vidjet je da kod Pepa napadači ne igraju klasično napadački

Murta je rekao da ne bi njih trojica poveli jednog dana slavensku koaliciju kontra njega, a i Eto'o ne bi imao ništa protiv. Doslovno sam se nasmijao kad je to napisao ovdje. :lol:

Neće prilagoditi igru napadaču, već napadača zacrtanoj igri. Svojevremeno je to arogantni, dominantni i tvrdoglavi van Gaal radio dok nije ostao na Gomezu u jesen 2010/2011. pa odjednom poslije kad je ovaj proradio, opet je dominirao scenom kako je on zaslužan za njegov učinak jer je napravio prilagodbe. Samo van Gaala je nekupovanje obrane i klupe u toj sezoni koštalo otkaza. :)

TiLe napisao:Odmah sam govorio da s Lewom ne dobivamo apsolutno ništa više u odnosu na Mandžu, dapače...
Statistika je to jasno govorila.
Ali eto, Lewa zna igrat okrenut leđima golu :roll:

Nije toliko do statistike, nego do njegove nemoći. A ove rijetke prilike on ne može jednostavno pogoditi jer lik je u Borussiji znao iz 6 odličnih šansi na nekim utakmicama zabiti samo jedan gol. U Bayernu toga nema. Po Gomezu se puno jače udaralo kad nije svaku pravu 100% priliku iskoristio, pa je bio drvo bez tehnike od koje se lopta odbija i sl. Sad imamo tobože majstora s loptom u nogama koji zna više od klasične 9-tke koja sprema lopte, a na kraju ne radi ništa od navedenoga, a kamoli puni današnji nogomet opterećen statistikom. Dojam tijekom cijele utakmice zna nekad više ostaviti na razmišljanje nego ispunavanje kvote u statistici.
Bayern je odlično zasmislio s Lewandowskim, ali vidno je kako ne štima. Je li igrač neštima, koncept igre prema njemu za koje je trener odgovoran i izdaje naredbe igračima ili oboje? To je sad ili-ili i puno ??? na tu temu.

TiLe napisao:Kad se već odlučio rješavat Mandže onda je trebao izvalit pare i ići po Aguera.

Siguran sam kako bi se i on mučio jer igra ne bi bila prilagođena i za njegove kvalitete. Nije ni Agüero toliki čudotvorac koliko u Cityju se vrti toga oko njega, što u Bayernu nije slučaj oko niti jednog igrača, već oko lopte i koncepta igre svih igrača. Kad robuješ sistemu može ti se dogoditi kontra efekt.
Ono što Rakitić je nedavno rekao kako mu je u Barceloni ili kako je Yayi Toureu prije bilo nego li je odlučio napustiti Camp Nou i otići igrački razinu i pol više u Cityju.

Vidi isto tako slučaj Fabregasa u periodu između Arsenala i Chelseaja i pogledaj ga u vremenu Arsenala i Chelseaja.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 08 vel 2015, 08:49

Speedy, objasni mi zbog čega ti je ta slika na avataru? Jasno se da zaključiti da misliš kako Bajern i Pep ne mogu zajedno da funkcionišu, ali čisto mi daj malo detaljnije objašnjenje sa činjenicama, ako može. :)
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mirko0410 » 08 vel 2015, 12:37

-Vidim da su krenule prve ozbiljne kritike na račun Lewandowskog, opravdano jer nije zasad opravdal očekivanja, ne zabija koliko su neki predviđali. Ali nije Lewandowski niti bolji niti lošiji nego lani samo kaj nije isto igrati u Dortmundu ili u Bayernu. U Dortmundnu mu je puno toga bilo dozvoljeno, igralo se puno više na njega, imao je i veću minutažu ali ovdje ima puno većih igrača od njega, trener ima drugi koncepciju i jednostavno mu je teže, a on pored svega toga premalo zabija. Ja sam puno puta već napisal da nije nikakvo turbo pojačanje, da je kompletniji igrač od Mandžukića ali u ničemu nije dominantan kao Manžo u igri glavom. Osobno mislim da je trener taj koji mu treba pronaći najbolju poziciju ali Pep još nije pokazala da zna sa devetkama.

-Vidim da neki spominju da Manđo nije nikad bio prvi strijelac lige, pa nije bio jer se prvu godinu u dogovoru sa Jupom podredil LP i ekipi a lani je Pep dao sve od sebe da Manđo u završnici prvenstva završi na klupi i igra manje nego je zaslužio.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 08 vel 2015, 14:07

Lewy je zaslužio kritike, ali trenutačno cijela ofenziva (osim Robbena) igra dosta loše.

Bio to Muller,Gotze ili Lewy.

Mene više brine Gotze kojemu je ovo već druga godina i opet ne pokazuje konst. dobre partije. :?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la HolgerBadstuber » 08 vel 2015, 16:09

OK, najvaznija je pobjeda, ali igra je bila onako - moglo je to i bolje. Da, Lewi nije bas pruzio ono sto se od njega ocekuje, ali opet treba decku jos vremena, barem zelim vjerovati da se o tome radi.
HolgerBadstuber
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la ivan » 08 vel 2015, 17:38

Dečki moji, sama činjenica da on igra (a Pep navodno toliko ne voli devetke) je dovoljan pokazatelj njegovog doprinosa. 7 golova nije previše, ali nije ni za bacit. Jedino je Robben dao više od njega, a Robben je lud. Ako za Pepa Lewy radi što treba i radi to dovoljno dobro da bude u prvih 11, onda mislim da mi "stručnjaci" nemamo o čem pričat. Sigurno da bi voljeli da zabije više golova, ali nije ga baš u redu uspoređivat s Mandžom. Mandžo je stručnjak za golove glavome, nema tu priče, rijetko tko mu je u tome ravan. Ali Mandžini golovi su bili što se kaže tap-in, samo postavi nogu ili glavu, i to 90% vremena. Možda sam ja lud, ali mislim da ove sezone puno puno manje idemo na ubačaje. Drugim riječima, Lewy ne dobije servirane lopte često kakve je Mandžo dobijo. Ne znam koji je razlog ali tako je kako je. Vjerojatno nije slučajnost da i Robben odjednom više golova zabija.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 vel 2015, 12:10

Da se igra prilagodi lewi više bi i zabijal no to ne otklanja činjenicu da nije pravi on to sam zna..bude on došo sebi i dignul razinu netrebaju prejake kritike dok je reza tu..mene zanimaju rezultati i trofeji hebe mi se za dojam ove sezone ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la katsche » 09 vel 2015, 14:13

doro napisao:..mene zanimaju rezultati i trofeji hebe mi se za dojam ove sezone ;)

nema se sto dodati
:bravo:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Smežurani Lulek » 12 vel 2015, 21:06

Gledao sam zadnju utakmicu i dojma sam, da se lagano dižu u formi.Igraju koliko treba za pobjedu.Alaba je dao eurogoool..Svaka čast.Lewandovski je odličan igrač.Ljudi se žale jer nema toliko golova.U BVB-u je imao drugačiju rolu.Igra je bila puno brža i po mojem mišljenju ljepša nego što Bayern prikazuje pod Pepom.U svakom slučaju,Lewandovski je bolji igrač od Manđe.Ljudi,golovi će doći.Bez panike.Bilo bi odlično da Bayern počne igrati sa 2 napadača.Muller i Lewandovski bi rasturali u tandemu.
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.