Bundesliga
11/04/2015
15:30h
vs. 
Sudac: Markus Schmidt
vs. 

panda napisao:Vidim da neće Murta napisat pa ću ja - Frankfurtu fali Zambrano, a nama pol ekipe. Obavezno trpajte na over!

Murta napisao:panda napisao:Vidim da neće Murta napisat pa ću ja - Frankfurtu fali Zambrano, a nama pol ekipe. Obavezno trpajte na over!
0/3 sam na over-under ovaj mjesec, nema toga u dogledno vrijeme.

panda napisao:ovo bi komotno mogao biti zicer
Frankfurtova obrana je sama po sebi švicarski sir. Kad tome dodaš da im fali i najvažniji branič (Zambrano), ne izgleda najbolje.
Mi smo doma tradicionalno jaki (84.6% - 7.69% - 7.69% postoci pobjeda / nerješenih / poraza na domaćem terenu) i zabijamo u prosjeku 3.08 golova po tekmi u AA
Ja definitivno igram, samo je problem što je koef. brutalno malen i raste slabo(1.35 za over 2.5, 1.8 za over 3.5, 2.8 za over 4.5)

ivan napisao:Zato je na bayernove tekme najbolje igrat kad igraš protiv njih, tj. kad iznenadiš kladionicu koja nekad daje nerealno visoke koeficijente. Npr. jučer je na Leverkusen bilo preko 4, a svakom tko prati njemački nogomet je bilo jasno da nisu tako male šanse da oni pobjede. Ja se veselim napokon malo lakšoj tekmi. Pišu kako smo dali samo 1 gol u 3 zadnje tekme, ali ne pišu da su to bila možda 3 od 4 najteža protivnika u njemačkoj trenutno. Ako neće Robben zbog ozljeda, barem da Lewy utrpa još koji gol da stigne Meiera

ivan napisao:Haha sereš da si igro dupli hendikep na nas protiv Barcedoduše da si igrao prvu tekmu dupli hendikep to bi već bilo prebolesno
a i ono sa dortmundom si izvuko ne znam kako. vjerojatni sam ne znaš

marac napisao:da, bas ga je usralo tih par puta![]()

panda napisao:Inače, Basti također otpada za Frankfurt:
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... um=twitter
Četvrtfinale LP je također upitno

Miki napisao:Prilično nebitna utakmica za nas. Radije bih da ubaci neke mlađe igrače, jer starterima je potreban odmor, a ovo možemo dobiti i sa C timom.

panda napisao:Mislim da ipak malo potcjenjuješ Frankfurt. Nisu ekipa u rangu Reala i Barcelone možda, ali nemojmo ni pretjerivati sa glupostima...

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost