(01/11/2016) PSV Eindhoven - Bayern Munchen

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2016-17

Re: (01/11/2016) PSV Eindhoven - Bayern Munchen

PostPostao/la panda » 03 stu 2016, 09:50

Miki napisao:Ja ne znam stvarno o kakvoj ti mržji prema Pepu pričaš...
Ne znam koju si utakmicu protiv PSV-a gledao?! Bajern je bio dominantan tim, a već si smetnuo sa uma da je PSV postigao gol iz ofsajda. :bravo:

gledao sam onu prekjučer - gdje smo opet, uz puno sreće i traljavu sudačku odluku kući otišli sa pobjedom.
usprkos tome što je PSV postigao gol iz offsidea.

to ne mjenja činjenicu da smo u zadnjih ~2 mjeseca jednostavno loši - obrambeno, ali i napadački.

Miki napisao:Ne razumijem kad kažeš kako "mi pod Pepom nismo nikada ovako loše izgledali"... Ti, očigledno, voliš ono dodavanje lopte do beskonačnosti, posjed i sl. (za prilike i golove ko još mari), a ne ovako konkretan fudbal kao sa Anćelotijem (igra se jednostavno, bez davljenja lopte, čim se ukaže prilika šutira se ka golu protivnika, a ti i dalje zezaj). :bravo:

ti to ne razumiješ zato što mješaš dvije stvari.
o samoj igri kakvu je Pep njegovao možeš misliti što želiš - ali takva igra nije bila loša. Kotra tvom mišljenju, mi smo stvarali puno prilika, ali zabijali i puno golova - što dokazuju i statistike. Nama je prosjek zabijenih golova po utakmici bio između 2.5 i 3 gola.

Može Anceottijev nogomet bit konkretan koliko god hoćeš - ali ako je loš jednostavno je loš, neovisno o tome koliko je konkretan.

Miki napisao:Činjenica je da smo pod Gvardiolom na gostovanjima u LŠ bili prilično loši rezultatski, pobjeda u gostima nam je bila misaona imenica, da se ne lažemo. ;)

kao što rekoh - ovo si ga sad zasrao. daleko od toga da su nam sve gostujuće bile loše - ali toliko loše koliko želiš prikazati nisu bile.

i moram priznat nije mi jasno zbog čega Ancelotti dobija toliku zaštitu od kritike. Što se treba desiti da ljudi napokon započnu kritizirati naš nogomet - što, prvo trebamo ispasti iz LP ili koji qrac
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la cruz » 03 stu 2016, 11:11

Miki & Panda, znamo evo da su vam mišljenja različita, imate obojica validne argumente i bezvezne. Nebitno.

Od Juppove druge sezone stalno smo prvaci i to je jedino bitno. Ovakav Bayern nije postojao od 70.-ih godina, trebamo biti zadovoljni bez obzira što nas je ova sjajna generacija razmazila.

Što se tiče Pepa, on je s Bayernom radio IZVRSTAN posao. Znate zašto? Bayern je usprkos brojnim ozljeđenim i bez cheat-a poput Messija bio tri godine uzastopno na korak do osvajanja lige prvaka, ito s generacijom koja je već doživila svoj peak.
Pep je Bayerna bolje vodio nego Barcu u ono vrijeme. Razlika je u Messiju i (ono najvažnije) - Pep ovaj put NIJE IMAO SREĆE (za razliku od Barcinih pojedinih sretnih pobjeda...sjetim se chelsea...)

Pep je protivniku dozvoljavao maksimalno 2 prilike po utakmici. Ja sam također pizdio na posjed, ali je on jako bitan ako misliš imati jaku obranu.

Mi sa Ancelottijem igramo drugačiji nogomet i usprkos najboljoj obrani na svijetu naši momci pozadi su preopterećeni. Igramo nogomet koji je jako zanimljiv za gledat ali je opasan jer protivniku dozvoljavamo više.

Ekipa će nadoći ja mislim, samo treba biti strpljiv. Posebno s napadom trebamo još malo strpljenja (Müller u krizi, krila nisu fit)

Sjetim se naše propusnosti do 2012. ali onda nam je došao Javi Martinez i pokrpio sve živo sa Sexsteigerom i osvojismo treble. Plus imali smo ključne igrače u najsexualnijim godinama (ribery, robben, lahm, sexsteiger, itd)

Nije korektno kritizirati trenera čim dođe, koliko god ga netko ne volio/ne cijenio. Niti je korektno kritizirati trenera koji je otišao a postizao je ipak dobre rezultate.

Idemo biti realni, objektivni i odrasli
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 04 stu 2016, 15:27

cruz napisao:Od Juppove druge sezone stalno smo prvaci i to je jedino bitno. Ovakav Bayern nije postojao od 70.-ih godina, trebamo biti zadovoljni bez obzira što nas je ova sjajna generacija razmazila.

Mene nije razmazila koliko sam ja gorljivo htio da 'poništi', tj. nadmaši Barcelonu odmah sa svojim dolaskom. Nije uspio, ali moram biti iskren prema sebi i drugima te reći unatoč tom njegovom nogometu koji mi nije ležao da je postigao odlične rezultate s Bayernom, a bio sam na kraju onaj koji je htio da ostane još minimalno dvije godine u klubu kako bi izmijenio čitavu ekipu i napravio novu generaciju. Njegova najveća trenerska mana su gostovanja u LP. To je i više nego preočito kroz čitavu 8-godišnju karijeru. U Bayernu je 3 puta zaredom bio prvak Njemačke, a to ne znam kad je zadnji put jedan trener s jednim njemačkim klubom uspio. :bravo:

cruz napisao:Mi sa Ancelottijem igramo drugačiji nogomet i usprkos najboljoj obrani na svijetu naši momci pozadi su preopterećeni. Igramo nogomet koji je jako zanimljiv za gledat ali je opasan jer protivniku dozvoljavamo više.

U obrani to može daleko bolje unatoč tom gledljivom nogometu. Meni to nekad izgleda prelako za naše protivnike kada dolaze u priliku i često puta ostavlja se utisak kako ih se moglo zaustaviti. Opet u cijeloj priči pozitivno je što nas nikad ti propusti i golovi protivnika ne dovode do poraza, no u drugom dijelu sezone će itekako taj segment biti, osobito kada krene K.O. faza LP gdje se obrana treba biti na visokom nivou.

cruz napisao:Sjetim se naše propusnosti do 2012. ali onda nam je došao Javi Martinez i pokrpio sve živo sa Sexsteigerom i osvojismo treble. Plus imali smo ključne igrače u najsexualnijim godinama (ribery, robben, lahm, sexsteiger, itd)

To je ono što sam mislio za druge dvije godine Guardiole u Bayernu, da istu stvar on posloži, odradi i ostavi svome nasljedniku. Nema veze, bit će i to. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la vintage » 04 stu 2016, 16:07

Ne kuzim hejtere, kako mogu kritizurati Carla odmah na pocetku sezone, vrijeme ce pokazati dal je napravio dobar posao ili nije! Jos se sve tu ustimava i nije korektno kritizirati trenera koji mjenja nacin igre!
Isto ne kuzim kako ljudi kritiziraju Pepa! On je napravio odlican rezultat u 3 god, samo jbg nije osvojio LP, uz nesretan splet okolnosti. Niste vi pravi, istinski navijaci Bayerna! Zaboravljate, ili ste bili jos djeca, kad nismo ni prolazili prvi krug LP a niti osvajali BL!
Puko mi je vec kurac citajuci komentare na ovom forumu!
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 05 stu 2016, 00:13

vintage napisao:Ne kuzim hejtere, kako mogu kritizurati Carla odmah na pocetku sezone, vrijeme ce pokazati dal je napravio dobar posao ili nije! Jos se sve tu ustimava i nije korektno kritizirati trenera koji mjenja nacin igre!
Isto ne kuzim kako ljudi kritiziraju Pepa! On je napravio odlican rezultat u 3 god, samo jbg nije osvojio LP, uz nesretan splet okolnosti. Niste vi pravi, istinski navijaci Bayerna! Zaboravljate, ili ste bili jos djeca, kad nismo ni prolazili prvi krug LP a niti osvajali BL!
Puko mi je vec kurac citajuci komentare na ovom forumu!

Pa zašto ga ne bi kritizirali ako je kritika osnovana? Naravno ako se sere samo zato da bi se sralo ili jer netko ne voli trenera onda je to druga stvar. Ja kad vidim da nešto nevalja ja kažem nevalja, ako vidim da je dobro onda kažem da je dobro. Nema to veze tko je trener i koliko dugo. Dobro i Carlu sam dao prvih nekoliko utakmica. Sad se već neke stvari očekuju...

Zašto ne bi bili pravi navijači? Pa nismo mi više taj Bayern i to je činjenično stanje. Fino bi bilo kad bi nam prihodi porasli za 3 puta, trofeji se nanizali, a očekivanja ostala ista kao prije 15 godina. Ali ne ide to tako... Valjda mora bit donekle proporcionalno. Naravno s te strane gledano, mi ulažemo (puno) manje nego drugi veliki klubovi (španjolski i engleski) pa rezultati i nisu uopće loši.

Iskreno mene što smeta kod naše igre trenutačno jest to što sam valjda očekivao da će Carlo donjet ravnotežu u obranu, da neće bit više golova iz kontri. Dakle da ćemo izgubit malo posjeda, a dobit defanzivnu stabilnost i efikasne kontre. Trenutačno smo dobili totalno suprotno jer mi doslovno u svakoj tekmi primamo gol iz kontre, a s druge strane iz kontre nismo zabili valjda nijednom. Eto to je dio koji meni nije jasan nikako jer sam upravo to od Carla očekivao i ne znam kako to za sada ne uspjeva i zašto. Pa ipak meni ne pada na pamet odma srat po njemu kao njemu (treneru), ima on još dosta fore da se dokaže. Tko zna, možda se poslije nove godine sve posloži...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2016-17