(12/04/2017) FC Bayern 1:2 Real Madrid CF

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (12/04/2017) FC Bayern München -:- Real Madrid CF

PostPostao/la mirko0410 » 13 tra 2017, 09:24

Sve kužim ali da jedan Talijan, vrhunski taktičar Carlo tokom utakmice napravi toliko krivih poteza, to mi nije jasno, po meni je on najveći krivac za ono jučer. Real je bolje počel, prva prava šansa Neuer vadi čisti gol i odbija loptu u prečku, znači da smo loše počeli, možda loša psihička priprema ili nešto slično ali dobro izvukli smo se. Onda zabijemo gol, super, pa Vidal promaši lijepu šansu za 2-0 i penal koji je posebna priča. Pa Bayern sad već godinama ispada na penale a isto tako ih i promašuje tokom utakmice. Neki vele da je trebal pucati ovaj, drugi onaj a neki spominju čak i Mullera. Pa Mulller ih je u seriji promašil mislim 3-4, čak niti Dinamu u Maksimiru bez ikakvog rezultatskog pritiska nije zabil. Ne znam treba naći čovjeka, ok Vidal je pucal, mogel je i zabiti ali po meni je trebal pucati prvo Thiago ili Lahm, pa onda Martinez , Alonso, Robben ili Ribery, ali oni valjda najbolje znaju tko je za pucati penale a tko nije. Sad je lako nama naklapati ali da imamo problem sa penalima imamo.
Drugo poluvrijeme navalimo iako imamo 1-0, ostavimo otraga prostor za kontre ono kaj je Real samo čekal, i eto 1-1. Nakon toga isključenje, prvi prekršaj ok žuti, ali drugi po meni ipak prestrogo, ne zato kaj to nije bilo za žuti nego upravo zato kaj je malo prije već dobio jedan žuti, pa je ovaj drugi u stvari bio crveni. Mislim da je sudac mogel Martinezu progledati kroz prste, uostalom bilo je na centru. I tu je po meni Carlo napravil najveću grešku, ostaješ bez halfa, igrač manje Muller mora van i točka. Sto puta sam videl da treneri u takvim situacijama vade napadača i zatvaraju utakmicu, zna da može samo izgubiti, da mora čuvati tih 1-1, ali Talijan Carlo se pravi Englez. Pomoćni nam je zaustavil Mullera kad je krenul sam prema golu, ne znam kod kojeg rezultata, i tko zna da li bi Muller to zabil, ali jedna po meni ipak ozbiljna greška . Nakon toga dolazi do izražaja Sveti Neuer, pa da nemamo njega bila bi katastrofa, kaj sve obranil to je skoro za nevjerovati, pa to su bili 100% šanse. Ribery i Robben su očito pri kraju svojeg najboljeg nogometa ali Coman i Costa pa oni ne mogu i nikad ne budu niti blizu ovom dvojcu. Robben je jučer bio bolji, trudio se ali mu nisu pustili da ide na lijevo kako njemu paše nego su mu ostavljali desnu stranu, na kraju ih je probil i na desno par puta. Pogrešne izmjene, loše reakcije tokom utakmice, ali realno gledano na klupi po meni osim Kimicha nije niti bilo igrača koji bi mogel pomoći.
Na kraju igrali smo protiv Reala, ne bilo koga, osvajača LP i možda su procjene o njihovoj lošoj formi zavarale cijeli svijet, ali Carla nisu smjele, Real je ipak Real. Iako Real ima 2-1 mislim da nije gotovo, sa Lewandowskim i Humelsom i sa Carlom kakvog znamo i želimo možemo dalje. Ako su oni pobijedili u Munchenu onda mi njih moramo i možemo u Madridu.
mirko0410
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2017, 10:09

ivan napisao:Pa ovo je po meni jako dobro i zanimljivo pitanje. Jesmo li mi stvarno toliko oslabili a da toga nismo ni svjesni? Je li ista stvar i s Barcelonom? Je li naša liga toliko loša da nije nikakvo mjerilo? Isto kao i Arsenal? I u čemu je točno problem? Kadru ili treneru?

Prvo ko jebe Barcelonu ;)

Sve je to povezano jedno s drugim, no ima nešto što si ti krivo napiso - nije da mi nismo toga svjesni, nego mi to sebi neželimo priznati, e to je totalno druga stvar.

Evo ti jedan problem koji je povezan sa kadrom, trenerom i upravom: Muller.

Dođe ponuda od 120 milja i "uprava" ga neproda jer "to on je duša Bayerna, pa će se navijači okrenuto protiv uprave"

Muller u kadru igra "zamjensku špicu", a to znači da bi on to mora moć igrati i protiv najjačih ekipa, a ne samo truleži u Bundesligi. Umjesto Mullera bilo bi svrsishodnije u ekipi ili imati baš drugog napadača, pa taman bio kramp ili pak nekog tipa Alexis koji može razarat i na špici i na krilu. I zbog toga je naš "kadar" krivo složen.

I onda imaš trenera koji želi igrati taktiku u kojoj kada se sve posloži nema pozicije za najplaćenijeg igrača kluba (Mullera u tom trenutku). I tu je problem sa trenerom.

I tak...

Al ak niš drugo bar me ljudi potrgaju od smijeha!

mirko0410 napisao:Sve kužim ali da jedan Talijan, vrhunski taktičar Carlo

:haha: :haha: :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 13 tra 2017, 10:23

Pa dobro antone ove sezone Muller ne igra u bajnoj formi pa se zato potežu ta pitanja. Dok je trpao najbitnije golove nitko se nije pitao zašto igra u prvih 11 ako se ne varam. Na kraju krajeva, zar je za ono jučer kriv (isključivo) Muller? :?

EDIT: više me brine jesu li Robbery zapravo nedovoljno dobri za najveće mečeve? Vara li nas naša igra protiv manjih ekipa? A jučeranju igru recimo Boatenga neću ni komentirat. Tako da teško je tu dat neki odgovor
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 tra 2017, 10:26

Mi smo truli u glavi a jučer smo se usrali..nemreš radi jednog dana popljuvat sve..jučer se desilo kombinacija spleta okolnosti..prvo ozljede hummmelsa i onda lewe što nas je dotuklo priznali mi to ili ne...nemreš vjerovat 2 najbitnija igrača naša svemirske a ne svjetske klase(neuer i lewa) prvog jedva osoposobimo i spasi nas debakla a drugi koji sve igra nikad ozljđen ne igra pred najvažniju tekmu!!! drugo trener je postavio krivu taktiku preoprezno i plašljivi mi neznamo tako igrat istu grešu je i pep napravio (al sa puno boljom močadi i kompletnom to netreba zaboravit ;) ....dalje sve nam iako nismo pravi ide po loju i onda fulamo penal i na kraju 2 žuta u 3min. totalni psihički debakl...kad se sve ovo zbroji drugačije nije moglo ni bit.....neznam samo di je bio magičar thiga(prenapuhani igrač,odmah miljoni plača ugovor,alaba kojeg treba preko krila i po guzici namlatit dečec ne igra ništa cjelu sezonu,gdje je taj ribery koj se osjeća magično iako je veteran jučer ni moju baku nije mogo proč još jedna od hrpu velikih tekmi gdje zakazo,boatenga manekena koji je propal još odavno nebum previše ni spominjao al tako mi ide na živce nonšalantnost da ako se ne digne pod hitno čaki bi razmišljao o prodaji!...alonso drvo..mulac van svega cjelu sezonu itd.

Zakazala je cijela uprava jer nije rekonstrukciju napravila kad je trebala..tu je kompleks španjolaca koji nam mutavi klaun pep nametnuo...rib,alonso,rafihna ti igrači nemaju kaj radit ove godine u Bayernu...fulali totalno sa renatom iako je mlad bačen novac itd....greška uprave radi rekonstrukcije mislim da su izborom CA išli na možda on nešto na ime i bivša osvajanja napravi čudo...jer mislim da se plan uprave i trenera totalno razilazi a to nemože završit dobro nikako.

Dat sve od sebe u madridu i nikad se ne predavat nebitno dal gubiš to je ono kaj je jučer najviše zasmetalo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2017, 10:31

ivan napisao:Pa dobro antone ove sezone Muller ne igra u bajnoj formi pa se zato potežu ta pitanja. Dok je trpao najbitnije golove nitko se nije pitao zašto igra u prvih 11 ako se ne varam. Na kraju krajeva, zar je za ono jučer kriv (isključivo) Muller? :?

Profulo si ceo fudball :)

Ja sam ti dao jedan primjer gdje sve stvari nefunkcioniraju. Trener bi trebao određivati kadar i on ne želi halati sa takvom polušpicom, što znači da je bolje za nju uzet lovu i nabaviti igrača kakvog misliš da ti je potrebniji.

Kada je Muller razarao po kvartu onda je imao trenera koji je u svojoj viziji imao Mullera u prvih 11, a sadašnji trener to nema.

Nije isto halati sa Schweinijem i Martinezom i ispred njih sa Mullerom a s druge strane s Thiagom i Vidalom i ispred njih sa Mullerom.

S treće strane uzimu 120 milja i 7 ipo milja eura netto plaću plus bonusi, pa mi reci dal si CA u svojoj viziji nebi nabavio "svrsishodnijeg" igrača. Muller da oće nemre n akrilu ili na špici biti u formi, a naš trener hoće igrati baš tak i ovdje uopće ne krivim CA, nego su mu takve kart podjeljene.

ivan napisao:EDIT: više me brine jesu li Robbery zapravo nedovoljno dobri za najveće mečeve? Vara li nas naša igra protiv manjih ekipa? A jučeranju igru recimo Boatenga neću ni komentirat. Tako da teško je tu dat neki odgovor

Jesu dovoljno su dobri, ali samo dovoljni i sve ostalo mora štimati. PA kaj sam reko za Bou? :roll: To nije niš čudno - e on je taj koji ima problema sa formom a ne Muller - kod Mullera su druge mušice...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 13 tra 2017, 10:43

Sad kad nema floskula o visokoj obrani krivica spada na preopreznu igru. :haha:

Kad se igralo pod Pepom bilo je da treba povuc obranu i vise igrati na kontre.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 tra 2017, 11:00

The Scarface napisao:Sad kad nema floskula o visokoj obrani krivica spada na preopreznu igru. :haha:

Kad se igralo pod Pepom bilo je da treba povuc obranu i vise igrati na kontre.

Ne budi anton i ne izvrči riječi...oprezno i preoprezno(plašljivo) je velika razlika...ako ti taj termin nije jasan odi u školu osnovnu ponovno a ako je onda nemoj bezveze pravocirat...meni nije jasno zašto ti ne navijaš za barcu il real itd jer očito voliš takve klubove ;)

Mi smo igrali preoprezno i tu kritika treberu koji je zasro al i svi igrali izuzev njih par su bili za ništ!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 13 tra 2017, 11:05

Ja mislim da je bilo taman, ni previše oprezno ni previše srljanje. Real ima kvalitetu da kazni pretjerano napadanje na kontru i onda bi opet bila priča o visokoj obrani. Jedini problem je psiha jer nas je onaj primljeni gol previše uzdrmao što je dovelo do crvenog a nakon toga žali bože tko je platio kartu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 13 tra 2017, 12:38

Jebote, ali Boateng je jučer izgledao kao stoper u prvoj županijskoj lizi a ne - Boateng.

Em s viškom kila, em nebre bežati, em je spor i na kraju zadnjih 10 min nije mogao stajat.

Pa jebote i stoperu i profesionalcu i svemu skupa, bolje da nije ni igrao ak nemre niš.

Makar od prve minute smo bili bez tempa, trke i da nije bilo Robbena valjda ni prilike nebi imali.

Po meni, jučer smo se više osramotili i više me razočarala igra nek dok smo spušili 0-4 pod Pepom. Onda smo bar pokušavali igrat nekaj..al ovo :shock:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 tra 2017, 14:05

Muči me (kao i mnoge sada) pitanje: jesmo li mi (navijači, javnost, uprava) perverzno precijenili kapacitet ove momčadi? Strah me tog velikog buđenja!

S druge strane, je li sinošnja predstava nerealni pokazatelj? ...s obzirom da naš ponajbolji igrač nije igrao. Bismo li drugačije pričali da je Vidal zabio nepošteno dosuđeni penal?

A sad, kao general poslije bitke, idem nabrojiti trenerove greške:

- neobično psihološko stanje momčadi tijekom cijele tekme. Ova ekipa inače melje, puna je samopouzdanja. Sinoć: neprepoznatljivi, to se osjećalo cijelo vrijeme. Trener nije nabrijao momčad. FAIL.

- Vidal puca penal? FAIL. Promašaj penala pred kraj poluvremena je slično kao primljen gol prije pauze. Trener očito nije ohrabrio momke za drugo poluvrijeme.

- U drugo poluvrijeme smo ušli ko pizde, real to naravno iskoristi i eto ti nervoze, nesigurnosti i neorganiziranosti. Sreća pa se Neuer oporavio na vrijeme. Martinezovi imbacilni potezi su rezultat takve psihe. Cijela momčad je potkleknula nervozi i izgubljenosti. FAIL.

- kada dobiješ crveni karton, na domaćem terenu, s dobrim rezultatom – odmah ideš u gustu obranu. Trebaš zatvoriti redove i biti strpljiv, istrčat kontru kada uspiješ. Trener ODMAH MORA tražiti prilagodbu i odraditi prave zamjene. On radi novi FAIL: Zbog taktike vadi alonsa, a trebao je (beskorisnog) müllera. očekivano ulazi bernat. opet ne vadi müllera već riberya – i stavlja costu umjesto da stavi defanzivnijeg kimmicha. FAIL. Rezultat zamjena: otvoren Bayern -> real nas tuče. umjesto zatvorenog Bayerna i čuvanja 1:1, bivamo silovani.

- Nakon crvenog kartona, sastav nam mora izgledati ovako:
neuer
lahm, boa, alaba, bernat
robben, kimmich, alonso, vidal, ribery

- müller slabo igra u takvim situacijama, baš se i ne zna zagradit, primit i zadržat loptu. Svaku je izgubio. Trener to mora vidit. ribery i robben znaju to i zato ih ne smije vaditi. FAIL.

- nisam vidio trenera da je ijednom gestom motivirao igrače da se skoncentriraju. nije ni po čemu pokazao da je stanje alarmantno. momčad je izgledala prepušteno milosti i nemilosti protivnika, doma, pred svojim navijačima.Ne bi da smo imali 3 igrača manje. FAIL. da je bio trener neki kojeg se igrači boje, ne vjerujem da bi real stvorio onoliko prilika.

------

po stoti put mi se zgadilo na „navijače“ koji idu u Allianz Arenu i ponašaju se ko u kazalištu. Ne volim juventus ali jeste li osjetili otrovnu atmosferu protiv barcelone? i ne pobjedili kada imaju 12 igrača. naše pizde su samo zviždali 3-4 sekunde kada je casemiro dobivao udarce, to je to. 75000 ljudi, umjesto da bude Hexenkessel – realu je bio gušt igrati tu.

------

Sinoć sam bio baš razočaran i zgadilo mi se sve. Bi li drugačije izgledalo da su igrali Lewa i Hummels? Moguće. Da smo zabili penal? zasigurno. Ali, sada, ovako kako jest, ostaju dva pitanja:
jesmo li brutalno precijenili ovu momčad i trenera?
ili ćemo s Lewom proći u polufinale (...)?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 13 tra 2017, 14:52

ivan napisao:Ako ti ne vidiš da je do kartona došlo jer smo se ustali onda o čemu da pričamo? Ustali smo se, nismo imali ideje, gubili smo lopte i došlo je do čega je došlo. Sve je to logično i nema veze s pesimizmom ili optimizmom

Nisi ti moje postove jučer dobro shvatio, ili sam se i ja krivo izrazio.
Poanta postova jučer je bila da ste ti i Miki dramatizirali više nego što je to zapravo bilo.

Da su igrači na terenu imali stav kakav ste vi jučer prosipali tu - onda bi i završili k'o Arsenal. Daleko od toga da je jučer stav igrača bio dobar - Osim Vidala i Neuera bi svi trebali pobrat pljusku.

ivan napisao:Možda ti nisi vidio ono što sam vidio ja i neki drugi i to je skroz u redu, ali činjenicu su tu. Nakon crvenog kartona smo samo još i skinuli gaće. Sramotna predstava, bez ikakve želje i trke, uopće nismo bili spremni dat još tih 10-20% više koje moraš možda i s 11 na 11, a kamoli s igračem manje. Apsolutno ništa odigrali nismo nakon gubitka igrača. Čista jebena kopija Arsenala, kao što sam već rekao.

Evo o tom ti pričam. Nismo mi poslije crvenog skinuli gaće. Igrali smo k'o pizde, ali da smo skinuli gaće završilo bi 1-5, a ne 1-2.

ivan napisao:EDIT: više me brine jesu li Robbery zapravo nedovoljno dobri za najveće mečeve? Vara li nas naša igra protiv manjih ekipa? A jučeranju igru recimo Boatenga neću ni komentirat. Tako da teško je tu dat neki odgovor

ovo bi trebalo bit retoričko?
Robben, koliko god da ga volim je jučer bio goli kurac. Svakih ~5 minuta Robben dobija loptu i zabija se sam među dva igrača i gubi loptu.
A ni Ribery nije bio ništa bolji...

