panda napisao:Miki napisao:Suština Gvardioline ere - redovno padamo u drugom dijelu sezone. Protiv Juventusa smo srećno prošli, ali protiv Benfike ćemo morati sami da se izborimo za prolaz.
Ovo je takova teška glupost da je to nenormalno.
Reći da smo sretno prošli nakon što smo gubili 2-0 do sredine drugog poluvremena je teška glupost.
Protiv Juvea smo se također sami morali boriti za prolaz. Doduše, sami smo se i uvalili u gabulu pa gubili 2-0, ali to ne mjenja stvari.
Miki napisao:Ne može se reći da smo nezasluženo prošli jer nije lako Juventusu dati 2 gola kod rezultata 0:2, ali se ne može reći ni da smo zasluženo prošli, jer je Juventus bio bolji u 90 minuta. Poništen im je čist gol i imali su još jednu 100%-nu šansu koju nisu realizovali i to nas je održalo u igri,

The Scarface napisao:
@Ostali
Pa po meni igra i nije toliko loša, čini mi se puno bolja nego na AA. Fali malo zadnje preciznosti kod krilnih igrača i prodornosti, ipak je bolje kad je Costa lijevo a Robben desno. Treba obustaviti ove glupe greške u obrani, svakako ne možemo proći niti Cityja ako ćemo svakom protivniku poklanjati golove bez ikakvog pritiska.
cruz napisao:costa je mnogo bolji lijevo, bar meni

Murta napisao:Vidal nam je najbolji igrač u LP ovo proljeće, baš mi je drago da je zabio gol.

panda napisao: ali sam prelijen za to

The Scarface napisao:Gol iz kornera, sutra ce snijeg.
Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost