(18.1.2019.) Hoffenheim 1:3 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (18.1.2019.) Hoffenheim 1:3 Bayern

PostPostao/la doro » 21 sij 2019, 10:31

Ja ne vredjam nikoga ako I bude nesto tipa mutko,mulac itd.o je iz zajebancije jer recimo toga znam il upoznao al tu IMA previse nabrijanih neodgojenih klinaca koji misle da sve mora bit po njihovom ako nije Idu vredjanja I pravokacije.

Forum postoji da se imaju razlicita vidjenja,zelje I ukusi to mu je I smisao.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 21 sij 2019, 10:36

Ne znam ja tko koga zna i kako tko prihvaća neku vrstu zajebancije. Vidim da bi najbolje bilo da se krenu banovi davat za svaku vrstu uvrde jer drugačije ne može. Zašto postoji potreba nekome reći da je mulac ili kreten na forumu? Ili ćemo razgovarati normalno ili nikako
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 sij 2019, 10:44

Mulac je iz milja,kreten,glupan I slicno te pickaranje se nesme dopustat.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 21 sij 2019, 11:01

FCB_general napisao:Ne možeš zato što si pesimističan. :)

Jebiga došlo je i za to vrijeme...

Toliko sam zadnji 5-6 godina bio optimističan da sam jednostavno presušio.

Opčenito moji komentari se baš odnose na ovu sezon, a ne na slijedeću.

Teško mi se prebacit u mod di je Kovač dobar izbor, gdje mi možemo izbaciti Liverpool, di će se transferi dobro odraditi, jer sam se previše uvjerio da to ne valja. Sad ako mene ti ljudi i "Bayern" uskoro uvjeri u drugačije onda ću možda vijdet nešto što sada ne vidim.

Sada sam trenutačno u modu, najvljuju mi Alexisa i Verattija, a dolazi Tolisso i James.

Nisu Tolisso i James loš izbor, ali to se nije najvljivalo. Kao što je recimo sada stvar, počne se pričat o Lucasu a dovede se Pavrad...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 21 sij 2019, 11:30

Da, znam da su za ovu sezonu i teško je. Jednostavno zbog sebe samog ja više ni ne mogu biti pesimist nego se ponašati kao prije 15 godina kad sam bio klinac - dobri ili loši, uvijek su najbolji. Sačuvam životne energije i živce jer previše je toga bilo između 2009. i 2016. čega nije trebalo ni biti, ali tako je to bilo kako je bilo, sad sam debelo stariji i pametniji pa shvatiš da je najbolje pustiti sve. :D

I dalje mislim da je Kovač bio izrazito loš i zlonamjeran potez uprave u vrijeme kad je Tuchel čekao ugovor jer se s Nikom pokušalo po 2. put zaredom zaobići Umbruch, a od njega dobiti nekakvog Zidanea i Di Mattea što je debilizam s obzirom na tadašnje transfere, stanje naših trenutnih 8-9 igrača ove, prošle i pretprošle sezone itd.

Zato bi oni napadi na upravu krajem prošle godine mogli uroditi plodom jer ne mogu se skrivati iza Ancelottija, Heynckesa i Kovača niti bilo kojeg trenera, nego nakon 3 zadnja ljeta konačno raditi ono što klubu treba, a ne glumiti banku i soliti nekakvu pamet BVB-u godinama.

Ovo s igračima je u redu. No i ovi i drugi itekako posluže i poslužit će svrsi više nego Rode i Rudy, ali bitno je opet i uz Pavarda i takve dobiti i Lucasa, De Ligta, De Jonga, Jamesa Rodrigueza, Hudson-Odoija i dr., a ne na kraju dobiti Vogta i Gintera(uz dužno poštovanje prema njima) ili problem poput S. Wagnera. :)

Treba se prihvatiti poslovnog, tj. financijskog rizika oko odštetâ, a ne pričati "švapske priče", kasica-prasica, golema planina i brdo od love i sl. KVDM fore.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 21 sij 2019, 11:39

ivan napisao:Ne znam ja tko koga zna i kako tko prihvaća neku vrstu zajebancije. Vidim da bi najbolje bilo da se krenu banovi davat za svaku vrstu uvrde jer drugačije ne može. Zašto postoji potreba nekome reći da je mulac ili kreten na forumu? Ili ćemo razgovarati normalno ili nikako

Ma to je stvarno jadno i bezveze. Nas je tu doslovno aktivno 7-8, a prije 5-6-7 godina nas je došlo do brojke od 15-20 stalno aktivnih, pa hajde... Bilo je onda svega i svačega gdje sam i sam bio dio takvih situacija.

Što je najjače, nisu to ni klasične uvrede kad pogledam što tu vas par izvodite, nego ono nekakvo konstantno nadmudrivanje i suptilno podbadanje što je nekad puno gore nego da tu psuješ nekoga i nekome nešto, luduješ i sl. i to sve u konačnici potpuno bezveze.

Ne razumijem potrebu za sve to, a samo nas je 7 stalno aktivno - 4 moderatora, Anton, doro i cruzov brat Guardiola. Tu dodaš povremeno koji komentar effea i scara i što ostane? Ništa. Čak nam je šef Murta zadnjih mjeseci odsutan, a pretpostavljam da je posrijedi školovanje i posao jer je on tu ako se ne varam i najmlađi.

Nema mikija, nema Lennona, nema pande, nema Ultrasa, nema Tilea, nema Lizerazua, nema Grlea, nema Neutrala, nema bavarca...

Slobodno nastavite niz pa ćete možda skužiti da je ovo zapravo sve smiješno, a zajednička, spajajuća točka nam - FC Bayern. :logo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 sij 2019, 13:27

Ma jasno al ovi neki bas fale :hehe:

Bavarac I njegove pjesmice :haha: ,Miki ljut na cjeli svijet,grle itd.

Aha grdi brat od cruza sad mi sve jasno.

Nisu Uli I KHR Glupi znaju da su usrali motku al IH hebe ego.. kako Rambo Amadeus pjeva "Poceo sam sebe preozbiljno da shvacam zreo sam za penziju"
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 21 sij 2019, 20:40

Jedina stvar gora od prcanja je kad ljudi demonstrativno napustaju forum kao mala djecica.

Posalji ga u k nazad i to je to, bez prevelike drame i pizdarija.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 22 sij 2019, 07:32

The Scarface napisao:Jedina stvar gora od prcanja je kad ljudi demonstrativno napustaju forum kao mala djecica.

Posalji ga u k nazad i to je to, bez prevelike drame i pizdarija.

A di si ti nestal scar?!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19