Razlog zakaj sam dao anketu za ovu tekmu je nos, što sam očekivao da će se srat zbog postave.
Kao što svi imate priliku vidjeti NIKO nije htio Bernata u prvih 11. I zato iz naše perspektive to možemo Pepu predbacivati kao grešku, jer je to i bila greška što smo vidli nakon tekme - tu se nema kaj sporiti.
Ovdje nije poanta da neko pogodi postavu ili ne, već da se vidi u što jesmo ili nismo bili sigurni. Znači sigurni smo bili Bernat ne
I tu sad dolazimo do onog kaj ljudi govore - Pep si je hejtere sam sebi navukao.
No problem u ovoj cijeloj jednadžbi što njegovi hejteri će se držati ko pijani plota neke stvari sve dok ta stvar se nepokaže krivom...
E sad što se tiće postavljanja Bernata - bio je jedan period kada je Bernat grijao klupu iz razlog što je Pep imao igrače fit koje je htio za prvih 11. Dok ja vidim Alabu u prvih 11 i Bernata u prvih 11, Pep od mene neće dobiti kritiku na način da ga oču ubit što je Bernata stavio u prvih 11. Ubit ću ga onom prilikom kada doslovce izabere Bernata pored Alabe i zbog nekih svojih mušica kaže da je Bernat "bolja opcija". Tek tada ću ja puknut!!! - ali to se nije događalo niti će se događati, kao što on nikad neće staviti Rafinhu ispred Lahma u prvih 11, već će staviti obojicu ako "mora/želi". (ovdje govorim o onim "bitnim" tekmama da nebi bilo).
I sada se sjetim finala iz 2010. Nesječam da se pljuvalo po van Gaalu zbog gubljenja tekme, već se Buytena objesilo na stup srama...Jesu li to dupli standardi?
Otkad je Alaba potpisao novi ugovor, imao je u LP, brutalnih kikseva i opet tu nije bio Alaba kriv već Pep.

I onda se pitam, kako je moguće da se sere Pepu, a ne Alabi zbog Atleticovog gola? Ma da je Lewandovski u onoj poziciji kod gola Atletica bio, kao što je bio Alaba, onako se NE SMIJE ISPASTI!!!
Razočaran sam činjenicom kako se to sve pojednostavljuje - da je bio Benatia u prvih 11 to se ne bi dogodilo i te šprehe. Zar stvarno ćemo biti takvi?
100 puta sam reko i opet ću - nas je Triple uništio i taj problem tripla će još jako dugo ostati teret sa kojim ćemo se nositi - jedina šansa je da Pep sad osvoji LP i da se to prokletsvo makne, jer tada više niti jedan trener neće nositi to breme. Ako ne osvoji LP, s istim kurcem će se CA morat nositi i onaj koji dođe iza njega...
Čudan mi je način razmišljanja - najjača ekip svih vremena. Za nas bi bilo bolje da smo u 2012 uzeli LP, a ne u 2013. Tada bi sve ovo kod Pepa bilo drugačije gledano. Tada mu se ne bi nabijalo na nos, TRIPLE; TRIPLE TRIPLE, jer ga Jupp ne bi obranio i ljudi bi realnije gledali na Bayern.
Najjača ekipa svih vremena je onoliko jaka koliko mu to protivnici dopuštaju, sječam se da sam davno Mikiju piso, pa nemremo mi baš svaki dan, dobivati reale, barcelone, chelsije itd. Uz ovakav real i Barcelonu, ja se čudim da ljudi govore o najjačoj ekipi na planetu i slične stvari. Mislim jel vi vidite kadar ta dva kluba i njihove platežne mogučnosti?
Kod Pepa je problem što su njega navijači i nadasve mediji uzeli na pik i on je u centru pozornosti. Jupp to nikada nije bio, jebote pa za sezonu 2013, se jedan Sammer smatra bitnijim faktorom za uspjeh od samog trenera, što je po meni notorna glupost, ali to kao da svi zaboravljaju.
Meni je žao kaj Pep nije U NORMALNIM okolnistima sada na još dvije sezone produžio ugovor jer tek je sada počela njegova vladavina. Tek sad bi on mogao raditi baš ono kaj želi zbog toga što mora mjenjati generaciju. Sada mi svi vidimo da imamo "problematičan kadar", kojeg treba nadoštukavati, ali nažalost Pep neće dobiti tu priliku.
Isto tako, pa i ako osvoji LP, ne možete mi reči da ja samo tako zaboravim sva sranja koja su se kontra njega u protekle 3 sezone pisale.
Miki jedan veli da ga je kritizirao i HVALIO - tu riječ hvale na Pepov račun ja nisam vidio!!! Ono što sam ja uvijek čitao je bilo:
"PEP JE ZASRO I TEK KADA JE MOMČAD ODUSTALA OD PEPOVE IGRE MI SMO POBIJEDILI"Od toga mi se dragi moji bljuje, jer to su toliko deplasirane poruke da je to za popizditi i zato jedva čekam da ode...