(28.4.2019.) 1. FC Nürnberg 1:1 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (28.4.2019.) 1. FC Nürnberg 1:1 FC Bayern München

PostPostao/la doro » 29 tra 2019, 10:46

Nema Coman potencijala jer je vec poluinvalid a decec to jedno a drugo nije id jucer kod nas ima tu manu loseg asista I zavrsnice te nije napredovao....OK I ja bi vise vjerovao njega I bio ajmo rec strpljiv al tijelo njegovo govori NE!

Gnabrya se I dalje podcjenjuje a mali je spek,cvrst,trsi se,asistira,okomit,puca I IMA dobar dribling.

Mana po meni mora bit nekad strpljiviji I ta sklonost cestim manjim I srednjim ozljedama al netreba mu lauf I puno minuta da napravi korisno za klub...hebe mi se za vrtuljke I bicikle AK se mali trsi,asistira i zabija.

Svatko kome nije jasno neka pogleda drugo poluvreme kad je uso id jucer.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 12:14

Ja mogu razumjeti doru koji kaže da nevjeruje više u Comana i oće neš drugo i od Comana napraviti 3. krilo pa nek se izbori ili pak ga prodati ako se mogu dobiti dobre pare i onda to reinvestirati.

Takvo mišljenje s obzirom na sve mora biti legitimno jer Coman bu i ove sezone ukupno imao malu minutažu. Možda bi nam bilo puno kakše razmišljati o svemu kada bi u kadru bili i Coman i Gnabry i Pepe...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 29 tra 2019, 12:23

doro napisao:Nema Coman potencijala jer je vec poluinvalid

Znamo šta je van Basten (svojedobno osvajač balon d'Or-a) morao uradit. Peh je peh, što ne znači da nemaš potencijala!

---

Ajmo ovako, sjetite se Comanovih comeback-ova, na koji se on način vrati poslije oporavka (!). Doslovno ko Robben, čim se vrati, odma ekipa bolja. To je osobina koju imaju samo igrači koji su killeri. Čim je/Ako je na travnjaku, odma je najopasniji.

Dalje, usporedivši Robbena i Riberya s Comanom (svi od 19. do 23. godine) ne vidim da su oni bili tada toliko bolji od njega sada, u smislu ključnosti za svoju momčad i utjecaja u napadu. A njemu je teže nego njima tada, jer se formira u Bayernu i što je morao dugo čekat iza Robbery da zaigra... Kad imaš autoritet ispred sebe onda moraš čekat.

Dalje, usporedivši ozljede, i oni su u tom razdoblju bili pravo načimani, ali Coman ima još veći peh.
Čim imaš takav peh:
TEŽE JE RAZVIJATI POTENCIJAL AKO TE STALNO VRAĆA UNAZAD.

Ali on to opet uspijeva! To vidimo, osim ako smo na livetickeru stalno.

----

Ajmo biti realni, meni je glupo njega uopće dovoditi u pitanje. Mislim, stani malo čovječe :)

Ima Bayern puno većih bauštela. Coman je jako vrijedan igrač koji će (uz mrvicu više sreće sa zdravljem) postati još bolji. A doći će i sezona di neće faliti baš 15-20 utakmica

E sad, ako nastavi s pehom... to je drugo nešto. Mogli smo se od Riberya i Robbena također rastati zbog niza frustrirajućih ozljeda (di su zubari morali intervenirat da se butovi ne ozljeđuju LOL), promašaja, lošeg ponašanja itd. ali nismo. Jer vrijede. Tako i on.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 29 tra 2019, 13:34

Coman je meni super, ali opet moram reći i da ima logike u ovome što kaže doro, a pogotovo anton. Da imamo u kadru i treće jako dobro krilo već bi se tu isprofiliralo tko je bolji i tko igra. Ili bi svi bili super i jebeno za nas. U svakom slučaju bilo bi lakše donijeti odluku.

Razumijem i tvoje mišljenje cruz i ponavljam da mi je Coman super i drag i ne bih ga mijenjao. Ali želimo li opet ili i dalje ako hoćeš biti Bayern kojem u ključnim utakmicama sezone fali glavni igrač? Peh je peh, ali ne može i ne smije Bayern stalno ovisiti o pehu igrača s podužim medicinskim kartonom. Kao i svojevremeno s Robberijem. Daj ti nama treće krilo pa ćemo lako dalje...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 tra 2019, 19:35

Jos jedno odlicno krilo I umjerena rotacija najbolji najduze ostaje u ekipi to je to.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 21:45

ivan napisao:Ali želimo li opet ili i dalje ako hoćeš biti Bayern kojem u ključnim utakmicama sezone fali glavni igrač?

Vis ivane kako si oslovio Comana bez da ti je itko stisnuo ruku... :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 29 tra 2019, 22:26

anton 1983 napisao:
ivan napisao:Ali želimo li opet ili i dalje ako hoćeš biti Bayern kojem u ključnim utakmicama sezone fali glavni igrač?

Vis ivane kako si oslovio Comana bez da ti je itko stisnuo ruku... :D

Pa nisam ja nikad rekao da on to nije ;)

Samo želim još jednog "glavnog" igrača koji igra na krilu. Čim ih je više odmah su i teoretski manje šanse da se netko ozljedi jer igraju manje minuta itd. Ne želim da se opet u ključnim tekmama krpamo polovnim rješenjima pa Muller igra krilo jer je Coman ozljeđen..
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19