(12/03/2016) FC Bayern München -:- SV Werder Bremen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2015./2016.

Re: (12/03/2016) FC Bayern München -:- SV Werder Bremen

PostPostao/la anton 1983 » 12 ožu 2016, 20:31

doro napisao:Gotze-a, rodea naprimjer a bome i rafihnu njih je dignul u neslučene visine :lol: :lol: :lol:

:neee:

anton 1983 napisao:određene igrače doveo do zavidnih nogometnih mogučnosti!

Rekoh ti ćeš gledat rezultate...Za svaku od navedene trojice mi puca racku.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 12 ožu 2016, 20:33

Prvo BUCMAN rastepe BUMEN, a sad je na redu za gledanje:

Slika

8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 12 ožu 2016, 21:05

Daj nemoj s tom nakazom kvarit forum :lol:

Ma koje je to on silne igrače dignul u visine pa hrpa njih igra lošije nego pod Jupom....dalje jedino smo pogodili sa 2 transfera coman-costa i to mu treba priznat kakvo drkanje njega daj olabavi :roll: tj. ti drkaj al ne prozovat još i sve navijače :lol: ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 ožu 2016, 08:35

Nisam mogao gledati tekmu, pogledah extended highlights.
Puno bi mogao na osnovu njih reć ali sačekat ću dok ne pogledam live.
Ali nekoliko stvari su očite:
- ekipa djeluje opet moćno i koncentrirano.
- Coman je nešto posebno! Imao je tri asistencije, ali jednako impresivno je kako "piči" pored protivnika s lakoćom i ima oko za situaciju
- Ribery i Thiago idu uzbrdo ito gewaltig - s njima i momčad
- Götze se vratio i napokon je igrao svoju poziciju. Hoće li se ponoviti u važnoj tekmu dok su Lewa i Müller zdravi?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2016, 08:56

doro napisao:Daj nemoj s tom nakazom kvarit forum :lol:

Lik je zakon! :D

doro napisao:Ma koje je to on silne igrače dignul u visine pa hrpa njih igra lošije nego pod Jupom....dalje jedino smo pogodili sa 2 transfera coman-costa i to mu treba priznat kakvo drkanje njega daj olabavi :roll: tj. ti drkaj al ne prozovat još i sve navijače :lol: ;)

Ne znam na koju ti brojku kada je u pitanju poboljšavanje igrača pucaš. Također žao mi je ako to neprimjećuješ sam.

Za mene nije uvijek mjerilo trofeji. Naravno ako se neš mjeri prema transferima onda ok, no u ovom kaj jap ričam transferi nemaju nikakve veze. Npr. Ak recimo Pep sada osvoji triple, pobrisat će pod sa svakim trenerom u bayernovoj povjesti dva puta, eto toliko je to mutavo...

Ja sam to već rekao, a reči ću opet. triple sezona za mene nije mjerilo za ništa, to je samo "slučajnost, poklapanje, sreća" a ne kontinuitet. hek pa kad Leicester ove sezone uzme EPl, neće to za budučnost biti postavka za mjerilo sa nećim u budučnosti - ne bi bilo realno. Također ovdje opet poanvljam da ja Juppa kao trenera ne poštujem. Za mene on nije nikakav uber trener. uglavnom ja ne volim popravljače, meni su uvijek bolji inovatori. Nakon van gaala je doašo Jupp, tak da nije čudno kaj nakon Pepa dolazi CA - nakon inovatora popravljač :)

I još nešto. Uopće bi bilo ovu moju tvrdnju o poboljšanju određenih igrača uspoređivati sa Juppovom erom, kad od 2013 i sada je razlika u momčadi ogromna. Od 21 feldšpilera koji se koriste (u ovu brojku uključen je Tasci), 12 je novih igrača :mrgreen: Nemam više niti jednog starog veznog, sve je novo - Xabi, Thiago, Vidal, Rode, Kimmich - ak me razmete.

No ono što sam rekao, tu mislim na Boatenga, Martinez, Alabu, Mullera- od starih, Lewu, Comana, Xabija, Vidala od novih.

Recimo kod Alabe me fasciniralo kakav je on lijevi bek bio, a sada me fascinira kakav je on igračina! Kod Martineza obožavam činjenicu da je postao štoper kojeg želim vidjeti na toj poziciji, znači više ga uopće niti ne zamišljam na poziciji u vezi, već me fascinira njegov način igre u obrani, koliko je pouzdan. Kod Boatenga je teško reči nešto a da nije pohvalno - on se razvio do svojeg maksimalnog potencijala, mišljenja sam da on ne može biti bolji igrač nego što je. Za Mullera napokon mogu reći da je postao stalan član prvih 11 i da ga svi tako vide - znači sad je to igrač od 70 milja, kojeg se više ne vadi na papiru iz prvih 11, već se radi momčad kako bi on mogao biti u njoj. Neki će primjetiti da nisam spomenuo Kimmicha, a to nisam namjerno napravio jer je još dugi put do kraja sezone i pitanje je kakav će biti pod CA. Kimmich je super, ali još nije postigao status da me izbezumi svojim izadnjima - sada me tek podsjeća na Alabu iz 2012 di se svi čude ko pile jajatu "di ga je ščupo" - al čekajmo da vidimo di će on dogurati do kraja sezone.

Što se tiće trenutnog kadra samo imam dvije zamjerke - prva je što cijeni Rafinhu, a druga je što nije odjebao Gotzeovu kupovinu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 ožu 2016, 11:16

Kaj se tiče inovatora i popravljača sam sebi si odgvorio da su inovatori toliko super da iza njih treba popravljač :lol: ...dalje Boateng je sazrio al s tim nema veze pep,martineza nije htio u vezi jer on nije drkator lopte pa ga automatski šiknul u obranu...po meni 100 puta po tvojim gledištima ako ocjenjujem je bolji van gaal jer on je forso alabu,badstubera,mullera i plasiro schweinija u orbitu po tome mu pep nije ni do koljenja....ako je samo pep strikno htio costu i malog comana tu skidam kapu za pogodak i cijenim što je postavio tako ekipu da može solidno odigrat bez stopera obranu..ostalo ništ posebno previše pipljanja..prvu sezonu je usro maximale s drugom nije imal sreće s ozljedama..s ovom ekipom bilo ko može osvojit buli i kup...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2016, 12:29

doro napisao:Kaj se tiče inovatora i popravljača sam sebi si odgvorio da su inovatori toliko super da iza njih treba popravljač :lol: ...

Ovo uopće nije smiješno. Ovo je jedan jako deplasirani odgovor. U biti on samo dokazuje jednu stvar. Ne vidim dalje od:

Slika

doro napisao:dalje Boateng je sazrio al s tim nema veze pep,martineza nije htio u vezi jer on nije drkator lopte pa ga automatski šiknul u obranu...po meni 100 puta po tvojim gledištima ako ocjenjujem je bolji van gaal jer on je forso alabu,badstubera,mullera i plasiro schweinija u orbitu po tome mu pep nije ni do koljenja....ako je samo pep strikno htio costu i malog comana tu skidam kapu za pogodak i cijenim što je postavio tako ekipu da može solidno odigrat bez stopera obranu..ostalo ništ posebno previše pipljanja..prvu sezonu je usro maximale s drugom nije imal sreće s ozljedama..s ovom ekipom bilo ko može osvojit buli i kup...

Evo opet :D Znači sa sve dobro su zaslužni vazemaljci, a za sve loše je kriv pep i sve što pep napravi je ono, maaa... :D

van Gaalu se jako puno toga može zahvaliti i isto toliko zamjeriti, ali najveći problem je u kontinuitetu. Znači kada ti se u jednoj sezoni sve poklopi onda nemoj slijedeću propast nego nadogradi.

Mislim glupo mi je uopće raspravljat na način da se polu činjenice izvlače iz konteksta. I koju PM si uopće sad išo spominjat van Gaala? Oš da ti velim zakaj? Zato kaj si ograničen tj. nedaš si šansu da pogledaš dalje.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 ožu 2016, 14:12

To mi veli lik koj prati voice show :?: :!: :lol: :lol: :lol:

Ja sam reko za kaj je pep zaslužan nabrojao isto tako gdje greši al nisam sve niti napomenuo..ti si tipičan primjer subjektivnog tipa koji se sam smije svojim forama i uvijek uvjeren da je u pravu..gaala sam spomenuo jer je lik inovator a ni izbliza nije dobio u ruke ekipu kakvu je dobio pep...čelavi je trebao unaprijedit našu igru odmah prve sezone a on je išo sve raskopavat da bi dao svoj potpis..klub je na prvom mjestu a ne ego jednog lika preplačenog...i daj kad se već pujaš s argumentima s koje je to igrače pep dignul na neslučenu visinu a da to prije nisu bili da čujem?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2016, 14:45

doro napisao:To mi veli lik koj prati voice show :?: :!: :lol: :lol: :lol:

Koje ti velim? I kaj fali Voice showovima? :? Ja žaka obožavam jer je kamfTBL sa svojom debljinom i lik je fakat dobar :bravo:

doro napisao:Ja sam reko za kaj je pep zaslužan nabrojao isto tako gdje greši al nisam sve niti napomenuo..ti si tipičan primjer subjektivnog tipa koji se sam smije svojim forama i uvijek uvjeren da je u pravu..

Ok ti si spomenuo kaj si spomenuo i reko kanta ;) No daj mi reci tog kretena koji kad nešto TVRDI, znači ne misli nego tvrdi, da smatra da nije u pravu!?! :lock: Majke mi kunu ti pošaljem na tvoj tekući ako ga nađeš. Znači nađi tog kretena koji kaže "ja tvrdim da je to i to, ali nisam ziher" - do it bro :bravo:

A da se smijem svojim forama to je istina - e sad ne znam zakaj je to loše. Sorry dečki ak Vam to smeta :oops:

doro napisao:gaala sam spomenuo jer je lik inovator a ni izbliza nije dobio u ruke ekipu kakvu je dobio pep...čelavi je trebao unaprijedit našu igru odmah prve sezone a on je išo sve raskopavat da bi dao svoj potpis..klub je na prvom mjestu a ne ego jednog lika preplačenog...

:? :? :? Bla, bla, bla, Pa od ovog možeš poludit :D

Nigdje ne vidim veze za spominjanje van Gaal? Pep je unaprijedio našu igru odmah prve sezone kad je došao. On je spušio od reala doma i to je to - nije uzo kantu. Jebote ak misliš da je argument za svaku raspravu osvajanje LP-a onda ga jebi :neee:

doro napisao:i daj kad se već pujaš s argumentima s koje je to igrače pep dignul na neslučenu visinu a da to prije nisu bili da čujem?!

Pa napiso sam, kaj moram ponovo pisat. Pa usro bi se od muke da je Jupp došo sa idejom da stavi Alabu na štopera i da mi prodaje foru da će to funkcionirat, da igra 114 različitih taktika, da je igračima reko vi niste tudumi sposobni samo za jednu stvar nego vi možete 100 stvari više radit.

Ja mislim da bi si pep da može lijevo jaje odrezo da može dovesti Alabu u CIty - to što taj čovjek so obzirom na pozicije sa Pepovim instrukcijama radi na terenu je meni neshvatljivo da je to moguće. Recimo onu stvar što je pep napravio sa martinezom u tekmi protiv Chelsea u Super kupu još dan danas gledam na you tubu.

Ma gle ti to ne vidiš i ajmo se složit da se ne slažemo. Neke stvari ja ovdje ne tvrdim da su činjenice nego fakat moje subjektivno stajalište i subjektivno stajalište ako se gura pod činjeicu mora poštivati, al ono kaj se ne smije poštivati je subjektivna ne realnost. Moje objektivno mišljenje je da ga treba ić pepu popljugat, al je činjenica da je Alaba postao stroj kao igrač, a ne samo kao lijevi bek.

Recimo ja preferiram Topraka, cruz markinjoša a tebi se bljuje od oboje - Mustafi, Tasci, Sule, Lell, glavno da je pasuš u džepu :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 ožu 2016, 15:09

Stalno se samo ponavljaš a argumenata nigdje...alaba je pao u igri a ne da se unaprijedio...njegova polivalentnost je poznata odavno prije i nije ju pep otkrio..osim alabe po tebi nijednog drugog igrača nisi spomenuo kojeg je on unaprijedio stoga toliko o tvojim argumentima ;) Ubiti sve najljepše se događa na tekmi kad igrači na momente ne poslušaju pepa s davljenjem lopte već odigraju nešto brzo il nedaj bože da puknu izvana po golu kao jučer ribery :lol:
Da stvarno moraš 3 fakulteta završit da kad ti svi stoperi ozljeđeni staviš beka il def. veznog na njegovo mjesto..lik je stvarno revoluciju napravil neviđenu tog se nitko nebi sjetil idemo sad drkat svi zajedno na pepa :lol: :lol: :lol:

Što se tiče igrača s pasošem naravno ako su približne kvalitete i cijene da bude prije bio izabran s pasošem ak to tebi nije jasno onda si fulal klub i zemlju koju toliko voliš u nogometu...gotze ima npr. sve što pep voli a lik uništava dečka stoga taj trener nije dosljedan sam sebi....i kad počne nekog hvalit taj završi na klupi(gotze,coman,rode) itd.

I za kraj on je doveden da napravi kontinuitet igre a mi 2 sezone zaredom imali veliki pad i da osvoji u 3g. Lp...pošto je reko da odlazi iz Bayerna prije nego je osvojio po meni je on neuspješan trener iz te perspektive jer ruku na srce ne samo ja nego mnogi tvrde da ovaj kadar u zadnjih 5g je najjači ikada i nemoj mi samo pliz sad počet filozofirat da je osvajanje LP-a splet okonosti samo...poanta je da si pravi u pravom momentu pep to nije bio sad ima zadnju šansu jer on je po meni samo veliki blefer...sa barcom si osvojio sa Bayernom nisi znači uspio nisi do kraja( s time da ovo gledamo iz perspektive da je dao otkaz prije nego je moguće osvojio lp da nebu bilo ja sam to znao unaprijed pep...TOČKA ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 13 ožu 2016, 15:52

anton 1983 napisao:Kad vidim Riberya i Alabu na lijevoj strani ne znam dal da se plačemo od sreće, dal da se plačem što će to ubrzo proč ili da ...

Kad se samo sjetim da smo imali još jedan strašan tandem na drugoj strani Robben - Lahm, a da nam je to Pep sa promjenom načina igre i svojim pretumbacijama Lahma i Alabe uskratil onda stvarno čovjek može biti samo žalostan kaj nije bilo više prilike uživati u njihovim igrama. Goetze i Thiago jučer odlični, Lewa se odmoril i osobno očekujem da Goetze ipak proigra u Bayernu ako ne prije onda barem druge godine kod novog trenera.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la doro » 13 ožu 2016, 16:42

Proigrao bu prevelik je talenat a i mlad je..mnoge igrače smo dugo čekali(npr.schweini) on je polivalentan igrač treba dat sve od sebe i naravno imat potporu od trenera ne ovakvu kakvu je imal kod ovog trenera koji je najlošijeg igrača u kadru rafihnu forsiro u startelfu pa i bernata u 2 svojoj godini..mene kod gotze osobno najviše smeta kaj nije energičniji mora više krvi i nabrijanosti pokazat i sve bude sjelo pod svoje..ionak imamo špek igrače njih dosta koje se stalno radi 3 fronta mora kvalitetno rotirat ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2016, 19:37

doro napisao:Stalno se samo ponavljaš a argumenata nigdje...alaba je pao u igri a ne da se unaprijedio...njegova polivalentnost je poznata odavno prije i nije ju pep otkrio..osim alabe po tebi nijednog drugog igrača nisi spomenuo kojeg je on unaprijedio stoga toliko o tvojim argumentima ;)

Ajde ovak. Pretpostavićemo da ti znaš o ćem pričaš, lofo kužiš se u nogomet. Daj mi reci koji bi ja to tebi argumente trebao dati, jer ti sa svojim pitanjem koji su to argumenti, očito znaš kako se na to gleda.

Ajd fakat, ajd to napiši i dokaži da neš znaš. Znači nemoj palamudit, nego napiši npr neki parametar koji se vidi na papiru crno na bijelo dal se neko razvio, napredovao ili nije.

Ugodno ćeš me iznenadit ako to uspiješ, a nećeš me iznenadit, ako daš birtijaški pozadinski, generalski poslije bitke odgovor na ovo.;)

Kako nisam spomenuo? Spomenuo sam ih bar još par, al njih nisam potrobnije objašnjavao, kao što to nisam niti kod Alabe napravio nego napisao par stvari više.

doro napisao:Ubiti sve najljepše se događa na tekmi kad igrači na momente ne poslušaju pepa s davljenjem lopte već odigraju nešto brzo il nedaj bože da puknu izvana po golu kao jučer ribery :lol:
Da stvarno moraš 3 fakulteta završit da kad ti svi stoperi ozljeđeni staviš beka il def. veznog na njegovo mjesto..lik je stvarno revoluciju napravil neviđenu tog se nitko nebi sjetil idemo sad drkat svi zajedno na pepa :lol: :lol: :lol:

Jel ti stvarno ovak razmišljaš? :shock: Samo ću reči da to ništa nije novoga jer sam vidio i napadače na bekovima i štopere u napadu - bitno je da to kaj se složi funkcionira - to je ono kaj fascinira.

doro napisao:Što se tiče igrača s pasošem naravno ako su približne kvalitete i cijene da bude prije bio izabran s pasošem ak to tebi nije jasno onda si fulal klub i zemlju koju toliko voliš u nogometu...gotze ima npr. sve što pep voli a lik uništava dečka stoga taj trener nije dosljedan sam sebi....i kad počne nekog hvalit taj završi na klupi(gotze,coman,rode) itd.

Ma ja se slažem, bolje da uništi Mullera :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

I da pep je taj koj ga uništava :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007: :smajl007:

I da kada se radi o igraču približne kvalitete, ali ne bi nikad prodao stranca iz Bayerna i uzeo švabu približne kvalitete jer onda sam u minusu.I nikad ne bi nacionalnost stavljao kao argument za kvalitetu ili dodatak kvaliteti icon_hy

doro napisao:I za kraj on je doveden da napravi kontinuitet igre a mi 2 sezone zaredom imali veliki pad i da osvoji u 3g. Lp...pošto je reko da odlazi iz Bayerna prije nego je osvojio po meni je on neuspješan trener iz te perspektive jer ruku na srce ne samo ja nego mnogi tvrde da ovaj kadar u zadnjih 5g je najjači ikada i nemoj mi samo pliz sad počet filozofirat da je osvajanje LP-a splet okonosti samo...poanta je da si pravi u pravom momentu pep to nije bio sad ima zadnju šansu jer on je po meni samo veliki blefer...sa barcom si osvojio sa Bayernom nisi znači uspio nisi do kraja( s time da ovo gledamo iz perspektive da je dao otkaz prije nego je moguće osvojio lp da nebu bilo ja sam to znao unaprijed pep...TOČKA ;)

icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy icon_hy

Zbog "navijača" i znalaca poput tebe ja navijam da nas Juve nagazi jer ću tad biti zadovoljan jer vi patite! smile44
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 13 ožu 2016, 19:41

Antone zašto gubiš svoje vrijeme?

Neke stvari - nekim ljudima jednostavno ne možeš objasniti.

Jučer sam pričao s bivšim nogometašem koji prati njemački nogomet i koji vidi te stvari, i on veli da čovjek ne može nekome objasnit ko ne vidi veliku sliku i te neke detalje, šta Guardiola predstavlja za Bayern, za njemačku repku i za naše igrače..
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2016, 19:48

mirko0410 napisao: Kad se samo sjetim da smo imali još jedan strašan tandem na drugoj strani Robben - Lahm, a da nam je to Pep sa promjenom načina igre i svojim pretumbacijama Lahma i Alabe uskratil onda stvarno čovjek može biti samo žalostan kaj nije bilo više prilike uživati u njihovim igrama.

To nikad nismo imali kao što smo imali Riberya i alabu. Njih dva su jedan poseban odnos kao otac i sin ili ti učitelj i učenik i zato ova poredba sa lahmom i Robbenom nema veze izuzev što su njih dva bili kvalitetni, ali ni približno sexualni poput Alabe i Riberya.

I pliz ako se već odlučiš davati ovako debilne i neutemeljene izjave onda upklati novac na konto kluba navijača koji će kasnije meni biti proslijeđen nakon što ti sa ARGUMENTIMA I ČINJENICAMA objasnim kakvu si glupost izjavio. I dana danas njih dva igraju desnu stranu, ali je sad tu Coman. Robben je pod Pepom odigrao najbolji period u klubu, čini mi se da je to bilo prošle sezone ak se ne varam, ma joj, možda je bilo u 2014. Ma joj neću reći točnu godinu,. činjeicu, argument i period, kad je Pep sjebo.

Druga je stvar što su Lahm i Robben propali zbog godina, a tu niko nemre ništa. No i dan danas njih dva su dobar tandem.

Uglavnom više me iznervirao debilizam potkopavanja Pepa samo zato da bi se kurčio, a ne to kaj su Alaba i Ribery neš posebno. Mah, kaj se kurac trudim uopće, čovjek bi pomislio da bayernov "navijač" zna neke stvari.

Goetze i Thiago jučer odlični, Lewa se odmoril i osobno očekujem da Goetze ipak proigra u Bayernu ako ne prije onda barem druge godine kod novog trenera.

Ajd nek neko od Vas, molim vas ,iz stručne perspektive a ne debilne tipa Gotze na osmicu, muller na krilu kaže meni kako će on to u Bayernu proigrati. Što vam uopće daje nadu za to?

Makar što se tiće Gotzea i ja sam počeo maštati, jer je CA trener, pa možda ponovi jedan genijalizam koji je jen put u svojoj trenerskoj karijeri napravio :D (bilo bi baš jebeno kad bi znali o ćem pričam tj. na kaj ciljam)

Ono kaj je najgore kod Gotzea što njegova "kvalitetna" integracija u ekipu zahtijeva totalnu rošadu u cijeloj ekipi, kadru, načinu igranja nogometa bla bla bla
Zadnja izmjena: anton 1983; 13 ožu 2016, 20:07; ukupno mijenjano 2 put/a.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2015./2016.