Koliko su im sudije pomogle o tome necemo...

melodyne napisao:Kad je Uli bio kod Wontorre pre neki mesec rekao je da necemo trositi nenormalne pare. Rekao je pogledajte Real nisu mnogo trosili drzali su ekipu zajedno i uzeli tri puta za redom CL.Koliko su im sudije pomogle o tome necemo...
U istoj emisiji kad ga je Wonti pitao zasto nisu doveli Tuchela izjavio je da nije mogao vise da cega Bayern i da je potpisao sa PSG. Zeleo je da Jupp produzi ugovor!Nakon sto je Jupp odlucio da definitivno ide u penziju su kontaktirali Tuchela ali je vec bilo kasno...
https://wontorra.podigee.io/1-uli-hoeness Evo cele emisije.
melodyne napisao:Wir brauchen eier da oteramo 5 igraca.

Kakav finiš petom za 3-3. Stvarno bi bilo pošteno, ali eto nije bilo sreće. Prvenstvo je po meni gotovo (iako sam to mislio i prije utakmice). Da je bio x ili da smo mi dobili, tko zna kako bi se to odrazilo na daljnju formu Dortmunda i nas, a bodovna razlika bi bila jako mala. Doduše da se razumijemo, za nas bi najgori mogući ishod bio da osvojimo prvenstvo. Pa da ona dva lumena u upravi opet pomisle da ne treba drastične izmjene radit. Samo nek se malo popravi ta naša igra, makar da smo bez problema drugi. Jebote ne želim gledat da se borimo za mjesto koje vodi u Ligu prvaka...

Vrati se na: Bundesliga 2018-19
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost