doro napisao:Gotze-a, rodea naprimjer a bome i rafihnu njih je dignul u neslučene visine![]()
![]()
![]()
anton 1983 napisao:određene igrače doveo do zavidnih nogometnih mogučnosti!
Rekoh ti ćeš gledat rezultate...Za svaku od navedene trojice mi puca racku.
doro napisao:Gotze-a, rodea naprimjer a bome i rafihnu njih je dignul u neslučene visine![]()
![]()
![]()
anton 1983 napisao:određene igrače doveo do zavidnih nogometnih mogučnosti!

doro napisao:Daj nemoj s tom nakazom kvarit forum
doro napisao:Ma koje je to on silne igrače dignul u visine pa hrpa njih igra lošije nego pod Jupom....dalje jedino smo pogodili sa 2 transfera coman-costa i to mu treba priznat kakvo drkanje njega daj olabavitj. ti drkaj al ne prozovat još i sve navijače
![]()

doro napisao:Kaj se tiče inovatora i popravljača sam sebi si odgvorio da su inovatori toliko super da iza njih treba popravljač...

doro napisao:dalje Boateng je sazrio al s tim nema veze pep,martineza nije htio u vezi jer on nije drkator lopte pa ga automatski šiknul u obranu...po meni 100 puta po tvojim gledištima ako ocjenjujem je bolji van gaal jer on je forso alabu,badstubera,mullera i plasiro schweinija u orbitu po tome mu pep nije ni do koljenja....ako je samo pep strikno htio costu i malog comana tu skidam kapu za pogodak i cijenim što je postavio tako ekipu da može solidno odigrat bez stopera obranu..ostalo ništ posebno previše pipljanja..prvu sezonu je usro maximale s drugom nije imal sreće s ozljedama..s ovom ekipom bilo ko može osvojit buli i kup...

doro napisao:To mi veli lik koj prati voice show![]()
![]()
![]()
![]()
doro napisao:Ja sam reko za kaj je pep zaslužan nabrojao isto tako gdje greši al nisam sve niti napomenuo..ti si tipičan primjer subjektivnog tipa koji se sam smije svojim forama i uvijek uvjeren da je u pravu..
Majke mi kunu ti pošaljem na tvoj tekući ako ga nađeš. Znači nađi tog kretena koji kaže "ja tvrdim da je to i to, ali nisam ziher" - do it bro doro napisao:gaala sam spomenuo jer je lik inovator a ni izbliza nije dobio u ruke ekipu kakvu je dobio pep...čelavi je trebao unaprijedit našu igru odmah prve sezone a on je išo sve raskopavat da bi dao svoj potpis..klub je na prvom mjestu a ne ego jednog lika preplačenog...
doro napisao:i daj kad se već pujaš s argumentima s koje je to igrače pep dignul na neslučenu visinu a da to prije nisu bili da čujem?!

anton 1983 napisao:Kad vidim Riberya i Alabu na lijevoj strani ne znam dal da se plačemo od sreće, dal da se plačem što će to ubrzo proč ili da ...

doro napisao:Stalno se samo ponavljaš a argumenata nigdje...alaba je pao u igri a ne da se unaprijedio...njegova polivalentnost je poznata odavno prije i nije ju pep otkrio..osim alabe po tebi nijednog drugog igrača nisi spomenuo kojeg je on unaprijedio stoga toliko o tvojim argumentima
doro napisao:Ubiti sve najljepše se događa na tekmi kad igrači na momente ne poslušaju pepa s davljenjem lopte već odigraju nešto brzo il nedaj bože da puknu izvana po golu kao jučer ribery![]()
Da stvarno moraš 3 fakulteta završit da kad ti svi stoperi ozljeđeni staviš beka il def. veznog na njegovo mjesto..lik je stvarno revoluciju napravil neviđenu tog se nitko nebi sjetil idemo sad drkat svi zajedno na pepa![]()
![]()
doro napisao:Što se tiče igrača s pasošem naravno ako su približne kvalitete i cijene da bude prije bio izabran s pasošem ak to tebi nije jasno onda si fulal klub i zemlju koju toliko voliš u nogometu...gotze ima npr. sve što pep voli a lik uništava dečka stoga taj trener nije dosljedan sam sebi....i kad počne nekog hvalit taj završi na klupi(gotze,coman,rode) itd.
doro napisao:I za kraj on je doveden da napravi kontinuitet igre a mi 2 sezone zaredom imali veliki pad i da osvoji u 3g. Lp...pošto je reko da odlazi iz Bayerna prije nego je osvojio po meni je on neuspješan trener iz te perspektive jer ruku na srce ne samo ja nego mnogi tvrde da ovaj kadar u zadnjih 5g je najjači ikada i nemoj mi samo pliz sad počet filozofirat da je osvajanje LP-a splet okonosti samo...poanta je da si pravi u pravom momentu pep to nije bio sad ima zadnju šansu jer on je po meni samo veliki blefer...sa barcom si osvojio sa Bayernom nisi znači uspio nisi do kraja( s time da ovo gledamo iz perspektive da je dao otkaz prije nego je moguće osvojio lp da nebu bilo ja sam to znao unaprijed pep...TOČKA

mirko0410 napisao: Kad se samo sjetim da smo imali još jedan strašan tandem na drugoj strani Robben - Lahm, a da nam je to Pep sa promjenom načina igre i svojim pretumbacijama Lahma i Alabe uskratil onda stvarno čovjek može biti samo žalostan kaj nije bilo više prilike uživati u njihovim igrama.
Goetze i Thiago jučer odlični, Lewa se odmoril i osobno očekujem da Goetze ipak proigra u Bayernu ako ne prije onda barem druge godine kod novog trenera.
Vrati se na: Bundesliga 2015./2016.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost