doro napisao:Upravo to..mi smo nastavili igrat shemu koju je pep 3 godine forsao
Kako si ti nogometno neuk!
LAIK!!!!
doro napisao:Upravo to..mi smo nastavili igrat shemu koju je pep 3 godine forsao
anton 1983 napisao:doro napisao:Upravo to..mi smo nastavili igrat shemu koju je pep 3 godine forsao
Kako si ti nogometno neuk!
LAIK!!!!

vintage napisao:Prevario sam se kad sam vjerovao u Carla, njegovo vrijeme je proslo....
anton 1983 napisao:vintage napisao:Prevario sam se kad sam vjerovao u Carla, njegovo vrijeme je proslo....
![]()
Svaka čast na iskrenosti! Nemrem ti zamjerit!

Angesprochen darauf, ob Kahn den Ancelotti-Plan erkannt habe, musste der ehemalige Torhüter attestieren: "Ich kann auf jeden Fall keinen erkennen. Beim 1:0 und 3:0 siehst du deutlich, dass keine Idee vorhanden ist. [...] Der FC Bayern hat einfach keine Ideen, keine klaren Mechanismen, wie man gegen den Ball funktionieren soll."
Kahn weiter: "Das ist dann auch ein taktisches Problem. Ich muss ja als Spieler wissen, gehen wir jetzt vorne drauf, spielen wir eine Art Pressing? Was machen wir, wenn wir den Ball verlieren? Spielen wir dann Gegenpressing oder ziehen wir uns als Mannschaft zurück?"

doro napisao:Pa on ih je pustio samo da igraju kak su bili drilani 3g. hrpa dodavanja presing a kad se jednom krivo doda il ispuca lopta pola gola je već tu za protivnika...naravno da je trebao popravit obranu par kvalitetnih zamjena 1 špek dofurat al to se nije napravilo kriva je uprava koliko i CA tu nema spora..naša momčad je vrhunska al postoji ona kolko ti je najslabija karika jaka takav si ti i takav rezultat pobereš...
Uli Hoeneß (Präsident FC Bayern) gegenüber Westfalenpost : "Ancelotti hatte fünf Spieler gegen sich gehabt, das war nicht durchzuhalten."

cruz napisao:_ napisao:Niti ta tekma ikaj rješava, niti je izuzetno bitna za samopouzdanje. Bar ne sada.
Misliš?
Pričat ćemo kroz iduće dane o tome![]()
jedino nećemo pričat puno ako bude 1:1 ili 0:0, to je najdosadnije ali i najopasnije rješenje...
A glede dojma, večeras će sto milijuna ljudi diljem svijeta gledat ovu tekmu.. Prestige-duel.

Lennon napisao:Al daj realno, da ti je neko prije PSG-a reko kak budu stvari stajale u Bayernu sad, bi li mu povjerovao?

Vrati se na: Liga Prvaka 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost