(10.11.2018.) BVB Dortmund 3:2 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (10.11.2018.) BVB Dortmund 3:2 FC Bayern

PostPostao/la doro » 11 stu 2018, 00:30

Ako ovako nastave vodit klub bit CE doma ronjenje I potapanje...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 stu 2018, 08:44

Moram priznat da mi je dosta ovog "mamičevsko dinamovskog" kritiziranja. Da kadar je "loš", da kadar treba osvježiti, da napravile su se notorne greške!.

Najgora stvar je to da sve što je građeno pod Van Gaalom, Juppom i Pepom, sad je uništeno i to stoji.

No međutim postoji onaj drugi dio - kritiziranje momenta. Pa nemojte mi reči da je ovo realnost ovog kadra i da ne vidite koliko loše Kovač vodi ovaj kadar!

Tekma jučer - prvo poluvreme maestralno - Drugo poluvreme teško govno, zašto? Znači ti možeš halat sexualno, ali ne radiš to! Jučer favre vidi kak ne ide, presloži se u poluvremenu, a Kovač ne napravi ništa i gleda kako nas guze.

Ko je jučer Sulea ostavio na klupi? Ko je stavio Mullera u prvih 11? Ko nije dao niti minute jamesu? Ko je izvadio Gnabrya za Renata Sanchesa, a u igri ostavio Riberya i Mullera? Ko to sve radi?

Ko slaže i kako slaže prvih 11? ko NE stavlja klince iz mladog pogona na teren?

Ko je dao Thiagu da igra protiv Rothing Gnoja te se Thiago ozlijedio, čija je to greška?

pod kojim trenerom pokazujemo najgore statističke podatke u zadnjih 8 godina? Jel vi vidite na što naša igra u globalu liči?

Možemo mi imati kaj god, ali nemre mi niko reč da ovaj kadar NE MOŽE!!! Ne u ovoj konkurenciji, ne s ovim igračima - može se kašljucat, ali ovo! E to ne.

Mi prvenstveno MORAMO MJENJAT TRENERA, jer ja NIKI NE DAM OVU IGRAČKU!!! Ja njemu ne dam Baileya, Pavrada itd! Ne dam mu!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 11 stu 2018, 11:21

Jebo te seljacina mamic...
NK Nije trener za Bayern mi trebamo boljeg ali...BVB da Gledas njihove tekme je u 1 pol za kurac dok drugo razaraju otud ti ta statistika I situacija Od jucer...mi imamo 3 stopera Od kojih dvoje je ostalo samo Ime Tak da Nemres oboje zamjenit...krila imamo 3 invalida Od kojih 2 stara I Propala.

Dalje velis James pa to obican placipicka I zalizanac bahat I umisljen odbija se pozdravit sa klupom kasni na treninge I Jos javno sere okolo...otkup I prodaja juzno-americkog seljacica...

Nije Favre NIST Nas razbil vec stoperi su nam za NIST I Martinez Nije odradio svoj posao cuvanja Reusa I prestari smo I spori te Pali ful fizicki u 2 pol I nemremo se nosit sa mladjim rastrcanim tehnickim igracima 90 min.

U prevodu I bolji trener mi samo mrvicu mogo vise s ovkvim kadrom I srotnom atmosferom Koja je nastala samo Zato jer se nismo resavali igraca Kak spada dal radi godina,forme il sklonost ozljedama il jezicinom il losom atmosferom koji doticni rade u klubu...zasicenje jedno 5-6 igraca necu posebno ni opisivat...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 stu 2018, 13:01

Jebiga doro nemrem ja tebi nogomet objasnit.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2018, 13:05

Tko nam je branio da dovedemo Tuchela i poslušamo ga kad je tražio odstrijel Riberyja i Robbena uz sigurno još neke senatore a s druge strane hrpu novih, skupih pojačanja? Ili recimo Favrea? Baš nitko... :D

Radili smo sve da gotovo ništa ne radimo a da zadržimo sve kako je bilo između 2011. i 2016., e pa to vidimo da ne ide.

Sve smo mi mogli, ali nismo htjeli. Sad živimo s time, guramo kako možemo i čekamo promjene.

Za one što misle da treba ovaj zimski prijelazni rok nešto napraviti... Zimski prijelazni rok zadnjih 12 godina u Europi nikada nije bio niti će biti rok gdje će se klubovi pojačavati i srediti u nastavku sezone i postati pobjednici sezone već se tu oduvijek pokušavala sezona spašavati silnom potrošnjom na 2-3 nova igrača, a ishod je uvijek u svibnju u svim ligama bio isti - neuspješna ili loša sezona.
Čak i ako postoje neki super igrači u izvrsnoj formi koji su spremni napustiti trenutne sredine neće biti pušteni jer nitko normalan ne želi prodavati na pola prvenstva svoje najbolje igrače osim ako nisu posvađani, udaljeni iz prve ekipe i sl., a takvi se broje u promilima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 11 stu 2018, 13:58

Kad je Uli bio kod Wontorre pre neki mesec rekao je da necemo trositi nenormalne pare. Rekao je pogledajte Real nisu mnogo trosili drzali su ekipu zajedno i uzeli tri puta za redom CL. :clapping: Koliko su im sudije pomogle o tome necemo...

U istoj emisiji kad ga je Wonti pitao zasto nisu doveli Tuchela izjavio je da nije mogao vise da cega Bayern i da je potpisao sa PSG. Zeleo je da Jupp produzi ugovor! :? Nakon sto je Jupp odlucio da definitivno ide u penziju su kontaktirali Tuchela ali je vec bilo kasno... :oops:

https://wontorra.podigee.io/1-uli-hoeness Evo cele emisije.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Vedo » 11 stu 2018, 14:59

Glupe isprike. Koliko blesav moraš biti da računaš dugoročno na 73godišnjaka i da ti je to glavno opravdanje zbog čega ti je pobjegao u ovom slučaju Tuchel.
Karl-Heinz Rummenigge :“We’ve had plenty of outstanding players, Steffan Effenberg, Lothar Matthäus, but for our sporting and public image, Kahn has always been the most important. He personifies this club’s genetic make-up.“
Vedo
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la doro » 11 stu 2018, 16:34

Tuchela Nije htio Uli jer mu Ovaj Reko istinu da se rijesi 4-5 igraca koji su duze u klubu I kupi druge te nebi bio njihov potrcko...Favre Nije ni bio ozbiljnija opcija islo se bas na NK jer gamad osjetila da potonjem bilo vise nego dovoljno samo da preuzme klub Ne zahtjevajuci promjene Koje su nuzne I lovu stavit na stol....

2 panja Nece priznat svoje velike greske vec se koprcaju u svojim govnima....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 11 stu 2018, 16:54

Posle jucerasnjeg poraza im je valjda jasno da su se previse opustuli sto se tice transfera... Wir brauchen eier da oteramo 5 igraca.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2018, 18:09

melodyne napisao:Kad je Uli bio kod Wontorre pre neki mesec rekao je da necemo trositi nenormalne pare. Rekao je pogledajte Real nisu mnogo trosili drzali su ekipu zajedno i uzeli tri puta za redom CL. :clapping: Koliko su im sudije pomogle o tome necemo...

U istoj emisiji kad ga je Wonti pitao zasto nisu doveli Tuchela izjavio je da nije mogao vise da cega Bayern i da je potpisao sa PSG. Zeleo je da Jupp produzi ugovor! :? Nakon sto je Jupp odlucio da definitivno ide u penziju su kontaktirali Tuchela ali je vec bilo kasno... :oops:

https://wontorra.podigee.io/1-uli-hoeness Evo cele emisije.

Jupp je odlučio otići odmah čim se objavio povratak u Bayern da sredi stvari prošle sezone. Ovo sve ostalo je hrpa govana.

