effe__sa napisao:Ja sam uvijek pričao i o dobrim i o lošim stranama Pepovog perioda. I naravno da je bilo više dobrog i da su neki po njemu mnogo i srali. Ali je činjenica da je Pep u sva 3 polufinala LP napravio ogromne, amaterske greške i određene stvari nije dobro procijenio, a kalibar takvog trenera bi to trebao biti u stanju. A oni koji ga brane za ta polufinala, oni tvrde kako smo imali mnogo povrijeđenih tj. nespremnih igrača, što opet nije dovoljan izgovor i opravdanje.
Znači ovdje spominješ PERIOD, greške i nije dovoljan izgovor. Period je nešto što se svi možemo složiti, a opet to nije kvaliteta trenera. S druge strane TAHTJEVAM I PREDAT ĆU APEL U SABOR i ZAHTJEVATI DA SE PROMJENI USTAF kako bi odbio odgovor od effe-a.
NABROJI KOJI SU IZGOVORI I OPRAVDANJA VAŽEĆI, JER NA NAČINU NA KOJI SI TI SLOŽIO REČENICU, ONI POSTOJE:
Tek kad mi napieš odgovor na to onda mi reci, kad zaključiš da oni nepostoje da ti si metaforno htio reći ili LP ili ništa, kvaliteta trenera je nebitna. I tako ćemo se uvijek vrtiti u krug.
Maradona je smeće jer nije osvojio LP, Messi je legenda jer nije osvojio SP - NEMA "izgovora" za njih!
effe__sa napisao:Pepova tvrdoglavost i greške u polufinalima je ono što mu ja prigovaram i što smatram da je sasvim realno. Drugo je što neko ko previše voli Pepa tvrdi suprotno. I za sve Pepove greške će naći opravdanje.
Točno koja tvrdoglavost. Pobij ove činjenice:
1.) 2014 Da li je iko ikada obraniti titulu LP
2.) 2015 Da li smo imali 10 igrača u bolnici i igrali sa jednom od najjačih Barca svih vremena?
3.) 2016 Jebeni peh
effe__sa napisao:A antonu krivo što sada ljudi hvale Carla. Pa evo kod Carla se čini da je sve dobro tempirano i evo manje je povrijeđenih igrača. Tako da već ima nešto u čemu je ispred Pepa....A na kraju će se sezone i Carlu suditi kao i svakom drugom treneru...
Ispravak netočnog navoda - meni je kriv debilizam na koji način njega ljudi hvale - pa et ti si napisao rečenicu na način kao da je CA osvojio LP i kao da je PEP bar jednom u 1/8 finalu LP-a ispao dok je vido Bayer - taj debilizam mene smeta.
CA i Bayern ima sreće ove sezone što je ovo jedna od najlošijih i po kvaliteti nogometa najtrulijih sezona u povjesti BL u kojoj smo mi PK bodova skupili na jedvite jade i što ove sezone CA nema prošlogodišnji BVB za rivala, ali i to je nebitno jel tak?
Pa eto ajmo skuvat gulaš dok je zec u šumi....
effe__sa napisao:Anton je opazio te neke stvari, jer ne želi priznati uspjeh Carlu. Ne podnosi ga.
Ovo je totalno krivo - ja ću njemu itekako priznat uspjeh, ali mu neću priznati kvalitetu kao ti ili eventualno što takav uspjeh TEK KADA GA POSTIGNE NOSI SA SOBOM.
I nije da ja njega nepodnosim, nego nepodnosim komentare vezane uz njega kada ga se glorificira i pridodaju mu se svojstva koja kod njega nepostoje.
Ja sam itekako stao iza CA i prešalto se na nalčin da vjerujem u govna. Čak sam bio i jebeno presretan kad smo napokon odigrali božično drFce jer sam se pondao u "slučajnost", kad ono ništa od toga, sve ćemo pustiti kaj bude pa kaj bude...