(27/04/2016) Atlético Madrid 1:0 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi prvaka u sezoni 2015./2016.

Izaberite svoju postavu za Tekmu!

Anketa je završila: 28 tra 2016, 07:10.

Bernat
0
Nema glasova
Alaba
8
10%
Martinez
8
10%
Tasci
2
3%
Benatia
4
5%
Kimmich
5
6%
Lahm
8
10%
Rafinha
0
Nema glasova
Rode
1
1%
Xabi
2
3%
Thiago
6
8%
Vidal
7
9%
Ribery
4
5%
Gotze
3
4%
Costa
7
9%
Coman
1
1%
Muller
7
9%
Lewandovski
7
9%

Ukupno glasova : 80

Re: (27/04/2016) Atlético Madrid -:- FC Bayern München

PostPostao/la anton 1983 » 28 tra 2016, 18:01

Murta napisao:Sinoć se Kroosu sigurno štucalo jer sam ga se sjetio bar 20 puta. Mi smo izgubili igrača u naponu snage koji još 7-8 godina može igrati na top razini i još pripada u homegrown igrače. Uglavnom, nadam se da dolazi Pjanić pa da riješimo taj problem srednjeg veznog.

Nisi jedini pogotovo kad sad vidimo kakve plače imamo. al budimo fer, niko od nas mu nije htio dat ono kaj je htio. A i stetoviro se pa mi se malo zgadio smile44

Lennon napisao:A da vam budem iskren i ja jedva čekam da ode. Ne zato jer dolazi CA ili čak zato jer bumo drukčije izgledali kolko zato jer mi je puna kapa tog šarlatana, umišljenog i bahatog. Gori je od Mourinha.

Kolko god to tebi zvučalo čudno i ja jedva čekam da ode :(

Ja Pepa obožavam što se zna. Smatram da je daleko najbolji trener današnjice, trener ispred svoga vremena. Toliko ga obožavam i poštujem da ću za City navijat - jedino ne protiv Bayerna.

No isto tako ne mogu dočekat da ode iz Bayerna!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2016, 18:19

Lennon napisao:Jao kolko tog će biti za pisanje nakon kaj ode.

Uvijek je neko kriv, od uprave do igrača, pa su ga igrači nagovarali na drukčije taktike pa je zato spušio od Reala, pa su ga igrači izdali (Mandžo), pa su mu bili doktori krivi, pa mu je trava kriva, pa bunker protivničke momčadi, pa trener, pa novinari, pa se zatvaralo igralište za treninge, pa je manjkalo sreće, pa su ga sjebale ozlijede, pa ovo pa ono. Uvijek neko drugi.

A najgore je kaj to sve puše i neki navijači, uključujući vas neke.

Ponavljam. Dobio je 2013. najbolju momčad na svijetu, imao odriješene ruke i novac. Doveo igrače koje je on htio, postavio ih na teren, klupu i tribinu samo onako kako je on htio, vodio Bayern u ove tri godine samo onako kak je on htio i ko će onda biti kriv ak se ne uspije ući u to jebeno finale, finale za koji Bayern itekako ima domet, i ruku na srce ima i za protivnika slabijeg od sebe? Ja možda, ili Miki s foruma. Ili Jupp jer je sve osvojio? Tko?

Sorry, ali tebe i Doru ne mogu shvatiti ozbiljno s kritikama jer očito gajite određene antipatije, da ne pričam o načinu kritiziranja.

Prvo se krene spika o postavi, pa ti navedem sve varijante postava u ovim utakmicama iz kojih se vidi da niti jedna postava nije idealna.

Onda se krene s uigranošču i mijenjanjem pozicija, navedem ti činjenicu kako su upravo ozljede nagnale trenera na rotaciju i samim time prouzročile neuigranost i dam primjer Barcelone u kojoj nije bilo toliko rotacija jer gle čuda nije bilo toliko ozljeda.

Pa kreneš vadit neke njemačke komentare kao bitan pokazatelj. :roll:
Pa normalno da su komentari takvi kad se utakmica izgubila, davno sam ja rekao da je pod Pepom uvije špranca kad se pobjedi su igrači zaslužni, kad se izgubi su krivi trener i njegova postava. Kad će pojedinci shvatiti da se nešto i drugu momčad pita i da u ovakvim utakmicama odlučuju detalji, nekad imaš sreće nekad ne. Nije trener bez odgovornosti, ali ovdje neki furaju spiku kao da je trener zaslužan za većinu rezultata. Vjerovali ili ne nekad možeš postaviti najbolju taktiku i svejedno izgubiti, jel to stvarno tako teško za razumjeti.
Jesu li neki prespavali drugo poluvrijeme? Jesmo li bili bolja momčad u drugom dijelu? Jesmo imali prilika za zabit barem jedan gol?

Sve naše situacije iz drugog dijela se ignoriraju i spominje se samo kako je Pep kriv jer je Ribery poput idiota išao u nepotreban dribling i izugbio loptu iz koje je proizašla kontra.

Je li Pep puno bolji trener ako Javi zabija ono glavom ili ako slučajno Alabin šut ulazi, je li puno lošiji ako onaj brain-fart Riberyja rezultira golom za 2:0.

Pa daj malo realnosti, ne može trener uvijek biti odgovoran za sve. Dajem ruku u vatru da nije došao nakon triplea i da nije imao onakve rezultate s Barcom da pola ovih sranja ne bi sada čitali, ali treba se naslađivati što precijenjeni čelavac uništava savršeni stroj jer mi ne paše njegova filozofija nogometa.

Pa s najboljom momčadi na svijetu 2014. je još prije osvojio BL i DFB pokal. Došao je do polufinala LP-a gdje je ispao od Reala, ali hvatajmo se za tih 4:0 iako je nakon 2 gola iz prekida sve bilo riješeno i ostatak utakmice je bilo šamaranje mrtvog magarca.

2015. imamo najviše ozljeda u povijesti kluba, osvaja se BL i nesretno ispada na penale protiv BVB-a u polufinalu. U polufinalu osakaćeni ispadamo od Barce s najboljim napadačkim triom u povijesti. Te je godine napravio veliko sranje na Camp Nou kad je počeo s 3 igrača zada.

2016. Opet se mučimo s ozljedama, ove godine je specifično jer su stoperi pogođeni te se moramo krpati s Alabom i Kimmichom. Osvaja se BL pored dobrog Dortmunda, igra finale kupa i polufinale LP-a.

I sad dolazimo do jučerašnje tekme koju smo izgubili i zbog koje je trener najveći amater i glavni krivac.

Pep je čovjek, ljudi rade greške, radio ih je prije u Barceloni, radio ih je u Bayernu, radit će ih i u budućnosti.
Problem je što se selektivno ističu greške a ono dobro ignorira, to je najveći problem.

Misliš da ja nisam razočaran što smo još jednom spušili, što smo još jednom pred ispadanjem u polufinalu? Misliš da ga ja ne krivim za neke stvari, itekako krivim i pisao sam o tome već nakon Juvea i problematici koju imamo s njim.
Ali jebemu majku ne može on biti za sve kriv, ne može on biti čudotvorac koji će ovu ekipu odvesti u finale tako da u svakoj utakmici dominira. Možemo proći, ali nam treba sreće jer trenutačno jednostavno nismo toliko kvalitetni.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 28 tra 2016, 20:05

Nije tajna, istina je - ne gotivim Pepa. Ne da ga ne gotivim od prvog dana, al ne gotivim ga recimo od prve godine u Bayernu. Bio sam veseo kad je stignuo, nakon triplea, stvarno sam se veselio. Al hejtere si je u jednu ruku i sam stvarao, od one neke čudne igre pa do čudnih pozicija, pa do krivi su svi i tako. No o tom potom.

Naravno da nije sve on kriv. I to sve kaj rigam vatru, rigam ju sad pred kraj sezone kad se na kraju sve zbraja. I na kraju njegovog mandata. Zato govorim za sve ono kaj me smeta sad, jučer lani i cijeli mandat.

Cijelu sezonu sam čekao i nadao se da bumo porasli na kraju, ali kurac. Kao, ući ćemu u pravu formu u pravo vrijeme. Meni niste jasni vi, oko tih kritika. Nije sve kriv, al pa nismo igrali baš tak super da bi se to moglo reći. Kao nije kriv jer je Lewa promašio ili slično. Nismo skoro pa imali ništa - zato je kriv, a znao je što ga čeka kao i vrapci na krovu. Kaj smo mi to igrali drugo poluvrijeme? koju akciju smo izveli osim kornera i dalekometnog pokušaja Alabe?

Isto tak da nije to realno. Jesu li navijači Barce nakon 2009. rekli da je triple nerealan, pa ga 2011. uzeli, i 2016? Zakaj nama mora sve stati nakon 2013.? I zakaj to nije realno? I zakaj je nerealnije očekivat finale s takvom močadi nek ispast 2 puta, evo i 3. put opasno visimo skoro pa na iste načine? meni je realnije da smo bar jednom igrali finale, i imali smo sve mogućnosti za to. SVE!

Jednostavno je- ne igramo nikako i nisam optimist ni ja, a ni ti Scar. Al najveći problem koji moramo objasnit svi, je taj, a priznao si sam - kako je moguće da 2015-16 izgledamo slabije nek 2013-14? Kako.

Pa gotivio ga ja ili ne.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 28 tra 2016, 20:20

Lennon napisao:Jednostavno je- ne igramo nikako i nisam optimist ni ja, a ni ti Scar. Al najveći problem koji moramo objasnit svi, je taj, a priznao si sam - kako je moguće da 2015-16 izgledamo slabije nek 2013-14? Kako.

Pa gotivio ga ja ili ne.

Današnji kadar je smiješan u usporedbi s kadrom koji je Jupp imao u zadnjoj sezoni i Pep u prvoj, uglavnom zbog godina i ozljeda.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Miki » 28 tra 2016, 20:46

Konačnu ocjenu Pepovog boravka u Bajernu treba dati po završetku sezone. Ja sam često u svojim objavama pisao protiv njega, ali sam znao i da pohvalim tim i njega kad su to zaslužili.

U slučaju eventualnog ispadanja od Atletika, njegov boravak u Bajernu na skali od 1 do 5 bih ocijenio trojkom. Činjenica je da ne igramo onako kako bi Bajern trebao da igra, a to je čvrsto, muški, beskompromisno. Kad se samo sjetim kako su jedan Kufur, Jeremis, Efenberg ginuli protiv zvijezda kakve su Zidan, Bekam, Figo, Ronaldo, Roberto Karlos, Raul... Grizli su na svakom dijelu terena, borili se do iznemoglosti.

Današnji Bajern je dosta drugačiji od tog iz 2001. Pritom, naravno, ne mislim samo na igrački kadar, već prije svega na drugačiji pristup igri, onda i na nacionalnu strukturu unutar tima. Ranije su glavnu ulogu imali Nijemci, sada je tu dosta ljudi iz različitih naroda. Njemački mentalitet je uvijek bio prisutan u Bajernu, a u ovom današnjem toga baš i nema. Jedino ga donekle čuvaju Nojer i Miler.

Ja želim da gledam Bajern koji ne da protivniku da diše, koji trči više od svog suparnika... Ovo kruženje lopte do iznemoglosti, redovno primanje gola iz kontre, redovno blamiranje naše odbrane kao da je to neki skup slučajno sastavljenih momaka - to nije onaj Bajern koji sam navikao da gledam.

Vidjećemo šta će biti u revanšu. Rezultat iz Madrida ne obećava. Nismo dali gol, a primili smo ga. Jedan gol Atletika u Minhenu znači da im moramo dati minimum 3. Ko nam garantuje da nas neće izblamirati kao Real prije 2 godine?!

Treba sačekati utorak, mada ja nisam optimista. Neki će reći da to nikada nisam ni bio. Ne marim za takve komentare, ali je činjenica da je Atletiko mnogo bliži finalu od Bajerna. Ne samo zbog jednog gola, već zbog činjenice da su spremni da sve urade kako bi igrali u Milanu. Za naše igrače to i nisam baš siguran, za sve osim Nojera, Vidala i Milera.
Zadnja izmjena: Miki; 28 tra 2016, 20:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 28 tra 2016, 20:52

Lennon napisao:Nije tajna, istina je - ne gotivim Pepa. Ne da ga ne gotivim od prvog dana, al ne gotivim ga recimo od prve godine u Bayernu. Bio sam veseo kad je stignuo, nakon triplea, stvarno sam se veselio. Al hejtere si je u jednu ruku i sam stvarao, od one neke čudne igre pa do čudnih pozicija, pa do krivi su svi i tako. No o tom potom.

Naravno da nije sve on kriv. I to sve kaj rigam vatru, rigam ju sad pred kraj sezone kad se na kraju sve zbraja. I na kraju njegovog mandata. Zato govorim za sve ono kaj me smeta sad, jučer lani i cijeli mandat.

Cijelu sezonu sam čekao i nadao se da bumo porasli na kraju, ali kurac. Kao, ući ćemu u pravu formu u pravo vrijeme. Meni niste jasni vi, oko tih kritika. Nije sve kriv, al pa nismo igrali baš tak super da bi se to moglo reći. Kao nije kriv jer je Lewa promašio ili slično. Nismo skoro pa imali ništa - zato je kriv, a znao je što ga čeka kao i vrapci na krovu. Kaj smo mi to igrali drugo poluvrijeme? koju akciju smo izveli osim kornera i dalekometnog pokušaja Alabe?

Isto tak da nije to realno. Jesu li navijači Barce nakon 2009. rekli da je triple nerealan, pa ga 2011. uzeli, i 2016? Zakaj nama mora sve stati nakon 2013.? I zakaj to nije realno? I zakaj je nerealnije očekivat finale s takvom močadi nek ispast 2 puta, evo i 3. put opasno visimo skoro pa na iste načine? meni je realnije da smo bar jednom igrali finale, i imali smo sve mogućnosti za to. SVE!

Jednostavno je- ne igramo nikako i nisam optimist ni ja, a ni ti Scar. Al najveći problem koji moramo objasnit svi, je taj, a priznao si sam - kako je moguće da 2015-16 izgledamo slabije nek 2013-14? Kako.

Pa gotivio ga ja ili ne.

Stvar je u tome da je sezonu prije njega sve živo osvojeno i da on to jednostavno nije mogao bolje napraviti, nemoš savršenu sezonu odigrati bolje. Čim je promijenio nešto na svoj način (kako se usuđuje išta mijenjati) bio je kritiziran jer godinu ranije je sve osvojeno i nema razloga mijenjati stvari.

Pa prva sezona je bila fantastična osim te uzvratne utakmice protiv Reala, pa igrali smo super nogomet i razarali po kvartu održavajući bolesan nivo iz prijašnje sezone. Spušili smo to polufinale, ali se ljudi previše hvataju za taj 4:0 rezultat, pobogu 3 gola smo primili iz prekida. Naravno kad tako ispadneš trener bude etiketiran poput debila i najveće prevare iako je momčad 95% sezone odlično igrala.

Druga sezona je bila obilježena pustim ozljedama, i ja mu tu stvarno nemam šta puno zamjerit. Imali smo srećom lagan put do polufinala gdje smo zasluženo ispali od Barce. Još jednom ponavljam, od svih polufinalnih utakmica tu mi je napravio najveću grešku sa 3 igrača zada, ispravio ju je nakon 30 minuta i dobro smo izgledali do rasprada pred kraj utakmice, Uzvrat je bio revijalnog karaktera i nebitan.

Tu sad ondah imaš skor od 0/2 u polufinalima i odma se na trenera gleda kao neuspješnog jer mu se samo ta LP-a broji (samo polufinalna utakmica) i ništa više.

Sad dolazi ta treća sezona gdje napokon mijenjano Robbena i Riberyja, taktika se mijenja i sve se manje ide na dominaciju veznim redom i kombinatorikom te se prelazi na isključivo krilnu igru gdje brza krila trebaju stvoriti višak i ubaciti loptu Lewom ili Mulleru. Nema više Lahm ni Kroosa u vezi, ostaje Thiago koji nije konst. kao Kroos, spori Xabi koji je daleko iza svog zenita i borac Vidal koji je "horuk" igrač.
Već sam poslije Juvea govorio kako mi igra ove sezone ne odgovara i da mi je ovo više korak unazad nego naprijed. Mislim da se tu Pep najviše prilagodio materijalu igrača koje ima na raspolaganju, želi raširiti igru jer sad imamo krila koja idu puno više na ubačaje nego na kombinatoriku te vezne igrače koji više nisu u stanju kontrolirati igru kao što su radili Kroos,Lahm i ostali. Također htjeli mi to priznati ili ne, ova momčad više nije toliko potentna kao ona iz 2013. ili 2014. godine. Nema mladog Lahma, nema Robbena koji čini razliku, nema Riberyja koji je krilo i playmaker, nema prezentnosti u veznom redu, nema zdravih stopera. Jedino imamo boljeg napadača Lewyja od Mandćukića, ostalo je sve lošije.

Tu onda ide dio koji mi smeta kod njega, kad već ne igramo kontrolirano i kad nam to s ovim igračima u ovoj sezoni ne ide, zašto onda u gostima pokušavati glumiti neku kontrolu i ne znam šta kad svakako u obrani poklanjamo golove jer nemamo zdravog stopera cijelu sezonu. Napadni onda sa onim što imaš pa šta bude bude, zabij taj gol u gostima da ne moramo oped kod kuće drhtati.

Sad konkretno ova tekma jučer, svi smo govorili da je Atletico najteži mogući ždrijeb, da nam ne odgovara, izbacili Barcu, ukrotili MSN itd...

Kad uzmemo to sve u obzir zar smo sinoć stvarno toliko loše odigrali?
Prvih 15 minuta je bilo loše, ali jebemu majku nije ni Pep htio da onako zbunjeno uđu u utakmicu. Neuer je nakon utakmice isto izjavio da su bili pripremljeni na visoki presing i jak start Atletica, ali da svejedno nije pomoglo. Pep je isto poslije tekme bio razočaran i izjavio da u polufinalu nemoš samo 75 minuta odigrati na nivou.

Nakon toga smo bili dobri i mene je osobno iznenadio broj "prilika" u drugom poluvremenu, naravno nije tu bilo stopostotnih (nisam to ni očekivao protiv Atletica u gostima), ali bilo je šanse za zabiti taj jedan gol, ali eto falilo je malo sreće, preciznosti ili šta ja znam čega.

Sad imaš tu poražavajuću statistiku u polufinalima što nitko ne može osporiti, i Pep je luzer i neznalica. Svakako da je mogao/trebao imati bolju statistiku u polufinalima, ali napominjem da nekad stvari treba uzeti u kontekst i crno bijeli rezultat nije sve. Možda budemo imali sreće u polufinalu i uđemo u to finale, ali to svejedno neće značiti da je ove sezone Bayern jači nego 2014. ili da je Pep sad naučio lekciju i odigrao pametnije.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 28 tra 2016, 21:03

Uvijek je neko kriv, od uprave do igrača, pa su ga igrači nagovarali na drukčije taktike pa je zato spušio od Reala, pa su ga igrači izdali (Mandžo), pa su mu bili doktori krivi, pa mu je trava kriva, pa bunker protivničke momčadi, pa trener, pa novinari, pa se zatvaralo igralište za treninge, pa je manjkalo sreće, pa su ga sjebale ozlijede, pa ovo pa ono. Uvijek neko drugi.

Ponavljam. Dobio je 2013. najbolju momčad na svijetu, imao odriješene ruke i novac. Doveo igrače koje je on htio, postavio ih na teren, klupu i tribinu samo onako kako je on htio, vodio Bayern u ove tri godine samo onako kak je on htio i ko će onda biti kriv ak se ne uspije ući u to jebeno finale, finale za koji Bayern itekako ima domet, i ruku na srce ima i za protivnika slabijeg od sebe? Ja možda, ili Miki s foruma. Ili Jupp jer je sve osvojio? Tko?

:bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Gerd Muller » 28 tra 2016, 21:22

:bravo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 28 tra 2016, 22:08

Lennon napisao:Al hejtere si je u jednu ruku i sam stvarao, od one neke čudne igre pa do čudnih pozicija, pa do krivi su svi i tako. No o tom potom.

ljudi, uključujući i tebe, su ga hejtali i izgubili nadu već u prvoj utakmici.
Drugim riječima, većina koja ga žestoko poput doroja napada mu zapravo nikad nije dala ni priliku.
A ima i određeni procenat ljudi koji ga je počeo (berzaložno) žestoko napadati nakon što je (opravdano) potjerao glupsona Mandžukića - uključujući tebe.

viewtopic.php?f=19&t=810&p=89410#p89410

jebote sezona još nije ni počela a već sam lud ko praćka

viewtopic.php?f=19&t=810&start=225#p90167

al ako ne osvojimo Bundesligu i Kup, i minimalno ne dođemo do polufinala LP, za mene je sezona neuspješna.

Na kraju smo čak i ispunili tvoja očekivanja, ako se ne varam, tvoja reakcija na kraju nije bila baš nešto previše sretna.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2016, 07:50

Razlog zakaj sam dao anketu za ovu tekmu je nos, što sam očekivao da će se srat zbog postave.

Kao što svi imate priliku vidjeti NIKO nije htio Bernata u prvih 11. I zato iz naše perspektive to možemo Pepu predbacivati kao grešku, jer je to i bila greška što smo vidli nakon tekme - tu se nema kaj sporiti.

Ovdje nije poanta da neko pogodi postavu ili ne, već da se vidi u što jesmo ili nismo bili sigurni. Znači sigurni smo bili Bernat ne :bravo:

I tu sad dolazimo do onog kaj ljudi govore - Pep si je hejtere sam sebi navukao.

No problem u ovoj cijeloj jednadžbi što njegovi hejteri će se držati ko pijani plota neke stvari sve dok ta stvar se nepokaže krivom...

E sad što se tiće postavljanja Bernata - bio je jedan period kada je Bernat grijao klupu iz razlog što je Pep imao igrače fit koje je htio za prvih 11. Dok ja vidim Alabu u prvih 11 i Bernata u prvih 11, Pep od mene neće dobiti kritiku na način da ga oču ubit što je Bernata stavio u prvih 11. Ubit ću ga onom prilikom kada doslovce izabere Bernata pored Alabe i zbog nekih svojih mušica kaže da je Bernat "bolja opcija". Tek tada ću ja puknut!!! - ali to se nije događalo niti će se događati, kao što on nikad neće staviti Rafinhu ispred Lahma u prvih 11, već će staviti obojicu ako "mora/želi". (ovdje govorim o onim "bitnim" tekmama da nebi bilo).

I sada se sjetim finala iz 2010. Nesječam da se pljuvalo po van Gaalu zbog gubljenja tekme, već se Buytena objesilo na stup srama...Jesu li to dupli standardi?

Otkad je Alaba potpisao novi ugovor, imao je u LP, brutalnih kikseva i opet tu nije bio Alaba kriv već Pep. :roll: I onda se pitam, kako je moguće da se sere Pepu, a ne Alabi zbog Atleticovog gola? Ma da je Lewandovski u onoj poziciji kod gola Atletica bio, kao što je bio Alaba, onako se NE SMIJE ISPASTI!!! :neee:

Razočaran sam činjenicom kako se to sve pojednostavljuje - da je bio Benatia u prvih 11 to se ne bi dogodilo i te šprehe. Zar stvarno ćemo biti takvi?

100 puta sam reko i opet ću - nas je Triple uništio i taj problem tripla će još jako dugo ostati teret sa kojim ćemo se nositi - jedina šansa je da Pep sad osvoji LP i da se to prokletsvo makne, jer tada više niti jedan trener neće nositi to breme. Ako ne osvoji LP, s istim kurcem će se CA morat nositi i onaj koji dođe iza njega...

