(07/02/2017) FC Bayern München 1:0 VfL Wolfsburg

Podforum za utakmice Bayerna u DFB Pokalu u sezoni 2016-17

Re: (07/02/2017) FC Bayern München -:- VfL Wolfsburg

PostPostao/la panda » 08 vel 2017, 14:04

I mi smo jednog Guardiolu sa atomskim nogometom mjenjali za ovo? :?

Pa bilo bi bolje da smo Krunu Jurčića i njegov kontrolirani nogomet angažirali
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 08 vel 2017, 15:00

doro napisao:A da thiago je odigrao maestralno primi loptu i zavrne nazad :lol:

Thiagu je prva tekma u ovoj godini tako da mu se još može oprostit neke greške. Alonsu i Vidalu međutim nije prva utakmica... Vezni red nam je katastrofalan. Ja sam doslovno u jednom trenutku popizdio da sam htio sjest u autu i ić u minhen našamarat onog debila od trenera. Onakve mladiće drži na klupi dok starkelja od 35 godina igra svaku tekmu i ne raddi ništa posebno osim što griješi. Pa bolje nek mladi dečki griješe, oni će barem nešto iz toga naučit smile44
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 08 vel 2017, 16:02

Ma bio sam sarkastičan jer neki vele da thiago najbolji itd a istina je daleko od toga ;)

@ Panda

Nismo mi ništa mjenjali već je papak pep pobego uprava mu nudila produženje a on fiju eto toliko ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 09 vel 2017, 12:21

Samo neka mi nastavimo igrati 4-3-3 s Alonsom u prvoj postavi i sve će biti fantastično. :mrgreen:

Vezni red nam je drlog. Po imenima se to ne može reći, ali u stvarnosti to tako izgleda. Ni obrana nam ništa bolja nije. U napadu se oslanjamo samo na jednog napadača, a krilima je situacija sve samo ne dobra.

Igra je onda takva kakva je - nikakva. Trener ima nekakve 'zamisli' koje samo on može razumijeti. Bayern još malo pa će biti pune 4 godine kako igra na bljeskove. Od nekakve kontrole koja je silovana posjedom do ovog Ancelottijevog.

Poniženi, narugani i prevareni Rummenigge se valjda vodi logikom dok se osvajaju trofeji i igra polufinale, sve je dobro. To je istina, ali situacija kada dođe da jako dugo stvari ne štimaju, onda se može dogoditi da pad jako brz i bolniji. :| Svi to nekako vidimo jer kadrovska križaljka u posljednje dvije godine je daleko od odlične, može se reći tek solidna ili dobra da je bila, više od toga nikako nije i ne može biti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 09 vel 2017, 13:31

Iako se slažem da treba poradit na kadru, činjenica je da je manje više ista ekipa prošle godine pomela bundesligu i bila na milimetar od lige prvaka :?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 09 vel 2017, 15:51

Kad bi Muller proradio to bi nam dao dodatni push u igri. Ovako se mucimo... Alonso mora napolje a i Vidal igra ispod proseka. Nedostaje mi Martinez u vezi...

Nadajmo se da ce Carlo da skonta da mora da ubaci Kimmicha umesto Xabia.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 09 vel 2017, 17:16

ivan napisao:Iako se slažem da treba poradit na kadru, činjenica je da je manje više ista ekipa prošle godine pomela bundesligu i bila na milimetar od lige prvaka :?

Ako me sjecanje sluzi prosle godine je napitak bio u drugoj ligi.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 09 vel 2017, 17:38

Gerd Muller napisao:
ivan napisao:Iako se slažem da treba poradit na kadru, činjenica je da je manje više ista ekipa prošle godine pomela bundesligu i bila na milimetar od lige prvaka :?

Ako me sjecanje sluzi prosle godine je napitak bio u drugoj ligi.

Ma dobro i sad bježimo od ostalih ekipa osim leipziga ali prvenstveno tu sad govorim o načinu igre. Koliko smo protivnika ove godine baš izdominirali?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Gerd Muller » 09 vel 2017, 18:56

Istina je da nismo toliko dominantni ali sam dojma da se previse kritiziraju Carlo i ekipa.Uzmimo za primjer samo zadnju tekmu,pa vukovi do zadnjih 10-tak minuta nisu mogli doslovce nista ali ponovo kazem,da,moze i mora bolje ako zelimo "usati" trofej.
“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 09 vel 2017, 20:02

Gerd Muller napisao:Istina je da nismo toliko dominantni ali sam dojma da se previse kritiziraju Carlo i ekipa.Uzmimo za primjer samo zadnju tekmu,pa vukovi do zadnjih 10-tak minuta nisu mogli doslovce nista ali ponovo kazem,da,moze i mora bolje ako zelimo "usati" trofej.

Kritizira se s pravom.
Guardiola se kritizirao neovisno o tome jesu li rezultat / igra bili dobri / loši.

Carlo za sad ima rezultate (kakve takve), ali igra je jebiga loša.
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 09 vel 2017, 22:05

Gerd Muller napisao:Istina je da nismo toliko dominantni ali sam dojma da se previse kritiziraju Carlo i ekipa.Uzmimo za primjer samo zadnju tekmu,pa vukovi do zadnjih 10-tak minuta nisu mogli doslovce nista ali ponovo kazem,da,moze i mora bolje ako zelimo "usati" trofej.

I to jest istina. Super, svaka čast dečkima, protivnik nije do 80. minute napravio ništa. Definitivno korak naprijed. ALI jesu li vukovi trebali izjednačit na kraju? JESU! Bi li to bilo nepravedno? NE BI!
Ne možemo dopustit da dođe kraj tekme a da imamo samo 1-0 ako smo toliko dominirali. Jednostavno ne možeš igrat tako ziheraški. Jest da smo 2-3 zicera promašili, ali nema izlika. Po drugi i treći gol se moralo ić jer znaš da će protivnik probat na kraju izvuć nešto jer nema što izgubit. Zato do tad moraš imat sigurnu prednost. Samo nas je Neuer i neiskustvo protivnika spasilo
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: DFB Pokal 2016-17