Da, znam da su za ovu sezonu i teško je. Jednostavno zbog sebe samog ja više ni ne mogu biti pesimist nego se ponašati kao prije 15 godina kad sam bio klinac - dobri ili loši, uvijek su najbolji. Sačuvam životne energije i živce jer previše je toga bilo između 2009. i 2016. čega nije trebalo ni biti, ali tako je to bilo kako je bilo, sad sam debelo stariji i pametniji pa shvatiš da je najbolje pustiti sve.
I dalje mislim da je Kovač bio izrazito loš i zlonamjeran potez uprave u vrijeme kad je Tuchel čekao ugovor jer se s Nikom pokušalo po 2. put zaredom zaobići Umbruch, a od njega dobiti nekakvog Zidanea i Di Mattea što je debilizam s obzirom na tadašnje transfere, stanje naših trenutnih 8-9 igrača ove, prošle i pretprošle sezone itd.
Zato bi oni napadi na upravu krajem prošle godine mogli uroditi plodom jer ne mogu se skrivati iza Ancelottija, Heynckesa i Kovača niti bilo kojeg trenera, nego nakon 3 zadnja ljeta konačno raditi ono što klubu treba, a ne glumiti banku i soliti nekakvu pamet BVB-u godinama.
Ovo s igračima je u redu. No i ovi i drugi itekako posluže i poslužit će svrsi više nego Rode i Rudy, ali bitno je opet i uz Pavarda i takve dobiti i Lucasa, De Ligta, De Jonga, Jamesa Rodrigueza, Hudson-Odoija i dr., a ne na kraju dobiti Vogta i Gintera(uz dužno poštovanje prema njima) ili problem poput S. Wagnera.
Treba se prihvatiti poslovnog, tj. financijskog rizika oko odštetâ, a ne pričati "švapske priče", kasica-prasica, golema planina i brdo od love i sl. KVDM fore.