Lennon napisao:Jel Bayernova momčad kroz Guardiolin peroid mentalno oslabila, il možda ojačala? Jel možemo takvim načinom izbaciti jedan PSG ili Real, o Barci da ne pričam?
Ja bi još malo tih pitanja postavio jer izgleda da se neke stvari brzo zaboravljaju, a neke nespominju.
Naime izgleda da smo zaboravili paniku kada se ozlijedio Boateng, pa još kasnije Martinez, a tek onda Badstuber. Još uvijek nismo prihvatili činjenicu da se Benatia TEK vratio, a dobro znate koliko je on ove sezone malo igrao.
Tada smo čupali kosu kako nemamo štopera i nismo znali kako to uopće riješiti, čak smo i Tascija uzeli - bačen novac.
Tu činjenicu smo nekako jako brzo zametnuli, a ona je ziher jedan od razloga te naše nesigurnosti i nestabilnosti. Jebote ak ti nije izgovor da moraš igrati tekme bez pravih štopera.
Malo se trebamo zamisliti oko naših apetita.
Također sam dojma da mi zaboravljamo da unatoč tome što smo mi bolji i da nam je konkurencija također jača. 2013 smo ipak igrali protiv jedne trulije Barcelone i najvjerojatnije slabijeg Juventusa. Svi ti klubovi se dižu kao i mi i svaki taj klub ima "pravo" nas pobjediti kao i mi njih.
Malo bi mogli također i pomisliti na to...
width="960"

To mi kazi! E, kad bi nas usrao sad neki laksi zreb pa da budemo kompletni za polufinale.