(23/11/2016) Rostov - Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (23/11/2016) Rostov - Bayern

PostPostao/la cruz » 24 stu 2016, 08:10

sviđa mi se ovo :yeee:

sad će svaka tekma biti zanimljiva jer ne ulazimo u nju znajući da ćemo svakako pobijediti, di je pitanje samo koliko razlike. Rođo nema više Pepa i dominacije, došao je Carlo i eto oscilacije!

Ovo me podsjeća na onog Bayerna kojeg sam upoznao, jak ali ranjiv, dva poraza zaredom i niz li-la utakmica - znači da će uskoro teatar a la FC Hollywood. Uli se vraća na tron u najsexualnije vrijeme.. :cool:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 24 stu 2016, 08:56

Boateng je stvarno bio katastrofalan kod onog prvog gola. Pa ono mi nije nikako jasno. Lik kao da nije bio u utakmici uopće. Nepotreban penal napravio. A kod trećeg gola Thiago potpuno nepotrebno ruši tamo lika, a već se 5 naših vratilo i zatvorilo put prema golu. Ali prije toga rusi prolaze po Bernatovoj strani jer njega nije bilo nigdje za vidjet na mjestu gdje bi bek trebao stajat.

Boateng možda ne igra trenutačno najbolje, ali ne znam točno tko bi nam trebao igrat kad su svi ozljeđeni. Badstuber kad igra to ti je doslovno 3-2-1 ozljeđen! Da ne spominjem koliko izgleda izvan ritma.

Koliko god je Carlo kriv zbog nekih stvari, mislim da ipak ovako hladne glave moram priznat da i puno igrača igra daleko ispod svoje razine. E sad što je uzrok toga, to je drugo pitanje. Barem nam je jasno sad da nismo prvi u skupini ;)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 24 stu 2016, 12:55

Rummenigge kralj! Samo je potvrdio da nije ni približno sposoban kao Hoeneß u vođenju kluba.

Što reći na ovo... Ha čujte, gostovanja u Rusiji tradicionalno su porazi Bayerna. :mrgreen: Šalu na stranu, opet se izgubilo dok u obrani naveliko propušta i to se ne zaustavlja. Ancelotti nastavlja istim ritmom i ako tako nastavi, neće on dočekati druge sezone u Bayernu, a Bayern će završiti sezonu bez trofeja sasvim sigurno.

Kako god okrenem, Bayernu naveliko trebaju velike promjene u kadru idućeg ljeta. Samo zbog ovog nisam htio odlazak Guardiole jer je ovaj period preosjetljiv, a Katalonac nije smijenio čitavu generaciju i napucao klupu kvalitetom prije svog odlaska. Naš 'dragi' Rummenigge je mislio da je Ancelotti klasa Guardiole kada je tražio novog trenera. :)

Nakon dosta dugo godina Bayern će igrati prvu utakmicu kod kuće u nokaut fazi LP.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 stu 2016, 14:02

CA je kriv tu nema premca ne snalazi se nema autoritet nezna improvizirat niti motivirat očito sve to stoji...ALI... hrpa igrača koda je od stiropora i ponavljam nismo ih se riješili tu krivim više upravu jer nismo osvježili momčad....boateng,coman a pogotovo muller su živa koma ove sezone i koda ih boli ona stvar kaj je tako,niti alaba,vidal nisu nešto....debos digić stavi nikakvog boatenga sa badstuberom koji je igrao zadnji put za univerzijadu u zagrebu a hummels mu na klupi :lol: ....ribery i alonso za njih nemam riječi nemaju što više tražit u Bayernu osim kao podrška ili neko mjesto van terena svaka im čast bili su igračine a sad su gotovi..kaj se robbena tiče s njim produlji al samo da odjebe repku jer tu jedva sastavi 3 tekme u klubu onda bi ga ostavi kao jokera nekog iskusnog za sljedeću sezonu....suma sumarum..riješit se badstubera,alonsa,riberya,comana i greena te nabavit 3-eg stopera kvalitenog,2 mlada krila i kvalitetnu zamjenu za lewu...kimmicha prebacit na beka a lahma za šefa sredine jer više nije na nivou da trči po liniji cjelim terenom....tako bi ja napravio...šta napravit već sad na zimu pojma nemam neka se brinu oni koji su miljunski plačeni za to....boatenga i mullera bi posebno zašamarao :neee: i naravno promjenit formaciju na 4-2-3-1 ili 4-4-2!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17