Miki napisao:Ja ne znam stvarno o kakvoj ti mržji prema Pepu pričaš...
Ne znam koju si utakmicu protiv PSV-a gledao?! Bajern je bio dominantan tim, a već si smetnuo sa uma da je PSV postigao gol iz ofsajda.![]()
gledao sam onu prekjučer - gdje smo opet, uz puno sreće i traljavu sudačku odluku kući otišli sa pobjedom.
usprkos tome što je PSV postigao gol iz offsidea.
to ne mjenja činjenicu da smo u zadnjih ~2 mjeseca jednostavno loši - obrambeno, ali i napadački.
Miki napisao:Ne razumijem kad kažeš kako "mi pod Pepom nismo nikada ovako loše izgledali"... Ti, očigledno, voliš ono dodavanje lopte do beskonačnosti, posjed i sl. (za prilike i golove ko još mari), a ne ovako konkretan fudbal kao sa Anćelotijem (igra se jednostavno, bez davljenja lopte, čim se ukaže prilika šutira se ka golu protivnika, a ti i dalje zezaj).![]()
ti to ne razumiješ zato što mješaš dvije stvari.
o samoj igri kakvu je Pep njegovao možeš misliti što želiš - ali takva igra nije bila loša. Kotra tvom mišljenju, mi smo stvarali puno prilika, ali zabijali i puno golova - što dokazuju i statistike. Nama je prosjek zabijenih golova po utakmici bio između 2.5 i 3 gola.
Može Anceottijev nogomet bit konkretan koliko god hoćeš - ali ako je loš jednostavno je loš, neovisno o tome koliko je konkretan.
Miki napisao:Činjenica je da smo pod Gvardiolom na gostovanjima u LŠ bili prilično loši rezultatski, pobjeda u gostima nam je bila misaona imenica, da se ne lažemo.
kao što rekoh - ovo si ga sad zasrao. daleko od toga da su nam sve gostujuće bile loše - ali toliko loše koliko želiš prikazati nisu bile.
i moram priznat nije mi jasno zbog čega Ancelotti dobija toliku zaštitu od kritike. Što se treba desiti da ljudi napokon započnu kritizirati naš nogomet - što, prvo trebamo ispasti iz LP ili koji qrac
width="960"