(15.9.2018.) Bayern München 3:1 Bayer 04 Leverkusen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (15.9.2018.) Bayern München 3:1 Bayer 04 Leverkusen

PostPostao/la Red passion » 15 ruj 2018, 16:32

Ove sezone nekako mi smrdi da će nam obrana, prvenstveno bekovi jako škripiti jer smo ostali bez ionako neupotrebljivog Bernata koji je makar kao ljevak pokrivao tu poziciju.

3:1... Nije loše, ali za nas je to rutina zadnje 3 godine dobivati tzv. rivale. :D Sad na LP grupu i utakmicu.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 15 ruj 2018, 17:36

FCB_general napisao:Ove sezone nekako mi smrdi da će nam obrana, prvenstveno bekovi jako škripiti jer smo ostali bez ionako neupotrebljivog Bernata koji je makar kao ljevak pokrivao tu poziciju.

3:1... Nije loše, ali za nas je to rutina zadnje 3 godine dobivati tzv. rivale. :D Sad na LP grupu i utakmicu.

Ma Leverkusen je u groznom stanju i očekivao sam da će ovo biti lako s njima. Vjerovatno bi nas teže utakmice osim BVB-a, trebale očekivati protiv Leipziga, standardno protiv Gladbacha i vidjet ćemo ko još od ekipa eventualno nam može otežati posao.

Ali meni je slađa pobjeda protiv Stuttgarta, jer nekako su tu naši zapeli i Stuttgart je dugo vremena pozada bio čvrst i kompaktan i imao je koncepciju. Mi im nismo dozvolili da stvaraju šanse, ali su nam oni dugo vremena pozada otežali život.

A Leverkusen danas pozada šupljine na sve strane, Tah 2 x nespretan, obični pasovi ne idu im nikako, sve nepovezano, pozada smušenost, naprijed se ne može ništa, nema ideje, nema koncepcije, nema stava, nema agresivnost, a puno beskrvnosti... :D Eto takav nam je protivnik bio, pa onda nam i nije bilo teško izdominirati. Protekle dvije utakmice dosta teže, Hoffenheim je pogotovo dobro parirao. Govorili smo ranije da je Leverkusen top ekipa po imenima i trebali bi odmah uz BVB da nam budu najveći rival, ali trenutno su totalno down...

Tako da sveukupno pobjeda mi jeste bila draga, ali ovo je jedna utakmica u kojoj baš sam malo uživao.

A prema prvim naznakama Tolissu su otišli križni ligamenti. Velik pech i katastrofa....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 16 ruj 2018, 08:41

Uff, Thiago sve bolji i bolji, samo da nastavi ovak. Svaku tekmu s mukom to gledam jel bu se ozlijedil il ne. Ova uloga Pirla mu prejebeno paše.

Al ono kad vidim vezu Thiago, James, Muller :lol: :lol: :lol: :lol: Mislim jadno je to ljudi moji, jadno...

Nažalost niti NK nemre i ne smije protiv Sindroma Muller...

Bitno je da se sralo po PEPU, kako uništava Mia San Mia, ali se ne sere po upravi i Mulleru, kako uništavaju klub....

Mislim budite bez brige, kao i svake godine Mullerova statistika će štimati! :bravo:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 16 ruj 2018, 09:10

Opet Muller a? :lol:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 ruj 2018, 09:15

Kad je liga jadna pa možeš igrat praktično s dvije špice bez problema.

Müller će se naigrati u takvoj liZi i statistika će pratiti to.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 ruj 2018, 09:59

ivan napisao:Opet Muller a?

Kak to mislis opet?

RSC

Dve spice nisu meni problem. I Pep povremeno to pikne, neki cak standardno, al mi je problem sto bez problema je sve iza tih spica nelogicno. Ono James i Thiago...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 16 ruj 2018, 10:09

Pa opet pričaš samo o njemu, odnosno da ne treba bit u ekipi bez ikakvog osvrta na sam tijek igre. No dobro, imaš pravo na to...

Što se tiče ovog drugog - pa Pep je znao igrat s 5 ofanzivaca :lol:
Jednostavno smo toliko dobri taktički hehe. Šalu na stranu, gegenpresing je jako dobar, ali Leverkusen s takvim imenima da igra to što igra... Ako možemo to nazvat igrom.. rekao bi da su na zasluženom mjestu na tablici
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 16 ruj 2018, 10:25

ivan napisao:Pa opet pričaš samo o njemu, odnosno da ne treba bit u ekipi bez ikakvog osvrta na sam tijek igre. No dobro, imaš pravo na to...

Još jednom te pitam kak to misliš opet? Pa to nikad nije i neće prestat! :lol:

ivan napisao:Što se tiče ovog drugog - pa Pep je znao igrat s 5 ofanzivaca :lol:
Jednostavno smo toliko dobri taktički hehe. Šalu na stranu, gegenpresing je jako dobar, ali Leverkusen s takvim imenima da igra to što igra... Ako možemo to nazvat igrom.. rekao bi da su na zasluženom mjestu na tablici

Ma Pep je Pep kod njega sve ima smisla. Ovdje ne želim uopće uputiti kritike prema NK, koji fenomenalno odrađuje posao, jedino mu je styling u kurcu - e alo kaj je balkanac s vesticom oko vrata? Kaj si pozdioPI? :?

Kad izađemo na teren s Jamesom, Thiagom, Mullerom i Lewom za sredinu ternea, onda mater mu jebem jednostavno priželjkujem da u nekom kurcu po pitanju defanzive imamo problema - bilo kaj, al ono BILO KAJ!!!! :neee:

Al mi imamo 80% loptu, Boateng ima 100% dobivene duele...

Jebote poveo si 1:0, Bayern bi trebao malo biti poljulja, pa daj sad bar 5-10 minuta grizi ko konj, nemoj se usrat!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 16 ruj 2018, 13:15

Pa ja sam presretan što ćemo osvojiti prvenstvo bez potrebe za klasičnim zadnjim veznim - trsačem. Javi će ući, nekad zatvorit utakmicu i dobro je sve.

To sto Bayern igra ofanzivni i riskantni 4-4-2 to je dokaz koliko je BL loša.
A možda je Bayern prejak.

Pita li se itko bi li Bayern u nekoj superligi kroz 34/38 kola opet bio prvak. Pa da i u toj ligi sudjeluju i Barca i Real i Pep i ko već ne, opet bi Bayern vjerojatno bio prvi.

Liga prvaka je na ispadanje i svak može ispasti, ali da se igra liga - opet bi Bayern bio prvak, jer bi ga konkurencija tjerala na još veći performance. Šta onda očekivati od Bundeslige?!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2018, 12:41

Meni već Muller ide na kurac, u tom je stvar. Jednostavno hoću nešto novo i drugačije, što ujedno smatram bolje.

Da mi već imamo filozofiju i kadar za igrati sa špicom i polušpicom i da je sve podređeno tome, sigurno da bi drugačije pričao - razmišljao.

Uglavnom kak god, jer ima i onaj dio koji kaže da se rezultatski nemrem žaliti. Igrali mi s Mullerom ili Renatom, tak i onak buju rezultati maltene isti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 ruj 2018, 13:15

Ali opet moramo i ja i ti i svi priznati da u OVAKVOJ Bundesligi, s Müllerom ide jako dobro. Müller igra svoju igru jer Bayern igra njegovu igru.

To što ti želiš (ne samo nešto novo, nego točno ono što si uvijek želio) je trenutno BESPOTREBNO raditi.
Niti nam sada protivnici u BL mogu parirati, niti imamo ostatak momčadi posložen kako ti zamišljaš.

E upravo zato - je Kovač posložio BL-Bayern kako i doliči. Tu je Müller maltene naš glavni igrač uz Thiaga.

-----

za jake protivnike u LP - e tu bi nam bolje pasalo da umjesto Müllera (kao druge špice) igra James i Martinez uz Alcantaru.

Meni će biti zanimljivo kako će Kovač opravdati kada jednom u važnoj i teškoj tekmi izostavi Müllera koji igra super za sada. Svi znamo da je to logično ali njemačka javnost nikako ne shvaća zašto je Müller smetalo u takvim situacijama kada nisi nadmoćna momčad.
Mislim, šta reć o njemačkim medijima koji i sada svakodnevno pišu kako im nije jasno zašto Götze ne može igrati.. :roll:
Normalno da je njima neshvatljivo kada Müller ne igra.

-----

Ali trenutno, u ovakvoj BL, s ovakvim pretpostavkama - Müller paše. I on će odigrati vrhunsku sezonu (dok god ga ne moraš prebacivat na krilo zbog brojnih ozljeda)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2018, 13:37

Yep, to je istina i nemrem se s tim nesložiti.
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19