Rezime jučerašnje večeri je da smo se nakon onog penala (koji nije bio penal) raspali na atome. Prvih ~15ak minuta smo čak i bili solidni, poslije toga više ništ.
Osim Vidala i Neuera ostalih k'o da nije bilo.
Müller dok treba k'o špica bit na petercu je vani na krilu, dok treba bit na krilu je na petercu. Ne znam koji ga kurac jebe već godinu dana. Dal' je samopouzdanje ili novi sistem ili kaj, ali živi užas.
Boateng kak je već nek'o i rekao izgleda k'o ja dok igram s frendovima.
Martinezove 4 minute idiotluka ne treba ni komentirati nešto previše. Crvenog mi čak ni nije toliko žal'. Veće mi je sranje da, ako već ideš radit prekršaj za crveni - PA DAJ ONDA POLOMI GLUPOG RONALDA.

Treba nam pod HITNO neka rezerva za stopera i napad. A i obavezno pomlađivanje ekipe. Sanchesa stavljat u igru da dobije prakse. Kupit nova krila (Aleksise, vrati se kući)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Murta » 13 tra 2017, 16:57

ivan napisao:
anton 1983 napisao:Tak i ja, znam da smo propali, da smo u biti truli i to vidim na terenu, znam da više nismo u rangu s dečkim, no onda nalupamo dve tri tekme nekog, koga bi najvjerojatnije i puno slabije ime od Bayerna nalupalo i počnem se varati i povjerujem (jer želim vjerovati da sam u krivu i da još uvijek u nama ima vatre) da mi ipak nismo truli, kad ono Real i u biti nedogodi se ništa drugo nego ono što sam znao, no kak se veli istina boli.

Pa ovo je po meni jako dobro i zanimljivo pitanje. Jesmo li mi stvarno toliko oslabili a da toga nismo ni svjesni? Je li ista stvar i s Barcelonom? Je li naša liga toliko loša da nije nikakvo mjerilo? Isto kao i Arsenal? I u čemu je točno problem? Kadru ili treneru?

Što kad bih ti rekao da to uopće nije pitanje nego notorna činjenica s kojom smo se naučili živjet. Nismo slučajno prošle sezone najbolje igrali protiv čvrste Benfice kad je Lahm bio na krilu. Ne znam jesi li primjetio da je Lahm sinoć nakon isključenja Javija bio naš najbolji ofenzivni kreator (nije baš da je imao neku konkurenciju).

Bayern je imao 3 pitanja početkom sezone:
- rezervni stoper
- nepostojanje driblera
- ostarjeli vezni red

Prva dva smo gurnuli pod tepih, Javi je igrao dobro, a dribler nam "ne treba" dok je Lewandowski u onakvoj formi. A treće pitanje, eh, tu počinju svi problemi Bayerna ove sezone. Xabi, Vidal i Thiago su sinoć odigrali dobro, koliko oni mogu i u usporedbi s ostalima, ali oni su trebali bit prevaga. Sinoć bih dao bilo kojega od njih za van Bommela iz 2010., a kamoli Schweinsteigera. Ali najgore je da smo mi to pitanje "riješili", pa doveli smo Sanchesa za 35+35 milijuna €. Jedna stvar koju smo shvatili da treba popraviti, jedina koju nismo gurnuli pod tepih i onda opet nije dobro prošla. :neee:

Vidal je u LP uglavnom super, ali sve više počinjem sumnjati da je on novi Gustavo - vrhunski srednji vezni koji baš i ne paše u sustav. Treba nam netko tko će smirit igru i držat loptu u nogama, a on to nije. Thiago se sve više čini kao desetka, a ne osmica. Slično kao što mi u reprezentaciji ne možemo sastavit igru bez Modrića, iako imamo Rakitića.

Al mi još uvijek imamo jaku ekipu koja je/bi mogla osvojiti LP. To je najveći mindfuck svega, postoji samo 3-4-5 klubova jačih od Bayerna. Npr. 2010. smo imali jednako sjebanu momčad koja je ušla u finale. No, definitivno nismo u rangu snage 2012.-2014.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2017, 18:40

FUJ FUJ FUJ I JOŠ U 3 PIČKE MATERINE FUJ!!! :neee:

Teško mi je živjet ISUSA TI!!! :smajl006:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la luctl » 14 tra 2017, 10:22

Slika
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la doro » 15 tra 2017, 09:31

Nema se kaj filozofirat...svi osim neuera,vidala i lahma su bili il slabi il koma...psihički slabi labilni....trener bez reakcije i podrške...peh hummels i lewa....fulat penal i debilna 2 žuta...drugačije nije nit moglo!

Stisnut zube i dat sve od sebe u madridu..želim vidjet 11 borca a ne hrpu p...kica plašljivih!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17