ivan napisao:Lik je trener sto godina i još uvijek ne vidi kad treba zamjenu napravit. Ne razumijem

panda napisao:Ulreich bi si sam trebao smanjit plaću za ~30 iljada ojra zbog onakve kolosalne idiotarije.

melodyne napisao:Jednostavno Carlo nama ne odgovara. Ako ne uzme CL ove godine moze da se pakuje.

The result marked the first time since March of 2004 that the club dropped points at home while holding a 2-0 lead at the break, and the draw was the first time Bayern had dropped any home points to Wolfsburg since 2001.

"We did not play as we wanted," he said. "We were slow, without intensity and not compact enough.
"We did not have the game under control as usual, so the game went like this. Sven made a mistake, but the result is that we did not play well as a team.

Za gubitak 2 boda glavni krivci su Sven Ulreich i Carlo Anceloti,a sukrivci su Robben i Ribery.NIsam video da je jedan Bayernov golman napravio onakav pacer od 1991. i Raimonda Aumanna,koji je primio onaj smesni auto gol protiv Zvezde.Jedna lagana lopta iz slobodnog udarca ide pravo na Ulreicha,umesto da je hvata sa obe ruke,on postavlja dlan jedne ruke ispred lica(!?) i lopta se odbije od dlana u gol.Neverevatno,jos sam sokiran.Robben izlazi sam na golmana,levo ima samog Lewu,umesto da mu doda,on sutira pored gola.Mueller predivno asistira petom Riberyju,gol je prazan,a on raspali preko gola,umesto da samo plasira u gol.Najzad,Anceloti.Ponekad imam utisak da Bayern uopste nema trenera na klupi.Covek mirno sedi,zvace zvaku i ne reaguje na desavanja na terenu.Setio se da uvede Hamesa i Comana u 84. minutu kad je vec bilo 2:2 umesto ranije na 2:1.Umesto da dotuce protivnika sa 3,4 gola,on cuva 2:1,iako je bilo ocigledno da je Wolfsbur osokoljen greskom Ulreicha,dok se kod Bayernovih igraca uvukla nervoza.Za vreme Guardiole,ovaj isti Wolfsburg je redovno demoliran sa 5,6 golova,bez ikakvih problema.Pep je mesao karte,reagovao pravovremeno,igra je bila tecnija,fluentnija,dominacija izrazenija,kreiralo se mnogo vise sansi.Znao sam da ce izostanak Neuera biti nenadoknadiv,ali Bayern ne sme da zavisi od golmana,bar ne u Bundesligi.Wolfsburg je hrabro igrao i zasluzeno nosi bod,njihov trener Smit je odlican.

Vrati se na: Bundesliga 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost