doro napisao:Netrebaju 2 vezna vec je 1 visak I ja bi pustil Martineza jer ostaju 4 centralna: Goretzka,Thiago,Renato I Tolliso.
Da, ali ne ostane ti nijedan terijer u veznom redu. Koliko god Thiago se trudio i statistički imao hrpu oduzetih lopti, njegov posao u prvom redu nije to(iako je iznimno bitno i jaaako pohvalno što to radi

) već su njegov posao i zadaci puno veći i važniji za igru Bayerna. Goretzka bi meni kao pojava na prvu trebao biti takav igrač, ali on to nije. Tolisso isto nije kad je obrana u pitanju.
Renato je opet problematičan jer vidim po stranim forumima da ga se smatra taktički deficitarnim, defenzivno zelenim, još uvijek zna lako gubiti lopte i samim time ne može takvu vitalnu poziciju zauzeti iako ostavlja dojam pojavom da bi se moglo raditi o jednom velikom industrijalcu u sredini terena i obrani, ali nije to baš tako.
Martinez može otići iz FC Bayerna, ali u tom slučaju mora netko novi doći. Ili... Ono što i sad moramo obavezno - kupiti dva nova kvalitetna beka(lijevog i desnog), produžiti godinu s Rafinhom(zamjena za onvog desnog beka) i 1) Kimmicha staviti na tu poziciju zadnjeg veznog i riješiti kompletno cijeli vezni red gdje će 2) španjolski Brazilac s 3) Jamesom, 4) Goretzkom, 5) Tolissom i 6) Renatom imati sve što je potrebno za rasturati i gdje imaš idealan scenarij

6 veznjaka za 3 pozicije od 6-ice preko 8-ice do 10-tke - svaki pokriva svojeg + taj stalni, sveprisutni i nezaobilazni Müller koji bi još mogao biti i 7. igrač.
To je onda za mene savršenstvo u sredini terena gdje imaš sve duplo + još jedan dodatni. Ostaje imati 4 stopera, 4 beka i 4 krila. Naravno, 2 napadača + idealno bi bilo jedan mladi talent da bude i dobiva prilike kao što to nisu dobivali zadnjih 20 godina.