FC Bayern München 3:0 RB Leipzig

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2016-17

Re: FC Bayern München - RB Leipzig

PostPostao/la Gerd Muller » 22 pro 2016, 14:06

cruz napisao:bit će sličnih poruka i ovaj put uvjeren sam

Slika
Slika
Slika
Slika
:bravo:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 22 pro 2016, 16:40

Jako licemjerno i debilno od naših navijača.

Neka vremena, točno nogometne romantike su daleko iza nas...

Ragnick je rekao jednu savršenu činjenicu.

Jedan BvB ima 150.000 mitšpekeca i sad kao klub pripada navijačaima, a kad se donose odluke onda se te mitŠpekece niš ne pita već mala šačica ljudi donosi odluke. PA koje je razlika onda ako ju donosi jedan Abramović?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Gerd Muller » 22 pro 2016, 16:48

Ragnick malo zaboravlja cinjenicu da ukoliko uprava donosi lose odluke,navijaci imaju prigodu ovim modelom spasiti daljnje propadanje kluba sazivanjem izvanrednih izbora :a045:
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 22 pro 2016, 21:21

anton 1983 napisao:Jedan BvB ima 150.000 mitšpekeca i sad kao klub pripada navijačaima, a kad se donose odluke onda se te mitŠpekece niš ne pita već mala šačica ljudi donosi odluke. PA koje je razlika onda ako ju donosi jedan Abramović?

predstavnička demokracija i autokracija nisu ni približno isto - ma koliko god ti to htio izjednačit.
BVB mitšpekeci, ukoliko neće bit zadovoljni sa sadašnjom postavom na idućoj godišnjoj skupštini biraju druge ljude koji će ih predstavljati u klubu.
Abramovića nit koga bira niti kome odgovara.

Možeš ti priču vrtjet koliko god hoćeš, ali primjer jednog Kuhnea u HSVu je dovoljan dokaz koliko investitor klub može držati kao taoca - da ne govorimo o ekstremima poput Malage.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 22 pro 2016, 21:53

anton 1983 napisao:Znači sad se smije startat sa 4-3-3 Xabijem, bez Mullera? :mrgreen:

Glavno da se mirne glave ide na odmor pa posle kud koji mili moji!

Nije se startalo sa 433 već 4231 a mulac je u banani ove sezone malo žešćoj što je mali cigo na ovoj tekmi super iskoristil na 10-ki ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2016, 06:00

Gerd Muller napisao:Ragnick malo zaboravlja cinjenicu da ukoliko uprava donosi lose odluke,navijaci imaju prigodu ovim modelom spasiti daljnje propadanje kluba sazivanjem izvanrednih izbora :a045:

Evo još jednog licemjernog razmišljanja :bravo:

Znači samo ako klubu ide loše se "može i treba mjenjati", no što ako sa ulagačem klubu ide savršeno? Onda ćemo okrenuti leđa i sisati veslo?

PS.

Ragnick to nije zaboravio iz perspektive mog posta. To je samo nešto što si se ti odlučio sprdit vjerujući u stvari koje se više nemogu vratiti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2016, 06:14

Gerd Muller napisao:Ragnick malo zaboravlja cinjenicu da ukoliko uprava donosi lose odluke,navijaci imaju prigodu ovim modelom spasiti daljnje propadanje kluba sazivanjem izvanrednih izbora :a045:

Evo još jednog licemjernog razmišljanja :bravo:

Znači samo ako klubu ide loše se "može i treba mjenjati", no što ako sa ulagačem klubu ide savršeno? Onda ćemo okrenuti leđa i sisati veslo?

PS.

Ragnick to nije zaboravio iz perspektive mog posta. To je samo nešto što si se ti odlučio sprdit vjerujući u stvari koje se više nemogu vratiti...

panda napisao:
predstavnička demokracija i autokracija nisu ni približno isto - ma koliko god ti to htio izjednačit.
BVB mitšpekeci, ukoliko neće bit zadovoljni sa sadašnjom postavom na idućoj godišnjoj skupštini biraju druge ljude koji će ih predstavljati u klubu.
Abramovića nit koga bira niti kome odgovara.

Možeš ti priču vrtjet koliko god hoćeš, ali primjer jednog Kuhnea u HSVu je dovoljan dokaz koliko investitor klub može držati kao taoca - da ne govorimo o ekstremima poput Malage.

Htio izjednačiti; biti debel? WTF!?!?!

Si se predoziro sa čvarcim? :mrgreen: To ti je samo ona jedna stara poznata "ja sam samo reko" i niš više.

Sad ja ne znam koga ti smatraš demokratima u ovoj priči, no samo da kažem, da najveće zlo koje je spopalo čovječanstvo u njegovoj povjesti je demokracija, tj. privid demokracije ili ono što je demokracija i ono štu su nam rekli da je demokracija ;)

Drugim rječima nisam ja niš htio izjednačiti već aludiram na to da čak i kad nema Abramovića stvari nisu onakve za što se ljudi busaju u prsa i Ragnick niš loše nije rekao.

Mjenjat vodstvo? Daj me nemoj nasmijavat. Baš bi htio da se to dogodi kad je bitno.

Evo primjera; dođu dečki i vele idemo prodat 11% Bayerna Adidasu za 200 milja i sad se Joža iz ZGB sa članskom karticom uzjebe i skupi kritičnu masu navijača tj. Mitšpekeca da izbace vodstvo kluba "iz vodstva". No vidi vraga, vodstvo je brže bolje plasiralo dionice BAyerna na tržište i dok se joža snašao prošla the bab sa kolačima. I sada za dve godine budu izbori i jadan Joža baca iz kluba vodstvo koje je "prodalo Bayern" radi satisfakcije, a više se ne možemo vratiti u prošlost i ne prodati te dionice - znači BvB je plasiran na burzu pa tek onda propo - nisu mitšpekeci na vrijeme zaustavili propadanje.