Uli ga je doslovno maltretirao ostankom i konstantno plasirao gluposti i besmislice po medijima da je Heynckes nakon jednog intevrjua poslije jedne bundesligaške utakmice bio prilično iziritiran i ljut te je samo pogledao novinara u oči i otišao u svlačionicu istog trena.

Tuchela smo mogli još u studenom prošle godine potpisati za ljeto 2018. i cijelo vrijeme raditi na pojačanjima dok Jupp obavlja stvari, ali Ulijeva i Rummeniggeova zamisao je bila ostaviti stvari kakve jesu jer je sve odjednom bilo izvrsno, a trulo do bola još od prve Ancelottijeve sezone.

Nisu računali na sve ovo, posebice ne na ovakve napade od strane medija, ali i navijača i članova Bayerna koji pljuju dobrano po njima i njihovom totalnom neradu. Kad su se okomili na njih, sad se događa situacija da su navijači Bayerna počeli s vraćanjem članskih iskaznica i iščlanjivati se iz kluba, a tek sada Uli počinje sitno vidjeti da tu nešto ne štima i šalje pisma isprike i dramatično traži od navijača da se ne ispisuju. :hehe: :haha: :lol: smile12 smile12 smile12

melodyne napisao:Wir brauchen eier da oteramo 5 igraca.

Ne 5, nego 8! Und noch größere Eier brauchen wir, um 10 neue Spieler in einem Sommer zu holen.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 11 stu 2018, 18:22

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1061571995282890752

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1061569629997408256

Dajte molim Vas pogledajte ovaj drugi tweet oko Comana i Tolissoa!!! smile12

Je li i Vas ovo podsjeća na jednog čovjeka i silno veselje koje je trajalo jedno 8-9 godina? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Spoiler:
Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 14 stu 2018, 20:23

Sad sam pogledao opet u miru repizu prvog poluvremena i drugo onako na preskokce.

Napokon smo vidjeli Alabu onakvog kakav može biti i kakav je bio prije kad se pojavio! Protrčavanja, uklizavanja u obrani, dupli pasovi. Super odigrao. Barem prvo poluvrijeme.
Opet smo promašili nekoliko solidnih šansi u tom prvom poluvremenu što je moglo riješiti utakmicu.

Penal onaj za mene nije bio. Reus je već jako blizu kraja terena, šuta loptu u gol aut i NAMJERNO (jasno se vidi na usporenoj) vuče drugu nogu po podu i praktički šuta Neura u rebra samo da zapne. To za mene nije penal.
Drugi gol čista nepažnja obrane, Martinezu pobjegao Reus i jbg baš ju je pogodio kako uspije 1 od 20. Šta reć. A treći gol je već malo sramotno, Ribery opet glavom ide kroz dvojicu, gubi loptu i mi u 2 dodavanja primamo gol praktički s gola na gol. Baš loše.

Treba pohvalit i Lewandowskog. 2 gola, još 2 mu poništena. Pogotovo onaj u zadnjoj minuti :placi: Kakav finiš petom za 3-3. Stvarno bi bilo pošteno, ali eto nije bilo sreće. Prvenstvo je po meni gotovo (iako sam to mislio i prije utakmice). Da je bio x ili da smo mi dobili, tko zna kako bi se to odrazilo na daljnju formu Dortmunda i nas, a bodovna razlika bi bila jako mala. Doduše da se razumijemo, za nas bi najgori mogući ishod bio da osvojimo prvenstvo. Pa da ona dva lumena u upravi opet pomisle da ne treba drastične izmjene radit. Samo nek se malo popravi ta naša igra, makar da smo bez problema drugi. Jebote ne želim gledat da se borimo za mjesto koje vodi u Ligu prvaka...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 stu 2018, 23:55

Remi bi bio pravedan al Jbg Nije Tak...Mislim da su ostali preslabi da mogu drzat vrh 34 kola al se slazem za Nas da bi najbolje bilo bit Drugi...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19