Čudan mi je način razmišljanja - najjača ekip svih vremena. Za nas bi bilo bolje da smo u 2012 uzeli LP, a ne u 2013. Tada bi sve ovo kod Pepa bilo drugačije gledano. Tada mu se ne bi nabijalo na nos, TRIPLE; TRIPLE TRIPLE, jer ga Jupp ne bi obranio i ljudi bi realnije gledali na Bayern.

Najjača ekipa svih vremena je onoliko jaka koliko mu to protivnici dopuštaju, sječam se da sam davno Mikiju piso, pa nemremo mi baš svaki dan, dobivati reale, barcelone, chelsije itd. Uz ovakav real i Barcelonu, ja se čudim da ljudi govore o najjačoj ekipi na planetu i slične stvari. Mislim jel vi vidite kadar ta dva kluba i njihove platežne mogučnosti?

Kod Pepa je problem što su njega navijači i nadasve mediji uzeli na pik i on je u centru pozornosti. Jupp to nikada nije bio, jebote pa za sezonu 2013, se jedan Sammer smatra bitnijim faktorom za uspjeh od samog trenera, što je po meni notorna glupost, ali to kao da svi zaboravljaju.

Meni je žao kaj Pep nije U NORMALNIM okolnistima sada na još dvije sezone produžio ugovor jer tek je sada počela njegova vladavina. Tek sad bi on mogao raditi baš ono kaj želi zbog toga što mora mjenjati generaciju. Sada mi svi vidimo da imamo "problematičan kadar", kojeg treba nadoštukavati, ali nažalost Pep neće dobiti tu priliku.

Isto tako, pa i ako osvoji LP, ne možete mi reči da ja samo tako zaboravim sva sranja koja su se kontra njega u protekle 3 sezone pisale.

Miki jedan veli da ga je kritizirao i HVALIO - tu riječ hvale na Pepov račun ja nisam vidio!!! Ono što sam ja uvijek čitao je bilo:

"PEP JE ZASRO I TEK KADA JE MOMČAD ODUSTALA OD PEPOVE IGRE MI SMO POBIJEDILI"

Od toga mi se dragi moji bljuje, jer to su toliko deplasirane poruke da je to za popizditi i zato jedva čekam da ode...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 29 tra 2016, 08:04

sad sam u nekakvoj čudnoj fazi.

Guardiolin sam fan već x godina, bio sam sretan kad je došao, bio sam sretan sa radom u Bayernu, jedina "mrlja" je što nismo uspjeli doći u finale LP.

No u zadnje vrijeme sam postao nevjerni Toma. nije mi uopće više drago kada mislim o Pepu u Bayernu

Mnogo je kritike na njegov račun, nešto opravdano, nešto ne, zato želim biti umjeren u izjavama.

Ali ovaj osjećaj da nikako nisam uvjeren da Pep može momčad dovesti u modus da razbiju atletico s tri gola je sobering..

PEP RAZUVJERI ME, ali vjerojatnije mi je da će šugavi shity proći real nego što Bayern atletica, toliko o mom vječnom optimizmu.

MEĐUTIM

...

Sjećate li se situacije krajem 2009. godine... raspad.. "van Gaal raus, van Gaal raus"
i onda se dogodi ovo:

- na kraju dođemo u finale LP
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 tra 2016, 08:12

cruz napisao:sad sam u nekakvoj čudnoj fazi.

Guardiolin sam fan već x godina, bio sam sretan kad je došao, bio sam sretan sa radom u Bayernu, jedina "mrlja" je što nismo uspjeli doći u finale LP.

No u zadnje vrijeme sam postao nevjerni Toma. nije mi uopće više drago kada mislim o Pepu u Bayernu

Mnogo je kritike na njegov račun, nešto opravdano, nešto ne, zato želim biti umjeren u izjavama.

Ali ovaj osjećaj da nikako nisam uvjeren da Pep može momčad dovesti u modus da razbiju atletico s tri gola je sobering..

PEP RAZUVJERI ME, ali vjerojatnije mi je da će šugavi shity proći real nego što Bayern atletica, toliko o mom vječnom optimizmu.

Ma tako je i meni, vjerojatno i svima nama. Po meni je jednostavno atmosfera od prve sezone i poraza od Reala toliko negativna i napuhana da je to teško za podnijet. Eto naravno mediji ga razapeli što Muller nije igro od prve. Jer onda bi 10000000% pobjedili. Naravno samo zato što je Nijemac prave se takve drame.
Ali nebitno dal je Pep bio dobar ili loš trener, uspješan ili neuspješan, meni je muka oko tog svog sranja oko kluba. Niti jedan trener nikad više neće imat takva ogromna očekivanja od cijele javnosti. Zato jedva čekam više da ode i da se to sve smiri. I to što znamo da je gotovo i da ide u drugi klub nikako ne pomaže ekipi i igri bez obzira što on i dalje radi maksimalno profesionalno. Teško je da tako nešto ne utječe na ekipu na negativan način. Samo nek se završi sve kako god i onda resetiramo nagodinu pa ćemo vidjet što će CA napravit
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 tra 2016, 08:40

ivan napisao:meni je muka oko tog svog sranja oko kluba. Niti jedan trener nikad više neće imat takva ogromna očekivanja od cijele javnosti. Zato jedva čekam više da ode i da se to sve smiri.

znam na šta misliš, ali teško da se smiri u Bayernu bez 'ekstremnog' uspjeha.

ivan napisao:Po meni je jednostavno atmosfera od prve sezone i poraza od Reala toliko negativna i napuhana da je to teško za podnijet. Eto naravno mediji ga razapeli što Muller nije igro od prve. Jer onda bi 10000000% pobjedili. Naravno samo zato što je Nijemac prave se takve drame.

previše ljudi izražava svoje mišljenje, previše je glupih komentara. Ima pametnih i razboritih, ali svega je previše.

netko će i to relativizirati, neki će reći da bez LP nemaš šta tražit u Bayernu (iako 90% trenera u Bayernovoj povijesti nije osvojila LP), preširoko ide sva ta priča, znaš..

Svi su inžinjeri nogometa i svak ima neki recept i svak misli da je objektivan.

Velim, nastojim biti realan i neću ništa reći o svemu tome.

nadam se ČUDU u utorak ... i tišina o Pepu sve do 21.5.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 29 tra 2016, 09:19

Ne znam više ni sam šta da mislim. Sigurno je da je Pepu stavljeno preveliko breme od kako je došao u Minhen. Nije se lako nositi sa tolikim pritiskom kad su sve oči javnosti uprte u tebe (pažnja novinara, navijača, itd.). Ukratko, pažnja svih onih koji su u i oko Bajerna.

Slažem se sa Antonom da mu je možda ovo prekratko vrijeme da bi on sve svoje zamisli sproveo u djelo. Za vrhunske rezultate je potreban kontinuitet boravka na jednom mjestu. Pep nije čovjek koji se lako veže za boravak na nekom području. To je pokazao kada je napustio svoju Barselonu. U Bajernu samo potvrđuje tu tezu.

Ne mislim da je Anćeloti antologijski napredak u odnosu na Gvardiolu, jer to svakako nije, ali mislim da će očekivanja bar za nijansu biti smanjena, a samim tim i pritisak. Ukratko, biće mu koliko toliko lakše da radi. Sigurno je da će se od Anćelotija očekivati iskorak u LŠ, a za osvajanje BL će biti povuci-potegni, pošto znamo da su mu nacionalna prvenstva bolna tačka. Doduše, treba priznati da je Bajern daleko ispred svoje konkurencije u BL nego što je npr. Real bio u odnosu na Barsu, Milan u odnosu na Juventus, Čelzi u odnosu na Junajted, itd. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la ivan » 29 tra 2016, 11:35

http://www.telegram.hr/sport/analiza-u- ... -prekasno/

pogledajte kako izgleda neutralna analiza utakmice ;)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.