Znači cijela satisfakcija Jože je "kaj ih je DEMOKRATSKI" maknuo, a to kaj je klub sjeban i to što se dečki koji su sjebali klub smiju, koga BK.

Poanta priče je da i ono čim se BUNDESLIGA ponosi je samo prividan fake ponos iza zavjesa i to nije baš tak. To bi bilo baš tak kada bi Mitšpekeci imali pravo glasa i oni se mogli ponašati kao uprava kluba tj. "da ulica vodi klub", al di to ima? :lol:

A to je tako čisto iz razloga što si je skoro svaki klub na majicu na ovaj ili onaj način stavio mrlju. Bayern, Kusen, BvB, Hertha, Wolfsburg, Hoffenheim, HSV, mislimm da čak i Koln i to samo ovak na brzaka spičeni iz glave...

S tim da ako BL oće naprijed 50+ 1 pravilo pod hitno mora proč - bilo je lepo dok je trajalo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2016, 07:25

doro napisao:
Nije se startalo sa 433 već 4231 a mulac je u banani ove sezone malo žešćoj što je mali cigo na ovoj tekmi super iskoristil na 10-ki ;)

Kaj bumo stvarno o krUmpirima i krOmpirima? :lol:

Možda smo startali sa 4-2-1-2-1 :haha:

Ja brio da se lako može skužiti na što se misli, kad ono...

Fala kurcu da je Thiago napokon počeo razarat po kvart!

PS.

Kad ćemo poćet pljuvati CA zato što je uništio Mullera, da si znam to predbilježit u raspored?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 pro 2016, 12:50

anton 1983 napisao:Kad ćemo poćet pljuvati CA zato što je uništio Mullera, da si znam to predbilježit u raspored?

neće to još brzo jer će müller igrat redovno (previše stakla, premalo pleksi stakla) a Formsteigerung će zaigurno slijediti
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2016, 13:12

cruz napisao:
neće to još brzo jer će müller igrat redovno (previše stakla, premalo pleksi stakla) a Formsteigerung će zaigurno slijediti

Pa on nema formu po pitanju igara i kak hala fucu, to je uvijek isto. Kod njega je sam pitanje statistike...

Filipo pipo piplica inzaghi type igrač :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 23 pro 2016, 13:33

E pa baš zato što si ga usporedio sa socijalnim igračem poput Pipa - Müller je JAKO DOBAR za nas

Ja znam da ti već godinama jedva čekaš njegov pad forme kako bi mogo srat da nam smeta, da nam je opterećenje, da ne pristaje Bayernu, da je tu samo zato što je domaći itd
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2016, 18:13

cruz napisao:E pa baš zato što si ga usporedio sa socijalnim igračem poput Pipa - Müller je JAKO DOBAR za nas

Ja znam da ti već godinama jedva čekaš njegov pad forme kako bi mogo srat da nam smeta, da nam je opterećenje, da ne pristaje Bayernu, da je tu samo zato što je domaći itd

Muller uopće za nas OPČENITO nije dobar, on je u biti smrt za Bayern sa opčenitog stajališta. On je samo dobar ako je Bayern njemu i samo njemu podešen, jer diktira tiki taka tiks.

Znači ak imaš Mullera on mora u prvih 11 i mora na poziciju polušpice il špice il si propo. Ok može on i na krilo al onda nekog sex dribbler igrača moraš imat na desetki, al ćemu to? To govorim ako oćeš bit top. Mislim moreš ti to i sa gnojem ak oš bit drugorazredan klub...

Imat igrača popout Mullera i ne stavit ga tamo di je najjači i di razara po kvartu je grijeh. Onakvu reputaciju kakvu on uživa nemre bit da on nije udarna igla ekipe, a ispada da nije tj. nevrijedi 80 milja ak nema Dečke na krilima...

A opet ja nekrivim Mullera neg trenera ;) Svaki trener dosad je znao sa Mullerom, a ovaj dete kreten za kojeg bi se zakleo da mora znat, je flop po tom pitanju (bar zasad) :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 23 pro 2016, 18:35

melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 pro 2016, 21:57

Muller ko i svi ima pravo na lošu sezonu i to je sve.... digo bu se on pre specifičan i prevrijedan je igrač da se to ne desi....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mirko0410 » 24 pro 2016, 12:10

Muller, vidim da ste se raspisali o njemu ja od početka sezone sam par puta napisal da je on veliki problem od CA i još ga nije rješil. Uglavnom Muller je do sada bi jako bitan igrač za Bayern ali ovu jesen nije pravi, sigurno tu ima dosta i trenerove krivnje. Muller je prevelika marka da bi ga se po klupi vrtrelo, nije na prodaju jer bi bilo još više buke nego kad je odlazil Toni Kroos. Znači CA mu treba pronači mjesto , vratiti ga u formu i eto velikog pojačanja za proljeće inaće eto velikog problema. Inaće Muller je vrlo specifičan igrač i teško ga se može definirati kaj u stvari igra. Puno se kreće, odvlači obranbene igače, prilazi po loptu, puno se zavlači između linija i teško ga je za čuvati.Mislim da ga je šteta koristiti na krilu jer od svih pozicija u napadu , najmanje je krilo. Mene osobno podsječa na Silvia Marića samo kaj više zabija od njega. Zaključak- treba nam Muller, onaj pravi od prije par sezona, uostalom ima čovjek pravo i na krizu,
bilo je i EP možda se nije dosta odmoril.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2016-17