(6.10.2018.) Bayern 0:3 Gladbach

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (6.10.2018.) Bayern -:- Gladbach

PostPostao/la cruz » 06 lis 2018, 21:05

Pokušao je ugoditi svima i posvađao se s više njih nego što ih je zadovoljio.

Ispočetka je rotiranje funkcioniralo ali kada igrači poput Hummelsa, Riberya, Robbena, Jamesa itd primijete da ne staješ rotirati, odmah izgube povjerenje u tvoju kompetenciju, jer Nikine rotacije i sastavi više nisu imale smisla nego što jesu.

Onda nitko više ne puši tvoje postavljanje kao neki autoritet, onda je Jamesov komentar “nisi ovdje u Frankfurtu” ono što svi igrači misle.

Da se razumimo, uprava je zajebala što nije drastičnije obnovila momčad. Treneru se ostavila hrpa koja čeka tajming raspada. To se sad dešava. A možda je i Anton u pravu kada kaže da se Niku uzima za žrtveno janjce.. ima smisla u financijskom smislu.
Niko je taj mazlun na kojem će se lomiti.

A sad će biti jako zanimljivo na čiju će stranu stati uprava, oće li stat na stranu svog žrtvenog janjca ili na stranu hrpe kojoj će opet pozvati Juppa na spas.

Uglavnom ovo je TA sezona u kojoj bi se mogao spasiti njemački nogomet :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 06:48

Mi smo deca veselaaaa, rado bi se igrala....

Al ne znamo što.....

:D

To ja pjevam svojoj Moni i to me sad jako podsjeća na Bayern.

Riba smrducka od glave... No mi smo već tolko toga u zadnje dve godine, rekli, proštudirali, preispitali, istražili, argumentirali, da u ovom trentuku, bez obzira na sve, doloFce svi snose svoju odgovornost.

1.) Uprava: jednostavno ne možeš odraditi ovakvo ljeto po pitanju transfera i slaganja kadra + gaf s Boatengom koji je ziher imo reprekusija na ekipu i samog igrača.

2.) Trener: Ok ekipa ti nije onakva kakvu si možda htio, ali sa tim se da raditi, a ti sve rokaš naopako. Kad su prvi put rekli NK, sprdo sam se. nda sam se naravno prešalto i pokušo u tomu svemu naći pozitivnu stvar, kao što sam našao kod CA. Naime još stojim iza toga da je Bayern sada nakon dva trenera napokon dobio trenera koji trenira igrače, no kao glavni njegov problem navo sam karizmu. Oče li on kao NK moći voditi svlačionicu i tu je on fejlovo... Za te neke stvari nemrem krivit upravu i ne želim se vračat na ono "uprava je dovela trenera" to mi je dječje, jer onda bi značilo da "Mourinho nije kriv". Ko je branio NK da otpočetka uništi Mullera, napravi od Jamesa ajnc a robu i da svaku tekmu samo Robben ili Ribery mogu igrati (za ostalo me zaboli).

3.) Igrači: Jednostavno zalaganje, loša igra, karakter i prezentacija kod nekih jednostavno je nedopustiva.

Uglavnom, nema tu magičnog štapića, to je jednostavno proces koji se mora proći. Ja se nadam da će mo na kraju to izvući s NK, jer neko ubergang rješenje mi nije baš....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 07 lis 2018, 07:09

anton 1983 napisao:Uglavnom, nema tu magičnog štapića, to je jednostavno proces koji se mora proći. Ja se nadam da će mo na kraju to izvući s NK, jer neko ubergang rješenje mi nije baš....

Da je bio pametan riješio bi se dvojice starkelja i tražio pošteno pojačanje. Svi znamo kakvi su kad ne igraju, a vidimo u zadnje vrijeme i kakvi su kad igraju. Ne sumnjam da imaju veliku moć u svlačionici, ta Ribery je 11 godina tu, najduže od svih trenutačnih igrača..

E sad opet da se razumijemo, za klubove s kojima smo mi igrali sada taj kadar bi trebao valjda bit dosta. Dakle i Niko je sigurno negdje pogriješio, iako mi ovo što se sad događa sve više i više liči na bojkot trenera. Je li to počelo prije ili tek nakon 1-2 lošija rezultata - tko bi znao.

Problem koji vjerojatno ni KHR ni UH ne znaju riješit sada je što napravit s trenerom. Svako prijelazno rješenje (opet se pitam koje to??) je još jedna izgubljena godina. Kad dodamo tome zadnje dvije s CA i Juppom - barem jedna previše. Opet ti ostaje pitanje koga dovest nagodinu i kako planirat kadar kad ne znaš tko će te trenirat? Nakon Pepa (i Juppa ajmo reć) teško će bit nać trenera koji će ti ostat u klubu do kraja ugovora bez da dobije nogu...

Tu je s jedne strane dobar naš način vođenja transfer politike gdje trener ne odlučuje 100% o tome jer bi na taj način iza svakog ostajala hrpa "njegovih" igrača. S druge strane to nije dobro jer uprava nažalost više ne radi taj posao kako treba. Odnosno ubodu na svim mjestima samo JEBENA KRILA NIKAKO DA ZAMJENE!
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 07:38

Al moram priznat da je puno drugačije to sve doživit ako ne gledaš tekme - nisam gledo ajax i gladbach. Nekako je drugačiji dojam...

Plan kolko ja znam je bio da su ROBEBY zamjene - pa kad su to trebale biti nisu bili i nervoza - e tu jebem mater svima! Uprava koja je s njima to dogovorila, a nije čitala između redaka, treneru koji to ne zna sprovest u djelo i njima dvojici što su "lagali".

Za "red" u svlačionici nije trebalo napraviti puno kak ljudi misle i još uvijek ne treba, samo treba ovako dočekat ljeto... Evo legendarni Lippi je rekao jednom (Bilić ga je citirao, pa ću ja sada otprilike).

"Ako je jabuka trula, baci je van iz sanduka, da ne zatruli ostale".

Znači par igrača šugu prenosi na druge. Sve što se ovo ljeto trebalo napraviti ili slijedeće ljeto je, bila prodaja Boatenga jer Boateng sa svojom karizmom sada sjebava obranu i radi prevagu kod starosjedioca. Nije isto jel imaš njih 7 il njih 3. Kad ih je 7 onda je sranje...

Sterat ROBBERYE - jer truju sa svojm filozofijom ekipu i ne daju da dođe do nećeg novog, unose nemir u svlačionicu. Svi se trenutačno pitaju, pa ćemu oni kad više ne razaraju po kvartu, a ovi im sa svojom karizmom uzvračaju, "pa znaš li ti ko smo mi" - bez odlaska ROBBERYA jer nisu onakvi kakvi bi trebali biti, tipa Giggs i Scholes, nema okretanja novog lista. Jebote otišli su i Schweini i Lahm i kao da se ništa nije dogodil...

Prodat Mullera kao četvrtog člana starosjedioca - on će uvijek bit trula jabuka jer ima previše influence i previše je bitan medijima i uvijek je potencijalna bomba, ako igra zašto igra, ako ne igra, zašto ne igra.

Samo da smo se i li da se njih 4 riješimo Bayern bi već bio drugačiji i totalno "novi" da se tako izrazim. Sve ostale stvari tipa rafinha, pa novi levi bek, Wagner itd. to je sve kozmetika i manje bitna stvar.

Pitanje je kako će se sami NK sada postaviti jer znam da mu nije svejedno i znam da želi u BAyernu uspjet - ovakvu priliku ak se posere više nikad neće dobiti - znači odjebi konvecionalnost i posegni za nećim svojim slijedeće 3 tekme i vidi di ćete to odvest. NK mora znat i sam sebi u glavi usaditi da je ova sezona bila sezona koja je propala prije neg je poćela i da mu je uprava podvalila ćim je produžila s ROBBERYEM...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 07:44

ivan napisao: S druge strane to nije dobro jer uprava nažalost više ne radi taj posao kako treba. Odnosno ubodu na svim mjestima samo JEBENA KRILA NIKAKO DA ZAMJENE!

Ja ću tu malo filozofirati :D

Nije problem što mi igramo s "krilima", već je problem što drugi znaju što ćemo napraviti i znaju to bez problema zaustaviti. Jednostavno poznaju robbena i riberya, a oni više nisu u cvjetu mladosti. Kaj buš ti protiv Gnarbya, kad lik napravi 10 šprinteva po tekmi, 5 put prime loptu, dva put pukne 3 put nabaci... Da je to NK znao drugačije složiti, pa da Ribery i Robben imaju 30-40% manje Touches lopti po tekmi te da nemoraju organizirati igru, ubacuju se u prostor i ostala govna, onda to ne bi bio problem.
Ali mi sad dajemo loptu na krila i velimo udri brigu na veselje! Ak si već odlučio igrat s njima, a ne mogu imati ništa protiv toga jer drugo nemaš, onda nemoj igrati kao da njih dva imaju 29 godina, neg se prilagodi njihovim godinama i daj nešto novo u igri. Digni bekove, spusti obranu, širi vezu, neku pičku materinu - 3-4-3 koji god kurac...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 07 lis 2018, 07:46

anton 1983 napisao:
ivan napisao: S druge strane to nije dobro jer uprava nažalost više ne radi taj posao kako treba. Odnosno ubodu na svim mjestima samo JEBENA KRILA NIKAKO DA ZAMJENE!

Ja ću tu malo filozofirati :D

Nije problem što mi igramo s "krilima", već je problem što drugi znaju što ćemo napraviti i znaju to bez problema zaustaviti. Jednostavno poznaju robbena i riberya, a oni više nisu u cvjetu mladosti. Kaj buš ti protiv Gnarbya, kad lik napravi 10 šprinteva po tekmi, 5 put prime loptu, dva put pukne 3 put nabaci... Da je to NK znao drugačije složiti, pa da Ribery i Robben imaju 30-40% manje Touches lopti po tekmi te da nemoraju organizirati igru, ubacuju se u prostor i ostala govna, onda to ne bi bio problem.
Ali mi sad dajemo loptu na krila i velimo udri brigu na veselje! Ak si već odlučio igrat s njima, a ne mogu imati ništa protiv toga jer drugo nemaš, onda nemoj igrati kao da njih dva imaju 29 godina, neg se prilagodi njihovim godinama i daj nešto novo u igri. Digni bekove, spusti obranu, širi vezu, neku pičku materinu - 3-4-3 koji god kurac...

Apsolutno se slažem, o tome smo već pisali prije. Nemamo više kadar za tu formaciju i način igre (s krilima) koji on forsira iz nekog razloga. Barem ne bez Comana i ako Gnabry ne eksplodira što je teško u ovim uvjetima očekivat. Pomalo je tužno gledat Riberija kako se onako i dalje "ljut" i s onim pogledom u očima u sprintu zalijeće na obrambenog, ali ga nažalost sada prođe 1/10 puta..
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 07:50

ivan napisao:Apsolutno se slažem, o tome smo već pisali prije. Nemamo više kadar za tu formaciju i način igre (s krilima) koji on forsira iz nekog razloga. Barem ne bez Comana i ako Gnabry ne eksplodira što je teško u ovim uvjetima očekivat. Pomalo je tužno gledat Riberija kako se onako i dalje "ljut" i s onim pogledom u očima u sprintu zalijeće na obrambenog, ali ga nažalost sada prođe 1/10 puta..

Al meni nije jasTno da oni njima obojici nisu mjerili šprint na 30 metara sa i bez lopte plus start - pa tu odma znaš na ćemu si....

A opet ne želim da pored Mullera, njih dva sada budu glavni krivi kao igrači...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 lis 2018, 08:19

Il recimo Boa koji je propao Jos prije 2g. I sad ga pokopali do kraja...ili Thiago igrac koji nikako Ne pase u Bayern a Kao fol Neko ime ubiti mrtvo slovo na papiru...ili ti Alaba koji je Zadnji put seriju dobrih tekmi odigrao 2015 a nitko ga tu Ne spominje jer je sa djecjom facicom tu vecini Simpatican itd. Nisu naravno samo Arjen I Fronck problem...remont je Konacno neizbjezan Ali poznavajuci nasu pogubljenu upravu Otisla budu samo 2-3 igraca...Kad dodas Jos 2 pogubljena klinca Renata I Goretzku,nezaineteresiranog Hummelsa te ozljeda Comana kojeg Vjerojatno mozemo odpisat jer je vec sad poluinvalid a Jedini donosio pravu prevagu u napadu ...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 08:46

doro napisao:Il recimo Boa koji je propao Jos prije 2g. I sad ga pokopali do kraja...ili Thiago igrac koji nikako Ne pase u Bayern a Kao fol Neko ime ubiti mrtvo slovo na papiru...ili ti Alaba koji je Zadnji put seriju dobrih tekmi odigrao 2015 a nitko ga tu Ne spominje jer je sa djecjom facicom tu vecini Simpatican itd. Nisu naravno samo Arjen I Fronck problem...remont je Konacno neizbjezan Ali poznavajuci nasu pogubljenu upravu Otisla budu samo 2-3 igraca...Kad dodas Jos 2 pogubljena klinca Renata I Goretzku,nezaineteresiranog Hummelsa te ozljeda Comana kojeg Vjerojatno mozemo odpisat jer je vec sad poluinvalid a Jedini donosio pravu prevagu u napadu ...

Sorry al moram pitat na ćem ti pišeš? :mrgreen: To sam već prije zamijetio ali sad baš upada u oči ovo s malim velikim slovima.

Ja sam i reko četvroka, Boa, Muller, ROBBERY, sve ostalo je kozmetika, al sam isto tak reko da za Boatenga nemremo srati jer ga je uprava i htjela prodati, možemo sam srat kaj su napravili šlampav poso pa je to na kraju rezultiralo nečim što je još gore za Bayern. Al Boa je prvih par tekmi odigrao neprepoznatljivo dobro kaj ne? Ponavljam, kod ovih 4 je ključ, a ovo ostalo je sve "kaj bi trener htio"...

Zašto jebote Thiago nikako ne paše u Bayern??? Jebote okani se toga! On itekako paše u Bayern i s njegovim odlaskom jedino kaj možeš dobiti su noFci, a nikakav napredak. Za odlazak Thiaga tražim samo WC playera i ništa mnaje. Thiago možda nemre doči do izražaja kakvog bi ti htio baš zbog ovih starosjedioca. Možda kad njih ne bi bilo bi se on više nametnuo. To ti je tako normalna stvar. Pa ni Kroos pored nekih nije mogo doči od izražaja kao neki "kapetan" i vođa - ode u Real i totalno druga stvar. Mene bi baš zanimalo kakav bi Thiago bio na terenu i svlačionici da ove četvorice nema...

Se sječaš kad sam te napado, koji K Leon, ako je Muller još tu. To nema smsila. Ako smo ga dovodili da bude novi super star, onda napravi jebeno mjesto za to i pokušaj to ostvariti jer je on trebao napraviti da Bayernova igra bude dignuta, a ne na istom levelu, ali ne, opet se govno i govnarska formacija forsira...

Pa ja kao trener ne bi izdržo, a da si ne probam nači način kako da u sredini igraju Leon, Thiago i James. Ne bi spavo dok ne skužim kako to najbolje funkcionira! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 07 lis 2018, 09:38

Jebe me nova tastatura koju nikak Nemrem podesit :mrgreen:

Thiago je dobar samo Uz prejaku 6cu Uz njega sve ostalo je Tak Tak...

Sad bum citiral jednog lika koji opisal igru nekih igraca bas me Nasmijao al to je otuzno...dotaknuo se samo nekih...

(Dario Radman to je smiješno kako igraju onaj Goretzka nije lopte vidio nikad, a James svaku nazad vraća, Gnabry kad ima loptu nezna skrenuti ko tele samo ravno trči, a Thiago jbte svako dodavanje digne loptu i leti 20 sekundi ovi se svi stignu vratiti kad on dodaje, ma njih sve treba u drugi tim i dovesti prave igrače a ne ove dame)!!!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 07 lis 2018, 10:15

doro napisao:Thiago je dobar samo Uz prejaku 6cu Uz njega sve ostalo je Tak Tak...

A kad su Modrić i Kroos počeli izgledat dobro pa na kraju krajeva osvojili 3 lige prvaka za redom? Tko je bio treći vezni igrač?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 07 lis 2018, 10:28

ivan napisao:
doro napisao:Thiago je dobar samo Uz prejaku 6cu Uz njega sve ostalo je Tak Tak...

A kad su Modrić i Kroos počeli izgledat dobro pa na kraju krajeva osvojili 3 lige prvaka za redom? Tko je bio treći vezni igrač?

Velika razlika Kroosa I Modrica koji Ne carine loptu I Ne teze da fasciniraju glupim potezima ala PETA I biciklima glupu publiku vec teze jednostavnoscu a I u duelima su jaci Od Thiaga...o ozljedama I oscilacijama necu nit pricat...Thiago je zongler sa Futsal..
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 07 lis 2018, 11:30

doro napisao:
ivan napisao:

Velika razlika Kroosa I Modrica koji Ne carine loptu I Ne teze da fasciniraju glupim potezima ala PETA I biciklima glupu publiku vec teze jednostavnoscu a I u duelima su jaci Od Thiaga...o ozljedama I oscilacijama necu nit pricat...Thiago je zongler sa Futsal..

Nisi ti vidio kako Thiago ulazi u duele ja bi rekao... Ozljede su druga stvar
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 11:39

Tocno tak ivane... imam dojam da on bas Thiaga negleda. Nedavno sam bio piso da sam fasciniran koliko i kako Thiago uklizava i kako daje svoje tijelo za duele...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 lis 2018, 11:47

Al ono kaj ocu rec, Thiago nije problem, on je detalj. S njegovim ostankom ili odlaskom, radis kozmetiku i nis vise. Dok ova cetvorica odlucuju u kojem smjeru Bayern ide. I ja ocu Martineza sterat al to nece donjeti promjene kao sto bi donjela prodaja Boatenga.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2018-19