cruz napisao:bit će sličnih poruka i ovaj put uvjeren sam

cruz napisao:bit će sličnih poruka i ovaj put uvjeren sam

anton 1983 napisao:Jedan BvB ima 150.000 mitšpekeca i sad kao klub pripada navijačaima, a kad se donose odluke onda se te mitŠpekece niš ne pita već mala šačica ljudi donosi odluke. PA koje je razlika onda ako ju donosi jedan Abramović?

anton 1983 napisao:Znači sad se smije startat sa 4-3-3 Xabijem, bez Mullera?![]()
Glavno da se mirne glave ide na odmor pa posle kud koji mili moji!

Gerd Muller napisao:Ragnick malo zaboravlja cinjenicu da ukoliko uprava donosi lose odluke,navijaci imaju prigodu ovim modelom spasiti daljnje propadanje kluba sazivanjem izvanrednih izbora
Gerd Muller napisao:Ragnick malo zaboravlja cinjenicu da ukoliko uprava donosi lose odluke,navijaci imaju prigodu ovim modelom spasiti daljnje propadanje kluba sazivanjem izvanrednih izbora
panda napisao:
predstavnička demokracija i autokracija nisu ni približno isto - ma koliko god ti to htio izjednačit.
BVB mitšpekeci, ukoliko neće bit zadovoljni sa sadašnjom postavom na idućoj godišnjoj skupštini biraju druge ljude koji će ih predstavljati u klubu.
Abramovića nit koga bira niti kome odgovara.
Možeš ti priču vrtjet koliko god hoćeš, ali primjer jednog Kuhnea u HSVu je dovoljan dokaz koliko investitor klub može držati kao taoca - da ne govorimo o ekstremima poput Malage.
doro napisao:
Nije se startalo sa 433 već 4231 a mulac je u banani ove sezone malo žešćoj što je mali cigo na ovoj tekmi super iskoristil na 10-ki

anton 1983 napisao:Kad ćemo poćet pljuvati CA zato što je uništio Mullera, da si znam to predbilježit u raspored?

cruz napisao:
neće to još brzo jer će müller igrat redovno (previše stakla, premalo pleksi stakla) a Formsteigerung će zaigurno slijediti

cruz napisao:E pa baš zato što si ga usporedio sa socijalnim igračem poput Pipa - Müller je JAKO DOBAR za nas
Ja znam da ti već godinama jedva čekaš njegov pad forme kako bi mogo srat da nam smeta, da nam je opterećenje, da ne pristaje Bayernu, da je tu samo zato što je domaći itd

Vrati se na: Bundesliga 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost