(12/03/2016) FC Bayern München -:- SV Werder Bremen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2015./2016.

Re: (12/03/2016) FC Bayern München -:- SV Werder Bremen

PostPostao/la anton 1983 » 16 ožu 2016, 11:56

doro napisao:Pogleč kaj ti pišeš..vadiš iz konteksta i sebi oblikuješ priču kak tebi paše..i opet ne daješ nikakav argumenat da bi me pobio u ičemu tak možemo beskonačno :lol: al veli se pametniji popušta pa bum tak i napravil ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jesi picek u 3 PM. ništa živo nije izvađeno iz kontesta. nemoj srat i popuštat jer si pametniji, nego reci da nemaš pojma i sve 5. :bravo:

doro napisao:Dodao budem samo ovo oko transfera..costu i comana je baš pep htio izričito i dečki već imaju kontinuitet i dali su brutalnu prevagu u našoj igri u samo 7mj prvih već..kimmich je Bayernov transfer...alonso i thiago nisu dali takvu prevagu da bi to nazvao super transferima..vidal je jedan od lošijih igrača bio sve do zadnjih 3 tekmi on se mora tek dokazat jer poslkje prvenstva j.amerike i juventusa to nije taj igrač nadamo se svi da bude i kod nas dao takve igre al u više tekmi....za prva dva spomenuta se iz svemira vidi da su špek dok alonso je bio krpanje a thiago samo bljesak igrač također i stakleni..mislim da bu on onaj vječiti talenat..možda se varam al tak imam filing...

Super da si samo to dodao :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2015./2016.