(16/03/2016) FC Bayern München 4:2 Juventus FC

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi prvaka u sezoni 2015./2016.

Re: (16/03/2016) FC Bayern München -:- Juventus FC

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2016, 15:52

Lennon napisao:Jel Bayernova momčad kroz Guardiolin peroid mentalno oslabila, il možda ojačala? Jel možemo takvim načinom izbaciti jedan PSG ili Real, o Barci da ne pričam?

Ja bi još malo tih pitanja postavio jer izgleda da se neke stvari brzo zaboravljaju, a neke nespominju.

Naime izgleda da smo zaboravili paniku kada se ozlijedio Boateng, pa još kasnije Martinez, a tek onda Badstuber. Još uvijek nismo prihvatili činjenicu da se Benatia TEK vratio, a dobro znate koliko je on ove sezone malo igrao.

Tada smo čupali kosu kako nemamo štopera i nismo znali kako to uopće riješiti, čak smo i Tascija uzeli - bačen novac.

Tu činjenicu smo nekako jako brzo zametnuli, a ona je ziher jedan od razloga te naše nesigurnosti i nestabilnosti. Jebote ak ti nije izgovor da moraš igrati tekme bez pravih štopera.

Malo se trebamo zamisliti oko naših apetita.

Također sam dojma da mi zaboravljamo da unatoč tome što smo mi bolji i da nam je konkurencija također jača. 2013 smo ipak igrali protiv jedne trulije Barcelone i najvjerojatnije slabijeg Juventusa. Svi ti klubovi se dižu kao i mi i svaki taj klub ima "pravo" nas pobjediti kao i mi njih.

Malo bi mogli također i pomisliti na to...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 17 ožu 2016, 16:01

Pričaš o stoperima, i fakat nebi i nisam reko riječ kad su individualno griješili oni koji to nisu, nisu stoperi- , tj Kimmich u Torinu i Alaba juče, al fora je da nam igra ne ulijeva povjerenje. Nema više onog pritiska, pa čak i pomalo dosadnog dodavanja ali pletenja mreže oko protivničkog šesnaesterca.

Nas je Juve juče razbio i to je ono kaj me najviše boli, ne u našoj samoj obrani, nek općenito i u vezi i na bokovima, i svojim visokim presingom i muškim stavom. Kao došli i rekli, ko ste vi, mi ćemo ovdje danas vladat.

Nemam ja previsoko ljestvice jer znam da je teško osvojit LP, milion se stvari treba poklopit. Al me brine kad momčadi koje su objektivno i nešto slabije nek mi nam uzmu skalp i to doma, i relano pomazi nas sreća i prođemo dalje.

Razlog za brigu itekako jest. Sad ostaje vidjet kad nam se stoperi vrate, dal će i ostali dio ekipe izgledat bolje.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2016, 16:07

Lennon napisao:Pričaš o stoperima, i fakat nebi i nisam reko riječ kad su individualno griješili oni koji to nisu, nisu stoperi- , tj Kimmich u Torinu i Alaba juče, al fora je da nam igra ne ulijeva povjerenje. Nema više onog pritiska, pa čak i pomalo dosadnog dodavanja ali pletenja mreže oko protivničkog šesnaesterca.

Nas je Juve juče razbio i to je ono kaj me najviše boli, ne u našoj samoj obrani, nek općenito i u vezi i na bokovima, i svojim visokim presingom i muškim stavom. Kao došli i rekli, ko ste vi, mi ćemo ovdje danas vladat.

Nemam ja previsoko ljestvice jer znam da je teško osvojit LP, milion se stvari treba poklopit. Al me brine kad momčadi koje su objektivno i nešto slabije nek mi nam uzmu skalp i to doma, i relano pomazi nas sreća i prođemo dalje.

Razlog za brigu itekako jest. Sad ostaje vidjet kad nam se stoperi vrate, dal će i ostali dio ekipe izgledat bolje.

Ja sam kažem da je to nešto o ćem bi trebali misliti, ništa više jer to je ziher ogroman faktor. kada ti obrana nije kak treba onda ziher imaš problema u vezi.

Oču reči da sve kreće iz obrane pa kad ti ona nije beton, lake su greške po cijelom terenu, a da neke stvari ne štimaju, ne štimaju. Al opet mi smo prošli dalje. Što ako je sve ovo samo onaj Arsenal u allianz Areni iz 2013?

Želim vam razmaženi smo u 3PM i teško nam je ostati realan i znati što je u biti naša realnost i snaga.

Mi sad važemo da li je gora ta naša stabilnost ili dizanje nas u nebo zbog karaktera, mentaliteta i povratka u tekmu i pobjede. Recimo da se radi o Juvu brijem da tamo niko ništa nebi kritizirao.

Al to je samo moje mišljenje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 17 ožu 2016, 16:12

Da, nadam se kad se Tenk vrati i stabilizira četvorka otraga (valjda će činit četvorka otraga :? ) da će i ostatak ekipe bolje izgledat.

Niko nije spomenuo Robbena, al jedna je stvar, da je igro, prvo poluvrijeme, s onim mudima kakve ima mislim da bi Juventini a i mi drugačije izgledali.

No da bi bilo kad bi bilo. Čitamo se.. :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 ožu 2016, 16:23

Slabo itko hvali Douglas Costu (čast izuzetku).

ja sam sinoć pizdio svaki put kad on neki kurac zablesa, ali on je vukao ekipu, posebno u 2.poluvremenu i produžeciN.

vidi se da je u Šahtaru igrao 10ku, jer je njegova energija "zarazna", ohrabruje te njegova opasnost u svakom trenu.

Pao je u formi bio gledajući u globalu posljednih 80 dana, no sinoć je više nego dostojno zamijenio Robbena.

pišem o Costi potaknut ovim:
Lennon napisao:Niko nije spomenuo Robbena, al jedna je stvar, da je igro, prvo poluvrijeme, s onim mudima kakve ima mislim da bi Juventini a i mi drugačije izgledali.

nije da se ne slažem, dapače!
nego ja mislim da je Costin nastup "kriv" zašto nitko ne spominje Robbena.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 17 ožu 2016, 16:27

Nesto sam citao da Robben ima i neke probleme sa misicima. Nekoliko dana ce pauzirati. Mislim da je to Sammer rekao.

Ne znam da li ce Boateng biti spreman do kraja sezone. Mozda ce igrati na EM ali za nas najverovatnije nece. Ali zato Martinez moze da se vrati uskoro. On bi mogao biti nas kljuc! Badstuber otpada ko kraja.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 17 ožu 2016, 16:35

melodyne napisao:Ne znam da li ce Boateng biti spreman do kraja sezone. Mozda ce igrati na EM ali za nas najverovatnije nece.

prijatelju, Boateng je prije 7 dana počeo s trčanjem (ito na travnjaku, a ne u teretani).
Očekuje se da će se u roku od 2-3 tjedna priključiti treninzima s ekipom, a u sredini 4.mj već će moći igrati

Martinez već trenira s ekipom i on će se uskoro moći koristiti u tekmama.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 17 ožu 2016, 16:48

Robben ima problema s mišićima, propušta i Koeln
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 17 ožu 2016, 16:50

"--" :yes: To mi kazi! E, kad bi nas usrao sad neki laksi zreb pa da budemo kompletni za polufinale.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 17 ožu 2016, 17:13

Lennon napisao:Pričaš o stoperima, i fakat nebi i nisam reko riječ kad su individualno griješili oni koji to nisu, nisu stoperi- , tj Kimmich u Torinu i Alaba juče, al fora je da nam igra ne ulijeva povjerenje. Nema više onog pritiska, pa čak i pomalo dosadnog dodavanja ali pletenja mreže oko protivničkog šesnaesterca.

Pravi je podvig što smo i sa takvim stoperima od Juvea radili djecu u prvoj utakmici.

Ne treba sad zaboraviti prvu utakmicu u kojoj smo mi dominirali i pleli mrežu oko Juveovog 16-ca.

Najjača stvar je što je momčad jučer gubila 2:0, ali se ipak izvukla. Da je to neki stari Bayern sad bi se svi busali u prsa i govorili o njemačkom mentalitetu i snagi što smo se uspjeli vratit, ovako kenjkamo što su se na početku usrali ko grlice i sebe uvalili u govna.

Ono što mene osobno zanima je da li je prvi rani primljeni gol dodatno destabilizirao momčad, baš me zanima jesmo li općenito bili tako zbunjeni ili nam je voda došla do ušiju nakon gola.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 17 ožu 2016, 18:11

cruz napisao:Slabo itko hvali Douglas Costu (čast izuzetku).

ja sam sinoć pizdio svaki put kad on neki kurac zablesa, ali on je vukao ekipu, posebno u 2.poluvremenu i produžeciN.

vidi se da je u Šahtaru igrao 10ku, jer je njegova energija "zarazna", ohrabruje te njegova opasnost u svakom trenu.

Pao je u formi bio gledajući u globalu posljednih 80 dana, no sinoć je više nego dostojno zamijenio Robbena.

pišem o Costi potaknut ovim:
Lennon napisao:Niko nije spomenuo Robbena, al jedna je stvar, da je igro, prvo poluvrijeme, s onim mudima kakve ima mislim da bi Juventini a i mi drugačije izgledali.

nije da se ne slažem, dapače!
nego ja mislim da je Costin nastup "kriv" zašto nitko ne spominje Robbena.

Ja sam ti reko da je Costa za mene igrač tekme jučer za nas..kud je stalno vuko, trčo ko blesav pucal iako loše..on je dao taj remek djelo nabačaj di se Lewa samo poklonio kod tog gola koji je bio na vrijeme ....mi bi danas sjevali još više vatru..neuer se izvuko u 2 pol..vidal se borio a mali Coman kojeg moramo uzet pod obavezno već sad miriši na svjetsku klasu s kojom lakočom on prolazi igrače i navlači po trojicu na sebe..kapa do poda!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2016, 19:21

The Scarface napisao:Da je to neki stari Bayern sad bi se svi busali u prsa i govorili o njemačkom mentalitetu i snagi što smo se uspjeli vratit, ovako kenjkamo što su se na početku usrali ko grlice i sebe uvalili u govna.

E tototototototootototot! To proizlazi iz toga što nas je Pep razmazio. Mi u biti sebe samo stavljamo u nepovoljnu poziciju, jer se smatramo "jačima" nego kaj jesmo.

The Scarface napisao:Ono što mene osobno zanima je da li je prvi rani primljeni gol dodatno destabilizirao momčad, baš me zanima jesmo li općenito bili tako zbunjeni ili nam je voda došla do ušiju nakon gola.

:bravo:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 17 ožu 2016, 19:51

Evo ja se moram osvrnut na jednu stvar koja mi nije baš jasna. Neki opet napadaju Pepa, neki ga hvale, nije to toliko ni bitno. Navodno je fulao taktiku i postavu... Ajd dobro. Recimo ja isto ne bih stavio Alonsa u prvu postavu nego Thiaga, ali opet Pep je valjda imao svoje razloge. E sad pljuje se po Alonsu, iako čovjek zbilja nije nešto posebno pogrešno napravio koliko se ja sjećam. Zato ova zadnja četvortka je letila okolo po ćevape.

Međutim, ja nisam siguran da se mogu u potpunosti složit da je taktika fulana. Zašto? Pa zapravo vrlo jednostavno. Mi cijele sezone igramo protiv momčadi koje u principu igraju jedan od dva sustava ili pak oba. Koji su to? Također jednostavno. Ili će radit jako visok presing ili će napravit bunker u svojih 20-25m. A ovi što krenu presingom često se isto prebace na bunker kasnije jer ne mogu izdržat ili barem privremeno dok ne pritisnu opet. Naravno to je zato što u igri na posjed slabo tko ima protiv nas šanse.

Tu dolazimo do te mrtve "promašene" taktike. Meni je upravo zbog stvari koje sam naveo gore nejasno kako taktika može bit kriva. Pa nismo li preživili visok presing samo 2 tjedna ranije i to u gostima kod Dortmunda - ekipe koja je valjda doktorirala presing. Pa zar netko hoće reć da je Juve bolji u presing od Dortmunda? Ili u kontrama? Teško mi je to povjerovat.

Dakle kako ja to vidim, Juve nije napravio apsolutno ništa novo i spektakularno. Zapravo taj jaki presing je svatko normalan mogao očekivat od njih u ranoj fazi i to nije ništa čudno. Ono što jest čudno je naša nevjerojatno loša, ma možda čak ne bih rekao loša nego papučarska igra. Nevjerojatan broj individualnih pogreški i kolektivne zbunjenosti. Kao da su se svi usrali i kao da ih je prvi put neka ekipa napala 25 m od našeg gola. Eto taj dio mi nikako ne ide u glavu. Kako ekipa s toliko iskustva može doživit doživit takav brain fart u tako bitnoj utakmici?

Mislim da Pep sigurno nije rekao ajd vi sad drkajte s loptom na našoj gol liniji nego je htio napad i presing kao i uvijek. Međutim vidjeli smo što se dogodilo. A kad smo primili taj gol bezvezni onda su se dečki još više usrali. A Juve (talijani) s takvim vodstvom znalo se kak će igrat. Na kraju krajeva i jesu majstori obrane i glupo je bilo očekivat da ćemo mi sad odjednom uspjet stvorit milijun šansi. Možda da smo prvi poveli...
Problem je što nije prvi put da nam se takve stvari događaju. U jako bitnim utakmicama ekipa izgleda previše nervozno i kao da igra s grčem. A tad se krenu događat pogreške i jednostavno neobjašnjive gluposti. Skroz mi je to čudna situacija i ne mogu si je nikako racionalno objasnit u glavi. Pa većina te ekipe naše je igrala hrpu velikih utakmica i čak osvojila najveća natjecanja. Nije moguće da sad odjednom treba njih nešto psihički jako puno priremat i objašnjavat kak se postavit u takvoj tekmi...

Ponavljam ovo nije rasprava o Pepu Guardioli niti ikakv napad/obrana na njega ili bilo kojeg igrača pojedinačno. Samo neko moje viđenje te situacije i argumenti zašto mi se ono od sinoć činilo čudno i neobjašnjivo. Imate li vi kakva objašnjenja ili ideje?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2016, 20:32

Ivane moj jauko sa grane! :mrgreen:

U ovom trenutku sve ti je to plivanje u mutnom i pile jaje kombinacija, također i strah da je ovo standard.

Mi smo sebi zamislili da smo na jednoj nedodirljivoj razini, što je istina i činjenica - no ono što krivo računamo da ta razina nije tako visoka kako mi to mislimo. Zašto to kažem. Sve ovo može ispasti jedna velika slučajnost i ništa više, a ne kontinuitet.

Problem je već, što sam rekao da mi ne znamo kolko smo jaki, također objasnio problem zbog nedostatka štopera koji se zbog naše reputacije zaboravio i "nesmije" služiti za opravdanje čak i na onom pitanju gdje je 100% odgovor.

Zapitaj se ivane slijedeće, ne u biti nemoj.

Pazi sad. Njemača osvaja SP 2014. Sve što ću ti ja reči Alžir. Znači govorimo o prvaku Europe. Bayern 2013 Triple - BATE BORISOV, ARSENAL na Alliaz areni - sve je to zaboravljeno samo zato kaj se na kraju uzeo trofej.

Mi u ovom trenutku ne znamo do kud će Bayern dogurati, no ja sam ti sad pokazao što je moguči odgovor - Jednostavno DOGODI SE. AAAAAAALI!!!

Mi imamo Pepa na klupi i nama se to NE SMIJE DOGODITI - to je pep od nas učinio, da više nemožemo realno prosuđivati.

E sad si ponovo pročitaj svoj post i razmisli.

Da li je moguće da je sve to samo slučajnos, ko je prošao mi ili Juve, kako ćeš gledati na tekmu protiv Juvea ako osvojimo LP? ;)

PS. da nadodam.

Pogledaj sada kakvi su ljudi licemjeri ali da to niti ne kuže.

Znači dođe Pep i stavlja Lahma u vezu, recimo i svi po tome pljuju, kao to ne valja (kao i kod nekih drugih igrača).

Ali kad Pep jel mora stavi Kimmicha i Alabu na štopera "to je ok", makar je napravio ama baš istu stvar - i još dok ima Benatiu vadi njega van umjesto jednog od dva "neštopera" (tada je to dobro). NO ovdje di je primoran, niko mu neće priznati činjenicu da ta dva igrača možda ne mogu igrati kvalitetno kao na svojoj orginalnoj poziciji (kao Lahm beka), ali unatoč tome Bayern mora igrati kao da je štoperski par Boa + Martinez i niko se ne zalaže za štoperski par Benatia + Tasci :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2016, 21:08

Joj nema mi većeg gušta neg dan poslije gledat hajlajtse. Nemreš vjerovat ali kad primamo gol zlo mi je, ankcioznost i nervoza te pere kao da ne znaš da si pobijedio i onda kad zabiješ ushićenje kad da nisi ziher oće li zabit! MA ludnica, velim VAM!!!! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.