ivan napisao:Pa ovo je po meni jako dobro i zanimljivo pitanje. Jesmo li mi stvarno toliko oslabili a da toga nismo ni svjesni? Je li ista stvar i s Barcelonom? Je li naša liga toliko loša da nije nikakvo mjerilo? Isto kao i Arsenal? I u čemu je točno problem? Kadru ili treneru?
mirko0410 napisao:Sve kužim ali da jedan Talijan, vrhunski taktičar Carlo

ivan napisao:Pa dobro antone ove sezone Muller ne igra u bajnoj formi pa se zato potežu ta pitanja. Dok je trpao najbitnije golove nitko se nije pitao zašto igra u prvih 11 ako se ne varam. Na kraju krajeva, zar je za ono jučer kriv (isključivo) Muller?
ivan napisao:EDIT: više me brine jesu li Robbery zapravo nedovoljno dobri za najveće mečeve? Vara li nas naša igra protiv manjih ekipa? A jučeranju igru recimo Boatenga neću ni komentirat. Tako da teško je tu dat neki odgovor

The Scarface napisao:Sad kad nema floskula o visokoj obrani krivica spada na preopreznu igru.![]()
Kad se igralo pod Pepom bilo je da treba povuc obranu i vise igrati na kontre.

ivan napisao:Ako ti ne vidiš da je do kartona došlo jer smo se ustali onda o čemu da pričamo? Ustali smo se, nismo imali ideje, gubili smo lopte i došlo je do čega je došlo. Sve je to logično i nema veze s pesimizmom ili optimizmom
ivan napisao:Možda ti nisi vidio ono što sam vidio ja i neki drugi i to je skroz u redu, ali činjenicu su tu. Nakon crvenog kartona smo samo još i skinuli gaće. Sramotna predstava, bez ikakve želje i trke, uopće nismo bili spremni dat još tih 10-20% više koje moraš možda i s 11 na 11, a kamoli s igračem manje. Apsolutno ništa odigrali nismo nakon gubitka igrača. Čista jebena kopija Arsenala, kao što sam već rekao.
ivan napisao:EDIT: više me brine jesu li Robbery zapravo nedovoljno dobri za najveće mečeve? Vara li nas naša igra protiv manjih ekipa? A jučeranju igru recimo Boatenga neću ni komentirat. Tako da teško je tu dat neki odgovor

ivan napisao:anton 1983 napisao:Tak i ja, znam da smo propali, da smo u biti truli i to vidim na terenu, znam da više nismo u rangu s dečkim, no onda nalupamo dve tri tekme nekog, koga bi najvjerojatnije i puno slabije ime od Bayerna nalupalo i počnem se varati i povjerujem (jer želim vjerovati da sam u krivu i da još uvijek u nama ima vatre) da mi ipak nismo truli, kad ono Real i u biti nedogodi se ništa drugo nego ono što sam znao, no kak se veli istina boli.
Pa ovo je po meni jako dobro i zanimljivo pitanje. Jesmo li mi stvarno toliko oslabili a da toga nismo ni svjesni? Je li ista stvar i s Barcelonom? Je li naša liga toliko loša da nije nikakvo mjerilo? Isto kao i Arsenal? I u čemu je točno problem? Kadru ili treneru?

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost