(06/05/2017) FC Bayern -:- Darmstadt 98

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2016-17

(06/05/2017) FC Bayern -:- Darmstadt 98

PostPostao/la ivan » 05 svi 2017, 18:09

Nemamo još temu za sutrašnju tekmu pa pišem ovdje.
Otvorena je tema za sutrašnju tekmu pa zato pišem u njoj :mrgreen:

CA rekao da sutra startaju Kimmich i Renato. Iako mi je drago da igraju, nisam siguran koliko je to dobro za Renata. Uvijek ga stavlja od prve kad previše izrotira momčad i onda to sve skupa ne ispadne dobro. Ali dobro, nebitna tekma, lošiji protivnik, to je šansa da se pokaže. A možda će Kimmich na beka :D

Martinez ima nekih problema pa je upitan a Coman valjda otpada zbog neke sitne ozljede. Šteta
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (06/05/2017) FC Bayern -:- Darmstadt 98

PostPostao/la melodyne » 05 svi 2017, 18:36

Kimmich und Sanches werden im Mittelfeld auflaufen.

Oboje ce igrati u vezi...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 06 svi 2017, 13:28

:shock:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 06 svi 2017, 14:09

Starke? Stvarno? :lol: Ovo ako pobjedimo :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 06 svi 2017, 16:31

Sančez je igrao? Znači, ispunio je kvotu za broj nastupa u BL i moraćemo dodatnih 5 miliona evra da platimo Benfici. Mislio sam da ga Anćeloti neće uvoditi do kraja sezone baš iz tog razloga. Znači, nije nam žao tih para. :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Murta » 06 svi 2017, 16:34

Miki napisao:Sančez je igrao? Znači, ispunio je kvotu za broj nastupa u BL i moraćemo dodatnih 5 miliona evra da platimo Benfici. Mislio sam da ga Anćeloti neće uvoditi do kraja sezone baš iz tog razloga. Znači, nije nam žao tih para. :lol:

http://www.bayern-cro.com/forum/viewtopic.php?p=141964#p141964
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la panda » 06 svi 2017, 17:54

Miki napisao:Sančez je igrao? Znači, ispunio je kvotu za broj nastupa u BL i moraćemo dodatnih 5 miliona evra da platimo Benfici. Mislio sam da ga Anćeloti neće uvoditi do kraja sezone baš iz tog razloga. Znači, nije nam žao tih para. :lol:

Zašto na slijepo vjerujete svemu što vidite na fejsu / twitteru i portalima?
Uvijek provjerite kad čujete ovakve gluposti.

Neki dan je bilo slično kad je WhoScored? na twitteru objavio da Buffon ima 60 CSova u LP (u 100 utakmica), a ima ih tek 47.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la doro » 07 svi 2017, 12:29

:haha:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2017, 13:17

Pa ovog CA treba ubit, priklat!!! Pa nemožeš tolko dat Kimmichu da neigra! Mali mi se toliko sviđa, da sam spreman riskirat da se nedovodi vezni, nego da se što više šanse da Kimmichu! Mali je bucmast!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 07 svi 2017, 16:34

anton 1983 napisao:Pa ovog CA treba ubit, priklat!!! Pa nemožeš tolko dat Kimmichu da neigra! Mali mi se toliko sviđa, da sam spreman riskirat da se nedovodi vezni, nego da se što više šanse da Kimmichu! Mali je bucmast!

Jesi ti to trenutak prosvijetljenja doživio? :D Čini mi se, a ispravi me ako se varam, da prije par tjedana nisi baš 100% vjerovao u njega, odnosno da može bit nositelj igre u vezi već od iduće sezone. U svakom slučaju drago mi je da su ljudi vidjeli kakav dragulj imamo i koja bi šteta bila njega na beka stavit. Takvog beka kakav je on mi možemo kupit za 15ak milja, a veznog sigurno ne
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 svi 2017, 19:25

ivan napisao:Jesi ti to trenutak prosvijetljenja doživio? :D Čini mi se, a ispravi me ako se varam, da prije par tjedana nisi baš 100% vjerovao u njega, odnosno da može bit nositelj igre u vezi već od iduće sezone. U svakom slučaju drago mi je da su ljudi vidjeli kakav dragulj imamo i koja bi šteta bila njega na beka stavit. Takvog beka kakav je on mi možemo kupit za 15ak milja, a veznog sigurno ne

Pa i ne baš. Ja već jako dugo trubim da oću Kimmicha u prvih 11. Ovdje sam napisao da sam "spreman riskirat" iz razloga što ga "niko nestavlja u vezu" i spominje se Verratti.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 08 svi 2017, 09:08

Kimmich mora igrat u prvoj postavi sljedeće sezone dal bek i sredina svejdno je!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2017, 13:13

Gledao sam utakmicu i ne mogu se oteti dojmu koliko nama fali energije u igračima i samoj igri. Sviđa mi se ovo sa legendom Starkeom koji je bio igrač utakmice i pokazao da je i zadnje 3 godine zaslužio biti broj 2 u Bayernu, Sanchesom i Kimmichom u sredini konačno da igraju, ali čovječe kako to u ofenzivnom dijelu veznog reda izgleda(Ribery, Müller, Costa), pa to je bilo žalosno.
Još k tome Bernat koji je potvrdio kako nikad više od zamjene nije ni mogao otkako je došao u Bayern, kako mu je red da uz Costu napusti klub ovog ljeta jer to jednostavno ne vodi ničemu na bolje.

Čim prije umirovimo Riberyja i Robbena i nađemo im nasljednike, time bolje. Jednostavno nam treba svježine u svakom pogledu, a određenim igračima poput Alabe nakon 2 godine loših igara poticaj ili tražiti i tu novo rješenje.

Obavezno moramo dovesti zamjenskog napadača, nasljednika Lahma na desnom beku i uz Sülea još jednog stopera da više nikako ne gledamo igrače na stoperu kojima tamo mjesto nikako nije.

Uprava ne želi trošiti, a omladinska škola je toliko okrutna prema njima da jednostavno nema druge nego tražiti rješenja i trošiti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 08 svi 2017, 14:53

Bola bit će sexualno, previše smo negativni oko ovoga.

A znate zašto će biti sexualno?

Zato što Bayern - ne samo da mijenja lica prve postave - već prvi put nakon 2008. mijenja playmakere a time i stil igre!
Stižu neki novi klinci.

Ribery i Robben će čupat nogu iz drače kad zatriba, ali će momčad nešto drugačije izgledati. Radujem se promjeni.

A znate šta je dobro, posebno ako slijedeća sezona bude fiasco?
Smanjiti će se ambicije.

Zadnjih godina smo željeli tu LP, tj treble.. Netko će reći "Bayern jedino to i treba gonjati"
Ali takav Bayern više nije moguć. To su nenormalna i nerealna očekivanja. Pripmorani smo stoga "to lower our criteria".
Sve će biti interesantnije, a pobjede i naslovi će se više cijeniti.

U svemu ima nešto pozitivno.

Sjećate se žara prije 10ak godina kada smo pobjedu protiv talijanskog kluba slavili ko ligu prvaka?
Sjećate se uzbudljivih KONFERENZSCHALTUNGEN di se borimo za naslov prvaka do 34. kola?
Sjećate se kako je to kada se stvarno slavi naslov prvaka i pobjeda kupa?

Neću reći da nisam uživao u bombastičnom Juppovom i Pepovom Bayernu. Apsolutno jesam. Ali uživati ću sada i u malo slabijem Bayernu koji prolazi fazi pomlađivanja.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 08 svi 2017, 16:13

cruz napisao:Sjećate se žara prije 10ak godina kada smo pobjedu protiv talijanskog kluba slavili ko ligu prvaka?
Sjećate se uzbudljivih KONFERENZSCHALTUNGEN di se borimo za naslov prvaka do 34. kola?
Sjećate se kako je to kada se stvarno slavi naslov prvaka i pobjeda kupa?

Neću reći da nisam uživao u bombastičnom Juppovom i Pepovom Bayernu. Apsolutno jesam. Ali uživati ću sada i u malo slabijem Bayernu koji prolazi fazi pomlađivanja.

Ne ide to tako. Kad jednom dođeš na ovu razinu na kojoj smo mi, treba proć godina i godina lošijih izdanja da bi se zadovoljavali stvarima koje si naveo. Možda smo razočarani zbog ispadanja 3 puta zaredom u polufinalu LP i sada u četvrtfinalu, ali to ne znači da ćemo sad odjednom drastično smanjit očekivanja. Još uvijek smo mi tu negdje u vrhu u top par klubova, što znači da realno gledajući napadamo naslov LP, a ne kao autsajderi pa ako bude super, ako ne nikom ništa.

Najbolje što se nama može dogodit je da nagodinu ne osvojimo prvenstvo. Po mogućnosti ne da igramo tako očajno da CA dobije otkaz usred sezone, nego da nas recimo BVB razguzi nekim sex nogometom i mladošću. E tada bi se uprava pokrenula. Jer dok mi osvajamo prvenstvo (dakle imamo konstantu u njemačkom prvenstvu na 34 utakmice), a u kup natjecanjima ispadamo pri kraju, to ostavlja upravi dojam da smo jako jako blizu vrha pa neće radit drastične poteze.
Na kraju krajeva, ne možemo reć da i nismo. Lahm (nažalost) i Alonso odoše, a Ribery i Robben svakako još samo ovu godinu mogu nešto napravit vrlo vjerojatno. Tako da smo na neki način primorani djelovat htjeli ili ne. E sad dal ćemo uzimat špek ili kupovat nedokazane talente, to je druga priča
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Sljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2016-17