doro napisao:
Opet licemjerje na m3![]()
Kakvo licemjerje te sad spopalo?
doro napisao:Vidal je odigrao jučer kao u najboljim danima al jedna lasta ne čini proljeće......
Pad forme je bio očit, sad se forma diže. Meni je sam nejasTno kako se Vidala tako lako odbacuje. Ajmo pustiti sad preferiranje, potreba za nekim igračem, pozicija igrača, no za razliku od MArtineza, Vidal je svjetski priznata zvijezda i za to ima argumente - Martinez to nije, ali za Vidala ne vrijedi:
ivan napisao:Naravno da se smije pričat o prodaji, meni nije problem to. Ako se planira kupit igrač koji je kvalitetniji, potrebniji ili paše bolje u ideje trenera. To je potpuno normalno.
Problem je što je većina ekipe koja zagovara(la) prodaju Martineza to htjela jer je kao lik propo, ozljeđen stalno, prevara, nije kao što je bio, čudo za jednu sezonu i slične gluposti.
To su stvari koje ja osporavam i Martineza se ne smije prodat zbog takve gluposti jer je dobar i zahvalan igrač
ISto tako Vidal očito ne voli igrati zadnjega, a morao je to igrati zbog trenera. Mislim da i njemu dobro dođe kad je Martinez zadnji...To je samo stvar trenera što i kako može napraviti.
ivan napisao:James odličan u podvaljivanju lopte i to najčešće neki zvrk il lob asistencija al još uvijek prespor i premalo se kreće za današnju fucu i naš sustav nogometa....
A koji je to igrač brz?
Recimo ko je ukupno brži:
Kroos, Modrić, Casemiero - Martinez, Thiago, James? Ak ti je Vidal brži od bilo koja ova 3 naša ubaci si ga, al shvati poantu pitanja..
width="960"

Baš sad kad raznese ovu sezonu, nakon osvajanja LP-a i kao najbolji vezni igrač MORA GA SE PRODAT! To bi bio dokaz da smo napredovali. Pogotovo ako dolazi Leon.
Nije najbrži ali DEFINITIVNO dovoljno agilan i prezentan za naše potrebe