(4.5.2019.) FC Bayern 3:1 Hannover 96

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (4.5.2019.) FC Bayern 3:1 Hannover 96

PostPostao/la cruz » 04 svi 2019, 17:24

ivan napisao:Najbolje kao u Engleskoj ove sezone - 2 kluba koja rasturaju i sve pobjeđuju pa bude napeto...

:hehe:

razumijem te ali.... to je ko da kažeš "najbolje da svi igraju košarku ko u NBA"

Šta je sa Serie A? Šta je sa La Liga? Šta je s francuskom ligom?

Najbolje bi bilo da je bundesliga sve ove godine imala konstantnog dormunda? ili bilo kojeg jakog konstantnog protivnika.

Ništa osobno, ali Engleska je najjača liga i baš je bezveze uspoređivati ijednu ligu s njima sada, zar ne? ;)

U portugalskoj je slično napeto ko u BL, da se s njima uspoređuje BL?

Kad Bayern razara onda "ne valja BL". Kad Bayern uđe u 5.mjesec a nije još prvak onda opet "ne valja BL".
Zašto nema dva kluba koja sve melju do kraja?

ah.. zašto? :roll: :bravo:

Najbolje zaključiti da Bundesliga ne može zadovoljiti nečije apetite i to je to. Pa zašto onda pratite?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2019, 17:44

Ali cruz givna se kiraju prestat srat. Caka je u tome da je Bayern 7 put zaredom osvojio a to se nikada prije nije dogodilo! Prije je uvijek bilo max 3 i drugacije se nogomet razvijao...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 04 svi 2019, 17:59

Da ali vidiš ono što sam maloprije gore podebljao, nije do Bayerna što tu nema još super jakih ekipa. Ali se Bayerna 'optužuje' što je liga dosadna, bio jak ili nejak. A šta je s ostalim bundesligašima? Engleska je s razlogom najzanimljivija i mislim da nije na mjestu na neki način uspoređivat BL s PL.

Želio sam reći da je osvježenje što se borba za prvaka napokon dešava. Kakve god okolnosti bile - to je bolje nego dominacija.

Ko da ja ne bi volio da doživim scenarij kojeg je Ivan napisao :idk:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2019, 18:29

Ti cruz kazes da je bolje, meni je isto il gore... Bitna je razina nogometa i kvalitete...

Ja bi rade u ivom slucaju o kojem ti pricas da je bvb osvojio a 9 bodova prednosti.

Jer pazi, mi osvojimo i ulozimo pol miljarde eura, a bvb koji je drugi ostvari transfer plus i ispadne u 1/8 finalu LPa
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 04 svi 2019, 19:31

cruz napisao:
FCB_general napisao:Nema tko nama ne može zabiti gol ove sezone.:D

doslovno. kako ne popizdit?

Ali sve u svemu zanimljiva sezona di smo pogubili mnogo živaca. A šta će tek bit iduća dva kola! :lol:

Šta vam je draže: ovakva sezona s puno svega i svačega.. ili zadnjih 5-6 sezona di nitko nije mogao vode dodati Bayernu?

Nismo imali već dugo ovakvu situaciju da 4.5. idalje ne znamo hoćemo li bit prvaci...

Ali zamisli kad ti trpaju klubovi s imenima poput Mainza, Augsburga, Freiburga, Heindenheima, Nürnberga, Hannovera u kakvom je to sve stanju. Mislim ono, tome jednostavno nema kraja i postalo je smijanje a ne Wüt, Sauer, Ärger, Zorn. :D Za njemačke prilike obrana bi nam trebala biti weltklasse i bez rupe i to kao s trenerom koji stalno ističe defenzivni segment kao nešto izrazito važno. :mrgreen:

I na kraju Jugendmund ne može dobiti Werdera i opet parada cirkusa u KVDM Ligi. :lol:

Pa trebamo se ustaliti na ovom nivou da bi baš sezona poput ove bila draga i uzbudljiva jer i dalje smo debelo predobri za ovo što prolazimo, no barem je humoristično. :D Moći ćemo pričati jednom kakvu sezonu smo imali jer smo sami sebe šamarali. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 04 svi 2019, 19:46

Ja sam naveo naravno idealni slučaj...
Nije baš ni u Engleskoj svake godine napeto do zadnjeg kola?

Kao što je anton rekao ili natuknuo... Bayern se može brinuti samo za sebe. Mi moramo igrati na razini kluba koji zaslužuje osvojiti LP, a ostali nek se brinu za sebe i smišljaju kako da nas prate. Napeto jer smo loši naravno nama ne znači ništa jer smo navikli na puno bolju našu igru i ja se ne mogu veseliti napetom prvenstvu kad nama svaka budala zabije gol iz prvog šuta.
Želimo dobar Bayern a tek onda sve ostalo ;)
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 svi 2019, 20:10

Jebote prošlo kolo BvB gubi od govna zvanog Schalke I TE KAKO GUBI!!! Em su rivali, em je derbij, em je Schalke smeće, em si u borbi za prvenstvo em igraš DOMA!!!!!! I ti tak spušiš!!! Umjesto da to podereš, Bayern kiksa i onda si ti u vodstvu a BAyern ima Leipzig i Eintracht!

E to bi bilo "napeto" ak se to može uopće reči, a ne ovo di je "napetost" fejk"!

Jebeš ti napetost di niti Bayern niti BvB ne mogu osvojiti LP i onda Bayern osvoji prvenstvo!

Napeto prvenstvo ti je 2012 moj cruže i kolko tolko prva sezone Tuchela u BvB-u...
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19