Lahm napisao:E jebiga Jupp...![]()
Jebote Rafinha. :*
anton 1983 napisao:Lahm napisao:E jebiga Jupp...![]()
Jebote Rafinha. :*
Kolko god dobrog napravi, toliko i...POOP

doro napisao:Dosad je Jupp super vodio i rezerve itd al bogami danas ubio 2 poluvrijeme ovo je bilo negledljivo al neznam iz kojeg razloga koda igramo polufinale LP pa čuvamo 2:0

ivan napisao:Pa dečki su igrali prije par dana 120 minuta, treba putovat u škotsku pa onda dortmundu još u goste. Logično da se čuvaju. Ne treba nam više ozlijeda. Problem je ako se nisu dogovorili igrat tako traljavo odnosno na sigurno
ivan napisao:doro napisao:Dosad je Jupp super vodio i rezerve itd al bogami danas ubio 2 poluvrijeme ovo je bilo negledljivo al neznam iz kojeg razloga koda igramo polufinale LP pa čuvamo 2:0
Pa dečki su igrali prije par dana 120 minuta, treba putovat u škotsku pa onda dortmundu još u goste. Logično da se čuvaju. Ne treba nam više ozlijeda. Problem je ako se nisu dogovorili igrat tako traljavo odnosno na sigurno

cruz napisao:Ono sto ne mogu probavit nikako evo otkad smo preselili klub u Allianz arenu, od početka poluvremena ja samo čujem ovih 7000 leipzigovih fanova kako pjevaju. Na tribinama Bayerna puste babice i dedice, zamotali se u šalove i eventualno ustanu kada moraju na wc ili kad südkurve zapjeva steht auf wenn ihr Bayern seit. U to sam se uvjerio kada sam bio u AA. Ne mogu to nikako shvatit. 75000 ljudi a po osjećaju 10000 kapak

Gerd Muller napisao:cruz napisao:Ono sto ne mogu probavit nikako evo otkad smo preselili klub u Allianz arenu, od početka poluvremena ja samo čujem ovih 7000 leipzigovih fanova kako pjevaju. Na tribinama Bayerna puste babice i dedice, zamotali se u šalove i eventualno ustanu kada moraju na wc ili kad südkurve zapjeva steht auf wenn ihr Bayern seit. U to sam se uvjerio kada sam bio u AA. Ne mogu to nikako shvatit. 75000 ljudi a po osjećaju 10000 kapak
Zbog akusticnosti se na tv-u uvijek dobro cuju gostujuci navijaci...Südkurve je ok ali moze i mora bolje.Problem su "navijaci"koji dolaze na navijacku tribinu zbog jeftinije karte.
Gostovanja su sasvim druga prica.Bayernovi su u samom vrhu a to ce ti potvrditi i velika vecina ultrasa u Njemackoj.

Vrati se na: Bundesliga 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost