(23/02/2016) Juventus FC 2:2 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi prvaka u sezoni 2015./2016.

Re: (23/02/2016) Juventus FC 2:2 FC Bayern München

PostPostao/la vintage » 24 vel 2016, 13:29

Vedo napisao:Možda i bolje da je ovako ispalo pa da se igrači ne opuste previše u uzvratu.

:bravo:
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 vel 2016, 13:35

doro napisao:Kako neobjektivno branite večina vas pepa kad pogreši i to očito da nemreš vjerovat...

nije baš istina da ga se nešto brani nakon onih fatalnih pogrešaka sinoć.

imali smo ih u šaci i dopustili smo im doslovno da se vrate iz mrtvih.
s čim?
s promjenom načina igre kod 2:0, nepravovremenim izmjenama (netko je rekao pogrešnim izmjenama, ne bi se složio, tajming je bio loš) i što Alonso nije igrao umjesto Kimmicha od početka

btw. šta velite na performance Vidala?

najbolja partija za Bayern do sada?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 vel 2016, 14:27

vintage napisao:
Vedo napisao:Možda i bolje da je ovako ispalo pa da se igrači ne opuste previše u uzvratu.

:bravo:

Opustili smo se samo jednom(arsenal) doma nakon toga nikad..i da smo dobili 2:1 naši bi u minkenu grizli ko ludi!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 vel 2016, 14:28

Sam da kažem da ja neam ništa protiv dorinih kritika, nego je više problem u tome kak ih on predstavlja. Ne bi sad išao na subjektivnost i objektivnost nego više na umjerenost.

Nije baš tak sve crno i loše kak ti pričaš, jer za tu truloču Juvea koju ti nama predstavljaš je isto tako odgovoran Pep. Tak da malo razmisli o tome...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 24 vel 2016, 14:50

Ako tako postaviš situaciju onda je kriv za oboje i za 0:2 i za 2:2 stoga on je kriv..sami smo si zabili 2 glupa gola i doma došli sa remijem umjesto uvjerljivom pobjedom to su činjenice a ne kritika il subjektivnost..nije sve crno dapače nit katastrofa...moramo doma pobjedit i sve se bude zaboravilo..ja sam perfekcionista i gledam dublje stvari al nisam katastrofista nikako...2:2 je ok reza al ne u ovim okolnostima šta se zbivalo na terenu..žao mi je ako to netko ne kuži...točka
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 24 vel 2016, 14:56

cruz napisao:s promjenom načina igre kod 2:0, nepravovremenim izmjenama (netko je rekao pogrešnim izmjenama, ne bi se složio, tajming je bio loš) i što Alonso nije igrao umjesto Kimmicha od početka

Ja bih baš rekao da su izmjene bile i loše tajmirane, ali i same po sebi loše.
Obrana nije bila načeta dok je on uvodio Benatiju, ali napad je.
Uvoditi onda Benatiju nema nikakvog smisla, pogotovo u tom trenutku di smo ih stiskali naprijed.

Da je uveo bilo kojeg od trojice Coman / Ribery / Götze bilo bi XY puta bolje nego ovak. I to mu baš zamjeram.

re Alonso - ne znam baš. Prošle godine u Portugalu kad je startao u sličnoj utakmici, nije dobro počelo, ni završilo.
Na kraju, nije ni Kimmich baš odigrao tak katastrofalno. Imao je fakat par riskantnih poteza - koje je uspio riješit (npr. ono prebacivanje Pogbe kod našeg 16erca - e tu sam mu već bio spreman skresat majku :D), ali jebiga, zajeb'o je kod dvije gluposti i pala dva gola. To se jednako tak moglo desit i Lahmu :a045:

cruz napisao:btw. šta velite na performance Vidala?

najbolja partija za Bayern do sada?

dobro je Murtićko prognozirao da tek sad dolaze utakmice u kojima bi se Vidal najbolje trebao prezentirati :)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la melodyne » 24 vel 2016, 15:37

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8WefZWpJMdU[/youtube]

1:04 Kuci nam je dovoljan jedan gol za prolaz. A i 0:0 i 1:1 nas vode dalje. Samo sto Ljeni kaze da nebude neki gnoj gol. Ali do tada cemo imati spremnog Benatiu i verovatno ce Martinez biti spreman takodje.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sVJ1XpirnHM[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yAHDkzh1vaQ[/youtube]

Odlicno smo odigrali sinoc do Robbenovog gola. Onda su nas oni pritisli sto nam nije smelo da se desi u toliko tolikoj meri. I onda je krenulo nerviranje. Muller promasio stopostotnu sansu na pocetku. Lewandowski se borio kao lav ali nije nista konkretnije uspeo napraviti.

Zasmetalo mi je par stvari sinoc. Prvo kad vec vodis 0:2 kvari igru protivnika kad god mozes. Ispucavaj ako treba non stop u aut i tako prekidaj igru protivnika. Nakon sto ga je Robben tutno ocekivao sam da ce Coman uci sigurno ali Pep nije iskoristio trecu izmenu. On bi nam mozda doneo treci gol da je probio po boku i uposlio napadace. Opcija je takodje bio i Rode. Nervirame sto on dobija priliku na kasicici. Mogao je njega ubaciti umesto Mullera da malo lomi noge Pogbi i tako bi Robben mogao da se vise koncrentrise na napad. On ga je dosta puta cuvao Lahm ga je stavio u dzep sa svojim pozicioniranjem. Ulazak Benatie mi je skroz OK ali mozda je mogao Pep da ga ubaci umesto Kimmicha jer se zna da nam je on najslabija karika. Svi njemu drkaju ali mora malo i da ga neko kritikuje. Ja sam rekao pre neku tekmu da on ne moze da se pokupi pozadi i posle vidim na Faceu da svi drkaju na njega.

Secemo se kako smo prosle sezone odigrali u Dortmundu takticki sa onom defanzivnom formacijom. Sinoc nam je nedostajalo malo slifa. Izvaditi ofanzivca i ubaciti odbranbenog igraca iykwim. Prosle sezone kad je Juventus poveo protiv Dortmunda u gostima su izvadili napadaca i ubacili su odmah Barzaglia i time zavrsili posao. To je nama falilo.

Mislim da se svi slazemo da Alonso u ovakvim utakmicama nema sta vise da trazi. Jedna kontra protivnika i odosmo u k. Vidal je to lepo sinoc radio ali moze i on to mnogo bolje. Pogledajte ovu sliku koju sam postavio sto se tice formacija. Mi smo igrali neki 3-4-3. Pazi ti mi sa kakvom odbranom igramo u gostima. :lol: This reques balls. Ali i posle vodjstva od dva gola fali malo pederluka naseg trenera. Vadi ofanzivce i ubacuj igrace koje ce cuvati tj. prekidati njihove akcije. Na taj nacin bi odigrali 0:2 ili 1:2. I to je glavna zamerka. Sta mislite da su oni slucajno poveli da bi nastavili sa prvobitnim sistemom? Dybala bi odma napustio igru u usao bi neki odbranbeni i poceo bi njihov 5-4-1.

I takodje onaj usrani komentator jebem ga u usta. Par puta je rekao da je Mandzukic morao da napusti Bayern zbog Lewandowskog sto je takva glupost da je to strasno. Pa Mandzukic je sam sebi dao ispisnicu tako je se zakacio sa Pepom. Kad krenu tako da serendaju kenja mi se od njih. Ima jos dosta toga pisati al me generalno mrzi puno da kucam. ;)

E da, i Douglas se kod prvog gola vukao umesto da je sprintom presekan napad i naravno je posle njegove nepaznje pao prvi gol. Trebao je njega ili Robbena definitivno da zameni ali jbga sad...

http://postimg.org/image/lsljeflpr/
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 24 vel 2016, 16:47

Priznajem, nisam gledao utakmicu, vidio sam samo da smo vodili 2-0 pa smo kasnije dobili dva komada... i dobro... odradit cemo posao onda kod kuce i to je to.

Keine Panik auf der Titanic

Ali do tada cemo imati spremnog Benatiu

Hm...bit cu hrabar i prognozirat cu.
Crveni karton za dizelasa.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Lennon » 24 vel 2016, 17:32

Mislim da bi mogo Douglas malo na klupu.

Simpatiziram momka, al ono čisto da se zna da ak igraš za Bayern moraš biti uvijek 120% "unutra"..

Tu imamo Comana,Riberya, Gotze se vraća... Možda bi i njemu malo klupe koristilo.

No kaj sad, bu Benatia spreman za uzvrat ili ne? I ko nam se još vraća?
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 24 vel 2016, 17:43

Ulreich se oporavio. Benatia i Gotze treniraju sa ekipom. Martinez je poceo da malo trci. Predpostavljam da ce biti fit do drugog meca sa Juventusom.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 24 vel 2016, 18:54

Po meni :
-Vidal-najbolja partija dosad ,te ce pod Ancelotijem ekspolidrati:kao i Goetze
-Lahm .navikli smo na puno bolja izdanja
-Mulac i Lew -nedorečeni
.Robben-meni OK
-Costa-ni blizu forme od jeseni

Nadam se da će u uzvratu ,ako već ne bude mogao Martinez,uz Benatiu stopera igrati Vidal.Nama definitivno fali jedan GOTOV dmc ,a bilo bi idealno kupiti Gundagona,te usput razvijati Kimmicha.
Jer otkad nema Svinje ,to je najkritičnija pozicija.
Alonso nije za LP,Vidal ne može sam,pogotovo što Martinez igra stopera,

Ali ako pod Carlom Martinez bude DMC onda nam ne treba dodatni.

Mislim da u uzvratu Mulac i Lew ne mogu onako falivat,te ako bude Franky jebač mogao odigrati barem 60-70 min umisto COste, dobijamo u hendikepu.
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 24 vel 2016, 18:59

Suma summarum - vjerojatno nitko nije očekivao da ćemo ih onako nadigrat u prvih 60 minuta. A kad smo ih već tako nadigrali nismo smjeli dopustit da se vrate u igru. Ali što je tu je, s razlogom nismo vjerovali da ćemo ih rasturit i pokazalo se opravdanim jer ipak nam u obrani fali stabilnosti. Pep je malo sjebao sa izmjenama jer je trebao ubacit svježije igrače i svakako se slažem da je trebalo prekidat više protivničku igru kad su nas stisli. Nekako je napad ostajao previše gore i nije pomagao jer se očekivalo da će obrana to sama riješit što nije baš uspjevalo...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 26 vel 2016, 07:56

Pogledao jucer tekmu...Muller mi bio los, dosta losih dodavanja, a imao je i par cistih zicera. Kimmich je bio odlican, ali na kraju je platio danak neiskustva sa greskom za gol. Mislim da Pep nije trebao cuvat rezultat i stavit Benatiu, nego ranije Riberija i Comana..
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 26 vel 2016, 09:05

ok, ajd, tekma je prošla. Bilo ne bilo grešaka - nema sad više vajde o tome.

Nadam se da će nas ozljede pustiti na miru do uzvrata i da će se do tada neki obrambeni igrači oporaviti.

juventus je tvrd orah ali definitivno ga se može proći!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga prvaka 2015./2016.