cruz napisao:Pa šta je ovo?! Upadam doma palim TV kad tamo 2:2 i ribery izgleda kao da je slomio nogu..
Šta je ovo ljudi moji

cruz napisao:Pa antone ovaj koman ti ništa ne valja. Sijevne svaki 5 tekmu

ivan napisao:Glupo je ikog prozivat kad nitko ne igra dobro. Imamo sve pod kontrolom, 2-0 i mi primimo dva takva krumpira da je to strašno. Ako bi sad birao kog treba prodat prodao bi cijelu momčad. Ova sezona propala, pripremite se na to i gotovo. A LP nećemo ni prismrdit još godinama
anton 1983 napisao:E da, kak je ovaj slepi Muller odgiro? Mislim bil je nutra 90 minuta?

ivan napisao:Glupo je ikog prozivat kad nitko ne igra dobro. Imamo sve pod kontrolom, 2-0 i mi primimo dva takva krumpira da je to strašno. Ako bi sad birao kog treba prodat prodao bi cijelu momčad. Ova sezona propala, pripremite se na to i gotovo. A LP nećemo ni prismrdit još godinama

anton 1983 napisao:E da, kak je ovaj slepi Muller odgiro? Mislim bil je nutra 90 minuta?

doro napisao:Slabo kao i cjela momčad al opet ne tako loše kao npr. James protiv Psg-a ...mulac bar trči i ne sjebe gol da mu njegova momčad primi i vrača se duboku u obranu istrči protivničkog igrača...

Vrati se na: Bundesliga 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost