Murta napisao:James je sve bolji i važniji u igri.

melodyne napisao:Vidal je ubedljivo najbolji na terenu! Bori se kao lav!

cruz napisao:Ovo je Vidalova 4. dobra partija za Bayern, neće li napokon nizati dobre nastupe u seriji? malo ga predugo čekamo s obzirom da smo ga platili 35 mil i da sigurno nema lošu plaću. Po meni je on i dalje FLOP dok ne krene kontinuirano igrati ko jučer.
Inače, koji mi sad niz imamo jbt pa to je brutalno. 8 pobjeda zaredom

anton 1983 napisao:cruz napisao:Ovo je Vidalova 4. dobra partija za Bayern, neće li napokon nizati dobre nastupe u seriji? malo ga predugo čekamo s obzirom da smo ga platili 35 mil i da sigurno nema lošu plaću. Po meni je on i dalje FLOP dok ne krene kontinuirano igrati ko jučer.
O kom ti to?

anton 1983 napisao:Jebo me pas ako sam vidio da je pisalo Vidalova!![]()
![]()
On je sve samo ne FLOP

"I am satisfied with him today, as well as with all the players," Heynckes said. "I know Arturo very well, we worked together at Leverkusen for two years, I know what he can do.
"When I arrived here I was not happy with his performance at the time, so I told him that very clearly and he has been working very intensively for two weeks and doing a great job."

anton 1983 napisao:cruz napisao:Ovo je Vidalova 4. dobra partija za Bayern, neće li napokon nizati dobre nastupe u seriji? malo ga predugo čekamo s obzirom da smo ga platili 35 mil i da sigurno nema lošu plaću. Po meni je on i dalje FLOP dok ne krene kontinuirano igrati ko jučer.
O kom ti to?

Vrati se na: Bundesliga 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost