cruz napisao:Ne igramo neki predivni nogomet, ali onako kontam, sve redom dobivamo i prolazimo, smijemo li se uopće žaliti?
cruz napisao:Ako ćemo protiv atletika igrat šlampavo a proći - ja neću imati ama baš ništa protiv!
Miki napisao:Ako igrači i trener Bajerna misle da će ovakvom igrom izbaciti Atletiko, onda bolje da ne igraju.

Lennon napisao:Jebote ovo je već pomalo i zabrinjavajuće.
Forma se ne diže al uopće. Očekival sam lagano dizanje al nema tome naznaka već mjesec.. ma zapravo celo proljeće.

Lennon napisao:Mislim da smo te svoje sretne kredite iskoristili u osmini.
anton 1983 napisao:Miki napisao:Ako igrači i trener Bajerna misle da će ovakvom igrom izbaciti Atletiko, onda bolje da ne igraju.
Zakaj si napiso ovaj glupi komentar? Što ti misliš da to oni stvarno misle i da kad ćemo gubit od Atletica da će to mislit?
To breme osvajanja LP-a i glupog tripla nas i uništava u ovom djelu sezone jer smo non stop sa tom pizdom materinom opterečeni!

ivan napisao:Po meni je glavni problem manjak trčanja jer kad se ide s voljom i elanom mi ubijamo. E sad dal je problem umor ili manjak volje u ovakvim tekmama ili zasićenje, to nisam siguran...
Vrati se na: DFB Pokal 2015./2016.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost